WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello gyere tsre ott várunk

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Egyedül nem fogod meg ismerni a játékot. Szivesen látunk a TSünkön, mert csak akkor van csapatmunka ha ott van mindenki

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Leteszteltem a dolgot. A csomag a lerakástól számítva 9 máspdperc múlva robban. Sajnos az opellal 9s alatt nem lehet messze jutni.
A freehez nem kell bankkártya. Most a kipróbálás teljesen ingyenes.
Punkerwork
itt csapatmunka nélkül semmi szó szerint semmi esélyed nincs, bankkártya kell, sever nem szokott laggolni max egy picit, bill kiosztást elmondjuk bár jármûvekhez kell a joy, graftól ne azt várd mint a többi game-tõl itt 1etlen qrva nagy map van és kész, amúgy kb 2 havonta jön frissítés amiben a graf-on is csiszolnak, a játék elég összetett közelebb van 1 szimulátorhoz mint fps-hez viszont rohadt taktikus stratégia is kell, én kb 2 hónapja vagyok elõfizetõ, de free-ket majdnem 1 éve nyomtam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
néztem

Adi
Akkor gondolom vmi bankkártya kell? És lagzik a server?
Csapat munka van?
Mert engem a legtöbb online játékba az idegesít, hogy nem mûködünk együtt!
Mondom neki, hogy fedezzen. Én elõre rohannok hõsiesen az a fasz meg a hátam mögött elmegy a másik írányba... Mondom, hogy támadjunk be vmit együtt és akkor õ meg elmegy.. szóval ilyenek.
Na elkezdtem leszedni a trialt.. Egyetlen bajom, hogy egyszer leszedtem a trial-t és akkor vhogy nem igazán váltotta be a dolgokat.. mondjuk akkor nem volt idõm kínlódni a bill kiosztással meg mit tom én mivel. Amúgy bonyolult a játék?!
Azt viszont láttam, hogy a grafika nem egy far cry!😊
Tényleg Punker te mióta nyomulsz?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Hypo
Nezd meg a linket amit beraktam

Punkerwork
mind 2 példányt a ruszkik szerezték meg 1-et szétlõttek, a másikat kétlem hogy mûködõképesen õrizték meg 😞

ha ellenséges álló tankra ugrassz rá akkor rajta tudsz mászkálni és a réseken át lelõni a bent lévõket, nem esel át rajta.

Hypo
ruszki

Hypo
a riszki muzeumba van egy, bar ezek nem tudom nem csak kulso utangyartott cuccok

Hypo
Europaba eppsegbe maradt tiger ha jol tudom 3db van
es amerikaba van 1-2.

Itt az egyik:

Ruszki muzeum

Punkerwork
1 db globális szerver van elsõ hó 20$ a 2.-tól 13$
most van 2 hetes ingyen game lehetõség

Adi
Én úgy tudom, hogy havi fizuss a game! Akkor most ezzel mi van? Ti mennyit fizetek havonta?
Hogy vana server?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
?? Milyen free?

Van free

Punkerwork
és szerinted a ruszkik megõrizték? Maus-t is kivitték lõtérre célpontnak, pedig abból összesen 2 db készült 😞

AirborneRanger
Huahihu!
Van valami ujj wwiiben? Van freetrial? Lehet jövök ujra ^^

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Kit--Kat
Azért, mert oroszban is meg nyugaton is kurva sokat elszórtak úgy, hogy a személyzet nem robbantotta fel!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punkerwork
miért vagy ennyire biztos benne?

Kit--Kat
de 1-bõl akkor is sokkal több van mint 7.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Vitéz, nyilatkozz😊)

Punkerwork
Haditechnika topic-ot nézd meg, csak pár TigrisI van, Tigris II-bõl összesen kb 480 darab készült abból tuti nincs még felújított se.

Punkerwork
engem gázolt már el tank, rám tolatott 😞

Kit--Kat
Az tuti, hogy 7-nél több Tigris van.

Kit--Kat
Én azt olvastam.

Shad szerintem túl sokat nézed a híradót. Ezek baromi jól hangzanak, csak éppen semmi értelmük a játékban, a saját munkádat nehezíted meg vele.
Ha felrakod az opelre a csomagokat, majd mondod az opelnek hogy go! kb. 100-200m-ert halad az opel aztán BUMM. Nem egyszerûbb bedobni 4 gránátot az AB-be? Arról nem is beszélve hogy az opelnek kampec, és valymi keveset tud pusztítani. Legjobb esetben is néhány gyalogos kill/sebzés.

Alákúszni a tanknak megint értelmetlenség, mert ki is kell kúszni onnan a sapp csomagod meg nem fogja megvárni hogy bizonságos távolságba vagy már? Ehelyett felrobbansz vele együtt. Ráadásként ha a tank elindul kampec.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Kit--Kat
Hmm, ezt nem hiszem el, akkor, hogy picsázták volna ki a Dögoll shermanjeit a Párducok Párizsból???

Punkerwork
TigrisII-bõl nincs mûködõképes

Kit--Kat
Hmm. a TigrisII-bõl maradt 6-7 és abból van 1 restaurált mûködõképes Maybach motoros.
Szerintem akkor már az 1.-bõl tuti több van.

Rá tudtad tenni a tank aljára?
Nocsak Shad, csak nem terrorista kiképzõ tanfolyamon voltál?
Javasolnám a Kamaz teherautók használatát, elég robosztusak😄
Hypo
én 2 nappal ezelott bekustram egy tank ala mert megforditto a tornyot es ott bujtam el aztan amikor elore nezet raktam is ra a csomagot:}

Próbált már valaki bekúszni ellenséges tank alá? Saját tank alá már másztam, de annak összeakadás lett a vége.
szerintem meg nagyon gyagyi meg volt tiltva a németeknek "Tankal városba pláne szük utcákba tilos volt bemenni"

bazza
Nem jön vki jáccani? És hol van Lacc?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Nem rossz!

Eszembe jutott egy jó ötlet, amit le kellen tesztelni valamikor.
Kamikaze Opel:
Sapperek az Opelt körberakják robbanószerrel, majd az nekirohan a célnak. Lehetne használni FB-k ellen, valamint AB-kba beszáguldva az ott lévõk ellen. Némi szerencsével az Opel túl is élheti.
Nem kaptam meg a killt, de az elsõ csomagnál felrobbant az egész char.

Ell. tankjába nem tudsz bekerülni még véletlenül sem mert ott van ütközésvizsgálat.

Punkerwork
6 darab TigrisI maradt és 1 darab müködõképes Discovery-n nem rég mutatták, amúgy a Haditechnika topic-ban eléggé kiveséztük a témát.

Kit--Kat
Valószínû, hogy nem igazi Tigrisekrõl volt szó, mivel, hogy a Tigris1-bõl azért maradtak fölt többen szerencsére, de nem tom abból a mondjuk 20 darabból hány mûködik.
Már rég láttam a filmet, de ény úgy emlékszem a filmben is átfedésesek voltak a görgõi.
A lényeg az, hogy a Kelly hõseiben úgy minden a helyén volt. Amikor nem tud megfordulni a Tigris tornya, mert beleütközil a romosház oldalába az nagyon konkrét😊))

kincsed
Jajj!Szép jó napot!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Megkaptad utána a killt? Elméletileg a tankokpáncélzata az aljukon és a tetejükön a legvékonyabb. Számomra az volna a logikus, hogy ott egy csomagnak is elégnek kell lennie.
Tegnap rásetem egy 232-esre. Összeakadtunk, nem bírtam kijönni belõle. Rendesen láttam a belsejét. Szerintetek egy ellenséges tanknál így összeakadva le lehet-e lõni a személyzetet puskával, vagy le lehet-e tenni belülre a csomagot?
Hypo
Odament hupi jol alarugott es az megfekudt!!:}

munka_gorilla
Hogy borítottad fel? 😊))

Számomra a reál filmek ww2-en ott kezdödnek hogy: Stalingrad, Ryan közlegény meg Fegyverek szava!!!!!

Azt hiszem ezt érdemes lesz berakni a galériába.

Punkerwork
esik az esõ és egy rakás meló van 😞

Hypo
de ez nem a mumusságról szar hanem a nemtorodomsegrol