WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
majd te is kapsz egyet Kincsed, hogy meg legyen örökítve szépen az a csodálatos nap, amikor a wwiionline térképére rá tetted piciny lábacskád, még ha francia oldalon is:}}

kincsed
Joxy!!! lapozz egyet vissza a forom eme oldalán,és megláthatsz,mint borostás katona.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Hypo
CSAK NEKED!!!!!!

Óóó miért nem stug ? :))))
Grat.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Hypo
azért ez se rossz:}}} CSAK NEKTEK csak most:}}}

Hello!

Tud valaki egy jó billenytyûzet+egér beállítást a tankhoz?
Joxy
Mi volna ha a parancsnoki modelnek nem lenne létszám limite,illetve meg lenne emelve neki, hogy átlássa a helyzetett?
Így volna haszna az egyszem pisztolyon kivül...

Punkerwork
a filmbõl van amit Hypo mondott

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ez egy jó kép:))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

!S meg jöttem!!

Igen, ott mondta is valaki, hogy ezek beépített emberek, akik a vágóhídi szállítmányért felelõsek :))

ide nem írok inkább semmit...

Punkerwork

Punkerwork
utálom az esõt

Random_
Ja lehet! :)
Akkor bocsi! Szerencsére hoztuk a formánkat és gyorsan meghaltunk. :)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Na tényleg el megyek pá majd jövök!!!

heheh az nem én voltam az Manovolt asszem én csak délen manõvereztem de hiába !!

Random_
veled nem volt gond bár egyszer kiraktál minket északon és mi nem láttuk az általad nekünk kiszemelt bokrot így csak távolabb vonultunk fedezékbe

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem tudom az én szállitásom renben neért ,azt mifogadta öket nem tudom.Azt viszont láttam hogy az egyik utamon ott voltunk a város elött és irnak az elöttem száguldo opelnek ,hogy lövik én le áltam kiraktam az embereket,de a másik elöttem elfüstölt!!!!

Random_
kemény harc folyik az utasokért szerintem az összes opeles kém volt és amelyik nem tudott utsat a vágóhídra vinni az közúti baleseteket okozott

Na ma kimerészkedtem egy pziii-al és egér bill irányitásal ment nagyon jo volt a gyakra én is megyek!Mikor lesz és gyak serveren,,??!!!!

munka_gorilla
Ezek a nyavalyás opelek tényleg sokat ugrálnak mostanában! :)

munka_gorilla
Én a gyakorlásra szavazok, megbeszéléssel egybekötve!

Jaj az nagyon jo volt száguldok 80 annal és a sövénybõl rám ugrik egy másik opel nem mindennapi élmény volt

Hypo
Este lesz kis gyakorlás a pancélos szakasznak, vagy menjunk egybol es élesbe nyomjuk?

Jó volt tegnap az az Opeles baleset. 20 hulla egy rakáson nem semmi :))

Kicsit pihenek ,majd elkel egy kicsit mennem, azt irány a csata mezõ:))!!!

Na Kincsel meg volt az elsõ super commandonk ,szaladgáltunk az enemy fb felé erre haljuk jönn egy stui meg egy panhad.
a Pan kicsit elmaradt a stui pont felénk tarott mi egy völgy és enelkedõ aljában kuporogtunk.
Na mondom Kincsnek gyere innen futás ez felénk jönn!!!
Ki is kerültük és nem is vett észre a stuiminket.
Erre fogtam magam oda szadtam a sutihoz és 2 csomagot ráraktam!!!
meg is lett az eredménye sajna a géppuska még leszedezz mimket de a kill meg molt

munka_gorilla
Na! :)

Köszönöm, hogy veletek rohamozhattam tegnap. Szerintem szuper volt, és a fegyelem sem volt rossz a magyarok között. Érdemes lenne a következõ hadjárat elött egy "elõfutás" során kipucolni az FB és a város közti terepet, mert nagyon zavaróak a kósza hõsök....

Hypo
Na hogy a kedelyek kicsit megnyugodjanak itt egy oldal KÖTELEZÕ DARAB!!! ráadásul a film amirõl szól az se lesz piskóta.

MUSZÁLY MEGNÉZNI

Random_
Ez így ebben a formában nem igaz. :))
A mienk lett, de csak miután alig maradtunk 4-5-en.

kincsed
az egész az én hibám:))

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Dehogyis, jót nevettem a történeteden.

kincsed
Jaj,drágaságaim,nem ismerek Rátok!!!
Tudodm,sok közöm nincs hozzá,de szeretlek mindanyiótokat,és olyan büszke vagyok Rátok,hogy én lehet az egyetlen nõ (na,és persze "Katababa") köztetek.
El vagyok kenõdve mint levertszünyog a falon

Igen-igen akkor vittelek benneteket az Opellal.

kincsed
Az én jelenlétem remélem a csalódásodban nem zavart sok vizet...viszont én titokban tudom ám,hogy elmosolyadhattál,mikor megláttad a nevemetVAGY NEM:

Punkerwork
de akkor mi még nem is voltunka városban szerintme

A miénk volt , az elsõ depo amit elfoglaltak. Emlékszel amikor megkérdezted hogy mi a fenét foglaltak vissza? Na az volt a Sedan depo .

kincsed
Igen,mert már nem borotválkoztam,csak bikinivonalon,és a lábamon

csak a montreme es launois depot

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Hupi Sedan depot a híd túl oldalán volt az nem volt a mienk

Punkerwork
engem az zavar hogy nincs megoldva az a légi fölény ami a németeknek valóságban megvolt :(

Na a lényeg az hogy nem véletlen hogy nálunk ötször nagyobb alakulatok nem képesek elfoglalni egy nyomoronc két depos várost. Sajnos az van a sok fejlesztési kör nem nekünk kedvez elsõsorban. A német-szövetséges erõviszony pedig jelenleg kiegyenlített.

Ok, ok majd meghatározzuk.

Ahogy Punker mondaná FB robbantásban number egyesek vagyunk. :)))

Jelenleg itt tartunk ez van. Mellesleg megjegyzem az FB robbantás/védelem kulkcsfontosságú ebben a játékban. Ezért várom én nagyon a terület foglalást és a mobil spawn helyek elkészítélsét a fejlesztõk részérõl.

A célváros megválasztásánál is lehettünk volna körültekintõbbek. Olyan várost kellett volna választani, ahol az FB még az ellenségé. A foglalók ekkor garantáltan észrevétlenül tudnak eljutni a CP-kig. A depó felrobbantása után indulhatna a támadás. Ekkor még arra is van esély, hogy a támadott város nincs teljesen feltöltõdve.
Punkerwork
megvotl a depo???????, errõl lemaradtam valszeg épp halott voltam

:))))

Na most kapaszkodj meg! :)))

Meg volt a spawnolható depo.

Sõt én elfoglaltam az északi, te pedig a délit.

Ez esetben meg kell várni míg lecsitulnak a kedélyek azon a részen. Tudom tudom te harcolni akartál nem fél órát várakozni egy bokorban. Elfogadom.

A BFben minden mindig ugyanúgy történik, lehet pontosan tudni a te és az ellenség erõit létszámát stb itt nem igazán és az elsõ halálok után az egész terv felborul.

Punkerwork
sajna a toronyból kiszedtek, pedig onnan levadásztam 2 smg-t meg rá láttam Mano-ra

Meg kell vitatni mi volt jó, mi volt rossz a hadjáratban, ebbõl tanulunk.