WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trade
azt most kapcsoltam le de meg mindig nem joo
http://www5.playnet.com/bv/error.jsp?error=authconnect

Random_
Ha tûzfalad van az betehet neki!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
játék fent van? playgate fent van? tûzfal engedi? nem tom mit csinálsz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Trade

nyomom a click and playre es ez jon be:

An unknown error has occurred.

Punkerwork
nem, mondtuk hogy a játék fõoldalán kell rányomni az axis-ra.

Trade
mar mindenki jatszik?

Trade
itt kell a jatekba bejelentkezni?

https://secure.playnet.com/bv/adm/login.jsp

Punkerwork
bug? mit találtál? 512 ram min kell neki de az 1 giga se árt meg neki.

Punkerwork
ezt eddig nem mondtad, akkor menj fel a honlapra és onnan indítsd 😊

Megjegyzések : kicsit bugos a game meg nem a mai grafika, szaggatt penyo 4esen 1.8ghzen, de a hangulata jó! Csak hát egyedül elindulni a nagyvilágban nem valami jó ötlet 😊

Trade
most nezem itt 30 napos trial van

http://www5.playnet.com/bv/wwiiol/started.jsp

Random_
A játék honlapjáról is lehet indítani ott a play axis-ra kattintasz és kész.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Trade
nekem nem rakott ki ikont az asztalra de a start menube se,igy allitottam be direkt

Punkerwork
azzal az ikon-nal indítod amit kirakott az asztalra?

Trade
meg mindig nem tudok online jatszani

Random_
Én elõször pont éjszaka játszottam és nem volt beállítva, hogy kiírja a barátok nevét. Minden vak sötét volt csak a lövések fényeit láttam ahogy tüzeltek egymásra a bokrok vagyis azok rejtõzködõ lakói. 😊

Nagyon paráztam és próbáltam életben maradni. 😊

😊

Punkerwork
én tegnap 35 percet sétáltam a sötétben, szal ne lepõdj meg 😊

már 10 perce utazom egy kocsiban ez lol :-)

akkor a tájat, így jobb? ne kössél már bele mindenbe :-)

😊

Punkerwork
pályákat? itt nincsenek pályák, itt csak 1 óriási térkép van 😊

oké most itt szenvedek még, nézegetem a pályákat :-) hmmm nemtok csatornát váltani, na mindegy 😊 nemis olyan egyszerû

Random_
A játékban is lehet egymásnak üzenni én mindig fenn vagyok a 66-os csatornán, de ezt majd elmondja Lachun ha az alapokról lesz szó.

Punkerwork
hol indítod? milyen fájl-al?

Trade
inditom a jtekot de csak a jatek jon be

Punkerwork
66-oson szoktunk írni

és valami magyar channel nincsen a játékon belül? most nézegetem hogy vannak különbözõ channelek

Punkerwork
hogy hogy? wwii ikonra ráklikklesz akkor azt hozza be

oksi

Trade
Nem dob ki semmilyen honlapra.
nekem van mikrofonom csak meg nem tudtam felrakni a TS mert nem az enyem a gep es nincs ra jogosultsagom hogy telepitsek ra

Punkerwork
900 pénzért már kapsz 1 mikrofont, de ha nem is tudsz beszélni gyere föl mert legalább hallasz minket játék közban

Hmmm nincs headsetem sajna

Punkerwork
TeamSpeak a progi neve rövidítve TS a magyarHQ-ról le tudod tölteni

pontosan melyik progival mükszik a TS?

oké köszike

Sajnos ma nem tudok játszani.
A játékról még annyit, ne keseredj el az elején, ha nem érsz el sikereket. Nagyon valószínû, hogy pár napig azt sem fogod látni, ki lõtt le. Túlélésre úgy lesz esélyed, ha összedolgozol a többiekkel, ezért a TS használata erõsen ajánlott, akkor is ha csak hallgatni tudod.
A TS-en majd keresd Lachunt, õ majd tart egy rövid kiképzést és elmondja a játék alapjait.
0Fritz0
Ezt majd csak akkor mondd, miután az ellenséges tankok kilötték mellõled a társaidat, az angol bombázok egyre közelebb hullajtják el a szeretetcsomagjaikat és a francik gyalogosai már a szomszédos bokrokban csörtetnek...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punkerwork
elindítod a game-t, kidob egy honlapra, ott kiválasztod hogy AXIS! akarsz lenni 😊 és ott kell megadni.

Trade
Megvan a reg a jelszo de hova kell irni?

hát quake-t meg ut-t utálom. Én inkább a taktikai fpseket szeretem, szóval biztos hogy befog jönni a játék :-)

Punkerwork
elméletileg ma patch-elik a game-t szal valszeg jó sokan leszünk

oksi köszike...Shad01 ma fennt leszel?

A legelsõ hónap drágább, uztána havi 2500-2800 Ft az árfolyamtól függõen.

A játékmenetrõl röviden:
Ha az ugrabugrálós, quake szerû játékokat szereted, akkor ez nem fog bejönni neked. Ez egy szimulátor (csak a játszhatóság szintjéig bonyolult) óriási távolságokkal, több száz játékossal. Egy játéktéren játszhatsz tankkal, repülõvel, hadihajóval, ágyúval, gyalogossal. A sebzésmodell a lehetõ legéletszerûbb, vagyis kézigránáttal ne is próbálj tankot elintézni.
Mint már írtam több százan játszanak ugyanazon a játéktéren, ezért a grafikáját nem szabad összehasonlítani azokkal a játákokkal, amiket elsõsorban a szuper kinézettel akarnak eladni.
Itt egy város elleni komoly támadáshoz kb 30 páncélost, 30-50 gyalogost a szállítójármûveikkel, kisérõ pancéltörõ és légvédelmi ütegeket, valamint a támogató bombázókat és vadászgépeket kell összegyûjteni. A létszám csak a támadókat figyelembe véve elérheti a százat.
Punkerwork
elsõ hónap 20$ utánna havonként 13$ ha többet fizetsz elõre akkor kapsz ingyen 1 hónapot

oksi..egyébként mennyi a havi díja?

Random_
Eleinte pl érdemes védõ küldit választani akkor a megadott területet kell védeni legalább 10 percig és ha sikerül életben maradnod esetleg lõni le ellenséget akkor fejlõdhetsz. A támadó küldetések nehezebbek mert azért ott több dologra is figyelni kell és olykor nagyon nagy távolságokat utazni a célpontig.

Punkerwork
támadó/védõ, van pár száz várost azt kell elfoglani (az 1940-es nyugati front)

ja tényleg :-) akkor jó munkát, nem tartalak fel :-) majd este akkor

hmmm és milyen küldetések vannak?