WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
néha jöhetnél játszani is.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Ja 1024x768x32 minden maxon volt ez.

A tanknál jobban számít az FPS mint a gyalogosnál.
Gyalogosnál terepen nekem is 40-50fps, városban 20-30.
Tank: terepen 20 FPS és játszhatatlan.

Punker
P4 1,6 @ 2,1 1 giga Ram 9800 Pro 128 MB (nincs húzva)

1280*1024*32 minden max-on átlag 50 FPS persze én "csak" gyalogos vagyok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ez igy nem az igazi. Kevés az FPS. Ha tankkal vagyok 20 körül mozog.
Kofig: Amd 2000Mhz, 512 DDR 400, Radeon 9600XT
levettem 800x600x32-re medium beállításokkal hátha igy jobb.

Ti milyen konfigon és beállításokkal futtatjátok? Mert itt nagyon sokat számít, hogy 800x600 vagy 1024x768!!!

Random_
Találtam egy könyvet a polcomon a címe: Magyar királyi honvédség fegyverzete.

Benne van az összes tank amit használtunk anno plusz teherautók, páncélvonatok és repülõk. Még a prototípus magyar tankok is. Leírják a páncélosok létrehozásának történetét is. A tankokról képek plusz nézeti rajzok és adatok.

Pont ilyen kellene nekem csak jó lenne ha a gyalogság is szerepelne benne. Felépítésük felszerelésük stb...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
benne vagyok

Random_
Hmm szervezni kéne a Hadtörténeti múzeumba egy csoportos látogatást. Van egy jó kis állandó kiállításuk.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Csapattest
Eredetileg az ezred és önálló zászlóalj megjelölésére szolgáló, de a legkisebb katonai köteléktõl a hadtestig terjedõ szervezetek összefoglalására használt kategória. Raj: a legkisebb katonai sejt, létszáma 5-10 fõ; szakasz: néhány rajból, illetve harcjármûbõl álló (korabeli magyar terminológiával) alosztály (mai megnevezéssel alegység); század: fegyvernemek és szakcsapatok alosztálya, 3-4 szakaszból áll, a Honvédségben a gyalogságnál ebbõl a II. világháború idején az egyik nehézfegyverszakasz volt; üteg: a tüzérség századszintû szervezete, önállóan is képes harc- és tûzfeladatok megoldására; zászlóalj: a fegyvernemek harcászati és gazdászat-közigazgatási egysége, önálló vagy kötelékbe sorolt, magába foglal 2-4 századot (a magyar gyalogságnál 1 nehézfegyverszázadot) és más alosztályokat; osztály: a tüzérség zászlóaljnak megfelelõ szervezete, rendszerint 2-4 ütegbõl és más alosztályokból áll; ezred: kiképzési és igazgatási szempontból önálló katonai szervezet, a gyalogság, lovasság, tüzérség, repülõ és más fegyvernemek alapvetõ harcászati egysége, általában zászlóaljakra (osztályokra) tagozódik, van törzse, valamint a biztosításához szükséges szakalosztálya; dandár: az ezrednél nagyobb katonai szervezet állományába néhány zászlóalj (osztály) és más alosztály tartozhat, Magyarországon két gyalogezredbõl és más egységekbõl álló vegyesdandárokat, majd gyalog-, hegyi-, határvadász- és a gyorscsapatokhoz sorolt dandárokat hoztak létre; hadosztály: hadmûveleti egység, korabeli magyar terminológiával seregtest, amely az önálló feladatok megoldására minden szükséges erõvel és eszközzel rendelkezik, állományába tartozhatott két vagy több gyalogezred, tüzér, mûszaki és más szakalosztályok, illetve az ellátást biztosító szervezetek; hadtest: két vagy több dandárból és/vagy hadosztályból, illetve tüzér, mûszaki és más csapatokból és ellátó szervezetekbõl áll.
A Honvédségben harcfeladatok megoldására létrehozott hadmûveleti egység volt a dandár és a hadosztály, valamint a két vagy több hadmûveleti egységbõl felállított hadtest. A hadsereget hadászati feladatok végrehajtására állították fel, de adott esetben a hadtestet is alkalmasnak tartották erre.

Punker
egyelõre csak rajt szervezünk 😊

Random_
Utász
olyan katona (egység) a mûszaki alakulatokon belül, aki (amely) közremûködött vízen történõ átkeléseknél, megerõdített állások védelménél és megtámadásánál, erõdítési munkálatoknál, mûszaki záróharcban (robbanó és nem robbanó mûszaki zárak létesítésével), valamint nagyobb rombolásokban és különleges szakismeretet megkövetelõ mûszaki munkákban. Az utászok felszereléséhez tartozott a kézi, a keresztvágó fûrész, a hosszúnyelû ásó és csákány, az erdei fejsze, a 10 méteres (rövid) kötél és egyéb famegmunkáló kéziszerszámok. Ide tartoztak még a robbanó- és gyújtóanyagok, a külmotoros rohamcsónakok, a kézi és gépi cölöpverõk, a tábori kovácsmûhelyek, a rombolócsörlõk, valamint a záróharcanyagok (aknák). Legkisebb szervezeti egysége az utászraj volt, legnagyobb az utászzászlóalj, amely általában 3 utászszázadból állt.

Oh jeeee!!!
Gondoltam, hogy kicsit gyakorlom a tankot. El is indultam a FB-rõl be a városba (nem tudom már melyik volt, Gent-tõl Északra). Már elõtte gyalogosként jártam ott és láttam, hogy Daimlerek lövik a deponkat. Na usgyi oda PzIII H-val. Odaevickélek... megáálok, mert látom, hogy valami csata már folyik. Egyszer csak elkezd löni elég távolról egy bokor! Na mondom ez mi? Mindenesetre visszalövök, ha már egy ilyen nagy fémdobozban ülök. Lövöm.. Lõ... Lövöm... lõ (crew member hit).. lövöm... lõ... lövöm... lõ (ez igy ment 2 percig)... lövöm.. lõ (kilövi az ágyúsomat is), na akkor usgyi innen... megfordulok menekülök mint állat vissza a FB-hez. Közben az még lõ rám, körülöttem csapódnak be a lövedékek... Iszkiri haza... Otthon mit látok!!! Kilõttem egy Mattit!!! 😊))) De akkor ki lõtt még rám?? Na mindegy azért örülök, délután jövök az oktatásra is!!

Punker
változatosság kedvéért FB robbantás 😊

Punker
reggelt

!S Jóreggelt!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Random_

Magyar mûszaki egység.

ajánlom figyelmetekbe az opeldropping videókat is😛

http://wwiiol.aaearon.com/
Itt a full múvi a kivégzésrõl:

http://wwiiol.aaearon.com/andp.wmv
A felderítés jelenti:
A szövetséges századok néhány nappal ezelõtt megállapodtak, hogy területet cserélnek, és egy ideig az angolok délen, míg a franciák északon fognak tevékenykedni.
Ez a csere nagyjából akkor zajlott le, amikor Eindhovent ostromoltuk.

ui.: nem vicc!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

You guys will have to remember that this is just a game and it is bound by rules set only by CRS and even those arent always followed. There are no provisions for POWs and the following specifics:

We we're in the middle of General Ops and did not have the resources, facilities or manpower to process the prisoner.

He was given plenty of non-verbal jestures to despawn. There was even talk of going over to Allied side to try and tell him to despawn.

After several minutes of painful laughter, our operation dictated we had already wasted enough time laughing and performing official surrender formalities.

We couldnt let the Allied soldier run around the N. Docks and city.

Regardless, I will gladly stand trial but your going to have to catch me first and without a shadow of a doubt; I will not be taken alive.

Now, unless you would like public executions in the streets of Dover, England; I suggest Allied Forces surrender unconditionally to German Officials.

Nem volt elõre megrendezve csak észre vették hogy úszik a srác és mondták hogy megvárják míg kiér.

Hypo
Ma nem leszek, holnap delutan este fele jovok, illetve SZOMBAT 15H PANZER KIKÉPZÉSRE IS!!!

Jó vadászatot fiuk vigyazzatok magatokra és a páncélosok meg hallgasanak mozambo parancsnok szavara " ha csillagod van, akkor is allisd le a motort, foleg ha 4 csllag az.." :}}}}

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hát egyrész szinte biztos hogy direkt elõre megrendezett dolog volt, másrészt pedig nem szép dolog egy hadifoglyot kivégezni.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punkerwork
eddig nem is tudtam hogy megtudja adni magát az enemy, bár én úgy se ejtek foglyokat

hát hogy mennyire volt direkt azt nem tudom, de végül megadta magát. persze voltak kétkedõk, de a srác adatival bizonyították, hogy nem századtag, hanem egy valódi allied player😛
Punkerwork
a manusz ezt direkt csinálta? vagy ezt offline csinálták?

Punkerwork

LOL erre már nem tudok mit mondani:

Egy angol ezredes elúszott az antwerpeni északi dokkokhoz, és ott megadta magát, mire összeált a kivégzõosztag és megadták neki😛
néhány kép és tízer itt:

http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?t=101759
az 😊

Random_
Srácok van egy újabb aranyunk! A második!
Na és mibõl ha nem lövészetbõl! Ma este nekünk is bizonyítanunk kell!
(A studióban a riporter nem tudott megszólalni az örömkönnyektõl!)

Punkerwork
nem filefront?

Punkerwork
töltöm a videt

Promotional key: Fileplanet

Random_
TS legyen meg az a lényeg. 😊) Aztán majd segít neked Kuvait. 😊

bazza
Ajjaj nem jön be a wwiionline.com....

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Random_
Mano: rangjelzések a galériámban vannak Alhadnagy-ig megvannak.
Most melózok is majd a Zászlóstól folytatom késõbb.

bazza
most megyek kajálni, utána megyek ts-re!

CarajoEsp
Bazza gyere fel Ts-re ott mindent elmondunk!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punkerwork
fileplanat aszem, nézd meg a magyar honlapon

bazza
Mi az istent is kell ide írni?: Promotional Key

CarajoEsp
Bazza gyere fel Ts-re és akkor adok egy kis eligazítást. Aztán ha gondolod fel is mehetünk kicsit harcolászni.

bazza
Minnyárt regizek egy nevet, aztán feltornázom magam tizedesig. Ott már van pz igaz?

Punkerwork
nem, egyelõre az a front van amit a térképen látsz

CarajoEsp
Nem. Az csak késõbb kerül bele. Ha elfoglakljuk Francokat, akkor kezdõdik egy újabb kör.

bazza
Thx! Rendesek vagytok! Nem sok topicban ilyenek az emberek!

bazza
ja és egy kérdés: Mikor jön majd a keleti front? Majd ha miénk lesz egész Franciaország? Az sokára lesz....

Random_
Velünk játsz akkor ha van gyalogos a környéken õ segít neked.
Több szem többet lát és a célzásnál is tud segíteni.