19663
  • Punker
    holnap 1.17-tel indul az új hadjárat
  • lachun
    Amig meg nem nyerjük:)))
  • Csirke4
    Ez a térkép meddig fog tartani?
  • Punker
    iszonyat nagy partraszállás lesz :)
  • Random_
    Én úgy gondolom nem nagy kérés elvárni, hogy ott játszon mindenki ahova be vagyunk osztva vagy legalábbis a környéken azaz délen.

Főleg azért mert ha megismerjük alaposan a területünket akkor könnyebb lesz érvényesülnünk és másrészt ha összejön egy akció az úgyse egyik pillanatról a másikra történik hanem fokozatosan ezért jó ha mindenki a közelben van. Na és ha az enemy fegyelmezett akkor biztos lesz ellenfelünk a saját területünkön azért nem kell a szomszédba menni.
  • Shad01
    A kettő ugyanz. Ha kritikus sebzést okozol, megkapod a killt, és az ellenfél nem kapja vissza a technikát.
  • Punker
    Current campaign #15 is over.
    Campaign #16 will start 27th October.
    Release of patch v1.17 will coincide with Campaign #16 start.
  • Punker
    na fölmegyek megnézem mi a helyzet
  • 0Fritz0
    Inkább legyen 32, de akkor végre ne "teleportáljanak" az ellenséges gyalogosok és a repcsik se a semmiből tünjenek elő, ha sokan vagyunk egy helyen.
  • Pluskast
    ISmét vesztettünk. Most írták ki amcsi idő szerint déli 12-kor leáll a server és allied victory.
  • 0Fritz0
    Nem is azt írtam, hogy ez kill-t ér, hanem hogy a tankos nem kapja vissza a játékszerét :)
  • lachun
    Valoszínü!!!
  • Shad01
    Ezzel az üzenettel fogadott a játék:

Important Game Demo in Progress focus action in Arlon

Ez a 128-as limit tesztje?
  • lachun
    Herr Csirke4 fent vagyok a PC Dom cseten!!!
  • lachun
    Ja és a pontos légvédelem ami a németeknek híresvolt azt is vissza állithatják!!!
  • lachun
    Mano szerint az 1.17 ben marad agyárak minimális termelése hiába ütik ki mind a hármat:))))
    Lehet késöbb jönn ,nemtudom pontossan!!
  • lachun
    Hogy kapnák be az összesf****t:(
  • lachun
    !S na vagyok sracok !!!
  • Punkerwork
  • Hupi
    Szeretném leszögezni hogy az OKW-be lépés nem jelenti azt a Hunyadi tagjai nem játszhatnak más területeken, vagy rossz szemmel nézné az ezred vezetése hogy az illető esteleg más területen játszik. Csupán arról van szó, hogy mikor nagyobb létszámban vagyunk akkor a hadosztály/hadtest aktuális bevetési sávjában fogunk harcolni együttműködve a hozzánk tartozó harccsoportok/alakulatok tagjaival.
    A hadtest/hadosztály bevetési sávját az OKW egy új kampány megkezdése előtt állapítja meg részü(n)kre, ritkább esetben a kampány lefolyása szerint módosít(hat)ja azt.
  • CarajoEsp
    Rendben. Asszem menni fog:D
  • Hupi
    Jó. A OKW-tól ill. a hadosztály/hadtest vezetőitől kapott, és a Hunyadi álltal küldött leveleket kellene fordítani, ill. közös harcművelet esetén tartani a kapcsolatota a chaten keresztül a többi vezetővel.
  • Punkerwork
    ott voltál? láttad?
  • Cimbi
    Hi
    Ma tesztelték Arlonban a 128 látható egységet:)
  • Random_
    ehh...
  • Csirke4
    Nem azért van vége mert elfoglalták Kölnt?
  • Punkerwork
    angol vs. francia csatát megnéznék megfigyelőként is :)
  • Punkerwork
    "Hadjáratok közti szünet:
    A fejlesztők bejelentették hogy terveznek kisebb szüneteket a hadjáratok között hogy az emberek kifújhassák magukat. Ilyenkor különböző különleges hadjáratok lesznek (például a csak gyalogos csaták vagy az angolok a franciák ellen stbstb...). Ennek a bevezetését az elkövetkező 1-2 hadjáratban szeretnék kipróbálni."
  • Random_
    Nekem a síma sappolás is elég móka és kacagás. :)
  • Punkerwork
    da az is lehet hogy a hadjáratok közti móka jön ami az egyik hírben volt :)
  • Punkerwork
    lehet
  • Random_
    Az lehet, hogy most 1.17-re fejlődünk?
  • Punkerwork
    rossz a link
  • Cimbi
  • Random_
    Igen! Volt egy olyan időszak amikor délen szépen előrenyomultunk.
  • Punkerwork
    1 hétig úgy tűnt fordítunk. :)
  • Shad01
    Ezt már a kampány elején borítékolni lehetett. Én büszke vagyok arra, hogy ilyen sokáig kitartottunk a kezdő felszereléssel. Az angolok 6, a franciák 3 fejlesztési körrel végeztek.
  • Random_
    Egyszer megérné szerintem egy ilyen tesztet csinálni, hogy ha közel vagy egy tankhoz és lehetőséged van akár 10-15m-ről lőnöd akkor mit érdemes először lőni. Nekem nem egyszer volt olyan esetem, hogy a tank mellett bújtam, de nem sapper voltam erre az esetre sajna nem vagyok kiképezve. Mert hondolom ha a tankos a toronyban ül és éppen más fele néz akár még a sofőrt is kilőhetnénk közelről. Márpedig az nagyon hasznos mert teljesen mozgásképtelen lenne.
  • Shad01
    Ezen már változtattak. A parancsnok megölése után nem jár kill, csak akkor, ha a parancsnok egyben a lövész is. Akkor jár a kill, ha a tankot harcképtelenné tetted, vagyis nem tud mozogni (lánctalp, sofőr) vagy nem tud lőni (lövész, ágyú).
  • 0Fritz0
    ALLIED FORCES VICTORIOUS!

Köcsögök...