WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A halál 50 óraja mai szemmel nézve siralmas volt, gyerekként szerettem de most észre vettem azt a sok bosszanto hibát. Kedvencem amikor a nemet tisztet felulrol lefotozzak, de a képen amit mutatnak szembol van fotozva ahogy felfele nez:}}
A másik nagyon zavaró dolog de ez majdnem minden ilyen tipusu filmben benne van a nemet katona ruhaja, hat látva nem egy dokumentum filmet, azert nem makulatlan oltonyszeru cuccban fetrengtek, sehol egy alcazo ruha semmi, bezzeg az amcsi katona az mocskos meg minden de o a maccso:}}
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
http://www.panzerlexikon.de/
Ezek kismérettû, rövid videók. Kedvencem közülük az amelyikben a Sturmtiger lõ a 380 mm-es "ágyújával".
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Azt, hogy nem tudnak Tigrist, meg más német tankot berakni a Halál 50 órájától-a Híd túl messzevan-ig, azt még keserû szájízzel lenyelem, de hogy a saját, 1957-ben még nem is olyan öreg tankjaikat nem tudták berakni...
Azért A híd túl messzevan-ba legalább a szövetséges jármûvek az eredetiek voltek.
Ez bosszantó.
Bezzeg a Kellybe minden a helyén volt a Tigris szépen átment a házon meg minden.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
na Cimbivel meg amit müködtünk a HE-111 az csucs volt csak azt nem értem mikor telibe bombáztuk az fb-t ???POnt akkor men volt ott egy csigazabáló se, ez érthetettlen számomra!!!!
Pershing generalok voltak - de akkor is a Chaffee a menõ😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
1944 januárjában érkezett meg a frontra, amcsi tank volt.
Sokat nem harcolt, de a párhónapos csata alatt kiderült, hogy magasan a legjobb szövi tank, és egyenrangúan veszi fel a csatát a Tigrisekkel meg Párducokkal.
Koreában harcoltak még vele.
Voltunk vagy 14en és teljes összehangban el is foglaltunk 2 várost (Mazagran, Juniville) jól. 😊
Úgy mûködött ahogy mûködnie kellett.
Büszke vagyok a 1st Hunyadira és barátaira 😊

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Sajna mostanában nem igen értem/érek rá, meg a hangkártyám is behalt, úgyhogy adjatok helyettem is a gyáva csigazabálóknak!
A nudista strand elfoglalásával meg tessék megvárni!
u.i.: Az újoncoknak üzenem, hogy ne menjenek Vitéz közelébe amikor tankot vezet... pláne ha sík terepen...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nincs mikrofonom (egyelõre), de hallom a TS-t, úgyhogy ha kérdek vmi chatbe, akkor nyugottan monnyátok a Ts-en keresztül!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Most mar biztos, hogy nem erek haza 7-re. 😞
Sherman tank = M-24 Chaffee
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

nesze neked tigris, meg sherman nézd a forrást...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Sherman tank=nemtom vietnámi AMERIKAI tank!
szóval elég érdekes mert azok a tigris2 tankok hogy sose láttak német zászlót az biztos!
NAgyon nagyon illuzió romboló volt a halál 50 órája meg azok a gagyi bevetitetthátteres felvételek.. áh 😞 nagyon rossz kedvem lett a film után...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Borhadjárat a rossz idõ miatt 1 héttel késõbbre halasztva.
Tehát BORHADJÁRAT: Aug. 7-8
A dc-n van ,ez egy HUB.
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"