WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
hát még ha majd ilyenek szaggatják a földet:

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hypo
Tisztelt Mozambo !

Sajnos nem tudok ma kiképzésen részt venni S!

Az igaz,hogy jól néznek ki,de szerintem papírrepülõnek csinálják meg a Mustangokkal szemben.

A repülõsökhöz lenne egy kérdésem:kb. hány gombos és milyen joystick kell ahhoz,hogy jól lehessen repülni?

A lapán gépek nagyon teccenek😄DDDDtudom messze az oceáni hadjárat de szépek!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Na tegnap nagyon csodálkoztam,HUPI megtalálta a világitás gombot is😊))

Random_
!S napot 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

!S amugy jónapot mindenkinek😄DD

várjál várjál másnak is szaggatott gyere fel tsre azt meg beszéljük uj driver van fent?????

bigapó
Vissza az egész. Nem jól fut, szaggat iszonyatosan. Majd egyszer, ha lesz otthon netem....😞(

The Matrix has you...

bigapó
Mennyit kell pengetni a játékhoz?

The Matrix has you...

hát ha már a gyakorlóhoz is kevés a gép akkor online sokat figsz szenvedni, de a settins.exe-ben a beállításokkal sokat lehet javítani.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

bigapó
Sikerült felraknom és el is tudtam indítani a gyakorlópályát, de elég lassú, mert kevés a gép, meg hiányolja a több virtuális memóriát, amit sajna nem tudok átállítani😞
még így is érdemes játszani vagy felejtsem el?

The Matrix has you...

0Fritz0
Hát gyerekek, sikerült élõben is kipróbálnom a Matti "képességeit". Éppen egy FB-t védtem Panzer IV-el, amikor ez az állat úgy 300 méterre elrobogott mellettem. Kapott oldalról vagy 10 lövést (AP és HE-t is) de még csak észre sem vette! Az uccsó találatnál hatalmas vörös lángok meg füst csapott ki belõle, de még így sem adta meg a killt. Hûjje szövik...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

😊 fúúj 😊

Random_
Többieknek mondom, hogy pénteken formáztam a rendszert és most sikerül újra visszaállítanom.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Errõl az oldalról töltheted le a játékot

Ha mikrofonod nincs az azért rossz csak mert az alapokat nehezebb elmagyarázni írásban mint szóban élõben. Érdemes átnézni a magyar WWII Online oldalt ott van sok hasznos leírás.

kincsed

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
a nemiszerveden nagyon tetszett,de a köldöködben annyira szerintem nem állt jól.Igen,én voltam toplessben.Rajtam volt olyan pamacsos rózsaszin bugyi...na,jó én is abbahagyom mert akkor együtt kell hánynom veled

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Oh.. akkor Te voltál az a topless hölgy aki annyira integetett? 😊

És hogy tetszett a köldökpiercing-em? 😊 Na jó abbahagyom mielõtt elhányom magam...

bigapó
Hi!

A mikrofon tutira nem fog menni!! Az nagy gáz?
Mit kell tennem? A WW2 online-ra már regisztráltam magam. Le kell töltenem valamit?

The Matrix has you...

kincsed
Én mentem végül.Ott csápoltam neked az elsõ sorban,mikor feszítettél a bringásgatyában.A felsõtesteden is aranyos volt az a kis toppocska,ami ugyanolyan volt,mint a gatya.Nem tudom összeegyeztetni a kemény katonastílussal,dehát ettõl nem unalmas az élet.
Egyébként jó volt a Parádé.Én ott feszítettem a danubius szinpadánál Best of,és Tnt-n.

Joxy
Az a jó, ha kint van a vissza vonulás jele, mert akkor nem pazarolják el az emberek a felszerelést feleslegesen, egy körbe zárt be kempelt városban.

Jajj bocsi! Az nem zászló volt! Csak kiraktam száradni az alsógatyám a város tornyára! 😊)

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ma láttam az egyik városunkon egy fehér zászlót.Vki,aki jártasabb a felsõvezetési dolgokban,annak mi értelme van,ha visszavonulunk?

Na elsõ igazi jó kalandom meg volt ahol én vettem észre az ellent és én is lõtem ki!!!!ST Quentin elfoglalása után FB robangatás ki vittem egy 38t és 3 stui bánta😊))

ranGer2
#9573 szar fake! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Még egy kis Stug anzix a nagy stratégáknak adatok is vannak:
Sug adatok😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jézusom ezt a róbbanást nézzétek:

Na rákerestem erre agyönyörûségre😊))

CarajoEsp
😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Tudjátok mit?! Akkor én se! 😊 Pedig én táncoltam volna az egyik kamion tetjén biciklisgatyában... de most úgy döntöttem mégse megyek! 😊

CarajoEsp
Akó ne menj énse megyek😄

kincsed
Jó reggelt,estét,és éjszakát majd!!!
Sajna irány a Budapest parádé,pdig nincs sok kedvem most hozzá....puszika mindenkinek

Mekkora király volt!
110-essel lecsap... megsoroz... aztán a rámtapadt ellenségek elõl zuhanórepülésben max sebességgel elhúz! Ez bejött 2x... 3x-ra nem. 😞

De úgy megkergettem egy Spit-et 110-essel 😊)) Tök király volt 😊 Persze aztán rájött, hogy Õ tud fordulni is mig én csak akkor kanyarodok 5km-nél kisebb iven ha kihajolok jobbra az ablakon, hogy a nagy arcomba belekapjon a szél. 😊

Punkerwork
1-re biztos nem érek haza

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Shad! Ha szükséged van faroklövészre a nap során jelezz itt fórumon pls! De ha csak úgy repkedsz és egy 110-es kell csalinak akkor is vagyok... 😊

Kösz szépen!
na ezt mindenki töltse le ad-aware ujitott változat:inen

!S mindenkinek gyorsan akkor sietek, rengetek dolgom van még azt 12:30 ra vagyok angriffelni !!!!!

EST 8:00AM ez azt hiszem nálunk 14:00 vagy 13:00?

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Sippie
Értem, csak mert kb 15 méterröl 4et lõttem egy Daimlerbe de az nem hullott széjjel :/ Mondjuk elvileg a tigris Ágyúja is nagy távolságra van kitalálva 😄
Kit--Kat
Hûû az kúl, odáig már nincsis sok vissza.
Homok vihar remélem lesz benne, melyik évben lehet harcolni??
Free Triál címet tudsz dobni??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hypo
Jó reggelt! Mikor van gyulekezo?

Joxy
Web album generator

Kicsi, egyszerü

Ha tud valaki olyan progit, ami egy könyvtárnyi képbõl automatikusan htm-es albumot készít, akkor talán megcsinálom.
Bezony... jó kis repülés volt.

Ma is repültem Kb Bécsbõl hoztam elõre a 110-est de sebaj 😊

CarajoEsp
Császári. Köszönöm.