19663
-
lachun #13977 Lehet te a nagy BB re gondoltál:DDDD -
#13976 BB -
#13975 BB?? -
pedrohsi #13974 1.19-ről nehány apró hír.
Ez lesz az utolsó nagyobb peccs a BB megjelenése előtt
Rengeteg kisebb-nagyobb újítás és javítás lesz benne, a játék szinte minden részére kiterjed majd az újítások sora.
A peccs olyannyira jelentős, hogy valószínűleg nyílt béta lesz belőle, szóval mi is tesztelhetünk végre. -
#13973 nekem mindegy csak lepufanthassak 1-2 szövit, a tegnapi game az jó volt -
#13972 Nekem az angolok felpiszkálták az agyam nem kéne ott osztani? :) -
#13971 még melózok 8 körül megyek game-zni valamit hagyjatok nekem is :) -
lachun #13970 nem kell stuka már ill most Shad Fw-190el rángatja le a shermik tornyait:))) -
#13969 vedd úgy hogy szóltam :)
Persze lehet megkéne tanulnom bombázni stukával :/ -
#13968 ha kell faroklövész szólj :) -
#13967 arra jövök én is !!! Shermanók bombázását vállalom, csak biztosítsatok egy C4-est :D -
lachun #13966 De majd ma Remélem Shad megalkitja mais a tankkiller repülös századott:DDDD -
#13965 Talán így nem kapitulálnak olyan hamar. -
lachun #13964 Na ezt énse szerintem valami turpisság van benne:DDDD -
#13963 Én inkább csodálom miért nem vagyunk képesek kiverni az Angolokat csak egy város van nem értem miért nem indulunk rá. -
lachun #13962 Azért meglátszik az Axis össze tartás !!!
Alied még a tejért is shermannal megy és 3 gyáruk sem birja ez érdekes:))) -
#13961 hihetetlen hogy még mindig nem adták meg magukat -
#13960 jujj de csúnyák szegények:DDDD nem a vizezéssel van a baj, hanem, hogy meleg:P -
lachun #13959 Mega kalácsképü ,halszagu angollányok is ugye ,meg a vizezett angolféle ser:DDDDD -
#13958 Szeretünk rajta hamar túlesni :)
Meg aztán már vár minket a jó kis angol termőföld, pici kastélyokkal... :) -
#13957 Na ezen a héten Axis partraszállás angliában! :D
Ez egy rövidecske hadjárat volt :D
2 hónap :) -
LtVitez #13956 asszem erre pont jó az aláírosám -
Hupi #13955 Átállnak? pfff.... Álljanak! Inkább veszítsünk és harcolok egy maréknyi tengelyhatalmi katonával akikről tudom hogy nem hagynak cserben...
Volt idő, amikor egyesek még KÖLNT(!) is védelmezték az utólsó órákban:
-
LtVitez #13954 igen,erre a bizonyos eseményre még énis emlékszem,valami 15-20 christy meg matty... szép volt,nemtudtunk kijönni a spawn házból :D -
#13953 erre én is emlékszekem crusaderek voltak^^ -
#13952 -
#13951 mellettem egyszer elrobbogtak a tankjaik, aztán az 5. észrevett és kinyírt :) -
#13950 Én nagyon ritkán látok jól szervezett szövi támadást.
Egyszer láttam mióta játszottok, hogy jött egy oszlop tank és szépen bekempelték az AB-t egymást fedezve több sorban.
Amúgy a saját egységeink között több ilyet láttam. Szerintem... -
Shad01 #13949 KILLER írta a http://www.ignoro.co.uk/cgi-bin/parse.pl oldallal kalpcsolatban.
It's pretty far off, especially on total numbers.
By about 40%
Aki tudja, lefordíthatná.
Álítólag az oldal a küldetésstatisztikák alapján számol, ezért a konkrét értékek biztosan rosszak, de szerintem az arány nagyjából helyes. -
#13948 kb jó lehet, nagy átlagban a szövik vannak többen. -
Shad01 #13947 A játékban lévők játékosok megoszlása:
http://www.ignoro.co.uk/cgi-bin/parse.pl
Nem tudom, hogy hivatalos-e, vagy mennyire pontos, de első ránézésre korrektnek tűnik. -
#13946 ja, a különbség hogy mi az első vereség után nem állunk át -
Shad01 #13945 Über német tankok? Merre vannak? Még nem találkoztam velük a játékban.
A játék kezedetekor az összes tankjuk és atg-jük ki tud lőni minden német páncélost. Ez fordítva nem igaz. A pz3h és a Pz4g megjelenésekor kapunk végre olyan tankokat, amik képesek leküzdeni a szövetségesek hasonló fejlesztésű tankjati. A pak38-nak meg már megyűlik a baja a shermannal. -
#13944 1.19 mikorra várható? -
#13943 -
pedrohsi #13942 Egyébként érdekes volt beleolvasni a szerverpopulációról szóló topikba (vita a szerverpopulációról) Ezek alapján megbizonyosodtam arról, hogy valóban sokan váltanak egyik oldalról a másikra, aztán vissza, aszerint, hogy éppen mit fejlesztett ki az adott oldal.
A németek természetesen a szövetséges légirő miatt panaszkodnak, míg a szövik az über német tankok miatt, amik ellen nincs megfelelő minőségű tankjuk.
A legnagyobb gondjuk viszont az, hogy a jóval többen játszanak a német oldalon, főleg a kezdeti sikerek után. Pár tucatnyi város eleste után pedig egyre fogynak a szövik, és meglehetősen kevesen éreznek kedvet a játékhoz, látva a német előrenyomulást - nem beszélve azokról, akik rögtön átállnak az éppen győzelemre álló oldalra. -
pedrohsi #13941 Ez egy aláírásból van és nagyon tetszik:
-
#13940 Nekem is van MSN-em meg ICQ-m :D
-
lachun #13939 Jelentem Arras városa a mienk és Boyler széjjel szaggatta az után potlás ut vonalukat a franciáknak:)))
vakamint Fricz és Shad kinyirt, Tobakkal egy jo pár repcsit meg Shermant:DDDDD -
lachun #13938 !S én vagyok most!!!MSN meg icukán is!!!