19663
-
#11617 holnap 1.17-tel indul az új hadjárat -
lachun #11616 Amig meg nem nyerjük:))) -
#11615 Ez a térkép meddig fog tartani? -
#11614 iszonyat nagy partraszállás lesz :) -
#11613 Én úgy gondolom nem nagy kérés elvárni, hogy ott játszon mindenki ahova be vagyunk osztva vagy legalábbis a környéken azaz délen.
Főleg azért mert ha megismerjük alaposan a területünket akkor könnyebb lesz érvényesülnünk és másrészt ha összejön egy akció az úgyse egyik pillanatról a másikra történik hanem fokozatosan ezért jó ha mindenki a közelben van. Na és ha az enemy fegyelmezett akkor biztos lesz ellenfelünk a saját területünkön azért nem kell a szomszédba menni. -
Shad01 #11612 A kettő ugyanz. Ha kritikus sebzést okozol, megkapod a killt, és az ellenfél nem kapja vissza a technikát. -
#11611 Current campaign #15 is over.
Campaign #16 will start 27th October.
Release of patch v1.17 will coincide with Campaign #16 start. -
#11610 na fölmegyek megnézem mi a helyzet -
#11609 Inkább legyen 32, de akkor végre ne "teleportáljanak" az ellenséges gyalogosok és a repcsik se a semmiből tünjenek elő, ha sokan vagyunk egy helyen. -
#11608 ISmét vesztettünk. Most írták ki amcsi idő szerint déli 12-kor leáll a server és allied victory. -
#11607 Nem is azt írtam, hogy ez kill-t ér, hanem hogy a tankos nem kapja vissza a játékszerét :) -
lachun #11606 Valoszínü!!! -
Shad01 #11605 Ezzel az üzenettel fogadott a játék:
Important Game Demo in Progress focus action in Arlon
Ez a 128-as limit tesztje? -
lachun #11604 Herr Csirke4 fent vagyok a PC Dom cseten!!! -
lachun #11603 Ja és a pontos légvédelem ami a németeknek híresvolt azt is vissza állithatják!!! -
lachun #11602 Mano szerint az 1.17 ben marad agyárak minimális termelése hiába ütik ki mind a hármat:))))
Lehet késöbb jönn ,nemtudom pontossan!! -
lachun #11601 Hogy kapnák be az összesf****t:( -
lachun #11600 !S na vagyok sracok !!! -
#11599 -
Hupi #11598 Szeretném leszögezni hogy az OKW-be lépés nem jelenti azt a Hunyadi tagjai nem játszhatnak más területeken, vagy rossz szemmel nézné az ezred vezetése hogy az illető esteleg más területen játszik. Csupán arról van szó, hogy mikor nagyobb létszámban vagyunk akkor a hadosztály/hadtest aktuális bevetési sávjában fogunk harcolni együttműködve a hozzánk tartozó harccsoportok/alakulatok tagjaival.
A hadtest/hadosztály bevetési sávját az OKW egy új kampány megkezdése előtt állapítja meg részü(n)kre, ritkább esetben a kampány lefolyása szerint módosít(hat)ja azt. -
#11597 Rendben. Asszem menni fog:D -
Hupi #11596 Jó. A OKW-tól ill. a hadosztály/hadtest vezetőitől kapott, és a Hunyadi álltal küldött leveleket kellene fordítani, ill. közös harcművelet esetén tartani a kapcsolatota a chaten keresztül a többi vezetővel. -
#11595 ott voltál? láttad? -
Cimbi #11594 Hi
Ma tesztelték Arlonban a 128 látható egységet:)
-
#11593 ehh... -
#11592 Nem azért van vége mert elfoglalták Kölnt? -
#11591 angol vs. francia csatát megnéznék megfigyelőként is :) -
#11590 "Hadjáratok közti szünet:
A fejlesztők bejelentették hogy terveznek kisebb szüneteket a hadjáratok között hogy az emberek kifújhassák magukat. Ilyenkor különböző különleges hadjáratok lesznek (például a csak gyalogos csaták vagy az angolok a franciák ellen stbstb...). Ennek a bevezetését az elkövetkező 1-2 hadjáratban szeretnék kipróbálni."
-
#11589 Nekem a síma sappolás is elég móka és kacagás. :) -
#11588 da az is lehet hogy a hadjáratok közti móka jön ami az egyik hírben volt :) -
#11587 lehet -
#11586 Az lehet, hogy most 1.17-re fejlődünk? -
#11585 rossz a link -
Cimbi #11584 -
#11583 Igen! Volt egy olyan időszak amikor délen szépen előrenyomultunk. -
#11582 1 hétig úgy tűnt fordítunk. :) -
Shad01 #11581 Ezt már a kampány elején borítékolni lehetett. Én büszke vagyok arra, hogy ilyen sokáig kitartottunk a kezdő felszereléssel. Az angolok 6, a franciák 3 fejlesztési körrel végeztek. -
#11580 Egyszer megérné szerintem egy ilyen tesztet csinálni, hogy ha közel vagy egy tankhoz és lehetőséged van akár 10-15m-ről lőnöd akkor mit érdemes először lőni. Nekem nem egyszer volt olyan esetem, hogy a tank mellett bújtam, de nem sapper voltam erre az esetre sajna nem vagyok kiképezve. Mert hondolom ha a tankos a toronyban ül és éppen más fele néz akár még a sofőrt is kilőhetnénk közelről. Márpedig az nagyon hasznos mert teljesen mozgásképtelen lenne. -
Shad01 #11579 Ezen már változtattak. A parancsnok megölése után nem jár kill, csak akkor, ha a parancsnok egyben a lövész is. Akkor jár a kill, ha a tankot harcképtelenné tetted, vagyis nem tud mozogni (lánctalp, sofőr) vagy nem tud lőni (lövész, ágyú). -
#11578 ALLIED FORCES VICTORIOUS!
Köcsögök...