19663
  • 0Fritz0
    Ha nincs már csomagod, vagy nem sapperrel vagy, akkor mindenképpen érdemes kilőnöd a parancsnokot (Persze kell egy jó fedezék is az azt követő bulihoz ), mivel ez egyrészt igen csak zavaró (A prancsnokkal lehet a legmesszebbre nézni és ő vele lehet a legjobban hallgatózni), másrészt szvsz ha a parancsnokot kinyírták, akkor már nem kapja vissza a tankot, hiába viszi vissza.
  • Punker
    Panhard-ból ki lehet lőni a személyzetet puskával, azt kipróbáltuk, persze annak az esélye hogy be tudj lőni a kémlelőnyíláson kicsi.
  • Random_
    Csak mert anno volt olyan, hogy LMG-bel soroztam a tankot és a kupola tetején a parancsnokot az egész lőszeradag ráment. Igazán azért érdekel mert gondolom akkor csökken a harcértéke. Jó lenne tudni, hogy érdemes-e erre energiát fektetni vagy fölösleges a puskát felemelni is egy tankra. Bár ha már ott vagyok csomaggal a kezemben nem sok harcértéke lesz amúgy se. :)
  • Punker
    nekem eddig nem adott érte kill-t, de ezt inkább a páncélosoktól kérdezd, az biztos hogy nehezebben tud nézelődni ha kilövöd :)
  • Random_
    Na jó, de ha a parancsnok ott ül és fél teste kilóg akkor ha 5m-ről belelövök akkor ugye meghal?
  • Punker
    nem, amúgy Stuartból nem tudsz mindenkit kilőni puskával
  • Random_
    Akkor marad a sapper csomag. :)
    De ha közelről lelövöm ugye meghal? Nem lehet olyan, hogy tankosoknak 2 lövés kell mert csak?
  • Punker
    sehonnan :)
  • Random_
    Várunk nagyon! Remélem azért ha jó géped lesz nem csak a levegőben látunk. Bár megmondom őszintén tegnap nagyon nagy szükség lett volna a pilótákra mert annyi gép volt a levegőben, hogy alig láttuk a napot.

Tegnap sikeresen szétszedtünk pár FB-t és jómagam egy Stuartot is. Persze csak szerencsém volt mert láma volt a tankos és nem vette észre az első robbantásom. Gugolásból tettem a jelre a bombát és észre se vette amikor állva raktam fel akkor jó lett.

Ha én közelről fejbe lövöm a parancsnokot az elsőre meghal? Honnan tudom, hogy megöltem a parancsnokát?
  • Punker
    az északi front gyakorlatilag megszünt :(
  • CarajoEsp
    Nah. Valamikor az őszi szünetben(jujj de jó az iskola:) , végre beszerzem a végleges gépemet. Addig mindenkitől elnézést kérek ,d nem tudok résztvenni a fronton.
    Természeresen ,ah kell fordítok, bár addig nincs sok kedvem ,mert fájószívvel élem végig a hozzászólásaitokat:(
  • lachun
    Igen meg probálok idöben haza érni:D
  • CarajoEsp
    Nah ,hogy is van ez a kommunikációs tiszt? Kérem írja le egy 10-es skálán mennyire beszél angolul:D
    Nem becsülöm magam ezért 10/5.Aki ettől jobb az ne habozzon hanem segítsen fordítani. Ha nincs ilyen én elvállalom.
  • Punker
    mester 3-as :)
  • Csirke4
    Holnap tudsz jönni valamikor valamelyik csetre?
  • Punker
    Arlon-t körülzárták de felszámoljuk az FB-iket, 3-ból 2-őt már szétszedtünk.
  • lachun
    !S vagyok csak sajna volt egy kis dolgom!!!
  • Csirke4
    De hova?
  • Random_
    Talán olvass fórumot is ne csak írj mert a másikon leírta!
  • Csirke4
    Hol van lachun?
  • Punker
    na ennek se volt értelme :(
  • Punkerwork
    nem valami f@szom lakógyűlés ami multkor elmaradt mert nem volt meg a min létszám, és valami törvény miatt valamiről határozni kell, szal púp a hátamon de muszály ott lenni :(
  • Random_
    Közgyűlés? Tán képviselő vagy? :)
  • Punkerwork
    5-ig meló, utánna megyek közgyűlésre, kb 7-re érek haza utána leszek
  • Random_
    Ma pusztítunk?
  • Punkerwork
    mellettem húztak el, az első 4 Stuart nem vett észre, mire levertem a géppuskát hogy a gyalogságot fogadjam az 5. Stuart kilőtt :(
  • 0Fritz0
    Pedig az FB-nkénti 10-12 Matilda nem is olyan sok… :)
  • Shad01
    Sajnos még nincs semmi konkrét arról, hogy változtatnak-e valamit az RPD-n a 1.17-tel. Ha nem lesz változás, a következő kampányt is elveszítjük.
    Az erőfölénnyel minkenki talkozhatott tegnap délután. Előretolt gyalogosként védtük az egyik várost. Egyszercsak Cimbi jelenti hogy 8 tank közeledik felé. Azt hittem hülyéskedik, de nem 5 perc alatt kb 10 tank és több mepakolt teherautó ágyúkat is vontatva száguldott el a város felé. Csoda, hogy meg tudtuk tartani a várost.
  • Pluskast
    jobb később mint soha. Most már biztos nyerünk
  • bigapó
    Érdekes nekem is bejött és tényleg jól néz ki:))
  • Punker
    tudjuk
  • lachun
    Áll a server nem tudok vissza menni !!!
  • Random_
    Sajna ucsó FB eléggé kemény dió volt. Finoman szólva egy SS hadsereg se tudta volna megközelíteni. Vagy olyan FB volt ami üres vagy ami tele volt mindennel.
  • Kit--Kat
    whááááááááááááááááááááááááááá
    akkó rakd fel!!!:D
    MSN?????
  • Csirke4
    Lachunt kérdezem (úgysem tudja) mi ez?
    "WWIIOL aborted via improper means"
  • LtVitez
    sikeresen letöröltem :)
    de majd leszedem azt felrakom.
  • Kit--Kat
    Valamikor máá nekem is kéne mennem wwii-ni:)
  • Kit--Kat
    Vitéz méénem vagy fönn ICQ-n soha??????
  • lachun
    Sajnálom nagyin ,látom a frontott!!!
    valamint örülök a web oldalunk ujra super !!!
  • Csirke4
    Persze miután megmondta a kihallgatáson, hogy mi ez:
    "WWIIOL aborted via improper means"