WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelem!

Elméletileg a holnaptól nyilvánossá válik a Hunyadi fórum.
Kérek mindenkit ott ténykedjen A MEGFELELÕ TOPICBAN!
A Magyar HQ oldaláról elérhetõ a 1sthpr oldala onnan pedig a fórum.Hadjáratok,kiképzések mostantól a 1sthpr oldalán lesznek meghírdetve!

Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!

Random_
Beszivárgó alakulatot szerveznek? Az ellenség háta mögé dobnak le minket és el kell vágnunk a kommunikációs vonalakat úgy mint a Halál ötven órájában?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
Nem tudok angolul
De segítek keresni
Csirke4
Látod most pont fordítót keresnek úgyhogy ha tudsz angolul...
Forditók kerestetnek!

Segiteni kéne a játékkal kapcsolatos újitások illetve hírek forditásában.Akinek van erre ideje és elég jól tud angolul kérjük jelentkezzen!
[email protected]

Sippie
Najó, de még nem találtam munkát hogy azt a hatalmas összeget kipengessem érte
Csirke4
Lachun mikorjön?
Csirke4
Nyugi.
Újrakezdõdik.
Úgyhogy pont jókor szerezted be 😊
Csirke4
most egyolyan 5 napig tudnék lenni 😊
Sippie
Nah végre beszereztem +512 ramot erre vége
Csirke4
Ez a freetrial?
(még mindig van)
Punkerwork
eddig volt, de lehet mától nincs 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Csirke4
Van a játéknak ingyenes verziója?
CarajoEsp
Én fõleg azt utálom ,hogy ilyenkor igazi csaták már nem szoktak menni. Egy-két eltévedt szövi szaladgál ,de amúgy ssemmi.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Tudok segíteni beállítani a ts-t?
Punkerwork
na bazzzeee halállal zártam a hadjáratot, 1 qrva teherhajó lõtt ki utóljára 😞((((

Random_
AXIS FORCES VICTORIOUS!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pumaszallas.hu

Csirke4
!S Jóre... Délutánt 😊
Punkerwork
nekem se müxik 😞

HI
Nem tudom letölteni a ww oldalról a ts-t.Tudtok segíteni?
Punkerwork
tuti nem tudok már játszani ebben a hadjáratban 😞(((((((((

Utálom a végjátékokat. Teljesen kiszámíthatatlan, mi történik a fronton. Tegnap este 1 órán keresztül keringtem a levegõben 109F-el ellenséges gépeket keresve eredménytelenül egy francia FB fölött. Meguntam, gondoltam He111-el visszatérve jól megbombázom az FB-t, úgysincs egy árva gép sem a levegõben. (A közeli szövetséges repteret már a szárazföldi erõk is támadták.)
Felszállás után 1 percel felrobbantották az FB-t. Sebaj, akkor az AB-t fogom bombázni. AB már tökéletesen becélozva, pár másodperc kellene csak a bombák kidóbásához, erre gépfegyverrel végigsoroznak a H111-esemen, mitõl kitér az egyenes irányból. Átmegyek a hátsó géppuskaállásba, 4 vadászgép van rajtam!! Nem éltem túl.
bigapó
Hi!

Gratulálok srácok, nagyon szépen kiüldöztétek a szövetséges hatalmakat a kontinensrõl😊) Jó lenne Veletek harcba szállni...

The Matrix has you...

Punkerwork
200 Watt-ot akartál mondani igaz? 😊

0Fritz0
Egyik nap volt róla szó a TS-en. Valszeg nem most lesz ez az eksön, de tervbe van véve. Asszem Hupi nyomta a konrétat (de nem biztos), majd este jól kifaggatjuk! (Te hozod a korbácsot, én a 20 Wattos villanykörtét!)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punkerwork
lenullázák?

0Fritz0
Már nincs sok hátra. Az viszont érdekes lesz, amikor majd "lenullázzák" a rangokat és az addigi ászokat lehet gyepálni (fõleg a pilótákat) a minket ért sérelmekért...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punkerwork
ha így halad a front mire haza érek már új hadjárat lesz.

Punkerwork
szerintetek ma lezárjuk a hadjáratot?

Random_
Hát igen valószínûleg ejtõernyõs egységekkel lehetne eredményesen betámadni sajna azok meg még nincsenek.

Punker
hát nem tom, tegnap kilõtték alólam a hajót, próbáltam úszva menekülni de nem sikerült 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Bárcsak folytatódna a csata és nem kezdenék elõrõl. Csak fel kéne venni pár várost méf Angliában és kész.

Punker
úgy látom a térkép szerint északot teljesen kipucoltuk 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem is a pénz, ilyen szinten már sokkal inkább az idõ és a türelem az ami nagyon kell.

CarajoEsp
Hát ezektõl énis kivagyok. Rhoatt sok pénzt el lehetne ezekre szórni. Tényleg van egy-kettõ kifejezetten gyönyörû.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Superek nagyon 😄DD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punker

Punker
kilõtték alólunk a hajót úszni kell a partig ahol várnak a géppuskák 😞

Punker
csapatszállító hajót támadunk 😊)))

Gratula nagyon jo vagy, én 4 szer megpusztultam és elegem lett😊))

Punker
na felrobbantottam az FB-t de meghaltam 😞

Miket irkálsz vagy csak ittál

!S Toko oké várunk mert über nagy csaták vannak😊))

Tankba is lehet ketten egyik vezet a másik a guner !!!

S!Udv bajtarsak,kb 1-1.5 honap es ujra vagyok. He he, veguk lesz mint a botnak!!!!!!!!!Remelem hianyzok.....
Azeneha irok amokor netkozelbe vagyok...
Csirke4
Tudod lachun az élet kegyetlen. PL:
Ruszki Tigris vs. Német T-34 😊
Csirke4
!S Hello
Sippie
Csak mert a multkor elkezdett durrogtatni rám az egyik, én meg lelkesen tüzeltem vissza, de õ volt az erõsebb És a tankba be tudnak szállni mellém?
GoTCHa
a bazi nagy hajókat is löheted tankal de semmi értelme, ma egy DD-t probáltak kilöni 88 asok ugy kb 5 darab de semmi.

a bf110c a henkel111 a ju88 as ba 2 en lehet ülni a vadászokba nem a második faroklövész lesz. henkelben minden fele lövész