WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CarajoEsp
Jaja eztet tudom. Veszek majd a hétn 2#256megát 15ezerért. De addig is szenvedek.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punker
rambus-od van? hát akkor erre ráb@sztál 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CarajoEsp
Nem. Ebben az alaplapban 800mhz-s Rd ram van. Méghozzá 2*128-as modul. És szerintem egy idõ után ,már nincs helye ahova írna a játék, emiatt egész egyszerûen újraindul.

Punker
szerintem neked 133-as SD-ramod van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CarajoEsp
Mért belemegy? Csak mert azt olvastam ebbe csak ez a s**r erdé jó. Ettõl kapok idegbajt.

CarajoEsp
jaja van 512

Punker
SD-ram-od van?

CarajoEsp
Igen ezzel van a gond, ugyanis ez egy Asus p4t533-c és így ebbe csak rdram megy. namost és egyrészt ez rohadt drága + nem is lehet kapni szinte sehol. Hétfõn vagy kedden azért veszek bele még 256-megát ,de a mai hadjáratra jó lenne ha elfutkorászna.

Punker
98-at ne rakj föl szerintem, inkább vegyél mondjuk sulinetben 256 mega ramot nem olyan sok pénz, és a felét majd visszakapod, 256 mega ram már semmire se elég szinte 😞

CarajoEsp
Valaki aki esetleg jártas ebben megírhatná ,hogymilye beállításokmelett a legkevesebb a ramigénye a játéknak. Sajna csak 256mega ram van benne a gépben és így ha telítõdik, akkor biza kampec van erõsen. namost ha valaki tudna írni egy beállítást azt megköszönném. Arra gondoltam ,hogy leveszem a fák beállítását minimumra és nagyon közelre is undorító fákat töltök. Így nagyon kevés ram kell neki ,csak sokszor kell tölteni. + szerintetek ha felpakolok egy Win 98-at, akkor azzal elmehet. Kevesebbb annak a ramigénye?

Bár most havert mûteni lehetne tátott szájjal gépezik😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

ja lehet ha van kedved😄DDD

Csirke4
Hozzád lehet menni gépezni???
Akkor...
Csirke4
Jóreggelt!
BOLOG SZÜLINAPOT MANO!!! 😊))
ez nagyon állat jóóóóóóóóóóóóó

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na ja a puding probája az evés ,ami a tortára is igaz 😄DDDD

CarajoEsp
Bóldog....Bóldog Szülinapot Mano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kincsed
BOCSIKA,de már ettem belõle egy szeletet

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Most sajnos egy OFF kép következik,elnézést akinek nem tetszene.

És szerényen,csöndben jegyezném meg,MANÓ ÚR,BOLDOG SZÜLINAPOT,ÉS MINDEN JÓT AZ ÉLETBEN!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

ma sajna akkor nem hadjáratozok egy régi havreom jönn gépezni és lacuska néven debütál remélem sok jo élménye lesz!!Õ is Laci amugy !!!!

JÓreggelt és Boldog szülinapot manonak !!!

Hypo
BOLDOG SZULINAPOT MANO!!!

Kira képek nagyon !!!

Random_
Boldog szülinapot Manó!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

joebacsi
bszn mano!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GoTCHa
bocsánatot kérek, amit mai napra irtam az tegnap volt. nme figyletem az idõt. probáltam nem képeket beszurni hanem linkelni de igyis hosszu lett. na lehet kommentálni😄DDDDD jó éjt és ne feledjétek ma délután 15:00 hadjárat.

GoTCHa
!s hölgyek urak összeszedtem egy csokorra valót a galériámból és most közzé is teszem😄 elég jókat derültem rajtA remélem belõletek is hasonló érzelmeket váltanak ki.

Nos elöször is pár fotó arról hogy milyen könnyú is lerobbantani a jobb motort a BF110 es rõl:
Repülés haza
Repülés haza2

Na de hazaérni vele? 😄
A bal motorom leszállás után
A jobb motorom leszállás után

Egy kis bokor bug csak inyjenceknek:
Elsõ
És egy másik nézetben

Lacus éppen beássa magát mert sok "enemy tank" jött 😛
Lacus

A további képek ma készültek ez tényleg egy fergeteges nap volt 😄
Ezen a 3 kép magáért beszél, nagyon nagy volt. autos üldözés, kér hogy punker és cimbi belehalt 😄
Hehe
Hehe másodzsor
Hehe harmadszor

Na és végezetúl a mikor huynál felkelt a nap mindenki észlelte hogy nagyon erõsen süt carajot zavarta is ezért....:
Erõs napsütés

Random_
Én írtam privit, de úgy tûnik nagyon benézte a dolgot, hogy rád gondolt mint író.

Jelentem hazaérkeztem a 10 éves osztálytalálkozóról. Érdekes volt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

na ezt elcsesztem

Csirke4
THX! jól néz ki 😊

Thx Fritzi köszike
ez meg Csirke4 nek készült Pak 38
médium atg 55mm

0Fritz0
Lacus, engedelmeddel utólag nyomtam egy kis fényerõt a képedre:

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/lacus.jpg

(Ha elküldöd az eredeti képet nekem, akkor jobb minõségben is meg lehet csinálni).
Egyébként ez nagy poén lehetett, kár hogy nem voltam ott.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Laffi igy jár ha sötétben nem nézi a lerombolt híd elött fékezni majd nem elütött😄DD a sordár igy elvitte mite utána néztem!!!!

Csirke4
Tudsz jönni a pcdome csetre?
3d növényzet és az erdõk bejárhatoak most már, és nagyonállat ez a hídas balhé, Huy nál hatalmas híd ostom van.Mi felrobbantjuk a francik meg jönnek bele a célkeresztbe hídat épiteni😊)))

Kit--Kat
áhh nem...
De viszont most tûrhetõ fák vannak +DB a méretekhez képest, sõt a régi 2perces munkához képest 1 lélegzõ fa.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csirke4
És mostmár kidönti a tank a fákat?

Ezekrõl a Bf 1942-beli fák jutnak eszembe ahol ha repülõvel mész és eltünteted a mûszerfalat, ránézel egy fára és elkezdessz orsózni akkor a lombkorona körbe-körbe forog 😊
ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Kit--Kat
Nem volt semmi azt mindig úgypattantam le a 20tonnás tankommal a láthatatlan faágról, mint a kispolák a merdzsóról.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
jó az, mert a szemembe ennyit ért, egy igénytelen tré munka volt

ranGer2
papír? micsoda szakkifejezések.. 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Kit--Kat
nem, az egész 1 fal volt, max néhány papír másfelé állt rajta

ranGer2
nah ez jólmegaszondtam... 😊

ranGer2
E-E-E.. nem ugy volt hogy a fák törzse eddig is 3d-s volt és a lomb az 2 poly ból állt vagy valami hasonló és most 2d s különálló lobmkorona van...

Kit--Kat
Nem rég esett át egy nagy generálon a növényzet.
Papírból 3d-s fák lettek.

Csirke4
OK!
Szóval akkor nem terveznek környezeti felújításokat?
Pl: állatok vagy idõjárás, szebb növények,víz?
Punkerwork
Csirke4 nagyon gyorsan hagyd ezt abba!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker
kettõ