19663
-
#11897 Persze, hogy nem találkoztál velük mert ha láthatatlanok akkor nem látod őket :) -
#11896 Én tegnap felderítettem vele az egyik enemy város közepét úgy hpgy zeljes gázzal belementem a közepébe csak sajna még előtte kilőtték a lövészt úgyhogy tényleg csak felderítettem. Utána húztam haza és nem találtak el! Aztán találkoztam cimbivel és kikkoval. Ami utána történt az titok :DDDDD -
#11895 az eddig se teleportált, max tetű volt aki vezette és kilépett, de pl ezentúl nem lesznek láthatatlan atg-k meg hasonlók, bár mondjuk én mostanában se találkoztam olyannal. -
#11894 Tehát már nem teleportál ki alólad a szállítóhajó? -
#11893 többi info itt -
#11892 és az új FB:
és a sapperek látogatása után :)
-
#11891 na akkor nézzük mit kapunk jövőhéten:
-
#11890 hogy hogy mit? azt hogy a 64 limit végre müxik elméletileg rendesen. -
#11889 Ez mit jelent? -
#11888 4.11-es ATI driver kijött -
#11887 1.17.2 - 64 VISIBLE PLAYER!
+ Hupi játékszere :)
-
#11886 Biza, Bf-ben rövid, de látványos sikereket tud elérni egy-egy elszántabb DTK-s emberke. -
#11885 pass: [email protected]@=- -
#11884 Engem nem zavar az off de majd jön Punker és kitekeri a nyakad :D
Forgotten Hope-ot honnan szedted le? -
#11883 erről jut eszembe:
OFF
Forgotten Hope-ban (bf42 mod) vezettem egy ju52-est a Kréta elleni offenzívában, aminek a fedélzetén volt vagy 25 ember. Úgy fél úton voltunk, mikor hátrapillantok a pilótafülkéből, és látom hogy a padlón ott gurul egy GRÁNÁT. Valamelyik elmebeteg eldobott egyet, és bf-ben a wwiio-al ellentétben van tk...a hülyegyerek izombol bannolva lett a szerverről
(sry az offért, de amig nincs elég ramom ww2onlinehoz, addig csak ilyen árkád játékok maradnak, bár az FH már egész korrekt)
ON -
#11882 *JU-52-est
Ez olyan lesz mint a BF? -
#11881 Akkor én j52-est fogok vezetni!!!
(cimbiéknek mondom, hogy ha azzal repülök nem fog majd billegni mint az opel :D)
Ha leírnánk az opeles sztorimat világsiker lenne! -
lachun #11880 Az ejtöernyözés elöszele lesz szerintem:))) -
pedrohsi #11879 Azt, hogy itt-ott lerakunk mobil depókat, ahonnan bizonyos ideig lehet spawnolni - meg persze korlátozott számú felszerelést.
Gondolkodnak rajta, de egyelőre nem lesz bevezetve.
Mindenesetre az fb-k nemcsak kinézetre újulnak meg, hanem ha minden jól megy, akkor az egész rendszer - már ha ki tudnak találni valami okosat a jelenlegi rendszer helyett. -
#11878 Mit jelent at hogy mobil spawn? -
lachun #11877 !S nagyon kira lesz:)) -
#11876 elég lesz egyelőre jövőhéten a IV G is :) -
#11875 Akkor lehet hogy egyszercsak felbukkan egy Tigris :D
(tudom, és befejeztem) -
#11874 aminek a teljes modellezése megvan azt valszeg igen, gondolom élesben is tesztelik. -
#11873 Bármilyen fegyvert használhatnak??? -
#11872 :))) -
Shad01 #11871 Mindig is voltak protekciósok:
http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?t=130344
Nézzétek meg az 5. hozzászólást! -
#11870 kiemelve hogy az A13-as nem tanult a hibájából :) -
#11869 telefont mi MÉG nem szereltünk :) -
#11868 Tegnap megnéztem A tizedes meg a többieket! :D Állat!
"Ezek a fránya műszakiak!" :))) Ilyenkor magunkra gondoltam. -
Shad01 #11867 Megoldódott a Matilda kill rejtélye. Nagyon tanulságos a videó. A legjobban a köszönetnyilvániíás tetszett a végen: Köszönet minden áldozatnak a közreműködésért! -
#11866 -
Shad01 #11865 Tegnap este bekapcsolódtam egy fb légvédelmének ellátásába. 4 bofors volt felállítva és az én flak30-asom. Minden aag-s profi volt, öröm volt nézni, hogyan potyogtak le a DB7-esek, Blenheimek és a vasászgépek. Első hullámban 2 db7 jött 20 másodberces késsel. Egyik sem tudott keresztülrepülni az fb felett, még a bombák ledobása előtt megsemmisítettük őket. A következő egy beln volt. Ő már le tudta dobni a bombái felét, de a légvédelmi tűz megzavarhatta, mert jóval ez fb elé estek. Elkövette azt a hibát, hogy akart még egy kört menni. Visszafelé nem jutott el az fb-ig. A következő DB7-es már zuhanóbombázással próbálkozott. Ebből csak a zuhanás sikerült neki. Ezek után a bombázók elkerülték az fb-t, és az fb meg a város közötti területen portyáztak alacsony magasságban. Ha valamelyikük közel került az fb-hez azt könyörtelenül elintéztük.
A bombázók érkezése közötti szünetekben vadászgépek is próbára tették a tudásunkat. Egyetlen kivétellel amelyik vadászgép direkt rárepült az fb-re, meg lett semmisítve.
Az én érdemem viszonylag szerény volt, több találat, de 1 DB7-et én kaptam meg, ami flak30-al szinte kész csoda.
Ezek után kezd visszatérni a hitem légvédelembe. Eddig inkább negatív tapasztalataim voltak: a legtöbb gép egy bofors találat után simán továbbrepült, vagy ha vadászgéppel a hátamban repültem rá a saját fb-nkre egyszer nem tudták kilőni mögülem. -
lachun #11864 Nagyon állat a felderitö jármü jokézben super fegyver:))) -
lachun #11863 nézem várom huh de jo lehet!!!! -
#11862 Oscart nekik! :) -
pedrohsi #11861 Ismét 1 gyöngyszem a 91-esektől:
MoFo videjó
szegény Matti:P -
#11860 ezért gyertek gyalogossal akkor kevesebbet bosszankodik az ember :) -
Shad01 #11859 Nem értem, mit nem értesz ezen. A német járműveket ebben a játékban még egy csúzlival is ki lehet lőni. -
#11858 Hol az a Ryan, hadd taposom lefele kicsiny panzeremmel!