19663
  • Isegrim

Lesz tömörülés ma este ?
  • lachun
    Én láttam Vitézt 38t vel Matytt kilőni, pont sapolni akartam de nem volt rá idom LTVitéz miatt:DDDD
  • Isegrim
    jaja, arra mondom. Pölö szvsz a Pz38t legalább olyan jó mint a nehezebben elérhető PzIIIF...

Amúgy a fejlődést mi befolyásolja? Vagy minden mission success ua. ér?
  • Punkerwork
    tizedes rangik van ennek értelme, utánna 10 perc harccal már jobban fejlődsz mnint 10 perc nézelődéssel, és persze gyalogságnál tizedestől már mindnet tudsz használni.
  • Isegrim

Hát ja.. én most vagyok major, 82%-on. Sikeres küldetésenként köbö 2%ot lépek előre, tehát a 10 perces félreállásoknál ez 50 x 10 perc = 500 perc.

Na most akinek megéri, hogy egy nap alatt őrnagyból alezredes legyen, mindezt úgy hogy 9 órán keresztül gubbaszt a gép mellett, nem játszik és 10 percenkint újra lauchol, az azt hiszem megérdemli a rangot. :)))

Captain után úgysincs nagy különbség... megkapod a távcsövet, a többi nem igazán lényeg, hadnagyként meg már mindennel tudsz menni. Nemmondom, alacsony rangon megéri a dekkolás, hogy ne kelljen mindig a legbénább szarokkal lemészároltatni magadat folyton.
  • Shad01
    10 perc félreállás még nem elég az előéptetéshez. A rendszer elég jól ki van találva. Persze van egy-két kiskapu, de ezek a tizedesi rang elérése után már nem sokat érnek.
  • bigapó
    láttam, vettem:)
  • Punkerwork
    rangtól függ hogy milyen tecnhnikát tudsz használni, FB-t pedig leírtam a #10686-ban
  • bigapó
    ja, kösz
  • bigapó
    Ez tök jó amit mondasz, ezzel rendkívül realisztikussá válik az egész (nincs skuló marad a puskatus meg a bajonett:))
    Értem amit mondasz és persze, hogy fontos az utánpótlás, én csak azon voltam megütközve, hogy aszongya "félreáll egy bokorba tíz percre és már megis van az előléptetés", a többi meg hadd szenvedjen. Ezért minimum főbelövés járt annak idején. Egyébként mennyi előnnyel jár a rang? És megint, mi az az FB?
  • Punkerwork
    az FB előre tolt harcálláspont szerűség, a városok elött van.
  • Shad01
    A játékban az egyik legfontosabb feladat az utánpótlás szállítása. A sofőröknél más statisztikai adatot nem lehet figyelembe venni, csak a játékban töltött időt.
    Fontos lehet pl egy depó védelme, vagy légvédrlmi ütegek felállítása is, aminél előfordulhat, hogy az ellenség egyáltalán nem támadja. Éppen ezért igazságtalanság lenne azokkal szemben, akik egy területet biztosítanak, hogy a játékban eltöltött várakozást semmivel sem honorálják.
    A kapott pontok függnek a küldetés típusától és attól is, hogy milyen fegyverrel milyen ellenséget semmisítesz meg. Pl ha tankkal lelősz pár gyalogost, az szinte semmit sem jelent, ha egy gyenge tankkal lősz ki egy erősebb típust, az már sokat ér.
  • Shad01
    Tudtommal az 1-es prioritású küldetés a magasabb. A küldetések prioritása a küldetést kreáló rangjától függ.
  • bigapó
    Ez érthető, de akkor nem túl inteligens a progi. Ez alatt azt értem, hogy érzékelnie kéne, hogy éppen milyen feladatot látsz el az adott szituációban. Sokszor használjátok ezt az "FB"-t, ez mit is takar?
  • Punkerwork
    azért az idő számít mert pl 1 FB felrobbantáshoz kell opel-es sofőr is, ő pedig nem tud "harcolni" csak szállít minket.
  • bigapó
    vagy nem
  • bigapó
    ööö "...lehet meghalni...", így magyarosabb
  • bigapó
    Felvetült bennem több kérdés: az akciók alatt akárhányszor meg lehet halni vagy van valami limit? Ez beleszámít az előléptetés kiszámításába? Korábban ugyanis olvastam, hogy sokan elbújnak 10 percre és így is megkapják az előléptetést; magyarán csalnak, mivel nem harcban szerzik azt. Egyáltalán miért lehetséges ez? Miért nem a lelőtt ellenség után kapjátok a pontokat?
    Nem tudok játszani, de nagyon érdekelne:)
  • Vata
    Tehát azt tapasztaltam, hogy a "server down x perc múlva" figyelmeztetés után teljesen felesleges előléptetésre hajtani, mert nem adja meg. Amúgy nem változtattak ebben a tekintetben az előlépési rendszeren. (Ez az üzenet azoknak szól, akik freet reggelnek, és sima gyalogoson kívül mással is kívánnak nyomulni.) Érdemes a mission-ok közül válogatni (a felsorolásból), és ott is valami értékesebbet választani: (P érték lehetőleg 3 legyen) A gyalogos-páncélos küldetések általában 2 és 1 értékűek, a "friss" akciók magasabb értékűek szoktak lenni (3). (Nyílván ott puskaporosabb is a levegő)Igy egy óra alatt megvan a szükséges előléptetés a kedvenc gránátosomhoz pld...
  • lachun
    !S Jóreggelt ill Napot!!
  • manohun
    reggelt
  • Punker
    reggelt
  • manohun
    Boldog szülinapot Bazza! Egy kicsit elkésve.
  • Csirke4
    BOLDOG SZÜLINAPOT BAZZA!!!
    hehe mindenkinek szülinapja van :)
  • lachun
    huh Bazza te is nekedis BOLDOG SZÜLINAPPOT!!!
  • bazza
    Köcce :)
  • kincsed
    Bolodod születésnapot BAZZA
  • bazza
    És én?:)
  • Joxy
    Boldog szülinapot Manó!!!
  • lachun
    igen a rang nem számit a puskapor szag a levegőben az igen:))))
  • GoTCHa
    iylen szinten a rang már nagyon nem számit semmit
  • GoTCHa
    álatlában mindenki ezredes és alezredes.
  • GoTCHa
    Heppi börzdéj Manóhun aleredes :D azt inkább nem mondom hogy mégegyszer ennyit kivánok :DDD sokkal többet.
  • GoTCHa
    nem fognak kitüntetni carajo ez csak iylen szemelgetés. amikor pl valaki őrnagy lesz azt is ki szokták irni. iylen nagyobb eseményeket. vagy nem tudom de az biztos:D reménykedjünk benne mert akkor még fényesebb lenne a glóriánk minden esetre gégé hogy bekerültél az ujságba.
  • Csirke4
    Kinek van nálatok a legnagyobb rangja?
  • lachun
    szerintem azt irja kitűntettek volna ha akcioban elnem halálozol :DDDDD
  • CarajoEsp
    TESZEM A DOLGOM::D
  • Csirke4
    Egyébkent valami ilyesmi:
    Caraesp Elismert a kiemelkedő teljesítményért
    Valami ilyesmi :)
  • Csirke4
    "he was listed as Killed in Action" Hehe ez teccik :)
  • CarajoEsp
    Caraesp Recognized for Outstanding Effort!

German military officials recognized Caraesp for an outstanding effort on September 12th. Caraesp killed 4 enemy units and attacked multiple targets during a mission that lasted 10 minutes long. After the mission, he was listed as Killed in Action.
    Ez micsoda? Lehet ,hogy kitüntetnek?:DD