19663
  • Csirke4
    Az eredeti nem tud lőni... :)
  • Punkerwork
    azért az eredeti se rossz, természet bácsinak vannak érdekes húzásai amit a filmesek szeretnek lenyúlni :)
  • Csirke4
    Nem :(
    Ezt:
    http://www.theforce.net/swtc/Pix/books/weg/dstc3.gif
    :)
  • Punkerwork
    pl ezt a holdat?
  • Csirke4
    LOL
    Képzeld ha egy második holdat látnának a szövik!
    "-Jéé milyen különös ez a hold
    -Ez nem hold ez egy űrállomás"
  • Punkerwork

az tanúlságos film nagyon
  • Random_
    Top secret
  • Punkerwork
    hol? mi?
  • Random_
    Ma este újabb háborús film lesz tessék nézni! Sokat tanulhatunk belőle!
  • Isegrim

Hmm, tulajdonképpen kaphatnánk csillagrombolót is, elvégre mi vagyunk a Birodalom, nem?!

LOL, elképzelem a szövik fejét, mit vágnának ha hirtelen egy kurva nagy árnyék borítaná be a sok Somuát meg Mattit.

"WTF?!!!!"
  • Punkerwork
    az "ŐS" Star Wars DVD-k itt vannak a hátizsákomban :)
  • Isegrim

Ez kéne nekünk :

12,8 cm Flakkanone 40. :)
    Volt belőle ikercsövű is..

Punker, engem a PH légiharcai leginkább az ősrégi star warsra emlékeztetnek, csak annak legalább volt hangulata.
  • Shad01
    Tegnap én is megnéztem a Pearl Harbort. Már a Halál 50 órája megnézése után is írtam, hogy a csatajelenetek több mint 1 év WWIIOnline-os gyakorlattal a hátam mögött nevetségesen gagyinak tűnnek. A bombázás és a torpedóvetés rendben volt, de a légiharcnak semmi köze nem volt a valósághoz. Az üldöző gép kb 20 m-re repült a másik gép mögött (valószínűleg azért, hogy mind a kettő jól látszódjon a képernyőn), és ilyen kis távolságból sem bírja lelőni a másikat. A vasászgépek semmilyen komolyabb manővert nem végeztek, max kicsit bedőltek jobbra vagy balra.
    Az egész nagyon látványos volt, de semmi realitás nem volt benne.
  • Punkerwork
    sajna a szövik jobb helyzetből indulnak, Shad-nak igaza van a jelenlegi légvédelem nem sokat tehet a bombázók ellen, kellene nagyon a 88-as eredeti légvédelmi verziója.
  • 0Fritz0
    Miután Köln légteréből minden nehézfémet visszaküldtünk a MÉH-nek, más móka után néztünk...
    A képeket majd Mozambó szolgáltatja, a hanganyagot hozzá meg majd este teszem fel. :)

(Valaki tudja, hogy hogyan kell a Power Point-ban hangot csatolni a fájlhoz, hogy ténylegesen benne legyen és le is lehessen játszani? priviben mehet)
  • lachun
    A másik meg a kisebb reptereinket sorra ellenséges vadászgépek szadizzák be-be repkednek akiben tudnak kárt tesznek!!! Köln elött irták ugyan, hogy 2 DB7 est mesemmistettek de, jött még utána 4 amiről nem is tudtunk!!!
  • lachun
    !S jónapot!!!
  • Shad01
    Van annyi eszük, hogy nem légvonalban repülnek el a gyárakig, hanem kikerülik a reptereinket. Az a baj, hogy a bombázóik nem sokkal lassabbak, mint a mi vadászaink, így a gyáraktól viszonylag messze kellene őket megtalálni. Ez óriási területet jelent, aminek a biztosításához rengeteg gép kellene.
  • Shad01
    Egyedül akkor volna esélyünk megvédeni a gyárakat, ha még a bombákkal megpakolt bombázókat tudnánk lelőni a vadászgépekkel. Ez viszont azért lehetetlen, mert mikor az EWS jelez, akkor már olyan közel vannak a bombázók, hogy a vadászgépekkel megtalálni, utolérni, lelőni őket nincs idő.
  • Random_
    De olyan nem lehet, hogy megnézitek merre van az enemy reptér és azt az irányt véditek? Gondolom az ellenség légvonalban jön csak magasan így ha ti nem a gyárnál hanem félúton várjátok őket akkot már nem jutnak el a gyárig???
    Vagy ilyet nem lehet csinálni?
  • Shad01
    A hadjárat második felében Köln gyárait próbáltuk megvédeni. A játékegyensúly iszonyatosan felborult. A végén már több mint 15 német repülőgép volt folyamatosan a levegőben és így sem sikerült megakadályozni a gyárak lebombázásaát.
    A szövetségesek a következő taktikát alkalmazták: 3-4000 m magasságból a Db7-esekkel rázuhantak a német gyárakra. A vadászgépeinknek esélyük sem volt utolérni őket. A bombákat kb. 200 m-es magasságból dobták, így mindíg telitalálatot értek el. Ami a legdúrvább, simán keresztülrepültek a légvédelmi tűzön. Olyat nem láttam, hogy légvédelem lőtt volna le egy Db7-est.
    Elméletileg a légvédelemnek az volna a feladata, hogy az alacsony magasságról történő bombázást megakadályozza. Ez gyakorlatban nem működik. A vadászgépek a magasról történő bombázást tudják egyedül megzavarni. A jelenlegi helyzet az, bármit is próbálunk csinálni, a gyárinkat mindíg rommá fogják bombázni. A vadászgépekkel csak a bombáiktól megszabadult bombázókat tudjuk elfogni.
  • Punkerwork
    hát igen gyakorlatilag egyetlen kósza tank csatlakozott csak hozzánk és az is kilépett miután megölt 1 Panhard-ot, sajna a depo-t bekempelék és nem tudtunk kitörni, viszont 1 hét frontkórház után jó volt újra harcolni :)
  • Shad01
    A hadjárat a véleményem szerint jól sikerült. Hampteau-t támadtuk páncélosokkal és gyalogsággal. A város melletti erdőben fejlődtünk fel. Mozambo kiosztotta a 3 páncélospárnak a feladatokat, majd a depo foglaló gyalogosok elindultak. Félúton a város felé észrevettek egy Chart és egy atg-t. A helyzetüket pontosan megadták a páncélosoknak. A Char becserkészése olyan jól sikerült, úgy meg tudtuk semmisíteni hogy egyetlen lövést sem sikerült leadnia ránk. A meglepetés előnyét a lövöldözéssel végképp elveszítettük. Valószínű, hogy egyébként is számítottak ránk, különben nem találkoztunk volna a Charral és az atg-vel. A kezdeti kitűzött céllt, az AB és a depók blokkolását nem tudtuk megvalósítani, mert ezek után a folyamatosan érkező francia egységekkel kellett tűzharcot folytatni.
    A városba beszivárgott gyalogosoknak közben sikerült elfoglalni a spawnolható tepót.
    A létszámot és a rendelkezésre álló technikát figyelembe véve ez volt a reálisen elvárható eredmény a 1sthpr-től. Gyakorlatilag a felállt védelem ellenére sikerült a spawnolható depót megszerezni. A páncélosaink a harcok alatt elvéreztek, de ők is több ellenséges tankot és atg-t semmisítettek meg. A depó megtartásához és a támadás folytatásához sajnos hiányoztak a támogató csapatok.
  • manohun
    az is érdekes lenne hogy beállnál a bunkerba kilépnél amíg ott az ellenség aztán 10 perc múlva vissza jönnél, hogy nyugodtan foglalhass. Gondolom neked sem tetszene ha mögötted egyszer csak megjelenne egy tank? :))

A lényeg a mondandómnak hogy ez egy online 24/7-es játék ami mindig megy akár ott vagy akár nem. Önálló életet él.
  • Random_
    Ugyan nem kell aggódni elbújsz egy bokorba és kész.
    Én amikor elfogytam lőszerből messze a depótól akkor beirányoztam magam a város fele és bekapcsoltam az autorun-t. Mire megvacsiztam anyáméknál ott voltam a városnál és csak ki kellett lépnem.
    De komoly városi csatában is volt olyan, hogy elbújtam a depo-ban és elmentem vacsizni. Megjegyzem szerintem a legjobb városfoglalásunk egyike volt az bár nem tudtuk teljesen elfoglalni, de ott igazán jól toltuk.
  • Random_
    Szegény srác behalt pedig nekem szimpibb volt mint a nagy Német alázó. Talán csak azért mert láttam a Sólyom végveszélyben is.
  • GoTCHa
    vagy vársz egyhelyben vagy kispawnolsz inkább az első. vagy visszatartod addig mig meghalsz:P
  • GoTCHa
    olyan nincsen
  • bigapó
    úgy értem, hogy csak a tied megáll, pl addig eltűntet a progi és aztán ugyanoda visszarak.
  • manohun
    Állítani? És akkor a többi 2000 ember megvárja míg vissza jössz?
  • lachun
    Kezd a film super:))))
  • Csirke4
    Hehe
  • lachun
    HUPI a kölni gyár mellet amit védtünk nem sok sikerrel sajna .Kamikaze szövi piloták az idegeinkre mentek .

• lachun
    Punker az égő templom toronynál ,közvetlen bombázás után:DDDD
  • bigapó
    Hi!

TÉnyleg, ilyenkor, ha valami dolog közbejön (pl. hasmenés), akkor meglehet állítani a játékot?
  • lachun
    Hadjáraton voltunk és akkor nem nagyon tudok írni:)))
  • Csirke4
    Mért nem ír sehova senki?
    Vagy van egy 3. fórum? :D
  • Csirke4
    Élménybeszámolót akarok!
  • Csirke4
    Még mindig hadjátat?
  • lachun
    Ma 15h-kor a hadjáraton ott leszek!!!!