WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
mert?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

!S vigyáz Punker milyen nõ mellet wiskyzel

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punkerwork
mi 1 üveg whisky mellett néztük úgy jó volt, bár a többiek szerint túl sokat dumáltam 😊

Kár volt megnéznem a Halál 50 óráját. Eddig azt A több mint egy éves WWIIonline tapasztalat miatt iszonyatosan szúrta a szememet az a rengeteg baromság, amit csatajelenet címén mutattak be.
Az elsõ német támadásnál hol voltak a kisérõ gyalogosok? Ki az a hülye parancsnok, aki a sérült tankjában ülve a harc kellõs közepén kinyitja a csapóajtót? Volt olyan jelenet, mikor közelharcnál az összes német tankparancsnok kinnt volt csak azért, hogy lelõdözhessék õket. Az amcsik 10 méterre szaladnak a német tankok elõtt, úgy vonulnak vissza, közben bõszen géppuskázzák a tankokat.
A film végén a tankcsata: 100 m-rõl lõdözték egymást a tankok a nyílt terepen. Mi az, hogy csata közben elfogy az üzemanyag?
Azt már meg sem említem, hogy érdekesen néztek ki a tigris és a sherman tankok.
Punkerwork
reggelt

jelentem nem esik, bár van 1-2 durva felhõ de elméletileg az idõ tisztul 😊

Punker
még mindig esik az esõ jól megáztam megint viszont piáltunk egyet film közben

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kincsed
Én is igy keztem....nagyon ciki volt.Még irtak is nekem a franciák...

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Pár órát várnod kell, utána tudsz oldalt váltani. Ez azért van, hogy ne lehessen könnyen kémkedni és elpazarolni a másik fél eszközeit.
Mér szopat ez a game engem lutenet lettem a játékba véletlenül allied be kattintottam oszt nem enged vissza axisba valaki helpeljen már plz mert szét ............ az ideg!!!!!!!!!!!THX
Kit--Kat
Illúzió romboló, hogy nem Tigris 2esek hanem Preshing Generalok vannak a németek oldalán.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Na ez jo nagyon!!!

a többi kép inen😊))
Képek!!

Na ez jobb azért😄DD

Rohangásznak az ami gyerekek!!!

Andenne felszabadult, huh nem volt kis csata árán!!!!!

A halál 50 órája!!!!

igen segitek holnap tsen legyél MOST KEZD A FILM!!!!!!!

Magyar oldalon a leírásokban van

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Hello!

Tud valaki egy jó billenytyûzet+egér beállítást a tankhoz?
Bazza nekem sincs gázkar a joyomon és nem is tudodk felszálni!

bazza
nem tudom! Nekem csak egy régi joyom van, és nem tudok elindulni a repcsivel, miután elindítottam a motort!Nem találom a keymaps-ban a gázkart!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Huh de jo kis bulivolt a ma délutáni 8 hulámot vertünk vissza Mocsok daimler mindig jött az ABra campelni de ellátuk a bajuk!!
Végül egy nagyon kira elit KÜLÖNITMÉNY felrobbantotta a csont üres fbjüket engem egy késes angol kergetett ,képtelenek voltak lelöni, na tudjátok kinek kellet😊)))

Punker
kézzel a joy-on 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bazza
aha...Mivel lehet "mozgatni"?

Punker
gázkar?

bazza
Repülésnél mivel lehet gázt adni, elvenni? Erre nem tudtam rájönni!

kincsed
H y p o ! HÚ,de szeretném én azt,ha meg lenne örökítve pont az.mikor rákerültem a térképre,de sajna már késõ.
Bevallom,csak kémkedni akartam,de lebuktam😞

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
NAGYON KÖSZÖNÖM LACUS MEGTISZTELTETÉS!!!
NE IS UNJATOK MEG😊)))

Hypo
Hat azzal csak az a gond hogy a jatekba sincsenek skinek sajnos ergo ott se magyar pancelossal megyunk.
de itt egy magyar vonatkozasu tigerII

KIncs a megunhatatlan!!!

Joxy
Kincs: Láttam azt a képet, de a forumba vissza lapozni még mindig nem tudok 😞

Random_
Ha már Hunyadi vagyunk akkor legyen magyar páncélos!

Hypo: ha van 2-3 ezer léped magyar páncélosokról az érdekelne, de ha német az is jó! Meg tudod osztani FTP-n vagy DC-n?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Igeeeen! Imádom. Ez mind felett!!!!!
Magilla a megmondhatója, tavaly a budai csata évfordulóján, ott símogattam a páncélját a kitolt Nimródnak....

ide nem írok inkább semmit...

Hypo
hat a random az olyan random:}}}}

Random_
ez le Sonicozot!

Hmm!!!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

munka_gorilla
Sonic... 😊

Hypo
sonic ilyen kepeket berakok en neked ugy kb 2-3 ezret ha erdekel:}

Random_

Hypo
na nektek is csinaljon valami meglepit legkozelebb az ORBAN VIKTOR:}}}

Random_

munka_gorilla

Itt a kedvencem. 😊

Punkerwork
PzII?

Pure banner Rulez!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Hypo
Remélem pzIII as mar nem kell eleg a stug meg a tiger, aztan mehet a sitre a letoltesbe ha kell valakinek egyaltalan:}

Na, hát ami lecsapódott bennem a tegnapi napból.. ez most kritikus lesz, nem nagypofájúságból, hanem jó lenne megvitatni, vmi értelmeset kiokoskodni közösen, és azt legközelebb betartani és a hasznunkra fordítani.

Szóval ami szerintem rossz :

Túl nagyméretû különítmények. Képtelenség volt õket összetartani, és egyszerre alkalmazni. Alapvetõen volt egy nagy kupac gyalogos meg egy nagy kupac tank, és a két csoport prakituksan teljesen elkülönülve erõlködött, együttmûködés nem volt.

A másik hogy túlságosan egy tömbben vetjük be õket, így ideális célpontot nyújtanak és könnyû õket felfedezni.. Az, hogy sok tank van egy helyen, önmagában nem teszi az ellenség dolgát semmivel sem nehezebbé. Pölö az odáig jó volt hogy felmentünk az északi hegyre, onnan remekül sakkban lehet tartani a városba vívõ hidat, a RR stations és az AB-t. De minek mentünk le mindannyian, arról volt szó hogy segítsük a gyalogságot. Ezt 2, azaz kettõ tank könnyûszerrel megteheti egymást fedezve, és így ketten könnyen tudnak reagálni a dolgokra, ha azonos csatin vannak.

Mit kellett volna tenni a többi hk-nak?

1, fennmaradni a hegyen, ami abszolút jól védhetõ állás és gyorsan elérhetõ onnan minden hely ha kell
2, Fennmaradni a parancsnoknak, mert onnan jól átlátja mi történik, lentrõl nem!

A másik, az elõrenyomulások a tankcsoportokkal olyan helyeken, ahol potenciálisan lõhetnek ránk, abszolút felelõtlen volt eddig. Hiába van több tankunk, ha egyedül megyek sokkal többet figyelhetem a terepet, túl gyorsan megyünk elõre ! Vhogy úgy kéne, hogy két csoportban, az elsõ óvatosan nyomul elõre, a másik hátul áll, figyel, és fedezi, értesíti a bajról. Így kéne 300métereket elõre menni, bevárni, fedezni amíg a másik elõrenyomul!

Harckocsipárokat kellene kialakítani, amelyek mindíg együtt maradnak, fedezik egymást, olyan módon amely mindkettõnek ismert, pölö elõrenyomuláskor az egyik a jobb, a másik a baloldalt kémleli folyamatosan, helyzettõl függõen.

Hypo
nem tudok én ugy mint a pumák:}}}}

Punkerwork
jó az, a legjobb mikor énekelnek, Borhadjáraton mi is fogunk 😊

Ja ma lesz a Halál 50 órája c. amerikai hõseposz.

Punkerwork
már van nem?

Hunyadi honlapot nem akarsz készíteni Hypo?

thx!