WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az elsõ német támadásnál hol voltak a kisérõ gyalogosok? Ki az a hülye parancsnok, aki a sérült tankjában ülve a harc kellõs közepén kinyitja a csapóajtót? Volt olyan jelenet, mikor közelharcnál az összes német tankparancsnok kinnt volt csak azért, hogy lelõdözhessék õket. Az amcsik 10 méterre szaladnak a német tankok elõtt, úgy vonulnak vissza, közben bõszen géppuskázzák a tankokat.
A film végén a tankcsata: 100 m-rõl lõdözték egymást a tankok a nyílt terepen. Mi az, hogy csata közben elfogy az üzemanyag?
Azt már meg sem említem, hogy érdekesen néztek ki a tigris és a sherman tankok.
jelentem nem esik, bár van 1-2 durva felhõ de elméletileg az idõ tisztul 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Tud valaki egy jó billenytyûzet+egér beállítást a tankhoz?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Végül egy nagyon kira elit KÜLÖNITMÉNY felrobbantotta a csont üres fbjüket engem egy késes angol kergetett ,képtelenek voltak lelöni, na tudjátok kinek kellet😊)))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Bevallom,csak kémkedni akartam,de lebuktam😞

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
NE IS UNJATOK MEG😊)))

de itt egy magyar vonatkozasu tigerII

Hypo: ha van 2-3 ezer léped magyar páncélosokról az érdekelne, de ha német az is jó! Meg tudod osztani FTP-n vagy DC-n?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Magilla a megmondhatója, tavaly a budai csata évfordulóján, ott símogattam a páncélját a kitolt Nimródnak....
ide nem írok inkább semmit...
Hmm!!!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Na, hát ami lecsapódott bennem a tegnapi napból.. ez most kritikus lesz, nem nagypofájúságból, hanem jó lenne megvitatni, vmi értelmeset kiokoskodni közösen, és azt legközelebb betartani és a hasznunkra fordítani.
Szóval ami szerintem rossz :
Túl nagyméretû különítmények. Képtelenség volt õket összetartani, és egyszerre alkalmazni. Alapvetõen volt egy nagy kupac gyalogos meg egy nagy kupac tank, és a két csoport prakituksan teljesen elkülönülve erõlködött, együttmûködés nem volt.
A másik hogy túlságosan egy tömbben vetjük be õket, így ideális célpontot nyújtanak és könnyû õket felfedezni.. Az, hogy sok tank van egy helyen, önmagában nem teszi az ellenség dolgát semmivel sem nehezebbé. Pölö az odáig jó volt hogy felmentünk az északi hegyre, onnan remekül sakkban lehet tartani a városba vívõ hidat, a RR stations és az AB-t. De minek mentünk le mindannyian, arról volt szó hogy segítsük a gyalogságot. Ezt 2, azaz kettõ tank könnyûszerrel megteheti egymást fedezve, és így ketten könnyen tudnak reagálni a dolgokra, ha azonos csatin vannak.
Mit kellett volna tenni a többi hk-nak?
1, fennmaradni a hegyen, ami abszolút jól védhetõ állás és gyorsan elérhetõ onnan minden hely ha kell
2, Fennmaradni a parancsnoknak, mert onnan jól átlátja mi történik, lentrõl nem!
A másik, az elõrenyomulások a tankcsoportokkal olyan helyeken, ahol potenciálisan lõhetnek ránk, abszolút felelõtlen volt eddig. Hiába van több tankunk, ha egyedül megyek sokkal többet figyelhetem a terepet, túl gyorsan megyünk elõre ! Vhogy úgy kéne, hogy két csoportban, az elsõ óvatosan nyomul elõre, a másik hátul áll, figyel, és fedezi, értesíti a bajról. Így kéne 300métereket elõre menni, bevárni, fedezni amíg a másik elõrenyomul!
Harckocsipárokat kellene kialakítani, amelyek mindíg együtt maradnak, fedezik egymást, olyan módon amely mindkettõnek ismert, pölö elõrenyomuláskor az egyik a jobb, a másik a baloldalt kémleli folyamatosan, helyzettõl függõen.