19663
  • Csirke4
    Persze, hogy nem találkoztál velük mert ha láthatatlanok akkor nem látod őket :)
  • Csirke4
    Én tegnap felderítettem vele az egyik enemy város közepét úgy hpgy zeljes gázzal belementem a közepébe csak sajna még előtte kilőtték a lövészt úgyhogy tényleg csak felderítettem. Utána húztam haza és nem találtak el! Aztán találkoztam cimbivel és kikkoval. Ami utána történt az titok :DDDDD
  • Punker
    az eddig se teleportált, max tetű volt aki vezette és kilépett, de pl ezentúl nem lesznek láthatatlan atg-k meg hasonlók, bár mondjuk én mostanában se találkoztam olyannal.
  • Csirke4
    Tehát már nem teleportál ki alólad a szállítóhajó?
  • Punker
    többi info itt
  • Punker
    és az új FB:

és a sapperek látogatása után :)

• Punker
    na akkor nézzük mit kapunk jövőhéten:

• Punker
    hogy hogy mit? azt hogy a 64 limit végre müxik elméletileg rendesen.
  • Csirke4
    Ez mit jelent?
  • Punker
    4.11-es ATI driver kijött
  • 0Fritz0
    1.17.2 - 64 VISIBLE PLAYER!

+ Hupi játékszere :)
  • 0Fritz0
    Biza, Bf-ben rövid, de látványos sikereket tud elérni egy-egy elszántabb DTK-s emberke.
  • joebacsi
    pass: [email protected]@=-
  • Csirke4
    Engem nem zavar az off de majd jön Punker és kitekeri a nyakad :D
    Forgotten Hope-ot honnan szedted le?
  • joebacsi
    erről jut eszembe:
    OFF
    Forgotten Hope-ban (bf42 mod) vezettem egy ju52-est a Kréta elleni offenzívában, aminek a fedélzetén volt vagy 25 ember. Úgy fél úton voltunk, mikor hátrapillantok a pilótafülkéből, és látom hogy a padlón ott gurul egy GRÁNÁT. Valamelyik elmebeteg eldobott egyet, és bf-ben a wwiio-al ellentétben van tk...a hülyegyerek izombol bannolva lett a szerverről
    (sry az offért, de amig nincs elég ramom ww2onlinehoz, addig csak ilyen árkád játékok maradnak, bár az FH már egész korrekt)
    ON
  • Csirke4
    *JU-52-est
    Ez olyan lesz mint a BF?
  • Csirke4
    Akkor én j52-est fogok vezetni!!!
    (cimbiéknek mondom, hogy ha azzal repülök nem fog majd billegni mint az opel :D)
    Ha leírnánk az opeles sztorimat világsiker lenne!
  • lachun
    Az ejtöernyözés elöszele lesz szerintem:)))
  • pedrohsi
    Azt, hogy itt-ott lerakunk mobil depókat, ahonnan bizonyos ideig lehet spawnolni - meg persze korlátozott számú felszerelést.
    Gondolkodnak rajta, de egyelőre nem lesz bevezetve.
    Mindenesetre az fb-k nemcsak kinézetre újulnak meg, hanem ha minden jól megy, akkor az egész rendszer - már ha ki tudnak találni valami okosat a jelenlegi rendszer helyett.
  • Csirke4
    Mit jelent at hogy mobil spawn?
  • lachun
    !S nagyon kira lesz:))
  • Punkerwork
    elég lesz egyelőre jövőhéten a IV G is :)
  • Csirke4
    Akkor lehet hogy egyszercsak felbukkan egy Tigris :D
    (tudom, és befejeztem)
  • Punkerwork
    aminek a teljes modellezése megvan azt valszeg igen, gondolom élesben is tesztelik.
  • Csirke4
    Bármilyen fegyvert használhatnak???
  • Punkerwork
    :)))
  • Shad01
    Mindig is voltak protekciósok:
    http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?t=130344

Nézzétek meg az 5. hozzászólást!
  • Punkerwork
    kiemelve hogy az A13-as nem tanult a hibájából :)
  • Punkerwork
    telefont mi MÉG nem szereltünk :)
  • Random_
    Tegnap megnéztem A tizedes meg a többieket! :D Állat!

"Ezek a fránya műszakiak!" :))) Ilyenkor magunkra gondoltam.
  • Shad01
    Megoldódott a Matilda kill rejtélye. Nagyon tanulságos a videó. A legjobban a köszönetnyilvániíás tetszett a végen: Köszönet minden áldozatnak a közreműködésért!
  • Punkerwork
  • Shad01
    Tegnap este bekapcsolódtam egy fb légvédelmének ellátásába. 4 bofors volt felállítva és az én flak30-asom. Minden aag-s profi volt, öröm volt nézni, hogyan potyogtak le a DB7-esek, Blenheimek és a vasászgépek. Első hullámban 2 db7 jött 20 másodberces késsel. Egyik sem tudott keresztülrepülni az fb felett, még a bombák ledobása előtt megsemmisítettük őket. A következő egy beln volt. Ő már le tudta dobni a bombái felét, de a légvédelmi tűz megzavarhatta, mert jóval ez fb elé estek. Elkövette azt a hibát, hogy akart még egy kört menni. Visszafelé nem jutott el az fb-ig. A következő DB7-es már zuhanóbombázással próbálkozott. Ebből csak a zuhanás sikerült neki. Ezek után a bombázók elkerülték az fb-t, és az fb meg a város közötti területen portyáztak alacsony magasságban. Ha valamelyikük közel került az fb-hez azt könyörtelenül elintéztük.
    A bombázók érkezése közötti szünetekben vadászgépek is próbára tették a tudásunkat. Egyetlen kivétellel amelyik vadászgép direkt rárepült az fb-re, meg lett semmisítve.
    Az én érdemem viszonylag szerény volt, több találat, de 1 DB7-et én kaptam meg, ami flak30-al szinte kész csoda.

Ezek után kezd visszatérni a hitem légvédelembe. Eddig inkább negatív tapasztalataim voltak: a legtöbb gép egy bofors találat után simán továbbrepült, vagy ha vadászgéppel a hátamban repültem rá a saját fb-nkre egyszer nem tudták kilőni mögülem.
  • lachun
    Nagyon állat a felderitö jármü jokézben super fegyver:)))
  • lachun
    nézem várom huh de jo lehet!!!!
  • 0Fritz0
    Oscart nekik! :)
  • pedrohsi
    Ismét 1 gyöngyszem a 91-esektől:

MoFo videjó

szegény Matti:P
  • Punkerwork
    ezért gyertek gyalogossal akkor kevesebbet bosszankodik az ember :)
  • Shad01
    Nem értem, mit nem értesz ezen. A német járműveket ebben a játékban még egy csúzlival is ki lehet lőni.
  • 0Fritz0
    Hol az a Ryan, hadd taposom lefele kicsiny panzeremmel!