19663
-
#11937 a Magyar HQ? az nekem müxik -
lachun #11936 egyébként mi támadunk Flavionbol:DDDD -
lachun #11935 Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /hosting/raid1/domains/wwiionline.hu/www/db/db.php on line 88 -
lachun #11934 !S nem jönn be a magyar oldal:( -
manohun #11933 vagy épp a mostani -
manohun #11932 Hq3 jövőbeli elhelyezkedése:
-
pedrohsi #11931 Igen, nekem még 2003 júniusról megőrizték a trial accomat, szal nem kell aggódni:) -
#11930 Ha egy hónapot nem fizetek milesz?
Mert nem tudom mennyi lóvém van igazán, de nem sok.
Acc megmarad úra tudom egy hónap múlva nyomni? -
Shad01 #11929 A térkép elején nem egyszerű déli irányban kerülni, mivel ott is francia városok vannak. Az angoloknál nincs nagy változás, eddigis mindenki északról került. Amíg nem rakják át Metzbe a bombázóparancsnokságot a franciák bombázásához nagyon nagyot kell kerülni. -
#11928 szerintem, szándékosan nehezítik a bombázást a németeknek, ha egyenlők lennének a feltételek már elsöpörtük volna őket. -
manohun #11927 hát az angol gyárakhoz eddig is kerülő úton mentünk szóval ott nem változtat a dolgon. A franci gyáraknál kell majd dél fele menni hogy kikerüljük a EWS-t -
Shad01 #11926 A bombázó EWS megint a német bombázóknak rossz. Ha nem kerülőúton mennek, akkor 110%, hogy nem érik el a célt. Az eddigi repülési idő tovább fog hosszabbodni. A HE111 lassúsága még nagyobb hátrány lesz azon a téren is, hogy az elfogó vadászgépek közötti sebességkülönbség 150-250 km/h. A szövetségeseknek gyerekjáték lesz megtalálni és utolérni a bombázóinkat.
A kisérővadászok ezután teljesen feleslegesek lesznek. Ha folyamatosan támadják a kötelékeket, nagyon hamar el fognak fogyni, a szövetségesek, pedig mindíg tudnak újabb vadászgépet hozni a legközelebbi repterükről.
Valószínűleg a német bombázók hatékonysága drasztikusan visszaesik. A kérdés majd az lesz, hogy mi milyen hatékonysággal tudjuk majd elkapni a DB7-eseket. -
#11925 a térkép szerint a franciák Flavion felé támadnak, úgyhogy javaslom este Flavion környékét szálljuk meg :) -
#11924 A tábla kötelez...
-
lachun #11923 Csirke nagyon állat jo linket talált :)))
Sdkfz251/ 1 auf c -
lachun #11922 Ma 18 kor indulok meloba, reggel 06 ig soryy de ez van!!! -
#11921 megyek, a pecóban 1-2 dolgot megcsinálni, de délután leszek. -
Hupi #11920 16 aktív tagja van a Hunyadinak, plussz a free trialosok max. 25-en lehetnénk ha mindenki egy időben lenne (ami természetesen lehtetlen). -
lachun #11919 remélem kibirom a szabi elötti éjszakai müszakot:DDD -
#11918 remélem ma többen leszünk. -
lachun #11917 Gondoltam csak nem lehetett kihagyni a japokat :))) -
pedrohsi #11916 Nem, csak korábban SWG-vel nyomultam az meg (sajnos) Szonyi Onlány Entetéjnment. -
#11915 1.17.2 az :) -
lachun #11914 Milyen sony jönnek japánok is az 1.17el -
pedrohsi #11913 Ugyanígy jártam, bezzeg a Sony mindig megvárta a hétfőt:) -
#11912 ma senki sem volt:(( -
lachun #11911 !S szomoruan vettem ma észre inactiv az accom :(
holnap meg probálok valamit intézni ma nem leszek sorry!!! -
#11910 a Stuart mindig is francia volt :) -
#11909 A franciák új Stuartot kaptak?
Egyhuzamban hatszor löttek ki tankból, ami csak azért furcsa, mert pont olyan volt, mintha egy Matilda lőne pofán: A PZIII H lövedéke lepattan róla, neki meg szemből egy-két lövés.
-
#11908 A sas leszállt :)
A jól kiépített védelem mindennél fontosabb! :)
-
Hupi #11907 Az új hangokat várom nagyon, és a lineáris RDP is jó ötlet. -
#11906 Jaj én is várom nem tudom mikor játszok holnap mert nagyon elrdagadott az NFSU2 egyszerűen nem tudom abbahagyni! Főleg mert van benne sok Toyota meg Lexus! :DDD -
#11905 nézem -
#11904 Hírek lecsekkolva, várás 1001L :) -
#11903 Hírek lecsekkolva, várás 1000L :) -
manohun #11902 új hírek a magyar oldalon -
#11901 "FRENCH RDP CYCLE COMPLETE"
jajj -
#11900 Én csak opeleztem! Nagyon fílinges volt ahogy ők a Ts-en röhögnek meg üvöltöznek hogy álljak én meg nemtudom hol a fék (mivel a billentyűzeten van az opel) és 5km/h-val mentem előttük ők meg 5km/h-val jöttek utánam és föl akartak csatlakozni :DDDD aztán amikor elindultunk akkor jobbra balra rángattam az opelt mert a billentyűzeten nem tudtam egyenesbe rakni és gondolom ezért szakadtak le folyton De aztán rájöttem hol a kézifék és amikor szóltak ,hogy álljak meg akkor befaroltam a bokorba az út szélén -
#11899 nem érted, ők löttek rád de te csak 1 bokrot láttál pl és hiába lőttél vissza nem törtönt semmi. -
#11898 titok mi? félsz hogy szabotázsért falhoz állítanak mi? :)