19663
-
LtVitez #13937 amúgy srácok,mondjátok már mi a helyzet Veletek???? ezer éve nemdumáltunk (gondolom jópáran örültek is neki:) ),Fricci Téged is üdvözöllek,meg apudat is,lécci add már át neki! :)
tényleg msn-je van valakinek? -
LtVitez #13936 nos,az elmúlt négy év óta azthiszem perfekt vagyok :)
Lacus: köszi a kinevezéshez! :D -
lachun #13935 utálok félálva elmenetel elött irogatni az eredmény nem kétséges LTVitéz kinevezlek Enigma felelösnek ,és Gratulálok:)) -
#13934 Vitéz és milyen szinten beszélsz Lacusból? -
LtVitez #13933 Még ha lettek volna szárnyasok!! Mikor beértem az AB-ra azt hittem itt nemlesz nyugi erre minden repülö eltünt,egy árva hurry hullott méltóságteljesen az AB mellé azt annyi volt.
Itt a fordítás :) -
#13932 Akkor nem bennem van a hiba pedig kicsit ittam. -
#13931 Az AB-t ki tudtam venni, a többi passz... :) -
lachun #13930 nezt fejtsétek meg:DDDD -
lachun #13929 Még ha lettek volna szárnyasok !! Mikor be értem az Ab-ra azt kittem itt nemlesz nyugi erre minden repülö eltünt egy éeva hurry hullot méltoság teljessen az AB mellé azt annyi volt:)) -
LtVitez #13928 ezer hálám!!! majd meghálálom egy sörrel ha összefutunk! -
Hamlet #13927 Tömören: Nem is láttatok ellenséget ezért unalmatokban a kósza szárnyasokra lövöldöztetek... :D -
#13926 Nekem K&H virtuális kártya van, de azt megszűntették. Van egy cikk amit érdemes átolvasni.
http://index.hu/gazdasag/magyar/lakba050214/ -
LtVitez #13925 sziasztok srácok! valaki letudná írni, hogy konkrétan milyen bankkártya vagy akármi kell a netes fizetéshez? meg h nektek miféle van! ezer hála -
Shad01 #13924 A tegnapi hadjárat nagyon jó volt. 10 feletti létszámnál már mi is elég hatékonyak tudunk lenni.
A Lille elleni csata különösen tetszett. Mikor megtudták a szövik, hogy az 1sthpr is támadni fog, az összes gyalogosuk elmenekült a városból, csak repülőkkel mertek odajönni. Több mint 20 repkedett a fejünk felett. Ezt a tarthatatlan állapotot megszüntetendő, gyorsan légvédelmi utánpótlást hoztun egy közeli városból. Sajnos egy ellenséges junkers észrevette az opel vontatta flak30-asainkat és jelentette a többi szövetséges gépnek, majd a nagy ijedségtől (amit természetesen a mi látványunk váltott ki) a pilótája szívinfarktust kapott és lezuhant mellénk. A többi repülőgép az érkezésünk hírére gyorsan elmenekült, a város szívében felállított flak30-asokat nem merték megközelíteni.
Lényeg a lényeg: a 1sthpr elrettentő ereje megint érvényesült. -
#13923 hihetetlen még mindig nem adták meg magukat, remélem most már estig kitartanak és lehet menni vadászni rájuk :) -
#13922 Nefélj punker.
Minél később annál jobb
élvezd a partraszállást és fíl dö szánsájn -
#13921 vajon mikor adják fel a szövik? :) -
lachun #13920 hát igen mi már a végére értünk be Lillbe de utána északra mentünk és otthenteltünk !!! -
lachun #13919 nagyon Gratt neked jo teljesitmény!!! -
#13918 Reggeli hent.
Amúgy most lettem Colonel Caudry-ban. -
pedrohsi #13917 Az a baj, hogy gyávák a tankjaink. Lille-ben szerencsétlenkedtünk, azátn átugrottam Caudry-ba, hogy segítsek a város elfoglalásában. Ismét második voltam az AB-ba történő bevonulásnál, de már sokkla korábban be kellett volna nyomulni. Ahogy a temető ajtaján áll: FEL, TÁMADUNK! és nem meghúzódunk 1 km távolságban és onnan tüzelünk, amíg egy kóvor ATG vagy repcsi elkap. -
lachun #13916 Nagyon jo Lille a mienk :)))) -
#13915 Sippi-vel repültünk:
-
#13914 jó hát ilyen tankokkal könnyű -
#13913 Páran az FB-robbantó csapatból :)
-
#13912 ehhh én is ilyet akarok!!!!!
mindkettőt!!!! -
#13911 csillagos lettél? -
#13910 Mikor lesz már freee.....?????????????????? -
#13909 megtelt a vinyóm nem mentett el képeket nincs lángolva haladó stuart
viszont szintet léptem -
#13908 hullunk mint a legyek de nem tudnak megállítani minket, 3. városnál tartunk. -
#13907 Huh, azzal a létszámmal összehangoltan már egész tisztességesen lehet aprítani. Csak gondolom, az ellen sem kevésbé szervezett. :) -
#13906 most éppen 13-an vagyunk hadjáraton és nagyon jó :) -
#13905 kb 20-an -
#13904 Üdv!
Letöltöttem-kipróbáltam. :) Lehet, beugrok majdan egy free erejéig, bár eddig nem sokat próbálgattam. Junkerssel már egész szépen megy a kényszerleszállás. :D
Kérdés: Kb. hányan vagytok a Hunyadiban most? -
#13903 ? -
lachun #13902 Tudtuk ,hogy egyszer Csirke4 is tul tesznek!!! -
#13901 -
#13900 ő lőtt le engem -
lachun #13899 na ez nem jött be mindjárt megyek harcolni egy kis pill:))) -
lachun #13898 Ajaj agyon lötted cegénykét:DDDD