WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Sziasztok! Újabb értelmes kérdés következik
Ha olyan unittal vagyok (pl bombázó) amiben több legénység is van, oda beszállhat valaki mellém tüzérnek vagy mittomén minek?
+ A bazi nagy hajókat tankkal ki lehet lõni?
áááááááááááááááááááá ez igen
CURRENT VERSION 1.15 NEWS ON WHAT'S COMING NEXT Two Sections- ALLIED and AXIS

AXIS VICTORY NEAR!!!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Cimbi necsináld már ezt nem hiszem ellllll

0Fritz0
Nem, éppenséggel õ volt a Panhardban és ki is lõtt, jól.
A kémeket lelövik, ugye?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

na most ezt nem értem kilõted Cimbit egy panhardból?????

Na felül irtam a régi ekelo oldalt mostmár müködik nem tudtam mia baja de most jó!!!

0Fritz0
Nézegettem a statisztikát és egy meglepõ dologra bukkantam:

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/cimbi.jpg

Cimbi, maga huncut! Mi meg nagyban TS-eztünk hogy kilõhessünk...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

tehát szövi hajokat jol meg bombázzuk és 88-assal robbanó lövedékekkel lebotorotváljuk Hmmm...akkor ez már recept nem?😄DDDD

Hozzátenném 30-ra adták meg a kill-t! Ettõl függetlenül ha eltalálod egy 250kg-ossal lehet hogy csomó kezelõszemélyzetet megölsz vagy megsebesíteszz rajta, ami azért eredmény.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

nem sokára megyek én is Dday mikor lesz nehari de ha felszolitanak megyek 😄DDDD

Punker
7-tõl jövök játszani, kell valakinek egy tüzér hajóra?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A hadjárat alatt elpusztított kb 2000 szövetséges Destroyerbõl kb 30-at tudtak Stukával elintézni.
Amugy !S jóestétt és jó csatákat😊))

Shad a mutlhéten láttam egy BF110c4 kicsinált egy szövi hajót, tipust nem mondok mert nem ismerem öket de egy nagyobb típus volt. Stuka mennyire tudja kicsinálni a szövi hajokat???Mondjuk nem egy ugy értem egy raj????

Csirke4
A leggyorsabb hajókkal menjetek mert akkor nem tudnak eltalálni! 😊
Szívesen mennék, de a rombolók félúton mindíg kilõnek.
Random_
Roger!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
jelen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

0Fritz0
Az utászok már készithetik a kis csomagocskákat...

Punkerwork
én mennék ha lenne idõm.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

0Fritz0
A tegnapi rövidre sikerült hajókázásunk után (Rohadt rombolók) megint belevágtam a habokba és sikerült kilõni két együtt hajózó frania fairmille b-t. Persze a küldetés végén jól megmentettek, mert kissé kattogott a motor... 😊 Bizony itt csak HE-vel szabad lõni ezeket a hajókat, mert igy le lehet tarolni a fedélzetet, mig AP-vel "csak" elkezd lángolni meg süllyedni a ladik, de attól még vissza tudnak lõni.
Emberek gyertek már hajókázni!

Lesz egy kis változás:
http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?p=1538364&sid=e63eaf9d8cf13216a3da4a5cfe74391e#1538364
😊
Forever hídrobbantás!

ide nem írok inkább semmit...

Tegnap megszereztem az elsõ killeimet He111-el. Megfelelõ gyakorlás után 1000 m magasságból nem is olyan nehéz eltalálni egy FB-t vagy AB-t.
0Fritz0
Depot biztos foglaltunk, mert a nagy lövöldözés közepette (A bespawnoló gépek egybõl kaptak vagy négy AP-t és pár kilónyi gyalogsági lõszert) lehetett hallani hogy az idõközben újra "felépülõ" AI-k egyszer csak megint felrobbannak a hátunk mögött. De mivel kajak kifogytam minden lõszerbõl és kissé sérült is voltam (Az FB-tõl 200 méterre majdnem kibombáztak, ezért is csúnyább a kép, mert ki kellett venni egy kis pirosat a szinskálából😊, ezért inkább visszamentem a bázisra.

Szép munka! A várost is elfoglaltátok?
Random_
Ez nagyon súlyos! 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Asszem a szövik repülõsei sokáig fogják emlegetni a mai napot. Egy tucat gyalogossal és több mint tíz tankkal bekempeltük Knokke repterét és bizony elég hamar csendes lett a légtér... 😊
Kissé meglepõdtek, mikor észrevették, hogy a saját hangárjuk tele van panzerekkel.

http://www.fritz.amigo.hu/keret.cgi?/WWIIONL/064.jpg

Jó éjt jo csatákat aki marad fent😊))

Ma megmutaták a francik a foguk fehérjét pofán is lõttem õket😄DDDD

kincsed
máris nyugodtabban alszom Punker!Jó éjt mindenkinek!Aki egri,annak is

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

heheh ebbe beleszaladtatok rendessen😊)))

Punker
a zongorás vicced jó volt arra gondoltam 😊

kincsed
Holnapra eltûnik.MODERÁLTATTAM.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
és az az egy vicc nem az enyim volt!
Hanem Lacusé gondolom.

Punker
1 vicc belefér de nem kell elárasztani vele a topic-ot nem véletlenül van külön viccek topic.

kincsed
E L N É Z É S T K É R E K !
Gondoltam,ha másnak lehet,akkor nekem is.De tévedtem.

Punker
ez itt nem vicc topic!!! ne szemeteljétek plz tele

Csirke4
-Apúúú meg lehet fogni a fingot kézzel?
-Nem kisfiam
-Akkor én beszartam
kincsed
Trabanton:
"Elnézést, hogy ilyen közel megyek Ön elõtt"
"Nem vagyok hülye, nem vettem, nyertem!"
"Feel the power (Érezd az erõt)"
"Hajts gyorsabban, valaki már vár a vesédre"
"Halkan elõzz a sofõr alszik!!"
"Ne dudálj, ne villogj! KÜZDJ!"
Autómentõn:
"Egyszer mindenki a platón végzi"
Suzuki hátulján:
"A hiányzó lóerõket bátorsággal pótolom!"
"Megyek, nem látod???"
IFA hátulján:
"Itt a fék a tét..."
"Tudom, hogy régi, de ki van fizetve."
"Addig örülj míg nem a fogaid közt van ez a matrica!"
"Kérem ne kövessen, én is eltévedtem!"
Lassú teherautó hátulján:
"Ne kerülj ki! HARCOLJ!"
Egy városi busz oldalán
"Öngyilkosságot akar elkövetni? Mi segithetünk!"
"Vigyázz pajtás, könnyen török!"
Egy fekete kispolski hátulján:
"Vigyázat! Ez a maffia gépjármuve!"
Dácia hátulján:
"Még mindig jobb, mint gyalog!"
BMW hátulján:
"Suzuki, a ti autótok!"

Csirke4
Jaja! Már átlóg a front angliába!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
8-tól tudok jönni game-zni lesz valami?

Haj emberek az angolok a vizben a francák lába meg vizes már😄DDDD

kincsed
- Lépjenek ki, akik szeretik a zenét! -üvölt az õrmester a felsorakozott katonáknak.
Öten kilépnek a sorból.
- Mit kell énekelni? - kérdi az egyik.
- Semmit. Átviszik a tiszti klubba a zongorát.

kincsed
Heheeheee már olvastam elõbb is

ma lesz valami össze ruccanás !!!!!

ÕK is MAGYAROK!!!

Puszika drága egy cicc nekedis ha érdekel😄DD

- Pistike mi leszel, ha nagy leszel?
- Kaaaatooonaaaa!!!
- De jön az ellenség és lelõ!
- Aaaakor elleeeenséég!!!

kincsed
JÓ reggelt!!!!

nem baj legaláb lesz megint valamikor egy óra sötétség büntiben😄DDD