19663
-
#10575 álltunk már a toplista 4. helyén???
MERT MOST IGEN... -
#10574 NYILVÁNOSAN BOCSÁNATOT KÉREK AZ EGÉSZ HUNYADI PANSER-TŐL és E FORUMOT OLVASÓKTÓL.De nem vagyok egy megfutamodós,visszahúzódó nő.Ha kell kiállok bárkivel az igazamért.Mégha senki sem áll mellettem akkor is.
-
#10573 Elnézést,gondolom a méregtől már a nevet nem is láttam,csakis amit irtak.De vállalom,tényleg nem te voltál.de még még nem késő -
#10572 tenétől=zenétől. -
#10571 Hujujjj mi folyik itt? ez olyan volt mikor bejöttem mikor kinyitok egy szobaajtót.. kivülről nem látszik\hallatszik semmi aztán mikor kinyitom akkor leszakad a fejem a tomboló tenétől vagy mástól... :DDD -
#10570 én nem írtam privit neked..... -
#10569 "harmadszor KINCSED ha te mindenképpen velünk szeretnél beszélgetni unalmas óráidban"-idézet PUNKERTŐL
válasz:TE MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL???MEGKÉRSZ ENGEM PRIVIBE,HOGY KETTŐNK KÖZÜL VALAKINEK ENGEDNIE KELL,amire én azt válaszoltam,hogy én leszek.ERRE MOST MEG ITT A HÁTBASZÚRSZ?
MIT KÉPZELSZ MI VAGYOK ÉN,HOGY UNALMAS ÓRÁIMBAN AKAROK VELETEK BESZÉLGETNI?SZERINTED UNATKOZIK EGY NŐ AKINEK GYEREKE VAN,ÉS AKI GYÓGYÍTHATATLAN BETEG??????????ISKOLÁBA JÁR,DOLGOZIK?AZ MEG SEM FORDUL AZ AGYADBAN,HOGY ESETLEG KIKAPCSOLODOM ITT MIKOR OLVASOM AZ ÍRÁSAITOKAT,NÉZEGETEM A KÉPEITEKET?????NEKEM EZ CSAK UNALOM ELLEN VAN?
NEM TUDOD FELFOGNI,HOGY ÉN MIATTATOK JÁROK IDE,MERT KEDVELLEK TITEKET?NEM TUDOM HOGY VESZED A BÁTORSÁGOT,.HOGY EGY NŐVEL IGY BESZÉLJ.VAGY SZURJA A SZEMEDET,HOGY ITT VAN EGY NŐ KÖZTETEK?
HÁT UGY LÁTOM FÉLRE ISMERTELEK.ÉS HA JÓL SEJTEM NEM CSAK ÉN.... -
#10568 Énazt se birom:DDDD -
#10567 Hurrá!
Afrikába hová mentek? -
lachun #10566 Na megjöttek a vendégek byezé majd jövök!!!! -
lachun #10565 OKé rendben:))) -
lachun #10564 És a kis kedvencen amit kihagytak a játékból eggyenlöre:
-
Cimbi #10563 Én a mocival megyek:) -
lachun #10562 Na itt minden van irány afrika jővőre megyünk:))))
-
lachun #10561 Na ezt nem hiszem el afrika korps gyűrű:
-
lachun #10560 Na találtam német egységet is:))
-
lachun #10559 Magyar géppuskád:))
és magyar bofos állás
-
#10558 Thát lehet akár Off topic is? -
#10557 majd az idő eldönti -
#10556 Akkor ebből most milyen Fórum lesz? -
#10555 Igazából kimerült vagyok és ilyenkor a legkissebb probléma is teljesen felidegesít. Amúgy meg lásd Hunyadi fórum. :) -
manohun #10554 Random ne félj majd el tüntetjük az a rosszkedvet egy-két pohár sörrel:) -
Hupi #10553 Azért mert béta állapotba volt nem is tudott róla minden hpr tag, de most már nyilvános és kéretik is azt használni a továbbiakban a hunyadis (és szimpatizáns) emberkéknek danke! -
#10552 Nem akarok beszólni kedves mozambó, de mint elvileg tag én tegnap este tudtam meg, hogy létezik ilyen fórum! Szóval had ne tolmácsoljam véleményem! Csalódott vagyok! -
lachun #10551 In Development- First Person Infantry
Gyalogosok szebbek szépek leszünk:DDDD
-
lachun #10550 szerintem a ww2 vel kapcsolatos témák itt nehetnek tovább,nem csak a játékra gondolok!Valamint kérdés: Mano az olasz cuccokrol van linked vagy valami leírás, vagyesetleg készitettek már fegyvereket jármüveket???? -
manohun #10549 Link a hunyadi fórumhoz -
mozambo #10548 Kedves fiúk és lány:-)!
Nincs itt vita és veszekedés.Ez a fórum a WWII Online témával foglalkozik,ezért jött létre.Valóban vannak itt olyan emberek akik nem játszanak de mégis szívesen látott vendégek.Éppen ezért,hogy mindenki hozzászólhasson és ezzel ne zavarja a többieket létrehoztunk egy új fórumot ahol a megfelelő topicban továbbra is folyhat a dumcsi,makett,vicc,miegymás.A különbség az,hogy a lényegi témák elkülönitve mégis mindenki számára elérhetően lesznek kezelve.Így senkit nem fog zavarni semilyen egyéb téma,illetve azt a topicot olvasod amelyik érdekel,oda írsz ahová való.Ez egy csapat.Méghozzá jó csapat.Viselkedjünk ennek megfelelően.Ha a Hunyadi fórumot mindenki rendeltetés szerüen használja ez szükségtelenné válik.Továbbiakban a toborzó szerepét a Magyar HQ és a Hunyadi oldalnak kell ellátnia,sokkal alkalmasabbak is rá!Ezért viszont tenni kell ötletekkel,linkekkel,miegymás.Első lépés az lenne ha épitő jellegű kritikáitokat a Hunyadi fórumon ismertetnétek.Egyszóval inditsuk már be!Rajtatok múlik.Nem kell mást tenni csak oda írni.
Előre a Hunyadiért!!! -
lachun #10547 !S jónapot és remélem ma támadunk:DDD -
manohun #10546 Cimbi ha megvan valami a fordításból akkor azt küld el létszi -
manohun #10545 Na mindenki nyugodjon meg! Nem szeretnék egy új Bf fórumot látni. Punker lett az moderator, ő feladata hogy felhívja a figyelmet hogy ez a WWII Online-ról szóló fórum. Természetesen aki nem szorosan ehhez a témához szól az nem lesz egyből törölve, csak azt kell elkerülni hogy többségben nem a játékról és a hunyadiról legyen szó. De szerintem ebből eddig nem volt gond.
Úgyhogy kérek mindenkit hogy nyugodjon meg nem történt semmi. Nincs DE. Egyszerüen terelőjön vissza a normális kerék vágásba a fórum. Az újak se ezt akarják látni és mi se. Légyszi. -
#10544 Cara!
A konfliktushelyzet nem ez, hanem az amikor 2 matilda jön veled szemben, te pedig egy 38t-ben kuporogsz... -
Hupi #10543 nagy]Flame war!
Senki ne essen pánikba, mert lesz egy új fórumunk ahol lehet egyszerre több topicot használini ami által mentesülünk az alant lévő dolgoktól. Lesz Csevegő, WWIIOnline, Kérdések, Makett, külön hunyadis stb. topic és akkor mindenki oda írhat legtöbbet ahova a legjobban szeret.
A Fórum nyílvános lesz, így bárki számára elérhetővé és használhatóvá válik, természetesen az alapvető írott/íratlan szabályok tiszteletben tartásával.
Várható beüzemelési ideje egy hónapon belül. Szóval addig kitartás van bajtársak és bajtársnő(k).... -
#10542 Elöször is elnézést kérek azoktól akiket zavartak a makett képek amiket beraktam, másodszor arról már rég lemondtunk hogy az ezred dolgait itt beszéljük meg mert lehetetlen de ettől függetlenül ez itt még mindig a WWII Online fóruma lenne és nem party-vonal valószínűleg ez itt a legkiterjedtebben a játékkal foglalkozó fórum ezért is jönnek ide az újoncok a kérdéseikkel és nem hiszem hogy őket elsődlegesen a mi OFF témáink érdeklik, harmadszor KINCSED ha te mindenképpen velünk szeretnél beszélgetni unalmas óráidban akkor pl csinálj a saját fórumokban egy Hunyadi-Söröző a Hunyadi ezred OFF topic-ja topic-ot ott te leszel a házigazda (és bármikor kitörölhetsz engem) biztos hogy azok akik eddig is dumcsiztak veled át fognak menni. Bocs ha kicsit hosszú voltam. -
#10541 Tököm kivan már emberek.
Mi az ,hogy itt kell szenvedni. Látja mindenki milyen jól jön a 1stHpr fórum. Azt kell használni. Ide meg írjanak nyugodtan. Természetesen nem kell szétoffolni ,de azért mindíg van olyan dolog amit érdemes elolvasni.
Részemről ennyi volt nem bírom a konfliktushelyzeteket. -
#10540 Nah emberek és egyebek! :)
Javaslom a következő szisztémát: Ezentúl ha BÁRKINEK olyan közlendője van BÁRMELY témában, amit szerinte érdemes mindenkivel megosztania itt az SG-n, akkor ne habozzon azt megtenni.
VISZONT ha csupán dumcsizni szeretnénk, akkor használjuk már mégre azt a fránya HUNYADI CSETET
Ez a megoldás azért is lenne praktikus, mivel nem igényel semmilyen külön progit és a hozzászólások vissza is olvashatók.
(Egyébként meg flémre fel!) -
#10539 kettő -
#10538 ez durva hogy én estem neked
Én most Manó úrat sajnálom,remélem ezeket nem látja :(( -
#10537 névnappal semmi baj, még a piercing is belefér, de az hogy a galériád összes képét itt tárgyaljátok meg szerintem OFF és kész, nem akarok vitázni. -
#10536 Kincsed esett nekem és nem fordítva.