WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
És mikor csináltad mennyit kellett perkálni?
Bocs ,hogy zargatlak. Ha idegesít mond csak:d😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
asszem Visa Classic a neve
de ha neked dombornyomott kártya kell akkor igényelj azt (érdemes összehasonlítani a díjakat)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az király akkor megcsináltatom.
K&H-dombor nyomott visa😄
Ok megyek. Kiváncsi vagyok mit szólnak majd hozzám. Utálom ezeket a hivatalos dolgokat.
Ezekben kurvára nem vagyok otthon😄
Vagy milyen kártyával tudok fizetni? Mert akkor csináltatok valamikor már tényleg.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Arra kérdeztem, mert múltkor új mailcím kellett neki, hogy elfogadja freetriálnál.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
és tudok repkedni össze-vissza... meg szórakoztatni az ellenséges vadászokat azzal, hogy egyáltalán megpróbálok menekülni. 😊
Elsõsorban azt szeretném felmérni ki milyen szinten tud repülni. A tényleges program a jelentkezõktõl fog függeni.
A kiképzés végén a kötelékrepülést és a géppárok alkotását fogjuk gyakorolni.
Kötelezõ tanagyag
Afrika nem késik jövõ év elejére várható.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Munkahelyrõl te neked kell tudni hogy tudsz-e játszani, ha engedik és elég jó a gép meg a net.
Természetesen mi szivesen várunk. Hogy tudjunk segíteni fel kéne tenni a Teamspeaket ami egy beszélgetõs progi. Csak egy mikrofon kell hozzá.
Letölteni itt tudod
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Rég repültem, de az a 110-es úgy fordul mint egy 747-es, vagy valami rosszul van beállítva nálam? 😊
Ráadásul összeakadtam 2 Brig Gen rangú emberkével, le is lõttek.
Maubeuge reptere fölött körözõ spitfire-rel én is találkoztam. 5 percig próbáltam elõnyös pozícióba kerülni, vagy belecsalni a légvédelembe eredménytelenül. Annyit azért elértem, hogy a fogócska során eltávolodtunk a reptértõl így a saját gépek biztonságban tudtak felszállni.
esõ még esik, tegnap este a mézespálesz hadjárat sikeres volt csak haza felé megáztam
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1. Már a reptéren kilõtték a hátsó lövészemet a 110-esbõl... despawn
2. Egy hátsóbb bázison spawnoltam... felszálltam... direkt el a frontvonaltól emelkedtem... visszafordultam... fenn meglátok egy spitet... megpróbálok elsunyitani valahova... észrevett... lelõtt (mindez cirka 3 perc alatt történt)
Hmmm... izgi egy repülõs nap volt 😊
Szeretném megkérdezni, hogy melyik játékkal szoktatok hálóban nyomulni és hol? És oda hogy lehet jelentkezni? Munkahelyrõl is tudnék játszani? Pl. esténként.
The Matrix has you...
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
na az meg lehetett volna a magyar vadászpárduc 😊
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
És már a futómûve,törzse a beépített motorokkal és sebességváltóval együtt - a torony felszerelése nélkü - készen volt,csak hát sajna 1944. július 27-én a bombatámadás elpusztította a szerelõmûhelyt és a gépmûhelyt is. pech..
kérem kaccsolja ki

Mik a feltételek a reghez?
A régiek, vagy új mailcímkell minden újhoz?
Afrika hol késik, már kiakarom verni a nemzetközösség csapatait Tobrukból😊)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

valószínû 😄Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Ideje megtanulni rendesen leszállni... 😊