WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Csapat munka van?
Mert engem a legtöbb online játékba az idegesít, hogy nem mûködünk együtt!
Mondom neki, hogy fedezzen. Én elõre rohannok hõsiesen az a fasz meg a hátam mögött elmegy a másik írányba... Mondom, hogy támadjunk be vmit együtt és akkor õ meg elmegy.. szóval ilyenek.
Na elkezdtem leszedni a trialt.. Egyetlen bajom, hogy egyszer leszedtem a trial-t és akkor vhogy nem igazán váltotta be a dolgokat.. mondjuk akkor nem volt idõm kínlódni a bill kiosztással meg mit tom én mivel. Amúgy bonyolult a játék?!
Azt viszont láttam, hogy a grafika nem egy far cry!😊
Tényleg Punker te mióta nyomulsz?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
es amerikaba van 1-2.
Itt az egyik:
Ruszki muzeum
most van 2 hetes ingyen game lehetõség
Hogy vana server?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Van valami ujj wwiiben? Van freetrial? Lehet jövök ujra ^^
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha felrakod az opelre a csomagokat, majd mondod az opelnek hogy go! kb. 100-200m-ert halad az opel aztán BUMM. Nem egyszerûbb bedobni 4 gránátot az AB-be? Arról nem is beszélve hogy az opelnek kampec, és valymi keveset tud pusztítani. Legjobb esetben is néhány gyalogos kill/sebzés.
Alákúszni a tanknak megint értelmetlenség, mert ki is kell kúszni onnan a sapp csomagod meg nem fogja megvárni hogy bizonságos távolságba vagy már? Ehelyett felrobbansz vele együtt. Ráadásként ha a tank elindul kampec.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Szerintem akkor már az 1.-bõl tuti több van.
Javasolnám a Kamaz teherautók használatát, elég robosztusak😄
Kamikaze Opel:
Sapperek az Opelt körberakják robbanószerrel, majd az nekirohan a célnak. Lehetne használni FB-k ellen, valamint AB-kba beszáguldva az ott lévõk ellen. Némi szerencsével az Opel túl is élheti.

Ell. tankjába nem tudsz bekerülni még véletlenül sem mert ott van ütközésvizsgálat.
Már rég láttam a filmet, de ény úgy emlékszem a filmben is átfedésesek voltak a görgõi.
A lényeg az, hogy a Kelly hõseiben úgy minden a helyén volt. Amikor nem tud megfordulni a Tigris tornya, mert beleütközil a romosház oldalába az nagyon konkrét😊))
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Tegnap rásetem egy 232-esre. Összeakadtunk, nem bírtam kijönni belõle. Rendesen láttam a belsejét. Szerintetek egy ellenséges tanknál így összeakadva le lehet-e lõni a személyzetet puskával, vagy le lehet-e tenni belülre a csomagot?