19663
  • mozambo
    Figyelem!

Elméletileg a holnaptól nyilvánossá válik a Hunyadi fórum.
    Kérek mindenkit ott ténykedjen A MEGFELELŐ TOPICBAN!
    A Magyar HQ oldaláról elérhető a 1sthpr oldala onnan pedig a fórum.Hadjáratok,kiképzések mostantól a 1sthpr oldalán lesznek meghírdetve!
  • Random_
    Beszivárgó alakulatot szerveznek? Az ellenség háta mögé dobnak le minket és el kell vágnunk a kommunikációs vonalakat úgy mint a Halál ötven órájában?
  • Sippie
    Nem tudok angolul
    De segítek keresni
  • Csirke4
    Látod most pont fordítót keresnek úgyhogy ha tudsz angolul...
  • mozambo
    Forditók kerestetnek!

Segiteni kéne a játékkal kapcsolatos újitások illetve hírek forditásában.Akinek van erre ideje és elég jól tud angolul kérjük jelentkezzen!
    [email protected]
  • Sippie
    Najó, de még nem találtam munkát hogy azt a hatalmas összeget kipengessem érte
  • Csirke4
    Lachun mikorjön?
  • Csirke4
    Nyugi.
    Újrakezdődik.
    Úgyhogy pont jókor szerezted be :)
  • Csirke4
    most egyolyan 5 napig tudnék lenni :)
  • Sippie
    Nah végre beszereztem +512 ramot erre vége
  • Csirke4
    Ez a freetrial?
    (még mindig van)
  • Punkerwork
    eddig volt, de lehet mától nincs :)
  • Csirke4
    Van a játéknak ingyenes verziója?
  • CarajoEsp
    Én főleg azt utálom ,hogy ilyenkor igazi csaták már nem szoktak menni. Egy-két eltévedt szövi szaladgál ,de amúgy ssemmi.
  • Cimbi
    Tudok segíteni beállítani a ts-t?
  • Punkerwork
    na bazzzeee halállal zártam a hadjáratot, 1 qrva teherhajó lőtt ki utóljára :(((((
  • Random_
    AXIS FORCES VICTORIOUS!
  • mozambo
    pumaszallas.hu
  • Csirke4
    !S Jóre... Délutánt :)
  • Punkerwork
    nekem se müxik :(
  • Cimbi
    HI
    Nem tudom letölteni a ww oldalról a ts-t.Tudtok segíteni?
  • Punkerwork
    tuti nem tudok már játszani ebben a hadjáratban :((((((((((
  • Shad01
    Utálom a végjátékokat. Teljesen kiszámíthatatlan, mi történik a fronton. Tegnap este 1 órán keresztül keringtem a levegőben 109F-el ellenséges gépeket keresve eredménytelenül egy francia FB fölött. Meguntam, gondoltam He111-el visszatérve jól megbombázom az FB-t, úgysincs egy árva gép sem a levegőben. (A közeli szövetséges repteret már a szárazföldi erők is támadták.)
    Felszállás után 1 percel felrobbantották az FB-t. Sebaj, akkor az AB-t fogom bombázni. AB már tökéletesen becélozva, pár másodperc kellene csak a bombák kidóbásához, erre gépfegyverrel végigsoroznak a H111-esemen, mitől kitér az egyenes irányból. Átmegyek a hátsó géppuskaállásba, 4 vadászgép van rajtam!! Nem éltem túl.
  • bigapó
    Hi!

Gratulálok srácok, nagyon szépen kiüldöztétek a szövetséges hatalmakat a kontinensről:)) Jó lenne Veletek harcba szállni...
  • Punkerwork
    200 Watt-ot akartál mondani igaz? :)
  • 0Fritz0
    Egyik nap volt róla szó a TS-en. Valszeg nem most lesz ez az eksön, de tervbe van véve. Asszem Hupi nyomta a konrétat (de nem biztos), majd este jól kifaggatjuk! (Te hozod a korbácsot, én a 20 Wattos villanykörtét!)
  • Punkerwork
    lenullázák?
  • 0Fritz0
    Már nincs sok hátra. Az viszont érdekes lesz, amikor majd "lenullázzák" a rangokat és az addigi ászokat lehet gyepálni (főleg a pilótákat) a minket ért sérelmekért...
  • Punkerwork
    ha így halad a front mire haza érek már új hadjárat lesz.
  • Punkerwork
    szerintetek ma lezárjuk a hadjáratot?
  • Random_
    Hát igen valószínűleg ejtőernyős egységekkel lehetne eredményesen betámadni sajna azok meg még nincsenek.
  • Punker
    hát nem tom, tegnap kilőtték alólam a hajót, próbáltam úszva menekülni de nem sikerült :(
  • Random_
    Bárcsak folytatódna a csata és nem kezdenék előről. Csak fel kéne venni pár várost méf Angliában és kész.
  • Punker
    úgy látom a térkép szerint északot teljesen kipucoltuk :)))
  • Punker
    nem is a pénz, ilyen szinten már sokkal inkább az idő és a türelem az ami nagyon kell.
  • CarajoEsp
    Hát ezektől énis kivagyok. Rhoatt sok pénzt el lehetne ezekre szórni. Tényleg van egy-kettő kifejezetten gyönyörű.
  • lachun
    Superek nagyon :DDD
  • Punker
    qrva jó 2. vh-s makettek vannak nézzétek meg!!!!
  • Punker
    kilőtték alólunk a hajót úszni kell a partig ahol várnak a géppuskák :(
  • Punker
    csapatszállító hajót támadunk :))))