19663
  • Trade
    Nem dob ki semmilyen honlapra.
    nekem van mikrofonom csak meg nem tudtam felrakni a TS mert nem az enyem a gep es nincs ra jogosultsagom hogy telepitsek ra
  • Punkerwork
    900 pénzért már kapsz 1 mikrofont, de ha nem is tudsz beszélni gyere föl mert legalább hallasz minket játék közban
  • Since
    Hmmm nincs headsetem sajna
  • Punkerwork
    TeamSpeak a progi neve rövidítve TS a magyarHQ-ról le tudod tölteni
  • Since
    pontosan melyik progival mükszik a TS?
  • Since
    oké köszike
  • Shad01
    Sajnos ma nem tudok játszani.
    A játékról még annyit, ne keseredj el az elején, ha nem érsz el sikereket. Nagyon valószínű, hogy pár napig azt sem fogod látni, ki lőtt le. Túlélésre úgy lesz esélyed, ha összedolgozol a többiekkel, ezért a TS használata erősen ajánlott, akkor is ha csak hallgatni tudod.
    A TS-en majd keresd Lachunt, ő majd tart egy rövid kiképzést és elmondja a játék alapjait.
  • 0Fritz0
    Ezt majd csak akkor mondd, miután az ellenséges tankok kilötték mellőled a társaidat, az angol bombázok egyre közelebb hullajtják el a szeretetcsomagjaikat és a francik gyalogosai már a szomszédos bokrokban csörtetnek...
  • Punkerwork
    elindítod a game-t, kidob egy honlapra, ott kiválasztod hogy AXIS! akarsz lenni :) és ott kell megadni.
  • Trade
    Megvan a reg a jelszo de hova kell irni?
  • Since
    hát quake-t meg ut-t utálom. Én inkább a taktikai fpseket szeretem, szóval biztos hogy befog jönni a játék :-)
  • Punkerwork
    elméletileg ma patch-elik a game-t szal valszeg jó sokan leszünk
  • Since
    oksi köszike...Shad01 ma fennt leszel?
  • Shad01
    A legelső hónap drágább, uztána havi 2500-2800 Ft az árfolyamtól függően.

A játékmenetről röviden:
    Ha az ugrabugrálós, quake szerű játékokat szereted, akkor ez nem fog bejönni neked. Ez egy szimulátor (csak a játszhatóság szintjéig bonyolult) óriási távolságokkal, több száz játékossal. Egy játéktéren játszhatsz tankkal, repülővel, hadihajóval, ágyúval, gyalogossal. A sebzésmodell a lehető legéletszerűbb, vagyis kézigránáttal ne is próbálj tankot elintézni.
    Mint már írtam több százan játszanak ugyanazon a játéktéren, ezért a grafikáját nem szabad összehasonlítani azokkal a játákokkal, amiket elsősorban a szuper kinézettel akarnak eladni.
    Itt egy város elleni komoly támadáshoz kb 30 páncélost, 30-50 gyalogost a szállítójárműveikkel, kisérő pancéltörő és légvédelmi ütegeket, valamint a támogató bombázókat és vadászgépeket kell összegyűjteni. A létszám csak a támadókat figyelembe véve elérheti a százat.
  • Punkerwork
    első hónap 20$ utánna havonként 13$ ha többet fizetsz előre akkor kapsz ingyen 1 hónapot
  • Since
    oksi..egyébként mennyi a havi díja?
  • Random_
    Eleinte pl érdemes védő küldit választani akkor a megadott területet kell védeni legalább 10 percig és ha sikerül életben maradnod esetleg lőni le ellenséget akkor fejlődhetsz. A támadó küldetések nehezebbek mert azért ott több dologra is figyelni kell és olykor nagyon nagy távolságokat utazni a célpontig.
  • Punkerwork
    támadó/védő, van pár száz várost azt kell elfoglani (az 1940-es nyugati front)
  • Since
    ja tényleg :-) akkor jó munkát, nem tartalak fel :-) majd este akkor
  • Since
    hmmm és milyen küldetések vannak?
  • Punkerwork
    mondtuk hogy mi dolgozunk
  • Since
    oké akkor találkozunk egy óra múlva :-)
  • Random_
    Persze, de megvan a feltétele.
    Egyszerűbb szóban elmagyarázni a lényeg, hogy 10 percig benne kell lenned egy küldetésben és nem szabad meghalnod valamint megfelelő helyen kell kilépned. Amúgy nem olyan bonyolult az elején fejlődni csapatban.
  • Punkerwork
    lehet? kell! ujjoncként nem kapod meg a legjobb technikákat.....
  • Since
    Oksi köszi a segítséget...És lehet a játékban szintet lépni? :-)
  • Random_

Itt van a TS címe ott valakit csak találsz aki segít én is segítenék, de most melózok csak este leszek.
  • Punkerwork
    én dolgozok, TS-t rakd föl talán valaki lesz fent
  • Since
    Ok letöltöm, kiváncsi vagyok :-) Egyébként valaki majd tudna nekem segíteni játékon belül? Ugyanis azt se tudom hogy mi merre van stb. Kb. 1 óra múlva tudok felmemni...
  • Random_
    Szerintem a játékmenet a legnagyobb erőssége a játéknak a feldolgozott korszak tekintetében a legjobb.
    Akinek fő szempont a grafika annak nem fog tetszeni.
  • Punkerwork
    olvass vissza és rájössz, tankok ágyúk repülők hajók teherautók + 1 rakás gyalogos egyszerre több ezer játékos ha ez neked kevés akkor nem fog tetszenni :)
  • Since
    Hát a képek nemnagyon győztek meg, de nem is mindig az a lényeg.Játékmenet milyen?
  • Random_
  • Punkerwork
    van 2 hetes ingyenes reg
  • Since
    Hmmm van valamiféle trial dolog? Akkor kipróbálnám
  • Hypo #9939
    Jo reggelt!
  • Punker
    reggelt
  • 0Fritz0
    Bocsánat, Cimbiről tessék példát venni.
    Hupitól inkább csak Opel részvényeket vegyetek. :)
  • 0Fritz0
    A kemp vajon mi?

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/060.jpg

Jah és tessék Hupiról példát venni, tengerre Magyar!

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/061.jpg

Néha kimehetnénk pár ladikkal várost ostromolni vagy egy reptér mellé gyakorolni a célbalövést. :)
  • lachun
    http://www.wwiionline.hu/
    jobb oldalt a webnek!!!
  • Hupi
    Vásárolj mikrofont.

Mikrofon Gmbh.