19663
-
pedrohsi #15097 No, a topik címét ismét megváltoztathatjátok, mert a Blitzkrieg nevet nem használhatják. A játék címe ezért WWII Online, Battleground Europe lesz. -
lachun #15096 gyerünk , gyülekezőőőőőőőőőőőőőőőő!!! -
#15095 hajrá -
#15094 Úgy néz ki, hogy jó. Mármint a 12-13-14. Úgyhogy engem is felvehettek a listára:) Amennyibe közbejönne valami természetesen kifizetem, hisz mint olvastam, különben nektek kéne. De egyrészt ennek kicsi a valószínűsége, +nem csinálok segget a számból. Most csak azért nem játszok ,mert megvágtak matekból és tanulok a szóbelire. De azthiszem ez indoknak elég:) -
#15093 Megnéztem. Remélem még a mai napon le tudom tisztázni, hogy jó-e. Mindenképp megmondom holnapig. -
#15092 küldöm privát üziben -
#15091 Hunyadi fórumot megnézted? a léyneg hogy holnap le kell tisztáznom a szállást, és nem mindegy hányan vagyunk. -
#15090 Tudom, sorry, de nincs meg a teószámod és mostanában nem nagyon jtottam géphez:( Tesóm netezik ő írkál be csomó helyre, persze nicket nem vált:)
-
#15089 Jó lenne beszélnünk!
Majd keress már meg levélben bár írtam neked, de nem válaszoltál. -
#15088 Opel verseny lesz most! :) -
#15087 Sziasztok. Sajnos nem tudok még semmt mondani csak kedden, hogy jkó-e a borhadjárat. Sorry, de nem úgy alakult az érettségi ahogy vártam, így muszáj leszek megvárni a szóbeli eredményét. -
lachun #15086 Szerintem semm igond a légi harban jobb leszel Shad a spiteknél!!!! -
Shad01 #15085 Sikerült fókát találnom és csak 10 percet kellett repülni Brüsszelig.
Mire odaértem a szövetséges gépeknek nyoma sem volt. Elrepültem északabbra Walsorden fölé. Ott 2000 m magasan talátam egy spit9-et, kb 200 m-rel volt fölöttem. Nekiálltam üldözni, bízva abban, hogy a fókával lesz esélyem utolérni. Hát nem volt. A spit kiszúrta, hogy követem. 7000 m-ig felemelkedtünk úgy, hogy egy méterrel sem kerültem közelebb, igaz ő sem tudott meglépni de a magassági fölényét megtartotta. Értelmetlen lett volna tovább üldözni, ezért leszáltam a legközelebbi repterünknél.
A fókával sajnos nem lehet megváltani a világot, de legalább azonos esélyekkel harcolhatunk. -
Hupi #15084 OLVASS EL!!!
KATT IDE -
#15083 Igen és biztos jelentkező kell mert előleget is perkálni kell ha tényleg foglalunk. Szóval olyan kell aki biztos el is jön. Ugyanis ha lemondja valaki vagy meggondolja magát akkor a többi szív miatta aki megy. -
#15082 Borhadjáratra embereket keresünk jelentkezőket kérünk! :) -
lachun #15081 Országszerte megemlékeznek az első és második világháborúban elesett magyar katonákról a hősök napja alkalmából. Budapesten a Hősök terén a Miniszterelnöki Hivatal és a Honvédelmi Minisztérium tart közös, koszorúzással egybekötött megemlékezést. Az ünnepségen részt vesz Mádl Ferenc köztársasági elnök és Juhász Ferenc honvédelmi miniszter. A hősök napját minden év május utolsó vasárnapján tartják Magyarországon. -
lachun #15080 1.19 kijött egy pacsi tegnap leszedtem és elment netem pedigtöltötte a béta servert áááááááááááááááááááááááááááááá. -
lachun #15079 Na szép napot!!! -
lachun #15078 Egy ujabb Hír csomag!!!!Csirke4 neked is:
http://newsletters.wwiionline.com/052705.html -
#15077 hétvégi kezdésként kiszedtem egy angol commander-t :) -
#15076 Borhadjárat topic-ba mindenki nézzen be Hunyadi fórumon! -
#15075 re :) -
lachun #15074 !S mindem kamaradnak!!!Sajna most melom miatt nem tudok sokat lenni, ráadásul, unoka tesomnak bekötötték a netett!Valamint el is kezdte a tanulopénzt a virusok világában!
Efgy kis pihi van , majd leszek a héten remélem!!! -
#15073 megyek Flavion FB-t robbantani -
#15072 hehhe én meg azt néztem, hogy f......rancba került a Blitzkrieg a kedvencek közé:DDDD -
#15071 Hunyadi fórumon van link. -
#15070 Hello ismét!
Hol reggelem magamat az okw ts-re?? -
#15069 Vouziers a miénk :))) -
#15068 ezért van a kedvencek funkció, akkor nem kell keresgélni :) -
#15067 Plushun visszatért :)))))) -
manohun #15066 bocs lacus hogy ilyen hirtelen váltottam nevet :/ -
#15065 -
#15064 =====================
World War Two Online
=====================
Version 1.19.0.28 beta (05-20-05)
Infantry:
-Checked in the new german mission leader mesh
-Boresighted K98
Vehicles:
-Fixed a minor art issue on the chickenpit of the StugIII
-Fixed a minor texture issue on the FW190 wing
-Updated H-39 model to current standards with proper mass, inertias, oil and coolant components, and state file effects
-Completed and checked in mass, inertia, and art fixes to s-35
-Add radiator damage objects into the last three Allied tanks to upgrade; A13, H39, R35
-Removed elevation sound from the British AFVs that didn’t have it
-Audited all propellers to have consistant damage levels by type
Terrain:
-Removed several railings from urban tiles
UI/HUD:
-Fixed some chat wrap issues
-Fixed area chat always on
-Fixed chat icons being lit by the sun
-Fixed a bug that caused chat channels/icons not to be initialized properly on load
-Fixed a bug that caused the private icon to show for empty chat channels
-Fixed info displays in HUD
-Fixed no city finder offline at area51
-Fixed rank errors being off by one
-Added some Unicode support
-Added textures/effects to keymapper buttons
-Added textures to offline filter checkboxes
-Possible fix for cursors and dual monitors under XP
-Possible fix for lock up on spawn loading screen
-Fixed a bug that prevented mobile spawning from working
-Cp finder cp's list is now sorted (better results)
-Chat input is now disregarded if the chat window is not visible
Global:
- Fixed a cause of a memory crash on the map host
- Fixed a cause of a crash in the chat host
- Fixed a cause of a crash in the strat host (test FB destruction)
-
lachun #15063 Emlékszel kamarad, a hatalmas fantom fb támadásra, huh az izgi volt:DDD -
lachun #15062 Na végre ,meg találtam a játékomat -
#15061 Ha lesz free akkor a T.G.-seknek se felejtsünk el szólni, felkeresett egyik nap egy srác hogy kipróbálnák, és a repülés felől érdeklődött... igyekeztem nem nagyon lelombozni :D -
#15060 érettségi miat szünetel -
#15059 nem :( -
#15058 juteszembe, Vitéz Úr játszik még?