WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez biztos így van de míg õk 1500m-n lelövik Shad He-111-es gépét addig ez mi oldalunkun 300m-es magasságon sem sikerül Egyébként ha bármi hülyeséget írtam volna akko bocsi.
Hja megspóroltál volna 39 Ft-ot. Hát ezért tényleg kár

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Ja, beugrom érted ha jössz.

Punkerwork
az Pesten van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
"Budapesten szerdán 195,35/50 forinton jegyezték a dollárt, csaknem 3 forinttal gyengébben a keddi 198,45/55 forintnál." de jó hogy vasárnap fizettem a game-t

Október 30.-án rep. szim bajnokság és makett kupa lesz a Bólyai János Fõiskolán. A belépés ingyenes, Manó és én biztos ott leszünk. Jön még valaki?

Ez természetes minden más játékprogramnál így van...

- már elnézést de ez hülyeség, ugyanaz az ai modell van német ill. szövetséges oldalon
(jah kérem a 20mm-es flak bizony gyengébb volt mint a szövik 25mm-ese)
- átok ül rajtad...
- db-7/havoc valóban túlságosan iO

Bocsi de igenis zúgolódok de nem a technikai elmaradottság miatt hanem:
-a német ai legvédélem sz* sem ér
-a bugok:pl.:lesüllyedsz a repülõtértalajába és meghalsz,az olyan tankoktól amiken átmegy a golyó,a háromszor egymás után képen lõtt gyalogosoktól akik ezután vígan tovább sétálnak mintha mi sem történt volna,az olyan egységektõl melyek korábban hasonló találatoktól meghaltak most élnek és virrulnak,attól hogy a h-75 lehagyhatatlan az utóbbi idõben (ezt pont veled tapasztaltam többször is)
A játékban nekem egy kifogásolható része van a repülés ott is a légvédelem egy oldalúsága és néhány gép(pl.😄B-7) mozgása bár nem értek hozzá de gondolom egy 109-e volt olyan gyors és mozgékony mint egy DB-7.
Cimbinek és a többi zúgolódónak üzenem, hogy olvasgassák néha a játék hivtalos fórumát. Ott megtudhatják, hogy a német technika a tapasztalataikkal ellentétben nagyságrendekkel a szövetségesek fölött van.
A 232-est csodafegyverként emlegetik, a pz3h egyenesen elpusztíthatatlan, a 251-es óriási elõny a gyalogság számára, stb.
Egy-két hozzászóláson egész jókat lehet derülni.
Punkerwork
lehet szombaton is melóznm kell, úgyhogy az utászokat másnak kell vezetni a hadjáraton (ha lesz)

CarajoEsp
Isteni. Most nem fagyott ki egész éjjel. Remélem megoldódott végleg. Nagyon köszi.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

0Fritz0
Ilyen hosszú volt az eltáv, vagy valami szupertitkos küldetést teljesítettél?
(Bár valszeg csak egy kocsmában kellett lemosogatnod a tartozást...)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_
Na ja az ilyenek miatt térek át jelenleg a Linuxra.
Persze játkra sajnos még kell Win.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mostanában én is 2-3 naponta bekapok egy férget, ami kb 5-10 perc után reszeteli a gépet. Ha be akarok menni a windows könyvtárába, ahol helyileg a fájl van, akkor azonnal reszetel.
Dos Navigatorral szoktam rendberakni, dos alatt törlöm a windowsban és a system32-ben lévõ aznapi-tegnapi keletkezésû fájlokat. Persze ezt csak akkor lehet megcsinálni, ha a C: 2 gigás fat partició.
Punker
lehet azért olyan tetû lassú a géped mert pekaptál pár trójait+férget 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Én meg belemászta, a Linux megismerésébe persze megvan a game és ha besokalok akkor join.
Elsõre 3 nap alatt sikerült beállítani az OpenGL-t így már hardweres a 3D. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hahó bajtársak! mi a helyzet a harctéren? lassan már kezdem nembírni ezt a kurtafarkúan sok tanulást,s szal lassan jövök vissza 😊
Na, legyetek rosszak!

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

joebacsi
honnan tudod hogy nem?
elsõ körben szedd le a nod32-t, és futtas le egy full tesztet

ha zavar az idõkorlát, itt van egy kis segitseg: http://joebacsi.uw.hu/nod32/nod32crack.zip

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

CarajoEsp
Hmmm.
Az az igazség ,hogy soha semmilyen tûzfalat vagy vírusírtót nem használtam és soha nem kaptam be semmit. Ez az elsõ igazán idegesítõ.
Már semmi ötletem sincs.

joebacsi
"tûzfalat nem akarok ,mert belassítja a gépem"
ez fájt...majd egyszer elküldöm neked 1 napi logomat, hogy lásd milyen támadásokat kapnék a helyedben...

sztem a nyerõ 3 as:
mozilla
outpost firewall
nod32 antivirus

ie+tûzfalhiány szvsz öngyilkosság, ha eddig ez volt akkor minimum egy format c

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

CarajoEsp
😞
Már megvolt 3.is. Minden lehetséges xp frissítést feltettem ,de tûzfalat nem akarok ,mert belassítja a gépem. Hmm...akkor nemtom mi lehet. Meg fogok õrülni.

Punker
format c:
köv rendszeren pedig vírusírtó és tûzfal használata ajánlott frissítésekkel 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CarajoEsp
Nem tudja valaki a megoldást arra amit a 11431-ben írtam? Ha valami új vírus jött ki nem tudja senki mi a frászt kell feltenni? Mert jelenlegh semmit nem tok használni és halál ideg vagyok.

Ma nagyon érdekes dolgot láttam:
2 88-as,1 Pz38t,2 Pak36,1 Bofors nem tudot kilõni egy Stuit kb 60 m-rõl ellenben a stui kilõtte mindet hmmmm.... nagyon érdekes.
Punkerwork
a tegnap esti game-nak mi lett a vége? ma is lesz valami hasonló megmozdulás? mondjuk nekem mennem kell a pecóba takarítani mert a melósok elég nagy koszt csináltak és délelött nem volt idõm takarítani.

CarajoEsp
Értem. Nincs valami ötleted mit kell leszednem? Mert ez a dolog kikészít. Amint elkezdek letölteni és bejön a képõernyõkímélõ rögtön kifagy. Majd megõrülök.
#11430:Asztaszencségit😄!!!

Punkerwork

Punkerwork
van valami új féreg

CarajoEsp
Nem tud valaki valamit egy új vírusról. Tegnap vettem észre ,hogyha a gépet sokáig állva hagyom(váltakozó idõ után) ,a gép alján a tálca és az alsó Tools fekete lessz és csak a restart segít. Mivel mindkét itthoni gépemmel megcsinálta ,ez biztosan Szoftver dolog. Csak foglamam nincs mi lehet.

Nagyon helyes 😊)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punker
LMG-vel beszabadultam FB-n a gyalogos spawn-ba, az utolsó 2-õt késsel szúrtam le 😊

Igen halottam sajna valami nem oké a néha a számolással!!

Punker
tegnap engem a PAN és az S-35 szivatott meg, pedig még a tornya is lerepült még se kaptam meg a kill-t 😞

Jo neked nekem ha látom a találatott és porzik a gép akkor sem ad semmit még damagétsem😊))

Punker
én 20-assal 1-2 gépet eltaláltam 😊

Gratulálok én boffal sem és 30 assal sem tudtam gépet leszed😊))))

!S jónapot !!!

Venlo védelmébõl vettem ki részem a jó öreg Boforsszal:
A város nyugati részét már elfoglalták, de átjönni nem tudtak a folyón, ezért itt vonult fel tüzérségünk. Gondoltam beszállok egy Boforsszal, hátha szerzek pár Matty killt. Végül is jó döntésnek bizonyult a Bofors, mert alacsonyan szálltak a szövi gépek, és igencsak meglepõdtek, amikor tüzet nyitottam rájuk - csak úgy hullottak lefelé szárnyaszegetten😊
Dvd képet lehet vele csinálni, de kilövi a másolásvédettséget is?
Punker
alkohol 120%

Hi! Valaki mondjon már nekem egy olyan progit, amivel másolásvédettséggel ellátott dvd verzios játékokat lehet cd-képfájlba konvertálni,mint pl a clone cd,de dvd-re kéne!
Vissza támadtunk Spontinba csak nekem sajna idö van😊)

Punker
sappoltam Pan-t frankón kigyulladt ahogy kell, meg S-35-öt a tornya is lerepült, de egyik kill-t se kaptam meg 😞

Letérdelve ebben a pozícióban kell felhelyezni a csomagot. Ha jól csináljátok, szétrobban a panhard.
Panhard sappolás Cimbi módra:

Az lehetett a baj, hogy valószínûleg közelebb voltát egy ellenséges zászlóhoz mint a sajátodhoz. Ez városon belül elõfordulhat.
Punker
az messze van, zászlótól "10" méterre legyél

Eper
zászlótól kb "wwII online mértékegység szerint" kb 200 méterre voltam,szóval tisztán lehetett látni még szabad szemmel is,hiszen azt figyeltem puskával és a fosingesek rohangáltak oda hogy elfoglalják.Egy bokor aljában sunyiskodtam,vártam 2 -3 percet,erre jött egy teherautó...asszem 2 ember élte túl

Nem értek a lovakhoz

Eper
Az van amit Lachun ir,zászló közelben léptem ki..akkor ez valami bug lehet,reméljük egy patchben kijavitják,mert ezért kaptam volna szépen pontot szerintem 😞

Nem értek a lovakhoz