WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi szedtük szét õket, hisz kirakták a lerohanás ikont, ezért az akció eredményes volt. Nem számoltam, de minden bizonnyal a kilövés/veszteség arány is 1 vagy a fölötti volt.

Az erõviszonyok tisztább látása végett:
A 91-eseket ugyanezen idõ alatt két spawnolható depo birtoklása mellett hamarabb viszaverték mint minket.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Teccik érteni? :)

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punkerwork
robbantani jók vagyunk de 10 emberrel várost foglalni nem lehet ennyi, szal utász akciókat kell szervezni :)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

6 páncélos volt és egyetlen egy légvédelem nem sokat tehet, ráadásként -2 ember jelent az egyébként sem elegendõ 10-bõl.
Tessék megérteni létszám hiány miatt (!) nincs FB védelem, légvédelem, atg, szállítókapacitás stb.

0Fritz0
Okéj, addig is egy kis izelitõ:

-"Uram atyám, itt egy matti! Fussunk!"
-"Csak a hidon jussak át..."
-"Nyugi, ez csak egy nyeszlett romboló."

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

CarajoEsp
Minket szet szettek ez egy ilyen dolog. Néha nem úgy jön ki a lépés ahogy tervezzük.Sajnos ahhoz ,hogy eredményesek legyünk 30+ embernek kéne lennie és ennyien biza sose tudunk lenni hosszú órákon keresztül.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hypo
ebben tok igazad van de mondjuk a 7 tankbol 1 lett volna aa akkor azert boylereket nem lottek volna szet

Sajnos létszám hiányában ilyenekben még nem igazán gondolkodhatunk. A pak36 valymi keveset ér, nem hiába érdemelte ki a birodalmi kopogtató csúfnevet. Az 1.16-ban azonban változnak a dolgok hisz megjelenik a pak38, ami a 88-as mellett a második legerõsebb fegyverünk lesz az újabb páncélosok megjelenéséig (1.17). Kis szépséghibája azonban hogy félõ vontatót (sdkfz7-et) fog igényelni a mozgatása.
A hadjárat eredményes volt, a végsõ sikert azért nem érhetjük el mert kevesen vagyunk.

CarajoEsp
Sajna minden ilyen hadjárat a HÉtvége miatt vérzik el. Sajna nem mindenki tud felszabadítani 3-4órát(amennyi szükséges lenne) egy hadjárat miatt. Így általában a nyersanyag fogy el. De természetesen ez egy normális dolog ,így ezzel kell gazdálkodi ami van.

jóóóreggelt

Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Hypo
Jó reggelt! Tegnap jo kis muri volt, bár halkan megjewgyeznem hiszen, nem en vagyok a fõ stratéga itt, de meg ha ilyen kevesen vagyunk, akkor se artana ha egy opel es ahhoz kotve egy aa gun is jonne mert tegnap ha ott allt volna az erdo szelen, akkor eredmenyesen meg tudta volna vedeni az elorenyomulo tankokat.

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CarajoEsp
Azért én se vagyok rossz.

kincsed
Éljen!!!
Megint én keltem legkorábban!!!!!
Gyönyörû jó reggelt kicsi katonáim!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

A briteknek már csak pár városuk van a kontinensen,ha azokat elvesztik,akkor britekkel többet nem találkozunk?

Punker
mi bajod a felderítõkkel?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

0Fritz0
Promotional key: filefront

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kit--Kat
promokey?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Danke!!!!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Manó a Hunyadi honlapon a középsõ ablakot nagyobbítsd meg légyszi, túl kicsi.

Fritz a frontrádiót nem akarod újraéleszteni?

0Fritz0

0Fritz0
A mai hadjáratra gyülekezve:

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/058.jpg

Szerencsére profi felderítõink voltak:

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/059.jpg

Kit--Kat
Free triált valaki belinkelné?

Kit--Kat
Éjjel, de nappal a vérszívó Typhoonok nem hagyják élni.

Punker

Punker

Punker

Punker

OKé halál a franchekre:)))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Ma 7-kor jön valaki repzivel? Kell valakinek egy hátsó lövész vagy egy 110-es párban?

Ha jól látom,Európában már csak 2 repterük van az angoloknak.Ha azokat elfoglaljuk,akkor a Spitekkel Angliából kell ide repülniük?

csak egy utalás arra, hogy némileg eccerûbb dolguk van, hiszen a francik US cumókat vettek a háború alatt
Ok megyek!!!!

Hypo
ok 18.50 kor gyulekezo ts-en?

Punker
lehet 7-re nem tudok jönni de megpróbálok

Thx nagyon DANKE

Na emberek uj Event valami nagy durranás készül Az Ardenekben:
info itt.

Punker
azt írja hogy nem sokára kész az észak-afrikai hadszintér, amcsi, angol, német fél lesz, a mostani felszerelések nagy része egyezik az afrikában használtakkal a többi nekem se tiszta teljesen :)

Nagyon király meccs volt!!!! :))))

Valaki fodijja lemár nekem nagyon emlegetik az afrikai hadszinteret PLIZ!!
Yes. As soon as the tools are done (the new terrain editor) we will be prepping for North Africa as our second theater. The plan is to support French, British, US, Italian, and German forces, however we may open it up with just US, British, and German. If you look through some military history you'll see that many of our current vehicles and weapons were used in North Africa. One of the benefits to the French having purchased US equipment during WWII is that is allows us to get bigger "bang for the truck" if you know what I mean.

Puszika drága sajna msn nem találak még mindig na nembaj :)))Holnap telcsizek most ünneplés van itthon tombol mindenki Vizilabda mámor arany mámor!!!!!!

7-kor

Punker
lesz ma valami?

kincsed

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Nem lett megtartva.

Hypo
Na milyen volt a pancelos kikepzes, valami hazi feladat volt?M

Azt hiszem,erre megfelelõ az enyém,viszont a gázkar helyett egy másik kart érzékel csak,és nem tudom átállítani,ilyen gombokat hol lehet átkapcsolni?

hajjaj :)))

nem a gombszám számít

sok minden kell hogy tényleg kitudd használni a lehetõségeket

- elõször is csavarhatónak kell lenni a joynak hogy a hátsó lapátokat tudd mire rakni.

- 8 irányú billentyû hogy körbetudj nézni (ez billel is megoldható)

- végül tolóerõ szabályzó

az egyik legjobb ilyen joy a Saitek Cyborg 3d USB ami nekem is van. kb. 10000HUF