19663
-
Hupi #13097 Ha jó magas a morálod jobban viseled a találatokat. -
#13096 mutatja mennyire éled túl a küldetéseket :) -
#13095 minek? -
#13094 Az emberem morálja mire jó? -
#13093 Hupi ezeket elküldted az OKW-nak?
128-ik oldal
#2853-ik
és
#2854-ik hsz. -
#13092 Ismerős... :) -
#13091 tarkó lövés luger-rel :) legjobb különösen mikor bug-os a rendszer és 3 tár LMG-t meg se éreznek hátulról félméterről. -
#13090 Én puskánál alább nem adom, de ha lehet akkor gránát. Nekem is voltak szomorú tapasztalataim. -
#13089 Semmi baj, de azt vki megnézhetné, hogy nála működik-e a felhnév és jelszó amit kaptam.... -
Shad01 #13088 Egyszer én is meg akartam késelni egy francia ATG-t. Többet nem fogom megpróbálni. Azzal ölt meg, hogy felémfordult.
Másik kedvenc halálozási módom, mikor sapperrel hozzáérek az álló tankhoz. -
#13087 A mai nap is a szokásosat hozta, "kitérkikésőbb"-et játszottunk a pajtikkal. Itt pont egálra hoztunk ki egy meccset. :)
-
lachun #13086 Sajnálom éppen egy stuit kergettem de valszeg akkor holanap meg oldjuk ,manuálisan nem szokot a patch müködni sajna!!! -
#13085 Bezzeg azt a részt kihagytad, hogy én vittelek haza titeket opellel. :)
Persze a Csirkeopel szeretetszolgálat mindenkit hazavisz ha van olyan hülye hogy fölül rám :DDDDDDDDDD -
#13084 áááááááááááááááááá -
#13083 A mai napon... igazán büszke voltam. Sajnos kevesen élték át hogy miért, és hogyan...
A nap vége felé egyre fogyatkoztunk, sokan elestek közülünk, legtöbben Buzanczy ostrománál. Közöttük volt Shad is, aki 88asával pusztította az ellenséges tankokat... de egy túl járt az eszén... a H-39 aki a semmiből bukkant elő... és hatalmas szerencséjére nem kapott szeretetcsomagot a 88asból... Ezért hát Shad sajnos nem menekülhetett , így ő is elesett...
Mégis büszke vagyok... mivel a bosszú mindig édes... mi gyalogosok nem adtuk fel, és utána jártunk a H-39esnek... büszke vagyok, mert egy fiatal ifjú, élete egyik legcsodálatosabb kill-jét könyvelhette el... ő nem más, mint Sudesz a sapper. Sudesz leleményességének köszönhetően megleckéztette a mocskos franciát... íme
És az eredmény:
Ez jó mulatság, férfi munka volt. Szalutálok.
Shad... megbosszultunk. -
#13082 Nem találtam ilyet.
De írtad, hogy nem fogadta el a jelszavadat, itt lehet a bibi, ugyebár. :) -
#13081 Tudom, de úgylátszik az én PlayGATEem az előző verziókhoz ragaszkodik :)))
Manuálisan nem tom feltenni az 1.18.4-es patchet? -
#13080 A gém jelenleg az 1.18.4-es peccsel megy. -
#13079 Lacus! A PlayGATE ablakba beírom a felhnevet meg a jelszót, OK, aztán úgytesz mintha indítaná a játékot, csakhogy az nem indul. Kis idő után rájöttem, hogy bármit írok be jelszónak ugyan ezt csinálja...:)Megpróbáltam a másik felhnevet és jelszót de ugyan ez! Megpróbáltam belépni a www.wwiionline.com login részében, de ott nem fogadja el egyiket se, ezért gondoltam hogy rossz a jelszó, vagy a felhnév. Ezt nem akartam a TS-en mondani, mert nem szándékoztam zavarni a harcokat. (lehet h az én készülékemben van a hiba, bár nemtom hogy mi lehet...felnyomtam a gémet ->>1.18.2, felnyomtam a legújabb PlayGATE-t, aztán leszedtem az 1.18.3-as patch-et, de továbbra se akarja Update-elni magát, talán az acc. miatt) [Offline-ban a játék tökéletesen fut, szóval a gépem is megfelelő neki] -
#13078 Lehet hogy a laffy olyan gyorsan ment hogy már nem is láttad és az ment át rajtad :)
(Láttatok már repülő laffyt? :D) -
Hamlet #13077 Ez a durva!!! Csigazabálók tolták azt a szart! :) Azt hinné az ember, hogy aki csigát eszik, nem lesz túl gyors :) -
#13076 Gondolom Laffyval húzták -
lachun #13075 jézusom mennyivel ment? -
Hamlet #13074 Egyébként Ő volt a hülye. :)
Én cska szépen kúsztam a sövényben... mellettem hullottak a társak az ATG-nek köszönhetően. Ezért felé kúsztam tovább, hogy majd jól kigránátozom... persze nem tudtam, hogy hol van, mert ha kidugtam volna az orrom kapok 5-10 lövést. Szóval kilőtt mellettem egy embert aki volt olyan bátor, hogy futott 5m-t. Aztán a hülye ATG bejött a sövénybe! Normális az ilyen? Közelharcot akar az ellenséges gyalogsággal?? :) És egyébként szerintem jóval gyorsabban tolták a megengedett sebességnél! :) -
lachun #13073 ne adfel engen egy tetö közepén késeltek meg bröselben ,csak ne mtudom hogy került mögém az angol, mert körbe körbe forogtam -
#13072 Én hősöm... -
Hamlet #13071 Azt hiszem elszenvedtem minden idok legmegalazobb halalat! ATTOLTAK RAJTAM EGY Francia ATG-t!!! :))))
Ház ez kész! :)) -
lachun #13070 MA GYÜLEKEZÖ 13-TOL TSn
Eligazitás és harc!!!!
-
lachun #13069 !S joreggelt ill jonapot mindenkinek!!!! -
lachun #13068 2800 huf lesz nekem ez megéri még igy is. -
pedrohsi #13067 Emelik az előfizetési díjat, ami a többi játékhoz hasonlóan havi 15 dolcsi lesz. Egyedül az éves előfizetés éri meg az összehasonlítás szerint.
Előfizetés -
lachun #13066 Pontos város nevek aik az ij pacht el kerültekbe!!!!
-Eastern Map edge, Germany, Trier to Koln
Schweich
Piesport
Zemmer
Wittlich
Daun
Musch
Kreuzberg
Meckenheim
Niederkassel
-Southern Map edge, France, Sechault to Reims
Sommepy
Betheniville -
Hupi #13065 VASÁRNAP 14:00 -
#13064 adjatok nekik :) én ma melózok utána még nem tom mi lesz, holnap meg új rendszert kéne otthon csinálnom, de lehet inkább elhalasztom és megyek hadjáratra :) -
lachun #13063 !S na akkor sok hupi val harcolok ma:) Shad gyere mert kellene accaunt még!!!! -
#13062 Megmondom neked, hogy van :P és ostromoljuk is :P -
#13061 Ééén??? Te bolond vagy... pff...
Dehogy Panhardal, Somuával :D:D:D -
#13060 Sippi azt mond meg hogy van-e támadócél etainba. Mert ha igen akkor összedolgozva elfoglaljuk. (méghozzá most) -
#13059 Ja.
Szóval te kempelted be mindig egy panhardal... :P -
#13058 Etain volt a kedvenc repterem :( :( :(