19663
-
#10657 Jaja eztet tudom. Veszek majd a hétn 2#256megát 15ezerért. De addig is szenvedek. -
#10656 rambus-od van? hát akkor erre ráb@sztál :( -
#10655 Nem. Ebben az alaplapban 800mhz-s Rd ram van. Méghozzá 2*128-as modul. És szerintem egy idő után ,már nincs helye ahova írna a játék, emiatt egész egyszerűen újraindul. -
#10654 szerintem neked 133-as SD-ramod van. -
#10653 Mért belemegy? Csak mert azt olvastam ebbe csak ez a s**r erdé jó. Ettől kapok idegbajt. -
#10652 jaja van 512 -
#10651 SD-ram-od van? -
#10650 Igen ezzel van a gond, ugyanis ez egy Asus p4t533-c és így ebbe csak rdram megy. namost és egyrészt ez rohadt drága + nem is lehet kapni szinte sehol. Hétfőn vagy kedden azért veszek bele még 256-megát ,de a mai hadjáratra jó lenne ha elfutkorászna. -
#10649 98-at ne rakj föl szerintem, inkább vegyél mondjuk sulinetben 256 mega ramot nem olyan sok pénz, és a felét majd visszakapod, 256 mega ram már semmire se elég szinte :( -
#10648 Valaki aki esetleg jártas ebben megírhatná ,hogymilye beállításokmelett a legkevesebb a ramigénye a játéknak. Sajna csak 256mega ram van benne a gépben és így ha telítődik, akkor biza kampec van erősen. namost ha valaki tudna írni egy beállítást azt megköszönném. Arra gondoltam ,hogy leveszem a fák beállítását minimumra és nagyon közelre is undorító fákat töltök. Így nagyon kevés ram kell neki ,csak sokszor kell tölteni. + szerintetek ha felpakolok egy Win 98-at, akkor azzal elmehet. Kevesebbb annak a ramigénye? -
lachun #10647 Bár most havert műteni lehetne tátott szájjal gépezik:DDDD -
lachun #10646 ja lehet ha van kedved:DDDD -
#10645 Hozzád lehet menni gépezni???
Akkor... -
#10644 Jóreggelt!
BOLOG SZÜLINAPOT MANO!!! :)))
-
lachun #10643 ez nagyon állat jóóóóóóóóóóóóó -
#10642 -
lachun #10641 Na ja a puding probája az evés ,ami a tortára is igaz :DDDDD -
#10640 Bóldog....Bóldog Szülinapot Mano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#10639 BOCSIKA,de már ettem belőle egy szeletet -
#10638 Most sajnos egy OFF kép következik,elnézést akinek nem tetszene.
És szerényen,csöndben jegyezném meg,MANÓ ÚR,BOLDOG SZÜLINAPOT,ÉS MINDEN JÓT AZ ÉLETBEN!!! -
lachun #10637 ma sajna akkor nem hadjáratozok egy régi havreom jönn gépezni és lacuska néven debütál remélem sok jo élménye lesz!!Ő is Laci amugy !!!! -
lachun #10636 JÓreggelt és Boldog szülinapot manonak !!! -
#10635 BOLDOG SZULINAPOT MANO!!!
-
lachun #10634 Kira képek nagyon !!! -
#10633 Boldog szülinapot Manó!
-
#10632 bszn mano! -
#10631 bocsánatot kérek, amit mai napra irtam az tegnap volt. nme figyletem az időt. probáltam nem képeket beszurni hanem linkelni de igyis hosszu lett. na lehet kommentálni:DDDDDD jó éjt és ne feledjétek ma délután 15:00 hadjárat. -
#10630 !s hölgyek urak összeszedtem egy csokorra valót a galériámból és most közzé is teszem:D elég jókat derültem rajtA remélem belőletek is hasonló érzelmeket váltanak ki.
Nos elöször is pár fotó arról hogy milyen könnyú is lerobbantani a jobb motort a BF110 es ről:
Repülés haza
Repülés haza2
Na de hazaérni vele? :D
A bal motorom leszállás után
A jobb motorom leszállás után
Egy kis bokor bug csak inyjenceknek:
Első
És egy másik nézetben
Lacus éppen beássa magát mert sok "enemy tank" jött :P
Lacus
A további képek ma készültek ez tényleg egy fergeteges nap volt :D
Ezen a 3 kép magáért beszél, nagyon nagy volt. autos üldözés, kér hogy punker és cimbi belehalt :D
Hehe
Hehe másodzsor
Hehe harmadszor
Na és végezetúl a mikor huynál felkelt a nap mindenki észlelte hogy nagyon erősen süt carajot zavarta is ezért....:
Erős napsütés -
#10629 Én írtam privit, de úgy tűnik nagyon benézte a dolgot, hogy rád gondolt mint író.
Jelentem hazaérkeztem a 10 éves osztálytalálkozóról. Érdekes volt. -
lachun #10628 na ezt elcsesztem
-
#10627 THX! jól néz ki :) -
lachun #10626 -
lachun #10625 Thx Fritzi köszike
ez meg Csirke4 nek készült Pak 38
médium atg 55mm
-
#10624 Lacus, engedelmeddel utólag nyomtam egy kis fényerőt a képedre:
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/lacus.jpg
(Ha elküldöd az eredeti képet nekem, akkor jobb minőségben is meg lehet csinálni).
Egyébként ez nagy poén lehetett, kár hogy nem voltam ott. -
lachun #10623 Laffi igy jár ha sötétben nem nézi a lerombolt híd elött fékezni majd nem elütött:DDD a sordár igy elvitte mite utána néztem!!!!
-
#10622 Tudsz jönni a pcdome csetre? -
lachun #10621 3d növényzet és az erdők bejárhatoak most már, és nagyonállat ez a hídas balhé, Huy nál hatalmas híd ostom van.Mi felrobbantjuk a francik meg jönnek bele a célkeresztbe hídat épiteni:)))) -
#10620 áhh nem...
De viszont most tűrhető fák vannak +DB a méretekhez képest, sőt a régi 2perces munkához képest 1 lélegző fa. -
#10619 És mostmár kidönti a tank a fákat?
Ezekről a Bf 1942-beli fák jutnak eszembe ahol ha repülővel mész és eltünteted a műszerfalat, ránézel egy fára és elkezdessz orsózni akkor a lombkorona körbe-körbe forog :) -