19663
-
manohun #10737 Hát ez van legközelebb ahhoz hogy valójában milyen lehetett a ii. vh -
manohun #10736 ise aktiváltalak -
#10735 Marhajó lehet:)) nem ostoba botok ellen nyomulni. kis túlzással maga a valóság? -
lachun #10734 hát csak a térképet látjuk mit támadnak nagyon, és felső vetésünk kiokumlája a haditervet.Vot már hogy szövik 80% ban elfoglalták Luxemburgot és kiszedtük maroknyi csapatunkal a sámlit aloluk ,az az az összes FBjüket felrobbantottuk és nem volt utánpotlásuk:DDDDD -
#10733 És összesen, arról van közben infótok? Szövetséges + tengely -
lachun #10732 igen egy tsen csatornára osztva gyalogok, tanok, repcsisek igen csak magyarok!!! -
#10731 de ez csak a "magyar" résztvevők ugye? -
lachun #10730 van mikor 8, de aidáig a record 28 volt asszem -
#10729 Hi!
Általában hányan szoktak játszani egy-egy nagyobb hadjárat során? -
Isegrim #10728
Egy lövés hatása a 3centis MK 108tól egy szerencsétlen Blenheim törzsre... -
lachun #10727 igen invasio44 es modbol egy ökörködödés:DD -
#10726 Nemtom mi a baj
Egy ilyen fehér lap van piros X-el a közepén! -
#10725 hát akkor Hupi-val beszéld meg a dolgot most ő vezeti az ezredet -
#10724 Mú!
Van trial? remélem van! megnéztem a longest day cimü dilmet dvd-n... naggyon teccett kira film meg megnéztem a castater cimüt is azis egész jó ugyhogy ww2es fílingem van :D -
lachun #10723 nem értem ,linket nem raktam!!! -
Isegrim #10722
Operation Flashpointnak egy IIvh-s kiegészítője, régen nézegettem, azóta elfelejtettem a nevét, mer olyan kurva lassan ment a fejlesztés... -
Isegrim #10721
Ammá megvan, mit gondolsz, free trialban lettem Herr Major? :)) Bár napokon belül lejár a 3hónaposom, de szvsz megér 12 dolcist egy hónapban nekem ez a cucc, mostanában nagyon szépen fejlesztik. A többit meg online... -
#10720 Éz milyen link? Nem jön be :(
(a Hunyadin sem)
-
lachun #10719 sajna ez már régi motor:))) -
#10718 Ez az új grafikai engine? -
lachun #10717 Jólvan meg nyugodtam, aszt hittem bitorolják a neved!!! -
Vata #10716 Igen Lacus, én voltam.... -
lachun #10715 Huh amcsi német mecs lesz:
-
lachun #10714 egen veszem észre :))) -
#10713 14. a hivatalos megjelenés, CoD topic csendes még, nem hiszem hogy kint lenne már, valószínűleg most törik éppen :) -
lachun #10712 Puszika nem baj majd felkrülünk:)) -
lachun #10711 Szerintem már ki jött de nem biztos vagy men tudom honan kell. -
#10710 OFF : láttátok?Lecsúsztunk a 10-es listáról -
#10709 kijött?????? akkor az le kell tölteni :D -
lachun #10708 Persze a kémeim mást jelentettek mondjuk CoD-UO???:DDDDD -
lachun #10707 Tegnap nagy FB romantás közepette Vata6 névre bukkantam a hegyek között Te voltál ugy késő délután volt??? -
#10706 + a legmagasabb prioritás az 1-es. Ha minden igaz ennek a pontoknál is van szerepe. Minélmagasabb prior. annál több pontot kapsz-. -
lachun #10705 szerintem leszünk gyere tsre majd vagy irj 66 on -
#10704 Ennek az előléptetési rendszernek ,az az elényő ,hogy nincs sok "fragvadász" persze mindenki szeret minél több elenfelet földre teperni ,de ezzel a rendszerrel meg lett oldva ,hogy ne legyen a következő:
-Én viszek 88-at mert azzal 100-at tok lelőni.
-Nem én viszek azt ,mert azzal én tudok 100-at lelőni.
-
Vata #10703 A játékélményben van óriási különbség. Csak egyet kell hozzá ugrani... Tehát egy órát megér ácsorogni ezért... (Másrészt defend küldetésben nem is csítel a katona...) -
Vata #10702 Erről van szó. Aki két hetes free-t indít,és nincs sok ideje játszani nyílván nem akarja elvesztegetni az idejét egy sima puskás közlegénnyel. Ha jön egy tank, akkor nyílván a mérnök úrral akarok belépni, had repüljön az a torony .... -
#10701 elöször is elő kell fizetned :) -
Vata #10700 Ahá! Értem. Köszönöm. Elnézést a félretájékoztatásért. -
#10699 beteg vagyok ma nem leszek az tuti :( -
Isegrim #10698
Ja, amúgy mi kell ahhoz hogy én is hunyadis lehessek? Egyszerűbb lenne az élet asszem, nem kéne mindíg kérdezni hogy merre vagytok stb.. mondjuk nem érnék rá állandóan, de több-kevesebb rendszerességgel biztos jönnék.