WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Gyalogosnál terepen nekem is 40-50fps, városban 20-30.
Tank: terepen 20 FPS és játszhatatlan.
1280*1024*32 minden max-on átlag 50 FPS persze én "csak" gyalogos vagyok
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kofig: Amd 2000Mhz, 512 DDR 400, Radeon 9600XT
levettem 800x600x32-re medium beállításokkal hátha igy jobb.
Ti milyen konfigon és beállításokkal futtatjátok? Mert itt nagyon sokat számít, hogy 800x600 vagy 1024x768!!!
Benne van az összes tank amit használtunk anno plusz teherautók, páncélvonatok és repülõk. Még a prototípus magyar tankok is. Leírják a páncélosok létrehozásának történetét is. A tankokról képek plusz nézeti rajzok és adatok.
Pont ilyen kellene nekem csak jó lenne ha a gyalogság is szerepelne benne. Felépítésük felszerelésük stb...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Eredetileg az ezred és önálló zászlóalj megjelölésére szolgáló, de a legkisebb katonai köteléktõl a hadtestig terjedõ szervezetek összefoglalására használt kategória. Raj: a legkisebb katonai sejt, létszáma 5-10 fõ; szakasz: néhány rajból, illetve harcjármûbõl álló (korabeli magyar terminológiával) alosztály (mai megnevezéssel alegység); század: fegyvernemek és szakcsapatok alosztálya, 3-4 szakaszból áll, a Honvédségben a gyalogságnál ebbõl a II. világháború idején az egyik nehézfegyverszakasz volt; üteg: a tüzérség századszintû szervezete, önállóan is képes harc- és tûzfeladatok megoldására; zászlóalj: a fegyvernemek harcászati és gazdászat-közigazgatási egysége, önálló vagy kötelékbe sorolt, magába foglal 2-4 századot (a magyar gyalogságnál 1 nehézfegyverszázadot) és más alosztályokat; osztály: a tüzérség zászlóaljnak megfelelõ szervezete, rendszerint 2-4 ütegbõl és más alosztályokból áll; ezred: kiképzési és igazgatási szempontból önálló katonai szervezet, a gyalogság, lovasság, tüzérség, repülõ és más fegyvernemek alapvetõ harcászati egysége, általában zászlóaljakra (osztályokra) tagozódik, van törzse, valamint a biztosításához szükséges szakalosztálya; dandár: az ezrednél nagyobb katonai szervezet állományába néhány zászlóalj (osztály) és más alosztály tartozhat, Magyarországon két gyalogezredbõl és más egységekbõl álló vegyesdandárokat, majd gyalog-, hegyi-, határvadász- és a gyorscsapatokhoz sorolt dandárokat hoztak létre; hadosztály: hadmûveleti egység, korabeli magyar terminológiával seregtest, amely az önálló feladatok megoldására minden szükséges erõvel és eszközzel rendelkezik, állományába tartozhatott két vagy több gyalogezred, tüzér, mûszaki és más szakalosztályok, illetve az ellátást biztosító szervezetek; hadtest: két vagy több dandárból és/vagy hadosztályból, illetve tüzér, mûszaki és más csapatokból és ellátó szervezetekbõl áll.
A Honvédségben harcfeladatok megoldására létrehozott hadmûveleti egység volt a dandár és a hadosztály, valamint a két vagy több hadmûveleti egységbõl felállított hadtest. A hadsereget hadászati feladatok végrehajtására állították fel, de adott esetben a hadtestet is alkalmasnak tartották erre.
olyan katona (egység) a mûszaki alakulatokon belül, aki (amely) közremûködött vízen történõ átkeléseknél, megerõdített állások védelménél és megtámadásánál, erõdítési munkálatoknál, mûszaki záróharcban (robbanó és nem robbanó mûszaki zárak létesítésével), valamint nagyobb rombolásokban és különleges szakismeretet megkövetelõ mûszaki munkákban. Az utászok felszereléséhez tartozott a kézi, a keresztvágó fûrész, a hosszúnyelû ásó és csákány, az erdei fejsze, a 10 méteres (rövid) kötél és egyéb famegmunkáló kéziszerszámok. Ide tartoztak még a robbanó- és gyújtóanyagok, a külmotoros rohamcsónakok, a kézi és gépi cölöpverõk, a tábori kovácsmûhelyek, a rombolócsörlõk, valamint a záróharcanyagok (aknák). Legkisebb szervezeti egysége az utászraj volt, legnagyobb az utászzászlóalj, amely általában 3 utászszázadból állt.
Gondoltam, hogy kicsit gyakorlom a tankot. El is indultam a FB-rõl be a városba (nem tudom már melyik volt, Gent-tõl Északra). Már elõtte gyalogosként jártam ott és láttam, hogy Daimlerek lövik a deponkat. Na usgyi oda PzIII H-val. Odaevickélek... megáálok, mert látom, hogy valami csata már folyik. Egyszer csak elkezd löni elég távolról egy bokor! Na mondom ez mi? Mindenesetre visszalövök, ha már egy ilyen nagy fémdobozban ülök. Lövöm.. Lõ... Lövöm... lõ (crew member hit).. lövöm... lõ... lövöm... lõ (ez igy ment 2 percig)... lövöm.. lõ (kilövi az ágyúsomat is), na akkor usgyi innen... megfordulok menekülök mint állat vissza a FB-hez. Közben az még lõ rám, körülöttem csapódnak be a lövedékek... Iszkiri haza... Otthon mit látok!!! Kilõttem egy Mattit!!! 😊))) De akkor ki lõtt még rám?? Na mindegy azért örülök, délután jövök az oktatásra is!!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Magyar mûszaki egység.
http://wwiiol.aaearon.com/
http://wwiiol.aaearon.com/andp.wmv
A szövetséges századok néhány nappal ezelõtt megállapodtak, hogy területet cserélnek, és egy ideig az angolok délen, míg a franciák északon fognak tevékenykedni.
Ez a csere nagyjából akkor zajlott le, amikor Eindhovent ostromoltuk.
ui.: nem vicc!
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
We we're in the middle of General Ops and did not have the resources, facilities or manpower to process the prisoner.
He was given plenty of non-verbal jestures to despawn. There was even talk of going over to Allied side to try and tell him to despawn.
After several minutes of painful laughter, our operation dictated we had already wasted enough time laughing and performing
We couldnt let the Allied soldier run around the N. Docks and city.
Regardless, I will gladly stand trial but your going to have to catch me first and without a shadow of a doubt; I will not be taken alive.
Now, unless you would like public executions in the streets of Dover, England; I suggest Allied Forces surrender unconditionally to German Officials.
Jó vadászatot fiuk vigyazzatok magatokra és a páncélosok meg hallgasanak mozambo parancsnok szavara " ha csillagod van, akkor is allisd le a motort, foleg ha 4 csllag az.." :}}}}

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Egy angol ezredes elúszott az antwerpeni északi dokkokhoz, és ott megadta magát, mire összeált a kivégzõosztag és megadták neki😛
néhány kép és tízer itt:
http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?t=101759
Na és mibõl ha nem lövészetbõl! Ma este nekünk is bizonyítanunk kell!
(A studióban a riporter nem tudott megszólalni az örömkönnyektõl!)
Most melózok is majd a Zászlóstól folytatom késõbb.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.