19663
  • lachun
    Gratula nagyon jo vagy, én 4 szer megpusztultam és elegem lett:)))
  • Punker
    na felrobbantottam az FB-t de meghaltam :(
  • lachun
    Miket irkálsz vagy csak ittál
  • lachun
    !S Toko oké várunk mert über nagy csaták vannak:)))
  • lachun
    Tankba is lehet ketten egyik vezet a másik a guner !!!
  • Toko
    S!Udv bajtarsak,kb 1-1.5 honap es ujra vagyok. He he, veguk lesz mint a botnak!!!!!!!!!Remelem hianyzok.....
    Azeneha irok amokor netkozelbe vagyok...
  • Csirke4
    Tudod lachun az élet kegyetlen. PL:
    Ruszki Tigris vs. Német T-34 :)
  • Csirke4
    !S Hello
  • Sippie
    Csak mert a multkor elkezdett durrogtatni rám az egyik, én meg lelkesen tüzeltem vissza, de ő volt az erősebb És a tankba be tudnak szállni mellém?
  • GoTCHa
    a bazi nagy hajókat is löheted tankal de semmi értelme, ma egy DD-t probáltak kilöni 88 asok ugy kb 5 darab de semmi.

a bf110c a henkel111 a ju88 as ba 2 en lehet ülni a vadászokba nem a második faroklövész lesz. henkelben minden fele lövész
  • Sippie
    Sziasztok! Újabb értelmes kérdés következik
    Ha olyan unittal vagyok (pl bombázó) amiben több legénység is van, oda beszállhat valaki mellém tüzérnek vagy mittomén minek?
    + A bazi nagy hajókat tankkal ki lehet lőni?
  • lachun
    áááááááááááááááááááá ez igen
    CURRENT VERSION 1.15 NEWS ON WHAT'S COMING NEXT Two Sections- ALLIED and AXIS

AXIS VICTORY NEAR!!!!!!
  • lachun
    Cimbi necsináld már ezt nem hiszem ellllll
  • 0Fritz0
    Nem, éppenséggel ő volt a Panhardban és ki is lőtt, jól.
    A kémeket lelövik, ugye?
  • lachun
    na most ezt nem értem kilőted Cimbit egy panhardból?????
  • lachun
    Na felül irtam a régi ekelo oldalt mostmár müködik nem tudtam mia baja de most jó!!!
  • 0Fritz0
    Nézegettem a statisztikát és egy meglepő dologra bukkantam:

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/cimbi.jpg

Cimbi, maga huncut! Mi meg nagyban TS-eztünk hogy kilőhessünk...
  • lachun
    tehát szövi hajokat jol meg bombázzuk és 88-assal robbanó lövedékekkel lebotorotváljuk Hmmm...akkor ez már recept nem?:DDDDD
  • Hupi
    Hozzátenném 30-ra adták meg a kill-t! Ettől függetlenül ha eltalálod egy 250kg-ossal lehet hogy csomó kezelőszemélyzetet megölsz vagy megsebesíteszz rajta, ami azért eredmény.
  • lachun
    nem sokára megyek én is Dday mikor lesz nehari de ha felszolitanak megyek :DDDDD
  • Punker
    7-től jövök játszani, kell valakinek egy tüzér hajóra?
  • Shad01
    A hadjárat alatt elpusztított kb 2000 szövetséges Destroyerből kb 30-at tudtak Stukával elintézni.
  • lachun
    Amugy !S jóestétt és jó csatákat:)))
  • lachun
    Shad a mutlhéten láttam egy BF110c4 kicsinált egy szövi hajót, tipust nem mondok mert nem ismerem öket de egy nagyobb típus volt. Stuka mennyire tudja kicsinálni a szövi hajokat???Mondjuk nem egy ugy értem egy raj????
  • Csirke4
    A leggyorsabb hajókkal menjetek mert akkor nem tudnak eltalálni! :)
  • Shad01
    Szívesen mennék, de a rombolók félúton mindíg kilőnek.
  • Random_
    Roger!
  • Punkerwork
    jelen
  • 0Fritz0
    Az utászok már készithetik a kis csomagocskákat...
  • Punkerwork
    én mennék ha lenne időm.
  • 0Fritz0
    A tegnapi rövidre sikerült hajókázásunk után (Rohadt rombolók) megint belevágtam a habokba és sikerült kilőni két együtt hajózó frania fairmille b-t. Persze a küldetés végén jól megmentettek, mert kissé kattogott a motor... :) Bizony itt csak HE-vel szabad lőni ezeket a hajókat, mert igy le lehet tarolni a fedélzetet, mig AP-vel "csak" elkezd lángolni meg süllyedni a ladik, de attól még vissza tudnak lőni.
    Emberek gyertek már hajókázni!
  • Vata
    Lesz egy kis változás:
    http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?p=1538364&sid=e63eaf9d8cf13216a3da4a5cfe74391e#1538364
    :)
    Forever hídrobbantás!
  • Shad01
    Tegnap megszereztem az első killeimet He111-el. Megfelelő gyakorlás után 1000 m magasságból nem is olyan nehéz eltalálni egy FB-t vagy AB-t.
  • 0Fritz0
    Depot biztos foglaltunk, mert a nagy lövöldözés közepette (A bespawnoló gépek egyből kaptak vagy négy AP-t és pár kilónyi gyalogsági lőszert) lehetett hallani hogy az időközben újra "felépülő" AI-k egyszer csak megint felrobbannak a hátunk mögött. De mivel kajak kifogytam minden lőszerből és kissé sérült is voltam (Az FB-től 200 méterre majdnem kibombáztak, ezért is csúnyább a kép, mert ki kellett venni egy kis pirosat a szinskálából:), ezért inkább visszamentem a bázisra.
  • Shad01
    Szép munka! A várost is elfoglaltátok?
  • Random_
    Ez nagyon súlyos! :)
  • Punker
  • 0Fritz0
    Asszem a szövik repülősei sokáig fogják emlegetni a mai napot. Egy tucat gyalogossal és több mint tíz tankkal bekempeltük Knokke repterét és bizony elég hamar csendes lett a légtér... :)
    Kissé meglepődtek, mikor észrevették, hogy a saját hangárjuk tele van panzerekkel.

http://www.fritz.amigo.hu/keret.cgi?/WWIIONL/064.jpg

• lachun
    Jó éjt jo csatákat aki marad fent:)))
  • lachun
    Ma megmutaták a francik a foguk fehérjét pofán is lőttem őket:DDDDD