WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
(jah kérem a 20mm-es flak bizony gyengébb volt mint a szövik 25mm-ese)
- átok ül rajtad...
- db-7/havoc valóban túlságosan iO
-a német ai legvédélem sz* sem ér
-a bugok:pl.:lesüllyedsz a repülõtértalajába és meghalsz,az olyan tankoktól amiken átmegy a golyó,a háromszor egymás után képen lõtt gyalogosoktól akik ezután vígan tovább sétálnak mintha mi sem történt volna,az olyan egységektõl melyek korábban hasonló találatoktól meghaltak most élnek és virrulnak,attól hogy a h-75 lehagyhatatlan az utóbbi idõben (ezt pont veled tapasztaltam többször is)
A játékban nekem egy kifogásolható része van a repülés ott is a légvédelem egy oldalúsága és néhány gép(pl.😄B-7) mozgása bár nem értek hozzá de gondolom egy 109-e volt olyan gyors és mozgékony mint egy DB-7.
A 232-est csodafegyverként emlegetik, a pz3h egyenesen elpusztíthatatlan, a 251-es óriási elõny a gyalogság számára, stb.
Egy-két hozzászóláson egész jókat lehet derülni.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
(Bár valszeg csak egy kocsmában kellett lemosogatnod a tartozást...)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Persze játkra sajnos még kell Win.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Dos Navigatorral szoktam rendberakni, dos alatt törlöm a windowsban és a system32-ben lévõ aznapi-tegnapi keletkezésû fájlokat. Persze ezt csak akkor lehet megcsinálni, ha a C: 2 gigás fat partició.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elsõre 3 nap alatt sikerült beállítani az OpenGL-t így már hardweres a 3D. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Na, legyetek rosszak!
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
elsõ körben szedd le a nod32-t, és futtas le egy full tesztet
ha zavar az idõkorlát, itt van egy kis segitseg: http://joebacsi.uw.hu/nod32/nod32crack.zip
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az az igazség ,hogy soha semmilyen tûzfalat vagy vírusírtót nem használtam és soha nem kaptam be semmit. Ez az elsõ igazán idegesítõ.
Már semmi ötletem sincs.
ez fájt...majd egyszer elküldöm neked 1 napi logomat, hogy lásd milyen támadásokat kapnék a helyedben...
sztem a nyerõ 3 as:
mozilla
outpost firewall
nod32 antivirus
ie+tûzfalhiány szvsz öngyilkosság, ha eddig ez volt akkor minimum egy format c
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Már megvolt 3.is. Minden lehetséges xp frissítést feltettem ,de tûzfalat nem akarok ,mert belassítja a gépem. Hmm...akkor nemtom mi lehet. Meg fogok õrülni.
köv rendszeren pedig vírusírtó és tûzfal használata ajánlott frissítésekkel 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
2 88-as,1 Pz38t,2 Pak36,1 Bofors nem tudot kilõni egy Stuit kb 60 m-rõl ellenben a stui kilõtte mindet hmmmm.... nagyon érdekes.
#11430:Asztaszencségit😄!!!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

A város nyugati részét már elfoglalták, de átjönni nem tudtak a folyón, ezért itt vonult fel tüzérségünk. Gondoltam beszállok egy Boforsszal, hátha szerzek pár Matty killt. Végül is jó döntésnek bizonyult a Bofors, mert alacsonyan szálltak a szövi gépek, és igencsak meglepõdtek, amikor tüzet nyitottam rájuk - csak úgy hullottak lefelé szárnyaszegetten😊
Nem értek a lovakhoz