WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Igazából kimerült vagyok és ilyenkor a legkissebb probléma is teljesen felidegesít. Amúgy meg lásd Hunyadi fórum. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random ne félj majd el tüntetjük az a rosszkedvet egy-két pohár sörrel😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Azért mert béta állapotba volt nem is tudott róla minden hpr tag, de most már nyilvános és kéretik is azt használni a továbbiakban a hunyadis (és szimpatizáns) emberkéknek danke!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Random_
Nem akarok beszólni kedves mozambó, de mint elvileg tag én tegnap este tudtam meg, hogy létezik ilyen fórum! Szóval had ne tolmácsoljam véleményem! Csalódott vagyok!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

In Development- First Person Infantry
Gyalogosok szebbek szépek leszünk😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

szerintem a ww2 vel kapcsolatos témák itt nehetnek tovább,nem csak a játékra gondolok!Valamint kérdés: Mano az olasz cuccokrol van linked vagy valami leírás, vagyesetleg készitettek már fegyvereket jármüveket????

Kedves fiúk és lány:-)!
Nincs itt vita és veszekedés.Ez a fórum a WWII Online témával foglalkozik,ezért jött létre.Valóban vannak itt olyan emberek akik nem játszanak de mégis szívesen látott vendégek.Éppen ezért,hogy mindenki hozzászólhasson és ezzel ne zavarja a többieket létrehoztunk egy új fórumot ahol a megfelelõ topicban továbbra is folyhat a dumcsi,makett,vicc,miegymás.A különbség az,hogy a lényegi témák elkülönitve mégis mindenki számára elérhetõen lesznek kezelve.Így senkit nem fog zavarni semilyen egyéb téma,illetve azt a topicot olvasod amelyik érdekel,oda írsz ahová való.Ez egy csapat.Méghozzá jó csapat.Viselkedjünk ennek megfelelõen.Ha a Hunyadi fórumot mindenki rendeltetés szerüen használja ez szükségtelenné válik.Továbbiakban a toborzó szerepét a Magyar HQ és a Hunyadi oldalnak kell ellátnia,sokkal alkalmasabbak is rá!Ezért viszont tenni kell ötletekkel,linkekkel,miegymás.Elsõ lépés az lenne ha épitõ jellegû kritikáitokat a Hunyadi fórumon ismertetnétek.Egyszóval inditsuk már be!Rajtatok múlik.Nem kell mást tenni csak oda írni.
Elõre a Hunyadiért!!!

Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!

!S jónapot és remélem ma támadunk😄DD

Cimbi ha megvan valami a fordításból akkor azt küld el létszi

Na mindenki nyugodjon meg! Nem szeretnék egy új Bf fórumot látni. Punker lett az moderator, õ feladata hogy felhívja a figyelmet hogy ez a WWII Online-ról szóló fórum. Természetesen aki nem szorosan ehhez a témához szól az nem lesz egybõl törölve, csak azt kell elkerülni hogy többségben nem a játékról és a hunyadiról legyen szó. De szerintem ebbõl eddig nem volt gond.

Úgyhogy kérek mindenkit hogy nyugodjon meg nem történt semmi. Nincs DE. Egyszerüen terelõjön vissza a normális kerék vágásba a fórum. Az újak se ezt akarják látni és mi se. Légyszi.

0Fritz0
Cara!
A konfliktushelyzet nem ez, hanem az amikor 2 matilda jön veled szemben, te pedig egy 38t-ben kuporogsz...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nagy]Flame war!

Senki ne essen pánikba, mert lesz egy új fórumunk ahol lehet egyszerre több topicot használini ami által mentesülünk az alant lévõ dolgoktól. Lesz Csevegõ, WWIIOnline, Kérdések, Makett, külön hunyadis stb. topic és akkor mindenki oda írhat legtöbbet ahova a legjobban szeret.
A Fórum nyílvános lesz, így bárki számára elérhetõvé és használhatóvá válik, természetesen az alapvetõ írott/íratlan szabályok tiszteletben tartásával.
Várható beüzemelési ideje egy hónapon belül. Szóval addig kitartás van bajtársak és bajtársnõ(k)....

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
Elöször is elnézést kérek azoktól akiket zavartak a makett képek amiket beraktam, másodszor arról már rég lemondtunk hogy az ezred dolgait itt beszéljük meg mert lehetetlen de ettõl függetlenül ez itt még mindig a WWII Online fóruma lenne és nem party-vonal valószínûleg ez itt a legkiterjedtebben a játékkal foglalkozó fórum ezért is jönnek ide az újoncok a kérdéseikkel és nem hiszem hogy õket elsõdlegesen a mi OFF témáink érdeklik, harmadszor KINCSED ha te mindenképpen velünk szeretnél beszélgetni unalmas óráidban akkor pl csinálj a saját fórumokban egy Hunyadi-Sörözõ a Hunyadi ezred OFF topic-ja topic-ot ott te leszel a házigazda (és bármikor kitörölhetsz engem) biztos hogy azok akik eddig is dumcsiztak veled át fognak menni. Bocs ha kicsit hosszú voltam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CarajoEsp
Tököm kivan már emberek.
Mi az ,hogy itt kell szenvedni. Látja mindenki milyen jól jön a 1stHpr fórum. Azt kell használni. Ide meg írjanak nyugodtan. Természetesen nem kell szétoffolni ,de azért mindíg van olyan dolog amit érdemes elolvasni.
Részemrõl ennyi volt nem bírom a konfliktushelyzeteket.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

0Fritz0
Nah emberek és egyebek! 😊

Javaslom a következõ szisztémát: Ezentúl ha BÁRKINEK olyan közlendõje van BÁRMELY témában, amit szerinte érdemes mindenkivel megosztania itt az SG-n, akkor ne habozzon azt megtenni.
VISZONT ha csupán dumcsizni szeretnénk, akkor használjuk már mégre azt a fránya HUNYADI CSETET
Ez a megoldás azért is lenne praktikus, mivel nem igényel semmilyen külön progit és a hozzászólások vissza is olvashatók.
(Egyébként meg flémre fel!)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
kettõ

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kincsed
ez durva hogy én estem neked
Én most Manó úrat sajnálom,remélem ezeket nem látja 😞(

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punker
névnappal semmi baj, még a piercing is belefér, de az hogy a galériád összes képét itt tárgyaljátok meg szerintem OFF és kész, nem akarok vitázni.

Punker
Kincsed esett nekem és nem fordítva.

kincsed
Kedves Punker!
Azt véltem észre venni,hogy te vagy az egyetlen,akit zavar az OFF hozzászólás.Ezért is merészeltem ismét irni.Olvass vissza,szinte már nem mernek ide irni az emberek,nehogy baj legyen.Nem értem,mért nem lehet esetleg ha valamit ugy érzek,veletek megosztani.Te figyelmeztettél minket,hogy Mano Úrnak születésnapja van,és meg viccesen közöltem,hogy nekem pedig névnapom.Na, meg orrpiercinget csináltattam magamnak.Igenis meg akartam veletek osztani.És már sajnálom azt is,mikor megírtam nektek,hogy nagyon beteg vagyok ráadásul tartósan és injekcióznak,és betettem egy képet a vasinjekcióról.Talán nem kellett volna azt sem,és éreztetnem sem,hogy sajnos nem tudni,meddig lehetek köztetek....És hiába mentem volna át más topicba,nem velük akartam megosztani.És Gotcha a 3.ember aki inkább nem akar majd ide irni.PEDIG UGY ÉRZEM,EGY CSALÁD VAGYUNK.És ettõl szép az egész.És nagyon jól esett mikor mondtam Lacusnak,hogy lassan kórházba kerülök,és nagyon ki voltam borulva,azzal vidított fel,hogy majd jön látogatni engem a Hunyadi Panzer a kórházba.Na erre nem került sor,mert nem vállaltam,hogy a kórházba menjek.De ezt nem azért irtam le,hogy sajnáljatok!!!!!
Nem tudom,kinek jött le a lényeg.Talán egy régi hozzászólásomat idézném ide nektekSZÜKSÉGEM VAN RÁTOK,EGY CSAPATRA,AHOL BÁR OFFOSAN IS,DE A TAGJA LEHETEK.És addig becsüljük meg egymást amig együtt lehetünk.Méghogy más topic...kit érdekelnek más emberek,mikor mellettem álltokÿ(azaz 90%-tok)

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Random_
A fórumot illetõ tegnapi hozzászólásaimat vegyétek visszavontnak. Hülye vagyok bocsánat írjon mindenki azt amit akar és ahogy akar!

Kit--Kat
grrr tök gáz az egész, kiráz tõle a hideg....
Ezt ugye megnyugvással írom mert most akkor mi legyen?
Lehessen dumálni bármirõl, vagy akkor majd 1 külön topicban?
Ols'Skull foreva

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigapó
Látod én meg tökre megszoktam már ezeket a cuccokat és ugyanolyan kényelmesen érzem magam díszmagyarban is, legfeljebb nem olyan sokáig😊)

The Matrix has you...

Kit--Kat
Nem tok, mert holnap esküvõre kell mennem, és ha rágondolok, hogy zakó,meg lakk cipõ, meg ilyen szörnyû dolgokat kell felvennem ideges leszek...
Gyáááá
Nyakkendõ az tuti nem lesz.
Ztálom ezeket.
Inkább Converseben mennék

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigapó
Áh.. tök hülyeséget csináltam. légyszi töröljétek a hozzászólást.

The Matrix has you...

bigapó
Általánosan értsd. Most is csak azért írok ide, mert éjszaka van. Egyébként Te hogy-hogy nem alszol még?

The Matrix has you...

Kit--Kat
Ja pedig itt ez félreérthetõ😊)))
Én itt erõszakot nem vettem észre.

bigapó
Én láttam, hogy írtad és örülök neki, hogy most már jobban tudsz gyakni. Mivel az erõszakot nem tudod kiírtani az emberekbõl, ezért szerintem természetes, hogy ebben a beteg világban mindenhol csak a konfliktust hozza létre ez az állítólagos felsõbbrendû faj(itt csak az emberre gondoltam)

The Matrix has you...

GoTCHa
nem egészen ugy van az az idézet de remélem értitek a lényegét 😄

Kit--Kat
Szenteltessék az Úr!

GoTCHa
úristen de hosszú lett

GoTCHa
Nemtudom Lányok srácok ti elmúltatok 10 évesek? komolyan néha azt hiszem hogy nem. Nem elég a veszekedés a rosz a világban még itt is csinálni kell? pl Kincsed tök szimpinek tünik bár még nem nyilt alkalmam vele bszélgetni és nem tudom miért kell vele kötözködni, 1millió éve ir ide a fórumba és bár nem játszik szerintem közénk tartozik. A spamot én is utálom és a fölösleges hozzászólásokat amiket pl csirke produkál (megnesértõdj). De kérem ez egy fórum ahova elvileg mindeki azt ir amit akar nemde? ezzel nem azt mondom hogy flémeljék tele ezt a forumot. De mondok egy ellenpéldát pl szurkáltok be ilyen maketteket miegymást, igen csipázom meg kurva jól meg vannak csinálva. de amikor 146 db van egymás után és 12 õt lapozok mire egy hozzászolás van azt viszont nem gyengén utálom. Én most senki ellen és senki mellett nem beszélek!! DE, az ember azért (is) ember mert képes uralkodni az érzelmein. Nem gondoljátok hogy 15-20 ember elfér egy topicban? Ha valakinek nem tetszik valami ugyse nézi meg, ki igy ki ugy de ha ugy vesszük mindenki spammol ide. Ugyhogy legyetek oylan kedvesek és hagyjátok ezt abba. és ne feledjétek ezt plz

"AZ VESSE RÁM AZ ELSÕ KÖVET KI NEM VÉTKEZETT"

Sztem ennyi az egészrõl a véleményen. Igérem nem fogok több ilyet írni. Max azt hogy vettem joy és tudunk gyakni. amit senki meg se látott #10488 (számtalan ilyen van még jopár emberrel ). elöbb ezen kéne változtatni odefigyelni a másikra.......

kincsed
Annyira rendes vagy.Köszike,de megvédem magam ha kell.Mégis nagyon jól esik.Jó éjt neked,és ha akarsz privibe megtalálsz mindig.

bigapó
Én kérek elnézést, mivel azt hiszem Én kezdtem el a ma esti Off-olást. Légyszives ne ess neki Kincsed-nek, nincs rá okod, szegény csak nekem válaszolt, azaz "provokáltam". Legközelebb csak olvasni térek be ide, mivel nincs WWII-õm és legfeljebb priviben nyomom. További jó háborúskodást !S

The Matrix has you...

Kit--Kat
Hát én mindig gyalogos vagyok, mivel format után lusta vagyok beállítani egérre a cumók kezelését, kormányt és joyt meg lusta vagyok belõni.
Csak mostanában elég tré a hangulat, legalábbis, ha fenn vagyok a TS-en kuss van.
Régen jobb volt.
Szerintem is jobb lenne 1 másodvonalbeli topic.
Ez olyan mint a 2 honlap.
Egyik az a WWII-rõl szól, a másik meg a hunyadiról.
De nem akarok beleszólni

Lököt olasz katonák ww2 böl a magyar2esen remélem ilyen lesz a ruhájuk marha mokás😊)

Csirke4
És én?
Punker
privi ment

Random_
Hát ez az, hogy én se tudom mert elvileg a hét közepén indult volna valaki itt írta, de azóta semmi hír.

Csirke4
Hunyadi fórum hol van?

#10513:Jóéjszakát! Ne feletsd el a fogmosást!
Random_
Jó lenne ha lenne Hunyadi topic mert ott az Offnak is lenne helye, de nem tudom az hogy áll. Ott mindennek lenne helye és senki se zavarná a másikat a flémelésben. 😊

Mi lesz a gyalogos századdal senki se akar jelentkezni? Valamit mán kéne tenni. Ennyire nem szeret senki gyalogolni a fronton?

kincsed
...ezek az emberek?Nekem nem Lacus,Csirke4,Cimbi,Mano,Mozambo...azok az emberek.Hanem te is õ is mindenki benne van.Tényleg jó éjt

Random_
Nem tudom mi van vele mert amikor elvileg indult volna a Hunyadi fórum akkor ment pestre szóval abból se lett semmi pedig folyamatosan nézegetem. Jó lenne lendíteni a dolgokon és segíteni neki sajna én nem értek sok dologhoz és ebben a hónapban alig játszottam is mert nagyon sok a melóm tegnap is 15 óráztam a melóhelyen és hétvégén is ez lesz.
Még az új játékba be se léptem pedig majd megesz a fene, hogy lássam az új cuccokat!

Azért mingyá itt a szülinapja Manó úrnak hétvégén megpróbálok vele találkozni hátha elfogad egy bort vagy sört. 😊

Csirke4
Akkor csinálj nekünk egy : WWIIONLINE OFF topicot! 😊
Csirke4
1.Van már ww2 online-om
2.Nem indul el 😊
3.És asszem majd 5 év múlva lesz 😄
Csirke4 vesz egykét dolgot a gépébe és jöhet is. Addig sajna ez van!!!!

Punker
és ezek az emberek nem tudnak átmenni máshova beszélgetni?

Punker
én meg kezdem érteni miért nem akart Mano házigazda lenni, amúgy azt mondta hétvégén talán lesz most aszem Pécsen van.

kincsed
Nagyon helyes.Gyakorold csak a jogkörödet.Mivel én nem játszom,de viszont itt mindenkit egytõl eggyig kedvelek,nincs szükségem másik topikra.Hiszen ott nem ezek az emberek vannak.Én is lezártam a témát.Szép jó éjszakát.