19663
-
lachun #12337 ok akkor kiképzö szobában vagyok!!4 -
Cnut #12336 Működik! -
lachun #12335 oké fent vagyok!! -
Cnut #12334 Mindjárt, most bevizsgálom hogy a mikrofonom műxik -e még... -
lachun #12333 ok de mjad ird meg mikor??akkor lejöjjek tsröl??? -
Cnut #12332 Hamarosan feltünök ott is! Már hatalmas eredményeket értem el! Vezettem tankot, sikerült menni vele meg balra fordulni is :) Lőni is sikerült! -
lachun #12331 ja jbocs ha feljössz tsre akko belöjük ok az irányitást!!! -
Cnut #12330 Na, én meg letöltöttem a klienst és kb 15 percet offline practice-oltam. Siketült lőnök flakkal, meg mennem opel blitz-cel (kanyarodni még nem). Eddig tetszik. -
lachun #12329 !S na vagyok most értem haza!!! -
Hamlet #12328 Tudom, hogy német film. Ezért lett volna jó eredeti nyelven nézni. Ez az angol valami förtelmes volt, nem tudom, hogy jutott eszükbe németekkel "szinkronizálni" angolra. A magyar felirat se volt kutya :)
Egyébként tényleg nem rossz a film, de azért majd megnézem még egyszer németül is, mert igy élvezhetetlen. -
#12327 Ez német film német színészekkel. Nekem megvan videókazin ott magyar a szinkron, de néhol elbaszták ott németül beszélnek. Amit netről szedtem le az feliratos és ott full németül beszélnek.
Szvsz oylan alapmű mint a Das Boot. Nagyon jól ábrázolják a katonák lelki állapotát és a kezdeti fölényeskedő mindenkit lenyomunk helyzetből lesz egy negyon kétségbeejtő. -
#12326 remélem adtatok helyettem is a szöviknek én sajna nem tudtam játszani ezen a hétvégén :( -
Cnut #12325 Na, nézegettem közben videjókat és tetszettek nagyon! Megyek akkor TS-re valamikor kérdezősködni a közeljövőben. SWG-ből is vagyok, de azt már februárban abbahagytam... -
#12324 hmm hát nekem is dc-ről van, de asszem magyar hubrol...
ha nagyon nem találod feltetetem klanftp-re, mert ez a film megérdemli :) -
Hamlet #12323 aha!
honnan szerezzem meg német szinkronnal? DC-n nem tudtok valami német HUB-ot? -
#12322 Nekem eredeti német szinkron+magyar felirat.
De sztem ugyanazt a filmet láttuk. Neked is az olasz tengerparton sütettik a hasukat az elején? -
#12321 Ma leszel lachun? Sippievel kell megint összedolgoznom! :D -
Hamlet #12320 Nem erről van szó... szeretem a régi háborús filmeket. Lehet, hogy csak ez az angol makogás zavar ennyire, nem tudom. -
Hamlet #12319 Hmm... lehet, hogy valami más verziót nézek?
Stalingrad 1993 DVDRip. Ebben angol a szöveg, de látszik, hogy németek (legalábbis nem angol anyanyelvűek) beszélnek angolul és ez nagyon zavaró. És a szöveget se echte angol irta az is tuti ez ráadásul kifejezetten idegesítő, mintha egy paródiát néznék. (magyar felirat van hozzá, de az meg még 50%-ban félre van fordítva az angol szöveghez képest. Na mindegy... nézem hang nélkül :))) Nincs ebből eredeti (német nyelvű) verzió??
Nem az effektekkel van a hiba, hanem az első 20 perc után olyan szétesett még a film, mintha nem lett volna rendező, csak berakják a jeleneteket egymás után. Azért egy kicsit hamar feladtam.. nézem tovább... -
#12318 akkor te valami gaygi verziót láttál ugyanis azt német színészekkel forgatták + mivel 70-es évek vége ne várj fullos effekteket. -
lachun #12317 !S na most éertem haza juj elég állo háboruvan:))) -
manohun #12316 nincs freetrial és 2 óra a váltosok közti várakozás -
#12315 -
#12314 van mikrofonom
-
Hupi #12313 Das Boot, Das Boot, Das Boot -
#12312 Na neked is félre van csúszva az ízlésed picit. Pont az, hogy a Sztálingrád tuti film. Sajna a ma embere már az amerikai filmekhez szokott. Semmi mondanivaló csak effektek és akció meg sztárok. -
#12311 free trial?? -
#12310 12308+12309
én még nemis láttam azt a filmet még,
a rályen közi megmentését se láttam -
#12309 "Sztalingrád cimű film valami bűn gyenge"
mégis hol makognak angolul a németek?
ebben a filmben pedig nem éppen a technikai megoldásokra helyezték a hangsúlyt, hanem hogy a lehető legjobban visszaadja azt a szörnyű csatát. -
Hamlet #12308 Üdv!
Egész jó kezd lenni a WWII! Végignyomtam ezt a free trialt.
Egyébként a Sztalingrád cimű film valami bűn gyenge! Nem birtam 20 percnél töbet nézni belőle. Iszonyú. Ráadásul a németek angolul makognak..??? Mi ez? Az első 10 percben azt hittem valami paródia, aztán elkezdődött a harc és átváltott tragikusba (Mármint a film minősége). Na mindegy. -
#12307 csak kérdezem me mindig azt mondja a lacuska3 azt mondja 3óra -
#12306 ezt most nem hallottam, ha tetű szövi akarsz lenni akkor ne minket zaklass..... -
#12305 országot
pl:német leszek de ...idö után -
#12304 mit? -
#12303 mennyi idönként lehet váltani?? -
#12302 jóvan olvastam 2005végén lesz afrika -
#12301 katt a topic címben lévő képre -
#12300 hol?
a hirdoboz?
azt megnéztem
hirek azok a főoldalon vannak -
#12299 híreket nézd meg -
#12298 az igaz,hogy jövőre afrika lesz??