WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Gyalogosok szebbek szépek leszünk😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Nincs itt vita és veszekedés.Ez a fórum a WWII Online témával foglalkozik,ezért jött létre.Valóban vannak itt olyan emberek akik nem játszanak de mégis szívesen látott vendégek.Éppen ezért,hogy mindenki hozzászólhasson és ezzel ne zavarja a többieket létrehoztunk egy új fórumot ahol a megfelelõ topicban továbbra is folyhat a dumcsi,makett,vicc,miegymás.A különbség az,hogy a lényegi témák elkülönitve mégis mindenki számára elérhetõen lesznek kezelve.Így senkit nem fog zavarni semilyen egyéb téma,illetve azt a topicot olvasod amelyik érdekel,oda írsz ahová való.Ez egy csapat.Méghozzá jó csapat.Viselkedjünk ennek megfelelõen.Ha a Hunyadi fórumot mindenki rendeltetés szerüen használja ez szükségtelenné válik.Továbbiakban a toborzó szerepét a Magyar HQ és a Hunyadi oldalnak kell ellátnia,sokkal alkalmasabbak is rá!Ezért viszont tenni kell ötletekkel,linkekkel,miegymás.Elsõ lépés az lenne ha épitõ jellegû kritikáitokat a Hunyadi fórumon ismertetnétek.Egyszóval inditsuk már be!Rajtatok múlik.Nem kell mást tenni csak oda írni.
Elõre a Hunyadiért!!!
Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!
Úgyhogy kérek mindenkit hogy nyugodjon meg nem történt semmi. Nincs DE. Egyszerüen terelõjön vissza a normális kerék vágásba a fórum. Az újak se ezt akarják látni és mi se. Légyszi.

A konfliktushelyzet nem ez, hanem az amikor 2 matilda jön veled szemben, te pedig egy 38t-ben kuporogsz...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Senki ne essen pánikba, mert lesz egy új fórumunk ahol lehet egyszerre több topicot használini ami által mentesülünk az alant lévõ dolgoktól. Lesz Csevegõ, WWIIOnline, Kérdések, Makett, külön hunyadis stb. topic és akkor mindenki oda írhat legtöbbet ahova a legjobban szeret.
A Fórum nyílvános lesz, így bárki számára elérhetõvé és használhatóvá válik, természetesen az alapvetõ írott/íratlan szabályok tiszteletben tartásával.
Várható beüzemelési ideje egy hónapon belül. Szóval addig kitartás van bajtársak és bajtársnõ(k)....
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mi az ,hogy itt kell szenvedni. Látja mindenki milyen jól jön a 1stHpr fórum. Azt kell használni. Ide meg írjanak nyugodtan. Természetesen nem kell szétoffolni ,de azért mindíg van olyan dolog amit érdemes elolvasni.
Részemrõl ennyi volt nem bírom a konfliktushelyzeteket.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Javaslom a következõ szisztémát: Ezentúl ha BÁRKINEK olyan közlendõje van BÁRMELY témában, amit szerinte érdemes mindenkivel megosztania itt az SG-n, akkor ne habozzon azt megtenni.
VISZONT ha csupán dumcsizni szeretnénk, akkor használjuk már mégre azt a fránya HUNYADI CSETET
Ez a megoldás azért is lenne praktikus, mivel nem igényel semmilyen külön progit és a hozzászólások vissza is olvashatók.
(Egyébként meg flémre fel!)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én most Manó úrat sajnálom,remélem ezeket nem látja 😞(
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Azt véltem észre venni,hogy te vagy az egyetlen,akit zavar az OFF hozzászólás.Ezért is merészeltem ismét irni.Olvass vissza,szinte már nem mernek ide irni az emberek,nehogy baj legyen.Nem értem,mért nem lehet esetleg ha valamit ugy érzek,veletek megosztani.Te figyelmeztettél minket,hogy Mano Úrnak születésnapja van,és meg viccesen közöltem,hogy nekem pedig névnapom.Na, meg orrpiercinget csináltattam magamnak.Igenis meg akartam veletek osztani.És már sajnálom azt is,mikor megírtam nektek,hogy nagyon beteg vagyok ráadásul tartósan és injekcióznak,és betettem egy képet a vasinjekcióról.Talán nem kellett volna azt sem,és éreztetnem sem,hogy sajnos nem tudni,meddig lehetek köztetek....És hiába mentem volna át más topicba,nem velük akartam megosztani.És Gotcha a 3.ember aki inkább nem akar majd ide irni.PEDIG UGY ÉRZEM,EGY CSALÁD VAGYUNK.És ettõl szép az egész.És nagyon jól esett mikor mondtam Lacusnak,hogy lassan kórházba kerülök,és nagyon ki voltam borulva,azzal vidított fel,hogy majd jön látogatni engem a Hunyadi Panzer a kórházba.Na erre nem került sor,mert nem vállaltam,hogy a kórházba menjek.De ezt nem azért irtam le,hogy sajnáljatok!!!!!
Nem tudom,kinek jött le a lényeg.Talán egy régi hozzászólásomat idézném ide nektekSZÜKSÉGEM VAN RÁTOK,EGY CSAPATRA,AHOL BÁR OFFOSAN IS,DE A TAGJA LEHETEK.És addig becsüljük meg egymást amig együtt lehetünk.Méghogy más topic...kit érdekelnek más emberek,mikor mellettem álltokÿ(azaz 90%-tok)
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Ezt ugye megnyugvással írom mert most akkor mi legyen?
Lehessen dumálni bármirõl, vagy akkor majd 1 külön topicban?
Ols'Skull foreva

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
The Matrix has you...
Gyáááá
Nyakkendõ az tuti nem lesz.
Ztálom ezeket.
Inkább Converseben mennék

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
The Matrix has you...
Én itt erõszakot nem vettem észre.
The Matrix has you...

"AZ VESSE RÁM AZ ELSÕ KÖVET KI NEM VÉTKEZETT"
Sztem ennyi az egészrõl a véleményen. Igérem nem fogok több ilyet írni. Max azt hogy vettem joy és tudunk gyakni. amit senki meg se látott #10488 (számtalan ilyen van még jopár emberrel ). elöbb ezen kéne változtatni odefigyelni a másikra.......

The Matrix has you...
Csak mostanában elég tré a hangulat, legalábbis, ha fenn vagyok a TS-en kuss van.
Régen jobb volt.
Szerintem is jobb lenne 1 másodvonalbeli topic.
Ez olyan mint a 2 honlap.
Egyik az a WWII-rõl szól, a másik meg a hunyadiról.
De nem akarok beleszólni

Mi lesz a gyalogos századdal senki se akar jelentkezni? Valamit mán kéne tenni. Ennyire nem szeret senki gyalogolni a fronton?
Még az új játékba be se léptem pedig majd megesz a fene, hogy lássam az új cuccokat!
Azért mingyá itt a szülinapja Manó úrnak hétvégén megpróbálok vele találkozni hátha elfogad egy bort vagy sört. 😊