WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo

CarajoEsp
Tegyünk rá egy csigát és írjuk alá ,hogy "Mi megvédjük õket.
+normális autóban a kormány bal oldalt van😄"

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hypo
Igaz ezert gondoltam hogy egy szep betutipussal irt nev es egy logo.

amugy ezt talaltam

Akkor ne írjuk rá azt hogy "Támadjuk meg Romániát, Allah gyõzni fog!" ://

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

A címerrel nincs gond attól nem leszel hungarista, csak ha valami hülye jelszót is csatolsz hozzá.

Szerintem ne egy már meglévõ címerbõl induljon ki. Lehetne olyan mint a WWII Online, ne legyen köze régi valódi szervezetekhez abból csak gond van.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Jó és legyen kifordíthatós, oda meg majd rányomjuk "a Tigris egyszerûen csak azért kell..." 😊

CarajoEsp
Írjuk rá ,hogy "Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!"😄

Címer nem kell rá mert én sem vagyok hungarista

Random_
Logonál kiindulási alap lehetne a háborúban használt jelzések egyike. Gondolok itt a kereszt formákra és az nem is horogkereszt egy felirattal vagy ábrával megspékelve.

Bár én lelki szemeimmel egy Zrínyit, Toldit képzelnék el gyalogsággal. Ha már Magyar bár tõlem lehet tigris is a képen.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Szürke árnyalatban nem olyan kivehetõ szerintem az ábra csak egészen közelrõl.

Na és hol van a páncélos? 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hypo
szinest en nem akartam a mono kep meg hat......na mindegy nem en dontok, bar en jobban szeretnek egy logot es egy feliratot picibe a szivem folott, mint egy bazi nagy vaskeresztet, en utcan is hordanam viszont nem akarok hungaristakent kinezni

Elõallítás ugyanannyi szitás módszerrel, és én szeretem a monochrom képeket a pólón mert szvsz a színes sehogysem néz ki. Lásd pl. Mano wwiionlinos pólóját.

Igen azok a Szent László hadosztály ejtõernyõsei...

Hypo
Jaj mar hupi, nehogy mar ilyen legyen bazz:}}} polon inkabb vektoros dolgok neznek ki jol, nem egy kepszeru dolog, én arra gondoltam hogy egy magaban is kiraly font-al kiirva a nev es egy jel. raadasul ezt konnyebb is eloallitani olcsobb is

Az amit beraktál az csak egy menetelõ szakasz sokszorosítva háttérben

A logo az ejtõernyõsökkel.

melyik?

szépjóreggelt

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Ja az a kép a Szent László hadosztályról készült.

Hypo szeritem ne legyen valós katonai szervezeti jelvényhez vagy bármihez köthetõ, ez egy fantázia név szóval egy teljesen egyedi kéne.

Jó lenne valami hasonlót ráttenni monochrom kivitelben persze.:

Hypo
Eloszor kene egy 1st hunyadi-s logo

Random_
Szerintem elölte egy kissebb felirat hátulra meg egy nagyobb logoval.

Pólótervezésben már jártas vagyok sajnos a szûk keresztmetszet a gyártó és az ár.
-Mielött bárki is kigondol valamit javaslom, hogy nézzünk gyártót, tudni kell milyen technikai lehetõségei adottak.
Vasalt mintába szerintem ne is gondolkozzunk mert az nem tartós. A szitázásnál meg azért színes kivitel pézesebb.
-Akár lehetne névre szóló pólók is.
Minél többet rendelünk annál olcsóbb ugye én már tudom, hogy nekem kell 3 kék, fehér és fekete 1-1 darab mindbõl. 😊

Van dögivel elsõ két körben.

Hypo
Jó reggelt!
mano megkért hogy segitsek Hunyadi polo tervezésébe, amit persze szivessen megteszek, ami fontos lenne hogy mennyire akarjatok a feliratot illetve ha lenne logo akkor azt korhûre? Mert arra gondoltam hogy akkor utananezek a honvedsegi logok kozott.

Random_
Jó reggelt!

Punkerwork
H-39-et én még nem láttam a játékban, népszerû lehet a szövik között 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork

Sappolási tanácsadó:

Punkerwork
reggelt

Hypo
meglapultunk safival namur kozelebe a folyonal es a hegyrol csordogalo franciakat szedegettuk, 2 stu, 1 laffy 2 panhard 1 at , meg egy rakas gyalogos...:} eljen a panzer regiment:}} 666 SuartRettento Panhard gyilkolo Laffly pusztito regiment legyen a neve:}

666 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

66. Stuartrettentõ Páncélos Század

Mozambo, Hypo, Boyler, Carajo, Vitéz.

Csirke4
Ez lesz a 5th Hunyadi Panzer Regiment? :-D
Hypo
Szoval en jelentkeztem a pancelos szakaszba, varom a folytatast

Hypo
Na mizujs? alig-alig vagyunk

CarajoEsp
Ezzel jeleztem ,hogy a Tankosztaghoz jelentkezek.

CarajoEsp
Brühühü én már csak a sokadik tag leszek a Páncélpsoknál😞(
(Feltéve ha egyáltalán kellek😄DD

Ha valaki még nem ismerné, teljesen ingyenes 2vh. stratégiai játék:

Steel Panthers innen letöltheted

Punker
na mi ez a nagy csend? nem ismételjük meg a tegnapi akciót?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a tegnapi nap nagyon jó volt 5 FB-t szétkaptunk, este meg 2 spanyolt berúgattunk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

reggelt

Punker
reggelt

Végre megint megy a fórum

Pluskast
Szemétláda Charlie! Még itt is érezteti a hatását!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tessék? 😊

Random_
mano nem tud ini

lepek bust vezenui

a szerver az idõjárás miatt nem megy, a trópusi idõ ugyanis hazavágott néhány generátort,és egyéb cuccokat
Egyébként vki berakna ide egy képet egy Vaskeresztrõl,és egy Lovagkeresztrõl,és elmondaná,hogy mi a különbség a kettõ között azon kívül,hogy a Lovagkeresztet nyakban viselték?