WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor dél környékén indulunk a csatába,nem?
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Közbenjártam a Führernél.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://free.srv.hu/s/h/shad/WWII/bor/P1010156.JPG
-tól
http://free.srv.hu/s/h/shad/WWII/bor/P1010171.JPG
-ig
Ne lepõdj meg, ha egy-két kép hiányozni fog.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kiképzést eredményesnek minõsítem. A gyakorlás utáni éles bevetésen a 110-esek meglepõen hosszú ideig életben maradtak. Fritznek többször is let volna lehetõsége a hazatérésre, de õ a harc folytatását választotta. Ami a legfontosabb a 110-esek találatot tudtak elérni a Spitfire-k ellen. Gépet lelõniük nem sikerült, de ez is nagy fegyvertény!
A következõ alkalommal a géppárok mûködtetését fogjuk gyakorolni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
TS-ben beállitotad a hangkártyád hogy felismerje??,
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Természetesen a mi gyárunk a mi várunk... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Azt hittem,a mikrofonnal van a baj,de nem,a másik gépen tükéletes.Realtek AC97-es hangkártyám van,a Microfon boost be van kapcsolva,minden a maximumon van,nem tudna esetleg vki ajánlani vmit,hogy még mit lehetne megnézni?
A szövik fognak még rettegni az energia harctól!

Persze nem sürgetni akarlak😄D
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Be vagyok fordulva tudod.Holnap van az ucsó randi...
Ez van...
de nem felejtettelek el 😊

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
hiába mondom neki egy jó kis k98 sokkal jobb😊)
Drága Kincsem nehari de sok melo meg minden össze jött!!!!
Viszont téged nem nagyon érlek ek Msn-en
NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁ....

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Na jó majd 1 év múlva ha profi leszek én is újra beregelek! 😊