WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mamaerikai filmekben a németek a mumusok😄DDDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Hypo
Hát ha nem csal az emlékezetem a kelly hõseiben látott 2db tigrisbõl egyik se volt valódi, de legalább egy az egyben ugy néztek ki mint az eredeti, talán bár nem vagyok szakértõ a festése az gond lehetett nem hiszem hogy hasznaltak ezt a festest ott. Lényeg hogy ezek a kulsõ vázak lettek ráépitve mukodo tankokra hogy milyenekre azt mar nem tudom, de legalabb ugy neztek ki mint az eredeti, az egyetlen dolog ami santitott de azt nem vette eszre a nezo, hogy a lanctalpak es a kerekek elarultak a szakavatotnak hogy az nem tigris.
A halál 50 óraja mai szemmel nézve siralmas volt, gyerekként szerettem de most észre vettem azt a sok bosszanto hibát. Kedvencem amikor a nemet tisztet felulrol lefotozzak, de a képen amit mutatnak szembol van fotozva ahogy felfele nez:}}

A másik nagyon zavaró dolog de ez majdnem minden ilyen tipusu filmben benne van a nemet katona ruhaja, hat látva nem egy dokumentum filmet, azert nem makulatlan oltonyszeru cuccban fetrengtek, sehol egy alcazo ruha semmi, bezzeg az amcsi katona az mocskos meg minden de o a maccso:}}

!S jóreggelt!!!

jóreggelt

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Nézd meg itt a videókat:
http://www.panzerlexikon.de/
Ezek kismérettû, rövid videók. Kedvencem közülük az amelyikben a Sturmtiger lõ a 380 mm-es "ágyújával".
Punker
Esik az esõ, szal tényleg jobb hogy eltoltuk az offenzívát.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ha1 gyere fel este TSre és akkor mindent megbeszélünk mert így egy kicsit hosszú lenne.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Az lenne a kérdésem, hogy miért nincs nálam egyetlen zászlo sem a játékban? sem a miénk sem a szöviké nem látszik
Kit--Kat
Mondtam én, hogy Pershing general😊))
Azt, hogy nem tudnak Tigrist, meg más német tankot berakni a Halál 50 órájától-a Híd túl messzevan-ig, azt még keserû szájízzel lenyelem, de hogy a saját, 1957-ben még nem is olyan öreg tankjaikat nem tudták berakni...
Azért A híd túl messzevan-ba legalább a szövetséges jármûvek az eredetiek voltek.
Ez bosszantó.
Bezzeg a Kellybe minden a helyén volt a Tigris szépen átment a házon meg minden.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hypo
Hat eddig a legeredmenyesebb napom, 3 varos, 2 fb szoval ma jo kis muri volt, köszönöm mindenkinek, aki segitett, kulon koszonet lachun-nak, nala keves jobb scoud van, olyan a fule mint a denevernek:}}

Punker
van 3 W-SS videm spektrumos

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ranGer2
HI valaki nem tud második vh-s kis videókat valahonnan? ilyen utcai harc vagy nemtom bármi jóljön ... segitséget kösz elõre is 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

!S nagyon jó kis csata volt sajna nekem elég szakaszos volt az ujjoncok miatt de belépéskor rengeteg uj magyar nevet láttam!!
na Cimbivel meg amit müködtünk a HE-111 az csucs volt csak azt nem értem mikor telibe bombáztuk az fb-t ???POnt akkor men volt ott egy csigazabáló se, ez érthetettlen számomra!!!!

A Patton nem M-60? és asszem sokkal robosztusabb és késõbbi fejlesztés
Pershing generalok voltak - de akkor is a Chaffee a menõ😊
Punker
M-47-es Patton-ok voltak a Tigrisek elméletileg

Punker
grat sajnálom hogy nem tudtam menni, de a gépem furcsa dolgokat csinál 😞

Kit--Kat
Javíts ki Vitéz, ha tévedek😊))

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Az nem Vietnámi hanem a Preshing GENERAL amit a Tigris helyére raktak be a halál 50 órájába.
1944 januárjában érkezett meg a frontra, amcsi tank volt.
Sokat nem harcolt, de a párhónapos csata alatt kiderült, hogy magasan a legjobb szövi tank, és egyenrangúan veszi fel a csatát a Tigrisekkel meg Párducokkal.
Koreában harcoltak még vele.

Nagyon jó volt ez a mai hadjárat

Voltunk vagy 14en és teljes összehangban el is foglaltunk 2 várost (Mazagran, Juniville) jól. 😊

Úgy mûködött ahogy mûködnie kellett.

Büszke vagyok a 1st Hunyadira és barátaira 😊

nem kaptam meg

Mano irtam privát üzit, légyszíves nézd meg
Punker
Punker 😊 de már alakul 😊)

magillagorilla
most értem gépközelbe, máris megyek 😊

Aláiirás

kincsed
PUNKER-látod le tudtam írni😊)1 perces néma csönd az ICQ-nak

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punker
meghalt az ICQ-m 😞((

0Fritz0
Hali nép!

Sajna mostanában nem igen értem/érek rá, meg a hangkártyám is behalt, úgyhogy adjatok helyettem is a gyáva csigazabálóknak!
A nudista strand elfoglalásával meg tessék megvárni!

u.i.: Az újoncoknak üzenem, hogy ne menjenek Vitéz közelébe amikor tankot vezet... pláne ha sík terepen...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bazza
Hahó én is mehetek veletek "össznépelni"?
Nincs mikrofonom (egyelõre), de hallom a TS-t, úgyhogy ha kérdek vmi chatbe, akkor nyugottan monnyátok a Ts-en keresztül!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

munka_gorilla
Nem tudom, mi volt az mert nem tudok visszalapozni, de koszi! 😊
Most mar biztos, hogy nem erek haza 7-re. 😞

angolul tudóknak egy kis info róla: http://afvinteriors.hobbyvista.com/m24/m24a.html
Halál 50 órája:
Sherman tank = M-24 Chaffee
baszki annyit írtatok ebbe a fórumba h én nem olvasom most el az is biztos 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

meg m10-esek voltak közöttük

büszke vagyok rád Magi!

ranGer2

nesze neked tigris, meg sherman nézd a forrást...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Tigris tank= M60 as vietnámi AMERIKAI tank!
Sherman tank=nemtom vietnámi AMERIKAI tank!

szóval elég érdekes mert azok a tigris2 tankok hogy sose láttak német zászlót az biztos!

NAgyon nagyon illuzió romboló volt a halál 50 órája meg azok a gagyi bevetitetthátteres felvételek.. áh 😞 nagyon rossz kedvem lett a film után...

na hazaértem,este majd megyek jáccani remélhetõleg 😊

munka_gorilla
hat, asszem nem fogok!

munka_gorilla
rgr, remelem addigra hazaerek...

Hypo
ok legyen gyulekezo 19h kor ts aztan a nagyok neznek valami helyet

munka_gorilla
Én benne vagyok. Kellene már egyet össznépni! 😊

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Pluskast
Nemtudom. Én épp kommanós küldetést csinálok, az ellenséges vonalak mögé indúltam kb 3 órája, hogy elfoglaljak egy várost. Így legalább zavart keltek a francia állásokban és aláásom az ellenség morálját.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Punkerwork
én ma este szerintem dvd-t nézek + meg meghallgatom aszem Kata repkedését 😊

Hypo
Na este lesz valami össznépi??? vagy mindenki megy a sajat puskaja utan?

Punkerwork
az idõ már jó!!! de továbbra is kéretik koncentrálni mert nem szeretnénk hófúvást jövõhétre 😊

Mûsor változás:
Borhadjárat a rossz idõ miatt 1 héttel késõbbre halasztva.

Tehát BORHADJÁRAT: Aug. 7-8

jaoké szarakszak a telfonom

kincsed
Ha már kocsma,akkor jól hangzik ugye?
A dc-n van ,ez egy HUB.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

munka_gorilla
Mijaza netkocsma? 😊

kincsed
A mai naptól Lacus Op lettem a Netkocsmán,ugyhogy bármivel fordulhatsz hozzám,és mindenki más a dc-vel kapcsolatban.PIETRO EZ NEKED IS SZÓLT.