WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap nagy FB romantás közepette Vata6 névre bukkantam a hegyek között Te voltál ugy késõ délután volt???

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

CarajoEsp
+ a legmagasabb prioritás az 1-es. Ha minden igaz ennek a pontoknál is van szerepe. Minélmagasabb prior. annál több pontot kapsz-.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

szerintem leszünk gyere tsre majd vagy irj 66 on

CarajoEsp
Ennek az elõléptetési rendszernek ,az az elényõ ,hogy nincs sok "fragvadász" persze mindenki szeret minél több elenfelet földre teperni ,de ezzel a rendszerrel meg lett oldva ,hogy ne legyen a következõ:
-Én viszek 88-at mert azzal 100-at tok lelõni.
-Nem én viszek azt ,mert azzal én tudok 100-at lelõni.

A játékélményben van óriási különbség. Csak egyet kell hozzá ugrani... Tehát egy órát megér ácsorogni ezért... (Másrészt defend küldetésben nem is csítel a katona...)

ide nem írok inkább semmit...

Errõl van szó. Aki két hetes free-t indít,és nincs sok ideje játszani nyílván nem akarja elvesztegetni az idejét egy sima puskás közlegénnyel. Ha jön egy tank, akkor nyílván a mérnök úrral akarok belépni, had repüljön az a torony ....

Punkerwork
elöször is elõ kell fizetned 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ahá! Értem. Köszönöm. Elnézést a félretájékoztatásért.

Punkerwork
beteg vagyok ma nem leszek az tuti 😞

Ja, amúgy mi kell ahhoz hogy én is hunyadis lehessek? Egyszerûbb lenne az élet asszem, nem kéne mindíg kérdezni hogy merre vagytok stb.. mondjuk nem érnék rá állandóan, de több-kevesebb rendszerességgel biztos jönnék.

Lesz tömörülés ma este ?

Én láttam Vitézt 38t vel Matytt kilõni, pont sapolni akartam de nem volt rá idom LTVitéz miatt😄DDD

jaja, arra mondom. Pölö szvsz a Pz38t legalább olyan jó mint a nehezebben elérhetõ PzIIIF...

Amúgy a fejlõdést mi befolyásolja? Vagy minden mission success ua. ér?

Punkerwork
tizedes rangik van ennek értelme, utánna 10 perc harccal már jobban fejlõdsz mnint 10 perc nézelõdéssel, és persze gyalogságnál tizedestõl már mindnet tudsz használni.

Hát ja.. én most vagyok major, 82%-on. Sikeres küldetésenként köbö 2%ot lépek elõre, tehát a 10 perces félreállásoknál ez 50 x 10 perc = 500 perc.

Na most akinek megéri, hogy egy nap alatt õrnagyból alezredes legyen, mindezt úgy hogy 9 órán keresztül gubbaszt a gép mellett, nem játszik és 10 percenkint újra lauchol, az azt hiszem megérdemli a rangot. 😊))

Captain után úgysincs nagy különbség... megkapod a távcsövet, a többi nem igazán lényeg, hadnagyként meg már mindennel tudsz menni. Nemmondom, alacsony rangon megéri a dekkolás, hogy ne kelljen mindig a legbénább szarokkal lemészároltatni magadat folyton.

10 perc félreállás még nem elég az elõéptetéshez. A rendszer elég jól ki van találva. Persze van egy-két kiskapu, de ezek a tizedesi rang elérése után már nem sokat érnek.
bigapó
láttam, vettem😊

The Matrix has you...

Punkerwork
rangtól függ hogy milyen tecnhnikát tudsz használni, FB-t pedig leírtam a #10686-ban

bigapó
ja, kösz

The Matrix has you...

bigapó
Ez tök jó amit mondasz, ezzel rendkívül realisztikussá válik az egész (nincs skuló marad a puskatus meg a bajonett😊)
Értem amit mondasz és persze, hogy fontos az utánpótlás, én csak azon voltam megütközve, hogy aszongya "félreáll egy bokorba tíz percre és már megis van az elõléptetés", a többi meg hadd szenvedjen. Ezért minimum fõbelövés járt annak idején. Egyébként mennyi elõnnyel jár a rang? És megint, mi az az FB?

The Matrix has you...

Punkerwork
az FB elõre tolt harcálláspont szerûség, a városok elött van.

A játékban az egyik legfontosabb feladat az utánpótlás szállítása. A sofõröknél más statisztikai adatot nem lehet figyelembe venni, csak a játékban töltött idõt.
Fontos lehet pl egy depó védelme, vagy légvédrlmi ütegek felállítása is, aminél elõfordulhat, hogy az ellenség egyáltalán nem támadja. Éppen ezért igazságtalanság lenne azokkal szemben, akik egy területet biztosítanak, hogy a játékban eltöltött várakozást semmivel sem honorálják.
A kapott pontok függnek a küldetés típusától és attól is, hogy milyen fegyverrel milyen ellenséget semmisítesz meg. Pl ha tankkal lelõsz pár gyalogost, az szinte semmit sem jelent, ha egy gyenge tankkal lõsz ki egy erõsebb típust, az már sokat ér.
Tudtommal az 1-es prioritású küldetés a magasabb. A küldetések prioritása a küldetést kreáló rangjától függ.
bigapó
Ez érthetõ, de akkor nem túl inteligens a progi. Ez alatt azt értem, hogy érzékelnie kéne, hogy éppen milyen feladatot látsz el az adott szituációban. Sokszor használjátok ezt az "FB"-t, ez mit is takar?

The Matrix has you...

Punkerwork
azért az idõ számít mert pl 1 FB felrobbantáshoz kell opel-es sofõr is, õ pedig nem tud "harcolni" csak szállít minket.

bigapó
vagy nem

The Matrix has you...

bigapó
ööö "...lehet meghalni...", így magyarosabb

The Matrix has you...

bigapó
Felvetült bennem több kérdés: az akciók alatt akárhányszor meg lehet halni vagy van valami limit? Ez beleszámít az elõléptetés kiszámításába? Korábban ugyanis olvastam, hogy sokan elbújnak 10 percre és így is megkapják az elõléptetést; magyarán csalnak, mivel nem harcban szerzik azt. Egyáltalán miért lehetséges ez? Miért nem a lelõtt ellenség után kapjátok a pontokat?
Nem tudok játszani, de nagyon érdekelne😊

The Matrix has you...

Tehát azt tapasztaltam, hogy a "server down x perc múlva" figyelmeztetés után teljesen felesleges elõléptetésre hajtani, mert nem adja meg. Amúgy nem változtattak ebben a tekintetben az elõlépési rendszeren. (Ez az üzenet azoknak szól, akik freet reggelnek, és sima gyalogoson kívül mással is kívánnak nyomulni.) Érdemes a mission-ok közül válogatni (a felsorolásból), és ott is valami értékesebbet választani: (P érték lehetõleg 3 legyen) A gyalogos-páncélos küldetések általában 2 és 1 értékûek, a "friss" akciók magasabb értékûek szoktak lenni (3). (Nyílván ott puskaporosabb is a levegõ)Igy egy óra alatt megvan a szükséges elõléptetés a kedvenc gránátosomhoz pld...

!S Jóreggelt ill Napot!!

reggelt

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Boldog szülinapot Bazza! Egy kicsit elkésve.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Csirke4
BOLDOG SZÜLINAPOT BAZZA!!!
hehe mindenkinek szülinapja van 😊
huh Bazza te is nekedis BOLDOG SZÜLINAPPOT!!!

bazza
Köcce 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

kincsed
Bolodod születésnapot BAZZA

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

bazza
És én?😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Joxy
Boldog szülinapot Manó!!!

igen a rang nem számit a puskapor szag a levegõben az igen😊)))

GoTCHa
iylen szinten a rang már nagyon nem számit semmit

GoTCHa
álatlában mindenki ezredes és alezredes.

GoTCHa
Heppi börzdéj Manóhun aleredes 😄 azt inkább nem mondom hogy mégegyszer ennyit kivánok 😄DD sokkal többet.

GoTCHa
nem fognak kitüntetni carajo ez csak iylen szemelgetés. amikor pl valaki õrnagy lesz azt is ki szokták irni. iylen nagyobb eseményeket. vagy nem tudom de az biztos😄 reménykedjünk benne mert akkor még fényesebb lenne a glóriánk minden esetre gégé hogy bekerültél az ujságba.

Csirke4
Kinek van nálatok a legnagyobb rangja?
szerintem azt irja kitûntettek volna ha akcioban elnem halálozol 😄DDDD

CarajoEsp
TESZEM A DOLGOM:😄

Csirke4
Egyébkent valami ilyesmi:
Caraesp Elismert a kiemelkedõ teljesítményért
Valami ilyesmi 😊
Csirke4
"he was listed as Killed in Action" Hehe ez teccik 😊
CarajoEsp
Caraesp Recognized for Outstanding Effort!

German military officials recognized Caraesp for an outstanding effort on September 12th. Caraesp killed 4 enemy units and attacked multiple targets during a mission that lasted 10 minutes long. After the mission, he was listed as Killed in Action.
Ez micsoda? Lehet ,hogy kitüntetnek?😄D