WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
-Én viszek 88-at mert azzal 100-at tok lelõni.
-Nem én viszek azt ,mert azzal én tudok 100-at lelõni.
ide nem írok inkább semmit...
....ide nem írok inkább semmit...
Ja, amúgy mi kell ahhoz hogy én is hunyadis lehessek? Egyszerûbb lenne az élet asszem, nem kéne mindíg kérdezni hogy merre vagytok stb.. mondjuk nem érnék rá állandóan, de több-kevesebb rendszerességgel biztos jönnék.
Lesz tömörülés ma este ?
Amúgy a fejlõdést mi befolyásolja? Vagy minden mission success ua. ér?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Hát ja.. én most vagyok major, 82%-on. Sikeres küldetésenként köbö 2%ot lépek elõre, tehát a 10 perces félreállásoknál ez 50 x 10 perc = 500 perc.
Na most akinek megéri, hogy egy nap alatt õrnagyból alezredes legyen, mindezt úgy hogy 9 órán keresztül gubbaszt a gép mellett, nem játszik és 10 percenkint újra lauchol, az azt hiszem megérdemli a rangot. 😊))
Captain után úgysincs nagy különbség... megkapod a távcsövet, a többi nem igazán lényeg, hadnagyként meg már mindennel tudsz menni. Nemmondom, alacsony rangon megéri a dekkolás, hogy ne kelljen mindig a legbénább szarokkal lemészároltatni magadat folyton.
Értem amit mondasz és persze, hogy fontos az utánpótlás, én csak azon voltam megütközve, hogy aszongya "félreáll egy bokorba tíz percre és már megis van az elõléptetés", a többi meg hadd szenvedjen. Ezért minimum fõbelövés járt annak idején. Egyébként mennyi elõnnyel jár a rang? És megint, mi az az FB?
The Matrix has you...
Fontos lehet pl egy depó védelme, vagy légvédrlmi ütegek felállítása is, aminél elõfordulhat, hogy az ellenség egyáltalán nem támadja. Éppen ezért igazságtalanság lenne azokkal szemben, akik egy területet biztosítanak, hogy a játékban eltöltött várakozást semmivel sem honorálják.
A kapott pontok függnek a küldetés típusától és attól is, hogy milyen fegyverrel milyen ellenséget semmisítesz meg. Pl ha tankkal lelõsz pár gyalogost, az szinte semmit sem jelent, ha egy gyenge tankkal lõsz ki egy erõsebb típust, az már sokat ér.
The Matrix has you...
Nem tudok játszani, de nagyon érdekelne😊
The Matrix has you...
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
German military officials recognized Caraesp for an outstanding effort on September 12th. Caraesp killed 4 enemy units and attacked multiple targets during a mission that lasted 10 minutes long. After the mission, he was listed as Killed in Action.
Ez micsoda? Lehet ,hogy kitüntetnek?😄D