19663
-
#11577 Ha nincs már csomagod, vagy nem sapperrel vagy, akkor mindenképpen érdemes kilőnöd a parancsnokot (Persze kell egy jó fedezék is az azt követő bulihoz ), mivel ez egyrészt igen csak zavaró (A prancsnokkal lehet a legmesszebbre nézni és ő vele lehet a legjobban hallgatózni), másrészt szvsz ha a parancsnokot kinyírták, akkor már nem kapja vissza a tankot, hiába viszi vissza. -
#11576 Panhard-ból ki lehet lőni a személyzetet puskával, azt kipróbáltuk, persze annak az esélye hogy be tudj lőni a kémlelőnyíláson kicsi. -
#11575 Csak mert anno volt olyan, hogy LMG-bel soroztam a tankot és a kupola tetején a parancsnokot az egész lőszeradag ráment. Igazán azért érdekel mert gondolom akkor csökken a harcértéke. Jó lenne tudni, hogy érdemes-e erre energiát fektetni vagy fölösleges a puskát felemelni is egy tankra. Bár ha már ott vagyok csomaggal a kezemben nem sok harcértéke lesz amúgy se. :) -
#11574 nekem eddig nem adott érte kill-t, de ezt inkább a páncélosoktól kérdezd, az biztos hogy nehezebben tud nézelődni ha kilövöd :) -
#11573 Na jó, de ha a parancsnok ott ül és fél teste kilóg akkor ha 5m-ről belelövök akkor ugye meghal?
-
#11572 nem, amúgy Stuartból nem tudsz mindenkit kilőni puskával -
#11571 Akkor marad a sapper csomag. :)
De ha közelről lelövöm ugye meghal? Nem lehet olyan, hogy tankosoknak 2 lövés kell mert csak? -
#11570 sehonnan :) -
#11569 Várunk nagyon! Remélem azért ha jó géped lesz nem csak a levegőben látunk. Bár megmondom őszintén tegnap nagyon nagy szükség lett volna a pilótákra mert annyi gép volt a levegőben, hogy alig láttuk a napot.
Tegnap sikeresen szétszedtünk pár FB-t és jómagam egy Stuartot is. Persze csak szerencsém volt mert láma volt a tankos és nem vette észre az első robbantásom. Gugolásból tettem a jelre a bombát és észre se vette amikor állva raktam fel akkor jó lett.
Ha én közelről fejbe lövöm a parancsnokot az elsőre meghal? Honnan tudom, hogy megöltem a parancsnokát? -
#11568 az északi front gyakorlatilag megszünt :( -
#11567 Nah. Valamikor az őszi szünetben(jujj de jó az iskola:) , végre beszerzem a végleges gépemet. Addig mindenkitől elnézést kérek ,d nem tudok résztvenni a fronton.
Természeresen ,ah kell fordítok, bár addig nincs sok kedvem ,mert fájószívvel élem végig a hozzászólásaitokat:( -
lachun #11566 Igen meg probálok idöben haza érni:D -
#11565 Nah ,hogy is van ez a kommunikációs tiszt? Kérem írja le egy 10-es skálán mennyire beszél angolul:D
Nem becsülöm magam ezért 10/5.Aki ettől jobb az ne habozzon hanem segítsen fordítani. Ha nincs ilyen én elvállalom.
-
#11564 mester 3-as :) -
#11563 Holnap tudsz jönni valamikor valamelyik csetre? -
#11562 Arlon-t körülzárták de felszámoljuk az FB-iket, 3-ból 2-őt már szétszedtünk. -
lachun #11561 !S vagyok csak sajna volt egy kis dolgom!!! -
#11560 De hova? -
#11559 Talán olvass fórumot is ne csak írj mert a másikon leírta! -
#11558 Hol van lachun? -
#11557 na ennek se volt értelme :( -
#11556 nem valami f@szom lakógyűlés ami multkor elmaradt mert nem volt meg a min létszám, és valami törvény miatt valamiről határozni kell, szal púp a hátamon de muszály ott lenni :( -
#11555 Közgyűlés? Tán képviselő vagy? :) -
#11554 5-ig meló, utánna megyek közgyűlésre, kb 7-re érek haza utána leszek -
#11553 Ma pusztítunk? -
#11552 mellettem húztak el, az első 4 Stuart nem vett észre, mire levertem a géppuskát hogy a gyalogságot fogadjam az 5. Stuart kilőtt :( -
#11551 Pedig az FB-nkénti 10-12 Matilda nem is olyan sok… :) -
Shad01 #11550 Sajnos még nincs semmi konkrét arról, hogy változtatnak-e valamit az RPD-n a 1.17-tel. Ha nem lesz változás, a következő kampányt is elveszítjük.
Az erőfölénnyel minkenki talkozhatott tegnap délután. Előretolt gyalogosként védtük az egyik várost. Egyszercsak Cimbi jelenti hogy 8 tank közeledik felé. Azt hittem hülyéskedik, de nem 5 perc alatt kb 10 tank és több mepakolt teherautó ágyúkat is vontatva száguldott el a város felé. Csoda, hogy meg tudtuk tartani a várost. -
#11549 jobb később mint soha. Most már biztos nyerünk -
#11548 Érdekes nekem is bejött és tényleg jól néz ki:)) -
#11547 tudjuk -
lachun #11546 Áll a server nem tudok vissza menni !!! -
#11545 Sajna ucsó FB eléggé kemény dió volt. Finoman szólva egy SS hadsereg se tudta volna megközelíteni. Vagy olyan FB volt ami üres vagy ami tele volt mindennel. -
#11544 whááááááááááááááááááááááááááá
akkó rakd fel!!!:D
MSN????? -
#11543 Lachunt kérdezem (úgysem tudja) mi ez?
"WWIIOL aborted via improper means" -
LtVitez #11542 sikeresen letöröltem :)
de majd leszedem azt felrakom. -
#11541 Valamikor máá nekem is kéne mennem wwii-ni:) -
#11540 Vitéz méénem vagy fönn ICQ-n soha?????? -
lachun #11539 Sajnálom nagyin ,látom a frontott!!!
valamint örülök a web oldalunk ujra super !!! -
#11538 Persze miután megmondta a kihallgatáson, hogy mi ez:
"WWIIOL aborted via improper means"