19663
-
#13617 Csak okosan kell vele lőni... M60al is lehetett okosan harcolni, pedig azse volt valami hűde ;) Addmámeg msned lécci, dumám van veled :D -
#13616 Jaja! :)
Majd ha nagyon okos leszek akkor megköszönöm mindenkinek aki mellettem állt és segített és Sippinek és ne legyen világbéke mert akkor betiltják a wwii onlinét.
ámen -
#13615 wehehe :D
örülök hogy ezzel is a jövődön segíthettem, mivel így okosabb lettél... :D -
#13614 Sippi negatív kisugárzása nagyon zavaró.
Hiába gondoltam erősen hogy nem lesz dupla matek de hiába mert volt tanár -
#13613 meg fóka se :) -
LtVitez #13612 biza,mivel franciába még nemnagyon voltak,de ha aztvesszük 4 G-k se voltak még.. :) -
#13611 keleti fronton? :) -
LtVitez #13610 lehetek Qszinte? akkor a túlhevülés miatt szophatunk mert cserélhetjük a csöveket :D -
#13609 S754-es lapba meg nem fog bele menni a köv proci (939-es) szal sz@r az egész ha nincs pénze az embernek fullos gépet venni akkor nagyon ráb@szik mert szabvány váltások vannak, én is azért halogatom a gép cserét :( -
#13608 Nekem 15-én lesz esedékes fizetni addig megfontolom. Azért nem fizetek elő, hogy a játék képregény legyen esélyt nem kapva a rendes csatára.
Az új melóban bízhatok csak, hogy jól fizet meg összehúzom a nadrágszíjjat. Most ígyis ki kell perkálnom 100ezret szóval nem tom. Ahogy számoltam egy 50 kellene alaplapra és procira talán majd nyáron a jutalomból veszek addig meg reménykedek a fejlesztőkben.
-
#13607 nekem most vonják majd az éves előfizut le (a dollár ára meg kúszik fölfelé) de néha én is kiakadok a lassuláson -
#13606 + új alaplapot ne felejtsd el, az még min 1 huszas. -
#13605 Titkon remélem, hogy az 1,19-be kiokoskodnak valamit a srácok a sebesség növelése érdekében nekem ha már 10-re menne az fps akkor már boldog ember lennék. -
#13604 AMD 64 3000, 512Kb S754+cooler 28380 nettó 35475 bruttó
Szerintem ez nem olyan vészes. Szülőket meg kellene fűzni mert nekem se akad most erre lóvé, de amúgy játszhatatlan komolyan azon gondolkozok, hogy lemondom egy időre. Ez így vicc. -
#13603 most még csak ezzel osztjuk őket:
de ha ezt megkapjük
-
#13602 őszintén? csak azt tudom mondani hogy AMD-Sempron procit és Intel-Celeron-t ne vegyél, a többi meg húzós, én majd ha visszajöttünk a puding fejektől akkor kezdek el gyüjtögetni. -
#13601 Nemán!
Szerinted még 512-vel javulna? Szerintem a szűk keresztmetszet az alaplap és a proci most azt kellene javítani.
Van valami ajánlatod? Ha jól tudom, te értesz kicsit hozzá. :D -
#13600 hát szerintem nyugodtan mondhatjuk hogy 1 giga kevés, és a procinak is ajánlott a 2,5 -
#13599 Úgy érzem az 1 giga ramom elég és a radeon 9600XT 256 rammal
szerintem az alaplapot kellene lecserélnem egy n-force-ra és egy proci kellene a mostani nem ismeri a dual chanell ddr-t. Most AthlonXP 1,63 van. -
#13598 P4 1,6@2,1
9800Pro
1 giga ram
így elmegy, bár mióta vannak ernyősök nekem is sokkal lassabb. -
#13597 Nekem is 5-6 az fps.
Össze kellene szedni az optimálos configot!
Írja le kinek van rendes fps városban majd a configot is amivel játszik. -
#13596 negatív kisugárzás??
hát ember, nekem így is képregény a városi harc... ha mégegy FPS-em elvész akkor már a felére csökken :D:D:D:D
Mellesleg volt az a videó a tomcat14ről vagy kiről... ha nekem is olyan folyamatosan menne a játék asszem én is darálnám a szöviket :P -
#13595 Ne legyé mán ilyen! Nagyon sok a negatív kisugárzásod!
Képzeld el milyen poén lesz egymás csillagait és osztagjelzéseit mustrálni vagy a lelőtt csigazabálóét. :) -
#13594 "akarom-e én aztat"
sorry :D:D -
#13593 rangok? jáááj... azaz -10 fps még :D:D:D
De remélem úgy csinálják meg hogy ki-be kapcsolható legyen hogy akarom én-e aztat. -
#13592 És kéne egy olyan leírás ami leírja ezt az egész gémet.
Egy ujjabb fajta mert amik a topicnyitáskor lettek belinkelve azokban még nincs is ejtőernyő. :D
És ezt a leírást kell mindenkinek belinkelni ha betéved és megkérdezi hogy mi ez. :) -
LtVitez #13591 Szia Ever!! :)
Monddcsak ami volt kinn anno hír h lesz boltokba kapható (majd valamikor) a dobozos ww2online azzal mi a helyzet? -
#13590 A verziószámot nem kell beletenni a topic címébe lehet vele spórolni helyet.
A verziót bele lehet tenni a logoba. -
#13589 nem úgy kéne fogalmazni hogy "Már Ejtőernyősök is"?
Bár az igazán figyelemfelkeltő az lenne ha ennek a topicnak lenne a leghosszabb a címe vagy pl citromsárgával írnák :D -
manohun #13588 ok várom a felajánlásokat :) -
#13587 Ja és a magyar oldalon be kéne üzemelni a képek menüt mert most nem megy. -
#13586 Persze, de ha betéved egy nagyobb és tisztább logo sokkal többet elmond.
Úgy gondolom a logoban lenne gyalogos (ejtőernyős), repcsi, tank.
Kevesebb apró kép 3-4, de azok nagyobbak jobban láthatóak. Szép naplemente szép fák házak.
-
manohun #13585 azt nem látják akik nem jönnek be
rendfokozat és squad jelzés is a tervekben van -
#13584 Szerintem maradhat a régi név.
A logot frissítsük szerintem kb legyen 680x200 majd készítek pár variációt, de a többiek se fogják vissza magukat.
Olyat nem terveznek a fejlesztők, hogy a rangokat a ruházaton jelölnék? Szerintem tök állat lenne! Most olvastam, hogy a hud-ot úgy tervezik, hogy mindenki saját maga szájja íze szerint szabja testre oda pakolja ahova akarja és ki/be kapcsolható. -
manohun #13583 azé hogy többen be jöjjenek -
#13582 szerintem is nagyon zavaró az új cím -
#13581 Jut eszembe szerintem lehetne frissíteni a fönti képet.
A szöveg maradhatna csak kevesebb, de nagyobb képek lennének összeszedve. -
#13580 Mé lett átnevezve a topic? -
#13579 ehhe frítriált!!!! -
#13578 Csíter...