WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Hehe! Tehát soha 😊)))))))
Punkerwork
ha felépíti az utász egység 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Csirke4
Egy berobbantott híd mikor épül újra?
Punkerwork
ok

Random_
Majd berobbantunk pár hidat!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
franciák megindultak 😞(((

Punkerwork

Tegnap parázs légicsata bontakozott ki Betrix reptere fölött. Fél órán keresztül 5-6 H75 és D520 próbálta megtizedelni a fel és leszálló német gépeket. A felszálló 109-esek kedvezõtlenebb pozícióból próbálták felvenni a harcot az egyébként is fordulékonyabb szövetséges gépekkel. Az esélyeket a folyamatosan tüzelõ reptéri légvédelem egyenlítette ki, valamint az, hogy a sérült gépekkel azonnal le lehetett szállni. Mikor egy-két gépünknek sikerült megfelelõ magasságba emelkednie, fordult a kocka. Ezt az ellenség is észrevette és menekülõre fogta. Rosszul tették, mert egy magassági fölényben lévõ 109-es elõl nem lehet elmenekülni.
0Fritz0
Tegnap bevetés közben "besült" a TS-em és az ellenség miatt irni sem volt sok idõm, ezért csak most tudom megköszönni a tegnap esti gyalogsági támogatást/tippeket:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
szövik ellentámadást indítottak?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Trial verzióra regeltél már?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kincsed
gyönyörû kora reggelt mindenkinek!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

az a baj, hogy nem tudok valami jól angolul és itt sok és száraz angol szöveg van....egyszerqen nem értem mit akarnak ehh 😞 Pedig egyszer már sikerült a régi gépemen :/

áááá álmos is vagyok meg béna is és egyszerüen nem birom se a rendes se a trial verziót elinditani..... letöltöttem a gémet, de tovább nem jutok. Help, aki tud és akar.

(lámázók kíméljenek)

Punker
na szép kis utász vagyok meg se néztem az új felszerelést 😞((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

És Joxyra figyel mindenki!!!!!az uj templomban!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

JOxy Boldog születés napot :
Joxy az uj híd elemmel

Csirke4
JÓÉJT!
Gyere mert nekem aludni kéne már!!!

aha

Csirke4
Én is?
gyere fel a web csetre
http://www.wwiionline.hu

Trade
hogy kell a teamspeaket beallitani?

Csirke4
Pcdomecset?
huh gyerekek na most nagyon szerencsém volt!! Pont elém parkolt egy Panhard a mezöre és engem nem vett észre 232 esel voltam. Szénné lõttem szegényt ahogy tanitottátok 3-4 sorozat HE majd AP rövid sorozatok😄 ...megérte😄DDD

CarajoEsp
Hmm. Ma megtapasztalhattam az Új despawn-t.
Kiléptem egy Pz2c-vel, rtb-t adott ,de mikor most megnéztem ,már ki volt lõve. Tehát él a 2.5-5 perc kilépõ idõ.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Csirke4
Mi az a cain?
Trade
a cain nem bir az XP-vel

Hypo
JOXY HAPPY HAPPY SZULINAPOT, SOK SOK FB-t, MINEL TOBB STUARTOT, NOJJEL NAGYRA LEGYEL SUDÁR HUNYADIBAN AZ ÉLET VIDÁM!!!

Trade
Segitseg!
Sikerult most bevagyok jelentkezve de nemtudom a jelszot megnezni az XP\s gepen

Joxy
Köszönöm mindenkinek a jó kivánságokat!

Hypo
Na ha minden jol megy hetvegere vege az oldoklo melonak es tudok jonni, ugy is esedekes az accountom meghosszabbitasa, k&h ba is be kell mennem

Punker
ICQ 2 napja jelzi hogy szülinapja lesz + SG-n is ki van írva 😊

Random_
Én mondtam neki. 😊

kincsed
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK !!!joxy!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Csirke4
Késtél már lenvan 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Halika na mivan hogy haldsz montam már az uj 1.16 kéne majd leszedni😄DD

Csirke4
mikor tudsz jönni a pcdomcsetre?
én válalom a gyalogosok abajgatását desajna olyan jo stratéga nem vagyok még!!!

Csirke4
Én leszek az informátor !
Random_
Tisztázzuk akkor!

Én még a melóhelyen rohadok, de azért össze kéne állítani a gyalogságot! Ha Joxy a gyalogos fõvezér akkor te lehetnéla a nem mûszakiak vezére.

Csirke4
Hello lachun.
Ne feledjétek Joxy Hadnagy a gyalogság fõ vezére asszem!!!!!

!S Joxy nemszoltál én meg nem tudtam BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!

Random_
Igen igen F1 után legyen mán! 😊

Punker
nem lehetne az F1 után?

Na kéremszépen!

Vasárnap 15:00-kor Hunyadi hadjárat!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Csirke4
Boldog szülinapot!
Random_
Ja ja boldog szülinapot!

CarajoEsp
Boldog Születésnapot Joxy!!!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.