19663
  • CarajoEsp
    Jaja eztet tudom. Veszek majd a hétn 2#256megát 15ezerért. De addig is szenvedek.
  • Punker
    rambus-od van? hát akkor erre ráb@sztál :(
  • CarajoEsp
    Nem. Ebben az alaplapban 800mhz-s Rd ram van. Méghozzá 2*128-as modul. És szerintem egy idő után ,már nincs helye ahova írna a játék, emiatt egész egyszerűen újraindul.
  • Punker
    szerintem neked 133-as SD-ramod van.
  • CarajoEsp
    Mért belemegy? Csak mert azt olvastam ebbe csak ez a s**r erdé jó. Ettől kapok idegbajt.
  • CarajoEsp
    jaja van 512
  • Punker
    SD-ram-od van?
  • CarajoEsp
    Igen ezzel van a gond, ugyanis ez egy Asus p4t533-c és így ebbe csak rdram megy. namost és egyrészt ez rohadt drága + nem is lehet kapni szinte sehol. Hétfőn vagy kedden azért veszek bele még 256-megát ,de a mai hadjáratra jó lenne ha elfutkorászna.
  • Punker
    98-at ne rakj föl szerintem, inkább vegyél mondjuk sulinetben 256 mega ramot nem olyan sok pénz, és a felét majd visszakapod, 256 mega ram már semmire se elég szinte :(
  • CarajoEsp
    Valaki aki esetleg jártas ebben megírhatná ,hogymilye beállításokmelett a legkevesebb a ramigénye a játéknak. Sajna csak 256mega ram van benne a gépben és így ha telítődik, akkor biza kampec van erősen. namost ha valaki tudna írni egy beállítást azt megköszönném. Arra gondoltam ,hogy leveszem a fák beállítását minimumra és nagyon közelre is undorító fákat töltök. Így nagyon kevés ram kell neki ,csak sokszor kell tölteni. + szerintetek ha felpakolok egy Win 98-at, akkor azzal elmehet. Kevesebbb annak a ramigénye?
  • lachun
    Bár most havert műteni lehetne tátott szájjal gépezik:DDDD
  • lachun
    ja lehet ha van kedved:DDDD
  • Csirke4
    Hozzád lehet menni gépezni???
    Akkor...
  • Csirke4
    Jóreggelt!
    BOLOG SZÜLINAPOT MANO!!! :)))
  • lachun
    ez nagyon állat jóóóóóóóóóóóóó
  • 0Fritz0
  • lachun
    Na ja a puding probája az evés ,ami a tortára is igaz :DDDDD
  • CarajoEsp
    Bóldog....Bóldog Szülinapot Mano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kincsed
    BOCSIKA,de már ettem belőle egy szeletet
  • kincsed
    Most sajnos egy OFF kép következik,elnézést akinek nem tetszene.

És szerényen,csöndben jegyezném meg,MANÓ ÚR,BOLDOG SZÜLINAPOT,ÉS MINDEN JÓT AZ ÉLETBEN!!!
  • lachun
    ma sajna akkor nem hadjáratozok egy régi havreom jönn gépezni és lacuska néven debütál remélem sok jo élménye lesz!!Ő is Laci amugy !!!!
  • lachun
    JÓreggelt és Boldog szülinapot manonak !!!
  • Hypo #10635
    BOLDOG SZULINAPOT MANO!!!

• lachun
    Kira képek nagyon !!!
  • Random_
    Boldog szülinapot Manó!

• joebacsi
    bszn mano!
  • GoTCHa
    bocsánatot kérek, amit mai napra irtam az tegnap volt. nme figyletem az időt. probáltam nem képeket beszurni hanem linkelni de igyis hosszu lett. na lehet kommentálni:DDDDDD jó éjt és ne feledjétek ma délután 15:00 hadjárat.
  • GoTCHa
    !s hölgyek urak összeszedtem egy csokorra valót a galériámból és most közzé is teszem:D elég jókat derültem rajtA remélem belőletek is hasonló érzelmeket váltanak ki.

Nos elöször is pár fotó arról hogy milyen könnyú is lerobbantani a jobb motort a BF110 es ről:
    Repülés haza
    Repülés haza2

Na de hazaérni vele? :D
    A bal motorom leszállás után
    A jobb motorom leszállás után

Egy kis bokor bug csak inyjenceknek:
    Első
    És egy másik nézetben

Lacus éppen beássa magát mert sok "enemy tank" jött :P
    Lacus

A további képek ma készültek ez tényleg egy fergeteges nap volt :D
    Ezen a 3 kép magáért beszél, nagyon nagy volt. autos üldözés, kér hogy punker és cimbi belehalt :D
    Hehe
    Hehe másodzsor
    Hehe harmadszor

Na és végezetúl a mikor huynál felkelt a nap mindenki észlelte hogy nagyon erősen süt carajot zavarta is ezért....:
    Erős napsütés
  • Random_
    Én írtam privit, de úgy tűnik nagyon benézte a dolgot, hogy rád gondolt mint író.

Jelentem hazaérkeztem a 10 éves osztálytalálkozóról. Érdekes volt.
  • lachun
    na ezt elcsesztem
  • Csirke4
    THX! jól néz ki :)
  • lachun
  • lachun
    Thx Fritzi köszike
    ez meg Csirke4 nek készült Pak 38
    médium atg 55mm
  • 0Fritz0
    Lacus, engedelmeddel utólag nyomtam egy kis fényerőt a képedre:

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/lacus.jpg

(Ha elküldöd az eredeti képet nekem, akkor jobb minőségben is meg lehet csinálni).
    Egyébként ez nagy poén lehetett, kár hogy nem voltam ott.
  • lachun
    Laffi igy jár ha sötétben nem nézi a lerombolt híd elött fékezni majd nem elütött:DDD a sordár igy elvitte mite utána néztem!!!!
  • Csirke4
    Tudsz jönni a pcdome csetre?
  • lachun
    3d növényzet és az erdők bejárhatoak most már, és nagyonállat ez a hídas balhé, Huy nál hatalmas híd ostom van.Mi felrobbantjuk a francik meg jönnek bele a célkeresztbe hídat épiteni:))))
  • Kit--Kat
    áhh nem...
    De viszont most tűrhető fák vannak +DB a méretekhez képest, sőt a régi 2perces munkához képest 1 lélegző fa.
  • Csirke4
    És mostmár kidönti a tank a fákat?

Ezekről a Bf 1942-beli fák jutnak eszembe ahol ha repülővel mész és eltünteted a műszerfalat, ránézel egy fára és elkezdessz orsózni akkor a lombkorona körbe-körbe forog :)
  • ranGer2