19663
  • LtVitez
    amúgy srácok,mondjátok már mi a helyzet Veletek???? ezer éve nemdumáltunk (gondolom jópáran örültek is neki:) ),Fricci Téged is üdvözöllek,meg apudat is,lécci add már át neki! :)
    tényleg msn-je van valakinek?
  • LtVitez
    nos,az elmúlt négy év óta azthiszem perfekt vagyok :)

Lacus: köszi a kinevezéshez! :D
  • lachun
    utálok félálva elmenetel elött irogatni az eredmény nem kétséges LTVitéz kinevezlek Enigma felelösnek ,és Gratulálok:))
  • 0Fritz0
    Vitéz és milyen szinten beszélsz Lacusból?
  • LtVitez
    Még ha lettek volna szárnyasok!! Mikor beértem az AB-ra azt hittem itt nemlesz nyugi erre minden repülö eltünt,egy árva hurry hullott méltóságteljesen az AB mellé azt annyi volt.

Itt a fordítás :)
  • Random work
    Akkor nem bennem van a hiba pedig kicsit ittam.
  • 0Fritz0
    Az AB-t ki tudtam venni, a többi passz... :)
  • lachun
    nezt fejtsétek meg:DDDD
  • lachun
    Még ha lettek volna szárnyasok !! Mikor be értem az Ab-ra azt kittem itt nemlesz nyugi erre minden repülö eltünt egy éeva hurry hullot méltoság teljessen az AB mellé azt annyi volt:))
  • LtVitez
    ezer hálám!!! majd meghálálom egy sörrel ha összefutunk!
  • Hamlet
    Tömören: Nem is láttatok ellenséget ezért unalmatokban a kósza szárnyasokra lövöldöztetek... :D
  • Random work
    Nekem K&H virtuális kártya van, de azt megszűntették. Van egy cikk amit érdemes átolvasni.

http://index.hu/gazdasag/magyar/lakba050214/
  • LtVitez
    sziasztok srácok! valaki letudná írni, hogy konkrétan milyen bankkártya vagy akármi kell a netes fizetéshez? meg h nektek miféle van! ezer hála
  • Shad01
    A tegnapi hadjárat nagyon jó volt. 10 feletti létszámnál már mi is elég hatékonyak tudunk lenni.

A Lille elleni csata különösen tetszett. Mikor megtudták a szövik, hogy az 1sthpr is támadni fog, az összes gyalogosuk elmenekült a városból, csak repülőkkel mertek odajönni. Több mint 20 repkedett a fejünk felett. Ezt a tarthatatlan állapotot megszüntetendő, gyorsan légvédelmi utánpótlást hoztun egy közeli városból. Sajnos egy ellenséges junkers észrevette az opel vontatta flak30-asainkat és jelentette a többi szövetséges gépnek, majd a nagy ijedségtől (amit természetesen a mi látványunk váltott ki) a pilótája szívinfarktust kapott és lezuhant mellénk. A többi repülőgép az érkezésünk hírére gyorsan elmenekült, a város szívében felállított flak30-asokat nem merték megközelíteni.
    Lényeg a lényeg: a 1sthpr elrettentő ereje megint érvényesült.
  • Punker
    hihetetlen még mindig nem adták meg magukat, remélem most már estig kitartanak és lehet menni vadászni rájuk :)
  • Csirke4
    Nefélj punker.
    Minél később annál jobb
    élvezd a partraszállást és fíl dö szánsájn
  • Punker
    vajon mikor adják fel a szövik? :)
  • lachun
    hát igen mi már a végére értünk be Lillbe de utána északra mentünk és otthenteltünk !!!
  • lachun
    nagyon Gratt neked jo teljesitmény!!!
  • Random_
    Reggeli hent.

Amúgy most lettem Colonel Caudry-ban.
  • pedrohsi
    Az a baj, hogy gyávák a tankjaink. Lille-ben szerencsétlenkedtünk, azátn átugrottam Caudry-ba, hogy segítsek a város elfoglalásában. Ismét második voltam az AB-ba történő bevonulásnál, de már sokkla korábban be kellett volna nyomulni. Ahogy a temető ajtaján áll: FEL, TÁMADUNK! és nem meghúzódunk 1 km távolságban és onnan tüzelünk, amíg egy kóvor ATG vagy repcsi elkap.
  • lachun
    Nagyon jo Lille a mienk :))))
  • Punker
    Sippi-vel repültünk:

• Kit--Kat
    jó hát ilyen tankokkal könnyű
  • 0Fritz0
    Páran az FB-robbantó csapatból :)
  • Kit--Kat
    ehhh én is ilyet akarok!!!!!
    mindkettőt!!!!
  • Punker
    csillagos lettél?
  • bazza
    Mikor lesz már freee.....??????????????????
  • Random_
    megtelt a vinyóm nem mentett el képeket nincs lángolva haladó stuart
    viszont szintet léptem
  • Punker
    hullunk mint a legyek de nem tudnak megállítani minket, 3. városnál tartunk.
  • PrasCo
    Huh, azzal a létszámmal összehangoltan már egész tisztességesen lehet aprítani. Csak gondolom, az ellen sem kevésbé szervezett. :)
  • Punker
    most éppen 13-an vagyunk hadjáraton és nagyon jó :)
  • Punker
    kb 20-an
  • PrasCo
    Üdv!

Letöltöttem-kipróbáltam. :) Lehet, beugrok majdan egy free erejéig, bár eddig nem sokat próbálgattam. Junkerssel már egész szépen megy a kényszerleszállás. :D
    Kérdés: Kb. hányan vagytok a Hunyadiban most?
  • Csirke4
    ?
  • lachun
    Tudtuk ,hogy egyszer Csirke4 is tul tesznek!!!
  • Kit--Kat
  • Punker
    ő lőtt le engem
  • lachun
    na ez nem jött be mindjárt megyek harcolni egy kis pill:)))
  • lachun
    Ajaj agyon lötted cegénykét:DDDD