19663
-
mozambo #10253 Figyelem!
Elméletileg a holnaptól nyilvánossá válik a Hunyadi fórum.
Kérek mindenkit ott ténykedjen A MEGFELELŐ TOPICBAN!
A Magyar HQ oldaláról elérhető a 1sthpr oldala onnan pedig a fórum.Hadjáratok,kiképzések mostantól a 1sthpr oldalán lesznek meghírdetve! -
#10252 Beszivárgó alakulatot szerveznek? Az ellenség háta mögé dobnak le minket és el kell vágnunk a kommunikációs vonalakat úgy mint a Halál ötven órájában? -
#10251 Nem tudok angolul
De segítek keresni -
#10250 Látod most pont fordítót keresnek úgyhogy ha tudsz angolul... -
mozambo #10249 Forditók kerestetnek!
Segiteni kéne a játékkal kapcsolatos újitások illetve hírek forditásában.Akinek van erre ideje és elég jól tud angolul kérjük jelentkezzen!
[email protected] -
#10248 Najó, de még nem találtam munkát hogy azt a hatalmas összeget kipengessem érte -
#10247 Lachun mikorjön? -
#10246 Nyugi.
Újrakezdődik.
Úgyhogy pont jókor szerezted be :) -
#10245 most egyolyan 5 napig tudnék lenni :) -
#10244 Nah végre beszereztem +512 ramot erre vége
-
#10243 Ez a freetrial?
(még mindig van) -
#10242 eddig volt, de lehet mától nincs :) -
#10241 Van a játéknak ingyenes verziója? -
#10240 Én főleg azt utálom ,hogy ilyenkor igazi csaták már nem szoktak menni. Egy-két eltévedt szövi szaladgál ,de amúgy ssemmi. -
Cimbi #10239 Tudok segíteni beállítani a ts-t?
-
#10238 na bazzzeee halállal zártam a hadjáratot, 1 qrva teherhajó lőtt ki utóljára :((((( -
#10237 AXIS FORCES VICTORIOUS! -
mozambo #10236 pumaszallas.hu
-
#10235 !S Jóre... Délutánt :) -
#10234 nekem se müxik :( -
Cimbi #10233 HI
Nem tudom letölteni a ww oldalról a ts-t.Tudtok segíteni?
-
#10232 tuti nem tudok már játszani ebben a hadjáratban :(((((((((( -
Shad01 #10231 Utálom a végjátékokat. Teljesen kiszámíthatatlan, mi történik a fronton. Tegnap este 1 órán keresztül keringtem a levegőben 109F-el ellenséges gépeket keresve eredménytelenül egy francia FB fölött. Meguntam, gondoltam He111-el visszatérve jól megbombázom az FB-t, úgysincs egy árva gép sem a levegőben. (A közeli szövetséges repteret már a szárazföldi erők is támadták.)
Felszállás után 1 percel felrobbantották az FB-t. Sebaj, akkor az AB-t fogom bombázni. AB már tökéletesen becélozva, pár másodperc kellene csak a bombák kidóbásához, erre gépfegyverrel végigsoroznak a H111-esemen, mitől kitér az egyenes irányból. Átmegyek a hátsó géppuskaállásba, 4 vadászgép van rajtam!! Nem éltem túl. -
#10230 Hi!
Gratulálok srácok, nagyon szépen kiüldöztétek a szövetséges hatalmakat a kontinensről:)) Jó lenne Veletek harcba szállni... -
#10229 200 Watt-ot akartál mondani igaz? :) -
#10228 Egyik nap volt róla szó a TS-en. Valszeg nem most lesz ez az eksön, de tervbe van véve. Asszem Hupi nyomta a konrétat (de nem biztos), majd este jól kifaggatjuk! (Te hozod a korbácsot, én a 20 Wattos villanykörtét!) -
#10227 lenullázák? -
#10226 Már nincs sok hátra. Az viszont érdekes lesz, amikor majd "lenullázzák" a rangokat és az addigi ászokat lehet gyepálni (főleg a pilótákat) a minket ért sérelmekért... -
#10225 ha így halad a front mire haza érek már új hadjárat lesz. -
#10224 szerintetek ma lezárjuk a hadjáratot? -
#10223 Hát igen valószínűleg ejtőernyős egységekkel lehetne eredményesen betámadni sajna azok meg még nincsenek. -
#10222 hát nem tom, tegnap kilőtték alólam a hajót, próbáltam úszva menekülni de nem sikerült :( -
#10221 Bárcsak folytatódna a csata és nem kezdenék előről. Csak fel kéne venni pár várost méf Angliában és kész. -
#10220 úgy látom a térkép szerint északot teljesen kipucoltuk :))) -
#10219 nem is a pénz, ilyen szinten már sokkal inkább az idő és a türelem az ami nagyon kell. -
#10218 Hát ezektől énis kivagyok. Rhoatt sok pénzt el lehetne ezekre szórni. Tényleg van egy-kettő kifejezetten gyönyörű. -
lachun #10217 Superek nagyon :DDD -
#10216 qrva jó 2. vh-s makettek vannak nézzétek meg!!!! -
#10215 kilőtték alólunk a hajót úszni kell a partig ahol várnak a géppuskák :( -
#10214 csapatszállító hajót támadunk :))))