19663
-
#10937 Az eredeti nem tud lőni... :) -
#10936 azért az eredeti se rossz, természet bácsinak vannak érdekes húzásai amit a filmesek szeretnek lenyúlni :) -
#10935 Nem :(
Ezt:
http://www.theforce.net/swtc/Pix/books/weg/dstc3.gif
:) -
#10934 pl ezt a holdat? -
#10933 LOL
Képzeld ha egy második holdat látnának a szövik!
"-Jéé milyen különös ez a hold
-Ez nem hold ez egy űrállomás" -
az tanúlságos film nagyon -
#10931 Top secret
-
#10930 hol? mi? -
#10929 Ma este újabb háborús film lesz tessék nézni! Sokat tanulhatunk belőle! -
Isegrim #10928
Hmm, tulajdonképpen kaphatnánk csillagrombolót is, elvégre mi vagyunk a Birodalom, nem?!
LOL, elképzelem a szövik fejét, mit vágnának ha hirtelen egy kurva nagy árnyék borítaná be a sok Somuát meg Mattit.
"WTF?!!!!" -
#10927 az "ŐS" Star Wars DVD-k itt vannak a hátizsákomban :) -
Isegrim #10926
Ez kéne nekünk :
12,8 cm Flakkanone 40. :)
Volt belőle ikercsövű is..
Punker, engem a PH légiharcai leginkább az ősrégi star warsra emlékeztetnek, csak annak legalább volt hangulata. -
Shad01 #10925 Tegnap én is megnéztem a Pearl Harbort. Már a Halál 50 órája megnézése után is írtam, hogy a csatajelenetek több mint 1 év WWIIOnline-os gyakorlattal a hátam mögött nevetségesen gagyinak tűnnek. A bombázás és a torpedóvetés rendben volt, de a légiharcnak semmi köze nem volt a valósághoz. Az üldöző gép kb 20 m-re repült a másik gép mögött (valószínűleg azért, hogy mind a kettő jól látszódjon a képernyőn), és ilyen kis távolságból sem bírja lelőni a másikat. A vasászgépek semmilyen komolyabb manővert nem végeztek, max kicsit bedőltek jobbra vagy balra.
Az egész nagyon látványos volt, de semmi realitás nem volt benne. -
#10924 sajna a szövik jobb helyzetből indulnak, Shad-nak igaza van a jelenlegi légvédelem nem sokat tehet a bombázók ellen, kellene nagyon a 88-as eredeti légvédelmi verziója. -
#10923 Miután Köln légteréből minden nehézfémet visszaküldtünk a MÉH-nek, más móka után néztünk...
A képeket majd Mozambó szolgáltatja, a hanganyagot hozzá meg majd este teszem fel. :)
(Valaki tudja, hogy hogyan kell a Power Point-ban hangot csatolni a fájlhoz, hogy ténylegesen benne legyen és le is lehessen játszani? priviben mehet) -
lachun #10922 A másik meg a kisebb reptereinket sorra ellenséges vadászgépek szadizzák be-be repkednek akiben tudnak kárt tesznek!!! Köln elött irták ugyan, hogy 2 DB7 est mesemmistettek de, jött még utána 4 amiről nem is tudtunk!!! -
lachun #10921 !S jónapot!!! -
Shad01 #10920 Van annyi eszük, hogy nem légvonalban repülnek el a gyárakig, hanem kikerülik a reptereinket. Az a baj, hogy a bombázóik nem sokkal lassabbak, mint a mi vadászaink, így a gyáraktól viszonylag messze kellene őket megtalálni. Ez óriási területet jelent, aminek a biztosításához rengeteg gép kellene. -
Shad01 #10919 Egyedül akkor volna esélyünk megvédeni a gyárakat, ha még a bombákkal megpakolt bombázókat tudnánk lelőni a vadászgépekkel. Ez viszont azért lehetetlen, mert mikor az EWS jelez, akkor már olyan közel vannak a bombázók, hogy a vadászgépekkel megtalálni, utolérni, lelőni őket nincs idő. -
#10918 De olyan nem lehet, hogy megnézitek merre van az enemy reptér és azt az irányt véditek? Gondolom az ellenség légvonalban jön csak magasan így ha ti nem a gyárnál hanem félúton várjátok őket akkot már nem jutnak el a gyárig???
Vagy ilyet nem lehet csinálni? -
Shad01 #10917 A hadjárat második felében Köln gyárait próbáltuk megvédeni. A játékegyensúly iszonyatosan felborult. A végén már több mint 15 német repülőgép volt folyamatosan a levegőben és így sem sikerült megakadályozni a gyárak lebombázásaát.
A szövetségesek a következő taktikát alkalmazták: 3-4000 m magasságból a Db7-esekkel rázuhantak a német gyárakra. A vadászgépeinknek esélyük sem volt utolérni őket. A bombákat kb. 200 m-es magasságból dobták, így mindíg telitalálatot értek el. Ami a legdúrvább, simán keresztülrepültek a légvédelmi tűzön. Olyat nem láttam, hogy légvédelem lőtt volna le egy Db7-est.
Elméletileg a légvédelemnek az volna a feladata, hogy az alacsony magasságról történő bombázást megakadályozza. Ez gyakorlatban nem működik. A vadászgépek a magasról történő bombázást tudják egyedül megzavarni. A jelenlegi helyzet az, bármit is próbálunk csinálni, a gyárinkat mindíg rommá fogják bombázni. A vadászgépekkel csak a bombáiktól megszabadult bombázókat tudjuk elfogni. -
#10916 hát igen gyakorlatilag egyetlen kósza tank csatlakozott csak hozzánk és az is kilépett miután megölt 1 Panhard-ot, sajna a depo-t bekempelék és nem tudtunk kitörni, viszont 1 hét frontkórház után jó volt újra harcolni :) -
Shad01 #10915 A hadjárat a véleményem szerint jól sikerült. Hampteau-t támadtuk páncélosokkal és gyalogsággal. A város melletti erdőben fejlődtünk fel. Mozambo kiosztotta a 3 páncélospárnak a feladatokat, majd a depo foglaló gyalogosok elindultak. Félúton a város felé észrevettek egy Chart és egy atg-t. A helyzetüket pontosan megadták a páncélosoknak. A Char becserkészése olyan jól sikerült, úgy meg tudtuk semmisíteni hogy egyetlen lövést sem sikerült leadnia ránk. A meglepetés előnyét a lövöldözéssel végképp elveszítettük. Valószínű, hogy egyébként is számítottak ránk, különben nem találkoztunk volna a Charral és az atg-vel. A kezdeti kitűzött céllt, az AB és a depók blokkolását nem tudtuk megvalósítani, mert ezek után a folyamatosan érkező francia egységekkel kellett tűzharcot folytatni.
A városba beszivárgott gyalogosoknak közben sikerült elfoglalni a spawnolható tepót.
A létszámot és a rendelkezésre álló technikát figyelembe véve ez volt a reálisen elvárható eredmény a 1sthpr-től. Gyakorlatilag a felállt védelem ellenére sikerült a spawnolható depót megszerezni. A páncélosaink a harcok alatt elvéreztek, de ők is több ellenséges tankot és atg-t semmisítettek meg. A depó megtartásához és a támadás folytatásához sajnos hiányoztak a támogató csapatok. -
manohun #10914 az is érdekes lenne hogy beállnál a bunkerba kilépnél amíg ott az ellenség aztán 10 perc múlva vissza jönnél, hogy nyugodtan foglalhass. Gondolom neked sem tetszene ha mögötted egyszer csak megjelenne egy tank? :))
A lényeg a mondandómnak hogy ez egy online 24/7-es játék ami mindig megy akár ott vagy akár nem. Önálló életet él. -
#10913 Ugyan nem kell aggódni elbújsz egy bokorba és kész.
Én amikor elfogytam lőszerből messze a depótól akkor beirányoztam magam a város fele és bekapcsoltam az autorun-t. Mire megvacsiztam anyáméknál ott voltam a városnál és csak ki kellett lépnem.
De komoly városi csatában is volt olyan, hogy elbújtam a depo-ban és elmentem vacsizni. Megjegyzem szerintem a legjobb városfoglalásunk egyike volt az bár nem tudtuk teljesen elfoglalni, de ott igazán jól toltuk. -
#10912 Szegény srác behalt pedig nekem szimpibb volt mint a nagy Német alázó. Talán csak azért mert láttam a Sólyom végveszélyben is. -
#10911 vagy vársz egyhelyben vagy kispawnolsz inkább az első. vagy visszatartod addig mig meghalsz:P -
#10910 olyan nincsen -
#10909 úgy értem, hogy csak a tied megáll, pl addig eltűntet a progi és aztán ugyanoda visszarak. -
manohun #10908 Állítani? És akkor a többi 2000 ember megvárja míg vissza jössz? -
lachun #10907 Kezd a film super:)))) -
#10906 Hehe -
lachun #10905 HUPI a kölni gyár mellet amit védtünk nem sok sikerrel sajna .Kamikaze szövi piloták az idegeinkre mentek .
-
lachun #10904 Punker az égő templom toronynál ,közvetlen bombázás után:DDDD
-
#10903 Hi!
TÉnyleg, ilyenkor, ha valami dolog közbejön (pl. hasmenés), akkor meglehet állítani a játékot? -
lachun #10902 Hadjáraton voltunk és akkor nem nagyon tudok írni:))) -
#10901 Mért nem ír sehova senki?
Vagy van egy 3. fórum? :D -
#10900 Élménybeszámolót akarok!
-
#10899 Még mindig hadjátat? -
lachun #10898 Ma 15h-kor a hadjáraton ott leszek!!!!