WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Hol van Lachun?
0Fritz0
Itt van még egy:

Még átnéztem néhány "fejes" aktáját, de csak ennél (Meg az elõzõnél) láttam ilyen kirívó esetet. Kiváncsi lennék, hogy mivel magyarázná azt, hogy amíg õ 110-szer nyiffantott ki valakit, addig a "másik" miért nem érte el legalább a PFC rangot...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

... és különben is mit offolod itt a fórumot.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Hallom eszel!

Punker
itthon vagyok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punkerwork
lehet 7-re haza érek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Van kémkedés a játékban, de meglehetõsen ritka. természetesen a való életben is volt kémkedés, így ezt felfoghatjuk akár a kémkedés lehetõségének szimulálásnak is 😊)) Lehet hogy kémelhárításra is szükség lesz? 😊 Természetesen free trialkor annyit kémkedsz amennyit akarsz, bár ha azt veszem a havi 13 dollár egy kémért nagyon is kevés 😉

CarajoEsp
Köszönöm. Az az igazság ,hogy a kor tényleg keveset számít. Pár az tény ,hogy azok akik 25fölött vannak talán nyugodtabban állnak az ilyen játékokhoz. (Ez saját meglátás és nem filozófus mondta9😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

0Fritz0
Annyira azért nem, mint Cara. Dobj rá még 6 elgémelt évet 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pont rád gondoltam, mikor azt írtam "tisztelet a kivételnek". Ha jól sejtem Fritz is a fiatalabbakhoz tartozik.
A kor sajna nem sokat számít a játékoknál (máshol sem), láttam sok 30-on felüli kisgyereket azon nyavajogni, hogy gyengítették kedvenc tápos karijukat, stb...
CarajoEsp
Shad 18 vagyok😄 (persze ott van a "tisztelet a kivételnek" ,de gondoltam megjegyzem😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punkerwork
ha ma túlórázok ezerrel akkor holnap nem kell bejönnöm és mehetek robbantgatni hadjáraton

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Csak Mano segithet!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

0Fritz0
Persze, ez teljesen megszokott dolog... 😊

Nem néztem meg, hogy milyen egységekkel "szuiszájdolta meg magát", de ha csak sima puskásról is van szó, akkor is egy full város gyalogságát tette múlt idõbe.
Az a tény hogy mindezt a szövik kárára tette nem teszi megbocsáthatóvá, mert ennyi erõvel akár csinálhatta volna velünk is, hiszen számára csak az a fontos hogy legyen csillag a neve elõtt.

A wwiionl-nak küldött mélem visszadobódott, tud valaki egy Emil címet, ahová el tudnám küldeni a cuccost?

Igen tegnap sikeresessen két laffit kicsináltam imádom a berregQ kis teher autot és futva is utol lehet érni😊)(mondjuk ez azért durva nem?)

Puszika csokkkkkkkkk cijja van kodom majd tudlak már hívni😊)

Ma délután melozok ugyhogy adjadok nekik 1000el helyettem is😄DDD

kincsed
szia Drágám!És szia minden kis katonának!!!Remélem romboljátok a csigazabálókat!!!
Én átmentem a franciáknak kémkedni,azért nem vagyok 😊)))

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

!S na megint dilemma, ez azért érdekes dolog😄DD

Csirke4
Azért nem találkoztál mert profin kémkednek!
Ebben nincs semmi különös.
A Ghosty srác a Ghosty13 nevû karakterét úgy fejlesztette fel Brigadier Generállá, hogy egy másik karaktert csinálva azt mindíg lelõtte.
Ez az opponenseket összehasonlító statisztika, a 0 kill nem azt jelenti, hogy a srác soha nem halt meg, hanem azt, hogy az adott ellenfél még nem ölte meg eszer sem.

Akkor lenne igazán undorító, ha egy fb-t kempelve sorra hozná ki a technikákat és lõné szét. A játék felépítése miatt ezt meg lehet csinálni. Két accounttal pl kémkedni is lehet.
Szerencse, hogy ezzel a játékkal elsõsorban az érettebb korosztályok játszanak, mert ilyesmikkel személy szerint nem találkoztam eddig.
Csirke4
Vagy csak nagyon ügyes 😊
Ügyesen elrejtõzött és bennmaradt a játékban amíg elment lefeküdni, aztán amikor fölébredt akkor folytatta. És ezt sokszor megismételte
0Fritz0
Eccerû, csinált 3 karit, amikbõl az egyiket fejlesztette azzal, hogy a másik kettõt sorozatosan le/kilõtte. (Talán ez még egy géppel is megoldható)
Elég gusztustalan és szánalmas dolog.

Punker
hát eléggé gyanús, az meg hogy még soha nem halt meg méggyanúsabb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bigapó
Ez valami hack vagy cheater a srác?

The Matrix has you...

0Fritz0
Ezt elküldtem a HQ-nak is...

Gratulálok!!!!!

Punker
aszem megvan a vizsgám 😊

Valahol Mano olvasta a ww2 átlag életkora 30 év felet van és ez suerintem a reális és értékelhetQ😊))

!S jóestétt mindnekinek remélem ma tudok jönni😊)

Csirke4
"nem nagyon jön be ez a játékmenet."
Én a játékmenetrõl beszélek. Nem szeretem az olyat mint a Doom,Serius Sam.
Random_
Jaj most mé szósz be. Én is alig játszok talán kéthetente (igazán kihasználom az elõfizetést) sajnos rajtam kívül álló oko miatt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
mi jön be a spam-elés? mert hogy nem játszol azt tudjuk.....

Csirke4
Nagyokat néztél volna ha láttad volna, hogy szedtek a stukák az IL-2-ben... 😊
Csirke4
Én titenésves vagyok és bejön... :-D
Punker
ráklikkelsz az adott ember nevére (itt SG-n) és ott van a kora (ha nem volt lusta kitölteni)

A 1sthpr átlagéletkora 20 év fölött van. Ehhez a játékhoz sok türelem, kitartás és csapatmunka kell. A tizenéveseknek (tisztelet a kivételnek) nem nagyon jön be ez a játékmenet.
Mano vegye fel a WWIIonline-os pólóját és menjetek el toborozni!
Kellenek a golyófogók, de az sem lenne rossz, ha pár szuperpilótát át tudnátok csábítani.
drakula 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

szépjóreggelt
én 29-én megyek a Zrínyibe nyílt napra 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Eper
Egy windows install után visszatértem.
Az volna a kérdésem,hogy Ti kedves fórumozok, hány évesek vagytok?remélem nem pofátlanság megkérdezni,csak érdekelne hogy milyen korosztály játszik leginkább evvel a játékkal.
Én 23 éves vagyok. A válaszokat elõre is köszi!

Nem értek a lovakhoz

Punker
ma sikerült Matildát szétkapnom 😊

Mindenestre 75% a fejlesztési kör, hamarosan pezsgõt bonthatunk a bunkerben.

0Fritz0
A pz3h-val teljesen igazuk van, mert amit nem lehet kifejleszteni, azt nem is lehet elpusztítani...

Punker
a stuka zuhanóbombázó volt, nem vadász.....

Csirke4
Nem lehet õket stukával leszedni?
Oké értem akkor nem szóltam csak az zavar hogy ezek a légvédelmik leadnak rá pár száz lövést egy átrepülés alkalmával és nem képesek lelõni😞
A Heinkel tetû lassú, a db-7-est a sebessége védi meg a lelövéstõl ill. azért mert a flak 30-as gyengébb.