19663
  • Csirke4
    Én akarom lelőni! :)
  • Punker
    dezertálásért halálbüntetés jár! a front összeomlik te meg LAn-ozni jársz.....
  • lachun
    !Saluto meg gyüttem egy hatalmas tescos LANról nagyon kira volt ma remélem megyek gamolni:)))
  • Punker
    szerintem van linux-os is
  • LtVitez
    hát még machintos-os változata van a gémnek... :)
  • 0Fritz0
    RDP REPORT:
    -Germany Introduces PzIIIH to Combat Units
    -PzIIIH to Enter Combat
  • Random_
    Ja és jó lenne egy Linux verzió mert ez a windows kezd kihalni alólam a Linuxom viszont tökéletes!
  • Random_
    Hosszú idő után tegnap újra tudtam játszani kezdve egy kis FB kemp-el aminek 2 atg és 3-4 gyalogos látta kárát amíg nem jelent meg a képernyőmön a vírusírtó frissítés és kizökkentett kicsit mert alig tudtam visszatérve rábenni a gyalogosom, hogy ne oldalazzon ezután meg is haltam.

Később Punker úrral próbáltunk jármű depót kempelni, egy Atg-t ki is szedtem, de ezekután az ai tornyok és a rejtőzködő pudingok elintéztek minket. Akármerre néztem mindig egy távcsővel valaki figyelt.
  • LtVitez
    áááááá már kezdtem örülni hogy a kiscica lesz az de mégse... :)
  • Punker
  • Hupi
    84% ennyi sikeredett több már nem lesz, köszönjük meg a gyári munkásoknak, aztán privatizáljuk a W. AG-t.
    Két jelentkező van eddig, az egyik egy kisebb cég valamiféle bioüzemet akar építeni. A másik már tőkeerősebb és pudinggyárat akar.

• 0Fritz0
    Jah, majd kapunk városonként egy-két Tigrist, hogy a szöviknek lassan alanyi jogon járó Matildák és a most készülő Shermanok szétszedhessék... :)

Lassan meglesz az első fejlesztészi kör!
    (Lehet hogy ünneprontó vagyok? )
  • Kit--Kat
    áhh ezzel szanaszéjjel lehet alázni a mocskos franciákat
  • Punker
    nem most angolokat irtottunk
  • Csirke4
    EZ?:
    "FOCUS ON THE FRONTLINES

Cimbihun's Recent Effort Stands Out
    Cimbihun was recently recognized by German military officials after an outstanding performance in a mission against the enemy. That mission resulted in Missing in Action.

During this mission, Cimbihun had 5 kills and hit French forces at least 7 times. This mission lasted 30 minutes.

While Germany recognizes Cimbihun, Allied leaders have also taken careful note."
  • Punker
    Cimbivel újabb FB-s bulit csaptunk a végeredmény több tucat halott angol :)
  • Csirke4
    Köln frontváros!
  • Csirke4
    Te meg ****** *** ** ************ ******* ******* ***** ********!!!!!!!!!!!!
  • Punker
    mert pancser vagy......
  • Csirke4
    Nekem nincs semmi... :)
  • Punker
    video van ott......
  • Punker
    jóóóóóó lessszzz :)))))))))))))))))))))
  • Csirke4
    Itt minek kéne lennie?
  • 0Fritz0
    IGEN!
    EZT nézzétek meg!

(Kár hogy soha nem tudjuk majd kifejleszteni:)
  • joebacsi
    csúnya tommy-kukta...
  • Punker
  • Csirke4
    Reggel?
  • Punker
    gondolom holnap
  • Csirke4
    Mikor lesz?
  • Punker
    melózik vagy hasonló.....
  • Csirke4
    Hol van Lachun?
  • 0Fritz0
    Itt van még egy:

Még átnéztem néhány "fejes" aktáját, de csak ennél (Meg az előzőnél) láttam ilyen kirívó esetet. Kiváncsi lennék, hogy mivel magyarázná azt, hogy amíg ő 110-szer nyiffantott ki valakit, addig a "másik" miért nem érte el legalább a PFC rangot...
  • Hupi
    ... és különben is mit offolod itt a fórumot.
  • Hupi
    Hallom eszel!
  • Punker
    itthon vagyok :)
  • Punkerwork
    lehet 7-re haza érek
  • Hupi
    Van kémkedés a játékban, de meglehetősen ritka. természetesen a való életben is volt kémkedés, így ezt felfoghatjuk akár a kémkedés lehetőségének szimulálásnak is :))) Lehet hogy kémelhárításra is szükség lesz? :) Természetesen free trialkor annyit kémkedsz amennyit akarsz, bár ha azt veszem a havi 13 dollár egy kémért nagyon is kevés ;)
  • CarajoEsp
    Köszönöm. Az az igazság ,hogy a kor tényleg keveset számít. Pár az tény ,hogy azok akik 25fölött vannak talán nyugodtabban állnak az ilyen játékokhoz. (Ez saját meglátás és nem filozófus mondta9:D
  • 0Fritz0
    Annyira azért nem, mint Cara. Dobj rá még 6 elgémelt évet :)
  • Shad01
    Pont rád gondoltam, mikor azt írtam "tisztelet a kivételnek". Ha jól sejtem Fritz is a fiatalabbakhoz tartozik.