19663
-
lachun #12217 Áll a srever jönn a patch!!!!! -
manohun #12216 ők már régi játékosok én is láttam van is egy képem róla ahogy egymás mellett védik a bunkert. :) Szerintem apa-fia vagy valami hasonló. Sok ilyen van. -
#12215 Ma láttam Ghosty 31-et és 13-at :) Egymás után szaladtak -
lachun #12214 Zsolo szerintem nézi ezt a topikot:))) -
#12213 Cara mikor tér vissza? már a fórumba se ír :( -
#12212 A PCdome-on nem hirdetitek a játszótársba? Berakjam? :) -
#12211 köv alkohol hadjáraton ilyet főzünk :) -
#12210 Zsolo007 te hogy találtad meg? -
manohun #12209 hát most hogy a játék újszínt kapott előkell halászni őket a süllyesztőből -
#12208 Ha Punker nagyon mérges rám akkor ezt tanulmányozza hátha lenyugszik tőle:LINK
-
#12207 nem csak ő van eltünve :( -
manohun #12206 el van veszve mint általában -
#12205 Tényleg Vitéz merre van!? -
manohun #12204 Én nekem Ha1 mondta hogy az unokatestvére játszik valami második világháborús játékkal és Vitézzel 2 napig csak a térképet bámultuk mert épp nem volt freetrial. Aztán egyszer csak lett és én az első napon eldöntöttem hogy előfizetek. Pedig akkor még 10ed ennyire sem volt jó mint most. -
#12203 én mikor feloszlott az ET klánunk véletlenül találtam meg ezt a topic-ot, aztán itt ragadtam :) -
#12202 Én BF-el játszottam mikor Manó elkezdte reklámozni és hát sok BF-es átjött. Tényleg ki is volt anno BF-es? Lacus tuti és Fritz is. Többre nem emlékszem valószínűleg nem is lehettek jó játékosok BF-ben :D -
#12201 Nemsemmi. Itt van bőven ww2 :D
És te Zsolo007? Meg Punker? Meg mano? (nem punker, nem spamelek, tényleg érdekel :D) -
lachun #12200 elárulok egy nagy tikot honant udom a WW II Onlinrol ezt a liket nézekettem évekkel ezelött és lám rá akadtam .hogy ilyen létezik:)))
EZ volt a link!!! -
#12199 Olyan oroszos téma :D
Te pl honnan tudod hogy létezik ez a játék? (ww2online) -
lachun #12198 aha ahoz nem hozzánk tartozik csak ww2es téma érted:)))) -
#12197 Akkor ez a VEF most mihez van az IL2-höz? -
lachun #12196 szerintem a megáltalkodott csiga zabálok képesek a hagyma leves zabálok börébe bujni szoval lesznek ivánok böven:))) -
#12195 Ebbe ugye nem tartozok bele :)
Azért kérdezem mindig, hogy hol vagy mert nem vagy a képernyőn!!!
1 városba vagyunk de nem látlak :DDDD (és nem a limit miatt :D) -
lachun #12194 ja oké csak nem kapcsoltam hirtelen!!!! -
#12193 És addigra a fejlesztők csinálnak kedvébresztő mozikat :)
Szerintem aki havi 13 dollárt fizet folyamatosan már több éve az nem fogja abbahagyni a gémet csak azért mert egy picit eltolódott a front :)
VEF
VEF annak aki nem beszél angolul :D -
lachun #12192 Ricsi tévedés ne essék jöhetsz mikrofon nélkül is csak Mozambo azért akart egy kiképzést neked ill neketek ujjaknak ,hogy ne keljen félorát irogatni ,hogy hol is vagyunk!!!!! -
lachun #12191 Majd a kairoi sörözöböl tanulmányozzuk a bakui olajmezök felé melyik FBre kell menni:))) -
manohun #12190 Ne hogy azt hidd.
Az Oroszfront is ugyan úgy érdekli az amcsikat. -
#12189 nekünk igen, de még messze van attól a játék hogy a fejlesztőknek is megérje. -
lachun #12188 ja meg az idöjárás generátor, meg a szablevegö ráta is jo lesz télen ,meg látod nagy filling lesz a keleti offenziva is:)) -
lachun #12187 jo van no de hiddel az oroszokkal is sokan lesznek és fogod böven használni a lángszorodat:)))) -
#12186 én is várom őket (lángszóróval) , de hidd el a legtöbb fizető játékos még mindig az USA-ból + Kanadából és az EU-ból van, és őket jobban érdekli 1 afrikai vagy csendes-óceáni front mint a keleti. -
lachun #12185 ö igen de az ivánokat sokan várják más fegyver és kultura igaz ööö...és mis az a VEF????? -
#12184 hát én kétlem hogy sokan játszanának onnan fizetős game-val..... -
#12183 De az oroszok meg annyian lennének mint az oroszok!!!
A Vef-en is csomó orosz emberke van. -
#12182 a legtöbb nyugati játékost, nem érdekli a keleti front, más fegyverek, más terep, más kultúra. -
lachun #12181 nehogy aszt hidd ,vannak megyözödödéses haverjaim, amint lesznek ivánok jönnek elöfizetöre:DDDDDD -
#12180 tévedsz, iszonyatosan lecsökkene a szövik létszáma. -
#12179 Annyian lennének mint az Oroszok :D -
#12178 ÉS ha valaki játszik akkor plz LEGYEN FENT A 95-ös csatornán!!! :)))