19663
  • Hupi
    Ha jó magas a morálod jobban viseled a találatokat.
  • Punkerwork
    mutatja mennyire éled túl a küldetéseket :)
  • Punkerwork
    minek?
  • Csirke4
    Az emberem morálja mire jó?
  • Csirke4
    Hupi ezeket elküldted az OKW-nak?
    128-ik oldal
    #2853-ik
    és
    #2854-ik hsz.
  • Csirke4
    Ismerős... :)
  • Punkerwork
    tarkó lövés luger-rel :) legjobb különösen mikor bug-os a rendszer és 3 tár LMG-t meg se éreznek hátulról félméterről.
  • Random work
    Én puskánál alább nem adom, de ha lehet akkor gránát. Nekem is voltak szomorú tapasztalataim.
  • bazza
    Semmi baj, de azt vki megnézhetné, hogy nála működik-e a felhnév és jelszó amit kaptam....
  • Shad01
    Egyszer én is meg akartam késelni egy francia ATG-t. Többet nem fogom megpróbálni. Azzal ölt meg, hogy felémfordult.
    Másik kedvenc halálozási módom, mikor sapperrel hozzáérek az álló tankhoz.
  • 0Fritz0
    A mai nap is a szokásosat hozta, "kitérkikésőbb"-et játszottunk a pajtikkal. Itt pont egálra hoztunk ki egy meccset. :)
  • lachun
    Sajnálom éppen egy stuit kergettem de valszeg akkor holanap meg oldjuk ,manuálisan nem szokot a patch müködni sajna!!!
  • Csirke4
    Bezzeg azt a részt kihagytad, hogy én vittelek haza titeket opellel. :)
    Persze a Csirkeopel szeretetszolgálat mindenkit hazavisz ha van olyan hülye hogy fölül rám :DDDDDDDDDD
  • Sippie
    áááááááááááááááááá
  • Sippie
    A mai napon... igazán büszke voltam. Sajnos kevesen élték át hogy miért, és hogyan...
    A nap vége felé egyre fogyatkoztunk, sokan elestek közülünk, legtöbben Buzanczy ostrománál. Közöttük volt Shad is, aki 88asával pusztította az ellenséges tankokat... de egy túl járt az eszén... a H-39 aki a semmiből bukkant elő... és hatalmas szerencséjére nem kapott szeretetcsomagot a 88asból... Ezért hát Shad sajnos nem menekülhetett , így ő is elesett...
    Mégis büszke vagyok... mivel a bosszú mindig édes... mi gyalogosok nem adtuk fel, és utána jártunk a H-39esnek... büszke vagyok, mert egy fiatal ifjú, élete egyik legcsodálatosabb kill-jét könyvelhette el... ő nem más, mint Sudesz a sapper. Sudesz leleményességének köszönhetően megleckéztette a mocskos franciát... íme

És az eredmény:

Ez jó mulatság, férfi munka volt. Szalutálok.

Shad... megbosszultunk.
  • 0Fritz0
    Nem találtam ilyet.
    De írtad, hogy nem fogadta el a jelszavadat, itt lehet a bibi, ugyebár. :)
  • bazza
    Tudom, de úgylátszik az én PlayGATEem az előző verziókhoz ragaszkodik :)))

Manuálisan nem tom feltenni az 1.18.4-es patchet?
  • 0Fritz0
    A gém jelenleg az 1.18.4-es peccsel megy.
  • bazza
    Lacus! A PlayGATE ablakba beírom a felhnevet meg a jelszót, OK, aztán úgytesz mintha indítaná a játékot, csakhogy az nem indul. Kis idő után rájöttem, hogy bármit írok be jelszónak ugyan ezt csinálja...:)Megpróbáltam a másik felhnevet és jelszót de ugyan ez! Megpróbáltam belépni a www.wwiionline.com login részében, de ott nem fogadja el egyiket se, ezért gondoltam hogy rossz a jelszó, vagy a felhnév. Ezt nem akartam a TS-en mondani, mert nem szándékoztam zavarni a harcokat. (lehet h az én készülékemben van a hiba, bár nemtom hogy mi lehet...felnyomtam a gémet ->>1.18.2, felnyomtam a legújabb PlayGATE-t, aztán leszedtem az 1.18.3-as patch-et, de továbbra se akarja Update-elni magát, talán az acc. miatt) [Offline-ban a játék tökéletesen fut, szóval a gépem is megfelelő neki]
  • Csirke4
    Lehet hogy a laffy olyan gyorsan ment hogy már nem is láttad és az ment át rajtad :)

(Láttatok már repülő laffyt? :D)
  • Hamlet
    Ez a durva!!! Csigazabálók tolták azt a szart! :) Azt hinné az ember, hogy aki csigát eszik, nem lesz túl gyors :)
  • Csirke4
    Gondolom Laffyval húzták
  • lachun
    jézusom mennyivel ment?
  • Hamlet
    Egyébként Ő volt a hülye. :)

Én cska szépen kúsztam a sövényben... mellettem hullottak a társak az ATG-nek köszönhetően. Ezért felé kúsztam tovább, hogy majd jól kigránátozom... persze nem tudtam, hogy hol van, mert ha kidugtam volna az orrom kapok 5-10 lövést. Szóval kilőtt mellettem egy embert aki volt olyan bátor, hogy futott 5m-t. Aztán a hülye ATG bejött a sövénybe! Normális az ilyen? Közelharcot akar az ellenséges gyalogsággal?? :) És egyébként szerintem jóval gyorsabban tolták a megengedett sebességnél! :)
  • lachun
    ne adfel engen egy tetö közepén késeltek meg bröselben ,csak ne mtudom hogy került mögém az angol, mert körbe körbe forogtam
  • 0Fritz0
    Én hősöm...
  • Hamlet
    Azt hiszem elszenvedtem minden idok legmegalazobb halalat! ATTOLTAK RAJTAM EGY Francia ATG-t!!! :))))

Ház ez kész! :))
  • lachun
    MA GYÜLEKEZÖ 13-TOL TSn
    Eligazitás és harc!!!!
  • lachun
    !S joreggelt ill jonapot mindenkinek!!!!
  • lachun
    2800 huf lesz nekem ez megéri még igy is.
  • pedrohsi
    Emelik az előfizetési díjat, ami a többi játékhoz hasonlóan havi 15 dolcsi lesz. Egyedül az éves előfizetés éri meg az összehasonlítás szerint.

Előfizetés
  • lachun
    Pontos város nevek aik az ij pacht el kerültekbe!!!!
    -Eastern Map edge, Germany, Trier to Koln
    Schweich
    Piesport
    Zemmer
    Wittlich
    Daun
    Musch
    Kreuzberg
    Meckenheim
    Niederkassel
    -Southern Map edge, France, Sechault to Reims
    Sommepy
    Betheniville
  • Hupi
    VASÁRNAP 14:00
  • Punkerwork
    adjatok nekik :) én ma melózok utána még nem tom mi lesz, holnap meg új rendszert kéne otthon csinálnom, de lehet inkább elhalasztom és megyek hadjáratra :)
  • lachun
    !S na akkor sok hupi val harcolok ma:) Shad gyere mert kellene accaunt még!!!!
  • Sippie
    Megmondom neked, hogy van :P és ostromoljuk is :P
  • Sippie
    Ééén??? Te bolond vagy... pff...
    Dehogy Panhardal, Somuával :D:D:D
  • Csirke4
    Sippi azt mond meg hogy van-e támadócél etainba. Mert ha igen akkor összedolgozva elfoglaljuk. (méghozzá most)
  • Csirke4
    Ja.
    Szóval te kempelted be mindig egy panhardal... :P
  • Sippie
    Etain volt a kedvenc repterem :( :( :(