WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A repülõsökhöz lenne egy kérdésem:kb. hány gombos és milyen joystick kell ahhoz,hogy jól lehessen repülni?

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
The Matrix has you...
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
még így is érdemes játszani vagy felejtsem el?
The Matrix has you...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha mikrofonod nincs az azért rossz csak mert az alapokat nehezebb elmagyarázni írásban mint szóban élõben. Érdemes átnézni a magyar WWII Online oldalt ott van sok hasznos leírás.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
És hogy tetszett a köldökpiercing-em? 😊 Na jó abbahagyom mielõtt elhányom magam...
A mikrofon tutira nem fog menni!! Az nagy gáz?
Mit kell tennem? A WW2 online-ra már regisztráltam magam. Le kell töltenem valamit?
The Matrix has you...
Egyébként jó volt a Parádé.Én ott feszítettem a danubius szinpadánál Best of,és Tnt-n.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Sug adatok😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
.jpg)

Sajna irány a Budapest parádé,pdig nincs sok kedvem most hozzá....puszika mindenkinek
110-essel lecsap... megsoroz... aztán a rámtapadt ellenségek elõl zuhanórepülésben max sebességgel elhúz! Ez bejött 2x... 3x-ra nem. 😞
De úgy megkergettem egy Spit-et 110-essel 😊)) Tök király volt 😊 Persze aztán rájött, hogy Õ tud fordulni is mig én csak akkor kanyarodok 5km-nél kisebb iven ha kihajolok jobbra az ablakon, hogy a nagy arcomba belekapjon a szél. 😊
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Homok vihar remélem lesz benne, melyik évben lehet harcolni??
Free Triál címet tudsz dobni??
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ma is repültem Kb Bécsbõl hoztam elõre a 110-est de sebaj 😊