19663
  • lachun
    ok akkor kiképzö szobában vagyok!!4
  • Cnut
    Működik!
  • lachun
    oké fent vagyok!!
  • Cnut
    Mindjárt, most bevizsgálom hogy a mikrofonom műxik -e még...
  • lachun
    ok de mjad ird meg mikor??akkor lejöjjek tsröl???
  • Cnut
    Hamarosan feltünök ott is! Már hatalmas eredményeket értem el! Vezettem tankot, sikerült menni vele meg balra fordulni is :) Lőni is sikerült!
  • lachun
    ja jbocs ha feljössz tsre akko belöjük ok az irányitást!!!
  • Cnut
    Na, én meg letöltöttem a klienst és kb 15 percet offline practice-oltam. Siketült lőnök flakkal, meg mennem opel blitz-cel (kanyarodni még nem). Eddig tetszik.
  • lachun
    !S na vagyok most értem haza!!!
  • Hamlet
    Tudom, hogy német film. Ezért lett volna jó eredeti nyelven nézni. Ez az angol valami förtelmes volt, nem tudom, hogy jutott eszükbe németekkel "szinkronizálni" angolra. A magyar felirat se volt kutya :)

Egyébként tényleg nem rossz a film, de azért majd megnézem még egyszer németül is, mert igy élvezhetetlen.
  • Random_
    Ez német film német színészekkel. Nekem megvan videókazin ott magyar a szinkron, de néhol elbaszták ott németül beszélnek. Amit netről szedtem le az feliratos és ott full németül beszélnek.

Szvsz oylan alapmű mint a Das Boot. Nagyon jól ábrázolják a katonák lelki állapotát és a kezdeti fölényeskedő mindenkit lenyomunk helyzetből lesz egy negyon kétségbeejtő.
  • Punker
    remélem adtatok helyettem is a szöviknek én sajna nem tudtam játszani ezen a hétvégén :(
  • Cnut
    Na, nézegettem közben videjókat és tetszettek nagyon! Megyek akkor TS-re valamikor kérdezősködni a közeljövőben. SWG-ből is vagyok, de azt már februárban abbahagytam...
  • joebacsi
    hmm hát nekem is dc-ről van, de asszem magyar hubrol...
    ha nagyon nem találod feltetetem klanftp-re, mert ez a film megérdemli :)
  • Hamlet
    aha!

honnan szerezzem meg német szinkronnal? DC-n nem tudtok valami német HUB-ot?
  • joebacsi
    Nekem eredeti német szinkron+magyar felirat.
    De sztem ugyanazt a filmet láttuk. Neked is az olasz tengerparton sütettik a hasukat az elején?
  • Csirke4
    Ma leszel lachun? Sippievel kell megint összedolgoznom! :D
  • Hamlet
    Nem erről van szó... szeretem a régi háborús filmeket. Lehet, hogy csak ez az angol makogás zavar ennyire, nem tudom.
  • Hamlet
    Hmm... lehet, hogy valami más verziót nézek?

Stalingrad 1993 DVDRip. Ebben angol a szöveg, de látszik, hogy németek (legalábbis nem angol anyanyelvűek) beszélnek angolul és ez nagyon zavaró. És a szöveget se echte angol irta az is tuti ez ráadásul kifejezetten idegesítő, mintha egy paródiát néznék. (magyar felirat van hozzá, de az meg még 50%-ban félre van fordítva az angol szöveghez képest. Na mindegy... nézem hang nélkül :))) Nincs ebből eredeti (német nyelvű) verzió??

Nem az effektekkel van a hiba, hanem az első 20 perc után olyan szétesett még a film, mintha nem lett volna rendező, csak berakják a jeleneteket egymás után. Azért egy kicsit hamar feladtam.. nézem tovább...
  • Punker
    akkor te valami gaygi verziót láttál ugyanis azt német színészekkel forgatták + mivel 70-es évek vége ne várj fullos effekteket.
  • lachun
    !S na most éertem haza juj elég állo háboruvan:)))
  • manohun
    nincs freetrial és 2 óra a váltosok közti várakozás
  • joebacsi
  • bricsi01
    van mikrofonom
  • Hupi
    Das Boot, Das Boot, Das Boot
  • Random_
    Na neked is félre van csúszva az ízlésed picit. Pont az, hogy a Sztálingrád tuti film. Sajna a ma embere már az amerikai filmekhez szokott. Semmi mondanivaló csak effektek és akció meg sztárok.
  • bricsi01
    free trial??
  • bricsi01
    12308+12309
    én még nemis láttam azt a filmet még,
    a rályen közi megmentését se láttam
  • joebacsi
    "Sztalingrád cimű film valami bűn gyenge"

mégis hol makognak angolul a németek?
    ebben a filmben pedig nem éppen a technikai megoldásokra helyezték a hangsúlyt, hanem hogy a lehető legjobban visszaadja azt a szörnyű csatát.
  • Hamlet
    Üdv!

Egész jó kezd lenni a WWII! Végignyomtam ezt a free trialt.

Egyébként a Sztalingrád cimű film valami bűn gyenge! Nem birtam 20 percnél töbet nézni belőle. Iszonyú. Ráadásul a németek angolul makognak..??? Mi ez? Az első 10 percben azt hittem valami paródia, aztán elkezdődött a harc és átváltott tragikusba (Mármint a film minősége). Na mindegy.
  • bricsi01
    csak kérdezem me mindig azt mondja a lacuska3 azt mondja 3óra
  • Punker
    ezt most nem hallottam, ha tetű szövi akarsz lenni akkor ne minket zaklass.....
  • bricsi01
    országot
    pl:német leszek de ...idö után
  • Punker
    mit?
  • bricsi01
    mennyi idönként lehet váltani??
  • bricsi01
    jóvan olvastam 2005végén lesz afrika
  • Punker
    katt a topic címben lévő képre
  • bricsi01