WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Neked mikor lesz WWIIO Csirek?

Amúgy néha engem is zavar az off de elviselem. Sokkal jobban zavarnak a 2-4 szavas hozzászólások. Mikor mindenki köszönget meg helyesel és szmájlizik. Bár ez is csak azért zavar mert pl. nincs Manó ami egyre jobban idegesít.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
senki nem mondta hogy fölösleges vagy, csak tudod ez a topic elsõdlegesen a játékról szólna, és néha kicsit bosszantó hogy egy kérdés után 30 olyan hozzászólás van aminek 1 beszélgetõs lenne a helye, ha ezt nem látod be akkor sajnálom de nem hiszem hogy nem találtok vagy tudtok csinálni 1 olyan topic-ot ahol ezek elférnek, ha én tudok 30-40 topic között folyamatosan ugrálni akkor szerintem ti se haltok bele abba a 2 kattintásba.

részemrõl a vitát lezártam, nem fogok személyeskedni és kivételezni senkivel, a folyamatos OFF hozászólásokat törölni fogom és kész.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csirke4
Jaaaa... Akkor jó 😊
Tudom semmi gond majd lesz valami😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Nézd meg a hozzászólásokat...
na jovan egymás után 6x pofánlõttek megyek pihenni.

kincsed
akkor olvas vissza 4 hünapra visszamenõleg.Tudom,mirõl szól ez a dolog.Én is tudom,milyen mikor a kezemben vannak a "lehetõségek"mivel Op vagyok a dc-n,és van egy saját Hubom.Ez van.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Légyszives mondd meg,akkor mirõl írhatok.
Ugy látom,pár nap alatt minden megváltozott.Tudod,nem vagyok sértõdékeny,de azt hiszem,itt nincs szükség Rám.
Eddig sem volt gondolom,de jól kijöttem mindenkivel...Inaktiválom magam.És nem keresek más topikot,UGYANIS EZT ÉREZTEM A "MIENKNEK"és velem együtt,és nem véletlenül írtam nap mint nap,hogy jó reggelt MindenkiMnek.Mert (Lacus tudja igazán hogy mért,de szükségem volt rátok)
TUDNI KELL IKOR VÁLIK AZ EMBER FÖLÖSLEGESSÉ.JÓ éjt

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Csirke4
Mert most õ a házigazda!

#10494:
Punker
eddig is gond volt csak nem szóltunk érte + ennyire durván nem spam-eltetek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kincsed
ne haragudj Punker de ez már egy kicsit tulzás!!!
Érdekes,mióta itt fent vagyok,és mentek nap mint nap ilyen beszélgetések,addig nem volt semmi gond.Nézdd csk vissza.Ezt csak pár napja csinálod.De mért???Elhiszem hogy nem tetszik,és örülök,hogy nyiltan vállalod is,de edig 4-5 hónapig mért nem volt gond?

kincsed
..azért a kasza,mert én vagok a kaszás,és a pasi éppen azért jött,hogy a füvet a kertjében le kéne kaszálni,de én mondtam neki,hogy nem,erre bemutatott.

két pupu:

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
van még pár topic SG-n ahol dumálhattok, már kértem hogy ne OFF-oljátok szét ezt itt, szal gyorsan hagyjátok abba

Csirke4
😊 Tehát akkor már tudom, hogy a halált Nikolettnek hívják És minek a kasza?
bigapó
A végén biztos, hogy Te fogsz nevetni.... sajnos😞
Ezt szeretném Én elkerülni, de hát nem lehet..

The Matrix has you...

kincsed
Köszike neked is a jó kívánságokat,aranyosak vagytok.
Hát igen,ilyesféleképpen beintenek nekem.De ugyis én nyerek...

GoTCHa
!S na megvan a joystickom 😛 Saitek Cyborg 3D Rumble Force. ugyhogy holnap elkenjünk a nyomik arcát

bigapó
Ez elég félelmetesen hangzik. Azt azért tudod, hogy Neked ott beintettek...

The Matrix has you...

kincsed
csak szeretnék az lenni.Én nem az vagyok,hanem a csukjás.

Csirke4
Nem! Az is lachun.
bigapó
Szia és Boldog Névnapot!

Az a "kardos" vonzó hölgyemény is te vagy?

The Matrix has you...

Csirke4
ez te vagy? (nem ittam)
kincsed
hahahahahaaaaaén vagyok az :NIKOLETTA

Csirke4
😊 Ez lachun?
kincsed
FELKERÜLT EGY ÉRDEKES KÉP A GALÉRIÁBAN.dE KIMONDOTTAN LACUSANK MONDOM:NÁZZE MEG...KIAKAD.AZ UCSÓ KÉP AZ...

Csirke4
Kit--Kat
Ez teccik😊))

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kincsed

Csirke4
Ez nemisigaz.
Trade vagyok Hunyadi chaten várlak még mindig!!!

kincsed
nagyon szépen köszönöm hogy gondolsz Rám.Manapság ritka aki ezt teszi

Nem franciákat kötök a poráz elé és ugy😄DD

Csirke4
Kutyátsétáltatni?
oké majd nem sokára megyek én is.

Punker
haza értem, megyek kutyátsétáltatni.

sok boldogságot cukkifalatka

nem is vagyok tul egoista magammal fórumozok ,nem semmi😄DD

jõvõ hét kedd LanParty, majd azutáni héten 23-26 ig egy hatalmas LANParty!!!!!

Hát igen nagyon jó lenne de elég mozgalmas 2 hét lesz😄DD

Random_
ugye azt akarod velünk közölni ezzel a kijelentéssel, hogy 2 hétig a frontvonalon vagy csak elérhetõ? 😊

megjegyzem be vagyok rugva 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

!S jóestétt, ezennel meg kezdödöt a 2 hét szabadságom😄DDDD

Csirke4
Én nem lehetek mert fiu vagyok 😊 (benne van az infoban 😊)
És nem is igaz, hogy Punker jött rá elsõre csak õ írta be elõször a kérdéstÉs ugye minek többször megkérdezni?
Kit--Kat
izé Wehrmachtos😊))

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
úgy tudom szürke, mint bármilyen Werhnachtos cumó

Joxy
és igaziból milyen volt az europai változatok festése?

Az a sivatagi kamuflázs nem nagyon illett a pak38-hoz lehet hogy átfestik:

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

kincsed
Hát izé...Lacus és Ricsi nem lehet közületek,mert azoknak tudjuk a keresztnevét.Ugyhogy bárki lehet.Joxy,Mano,Mozambo,Csirke,Hypo....vagy ÉN?
De gratulálok,te jöttél rá elsõre.

kincsed

kincsed