19663
-
atwe #16217 Hát fiuk nehéz nekem :P
lövöm az ellent 4 golyot rá lövök erre meg én halok meg :D
hogy kel a szászlot ellfoglalni ott áltam de semi nem történt
NEM engedi se sniper legyek se hogy repülhesek valamivel semit csak sima gyalogos :(
na majd holnap jövök remélem ;D -
Este jönnék a Totenkpofba!! -
Sárgabéka -
pedrohsi #16214
:) -
A mi fiaink is lelkesek. :)
-
Hupi #16212
Óhh, nincs is szebb annál mint amikor a lelkes Hitlerjugendeket kiküldik a frontra puskaport szagolni... -
Valszeg egy sunyi sniper lőtt ki, mert a távolság miatt a hang csak a halálod után ért oda.
Gyertek velünk, lámázzunk együtt!
-
Persze, így legalább hallhatod hősi halálsikolyainkat.
-
nah volt most úgy 1 órám, kicsit lámultam énis online...nemmentem fel ts-re, mert akkor tuti tovább ottragadok, meg inkább boldogítottam mást newbie-ként :)
valami holland csávó osztagával támadtunk egy francia várost...kb negyed órán át zötykölődtünk a p4-én (már az is szép teljesítmény volt, hogy sikerült összeszedni a csapat tagjait, meg legalább az út során tudott okosítani az ember, meg sikerült megvitatni, hogy a "szaftos punci" melyikünk nyelvén hangzik a legszebben :)), majd szépen elfoglalt egy kempelő pozíciót a tankkal, aztán beküldte a gyalogosokat...mivel rajta kívül mindenki újonc volt, ezért inkább nem mentem be a városba meghalni (amúgy is 768 mega rammal nemvolt kedvem slideshowban végignézni, ahogy torkonlőnek :)), inkább arrébmentem 2 bokorral, és fedeztem az acélseggét a sunyi sapperektől...egyet le is vakartam róla, utánna 5 percre pedig meghaltam valamitől (nemláttam, nem hallottam semmit), pedig nagyon óvatosan és beszarian játszottam :D
sajna van egy rakat munkám most hétvégére, meg bf2ből is eléggé bevagyunk táblázva, de egyszer majd igyekszem fellámulni hozzátok :) -
atwe #16208 Na ma én is ONLINÉN fogok nyomulni kiváncsi vagyok ;)
ha nincs mikrofonom jöhetek tsre ? :) kiváncsiságbol halgatozni enigmázni:) -
atwe #16207 Látom fritz ujoncokat vezeti a halálba :) -
zozo15 #16206 ok csak telepíteni kell a mikimet mert nemrég volt C format -
Gyere fel TS-re.
IP: twilek.hu
Pass: tspass
Szoba: 1. Hunyadi
-
zozo15 #16204 hát igez az már megvan:D
az oldalon irja is hogy active az accom meg minden de amikor azon a playgate-n kel loginolni az nem megy.
nem ír ki semmit miután launcholtam.( -
Pedro infoja:
"Műkszik a trial oldalán az új lehetőség, a következő adatokat kell megadni: ÉKEZETEK NÉLKÜL!
MEMBER NAME - felhasználói név, 3-8 karakter, nem kezdődhet számmal
GAMENAME - a játékban viselt név, 3-8 karakter, lehet ugyanaz
FIRST NAME - keresztnév
LAST NAME - vezetéknév
EMAIL ADDRESS - mailcímed
ADDRESS - házszám, utca
CITY - város
STATE OR PROVINCE - Other, nem vagyunk Amik:)
ZIP OR COUNTRY CODE - irányítószám
COUNTRY - ország
LANGUAGE - preferált nyelvezet
ha minden adatot elfogadott, nekünk is el kell fogadnunk a felhasználási feltételeket és benyomnunk, hogy elmúltunk 13 évesek:)
a jelszó levélben érkezik, ha ez megvan, indulhat a HÁBORÚ
mindenkinek érdemes feljönni TS2 szerverre, egyedül a legnehezebb"
Nézzetek be IDE! -
zozo15 #16202 ohh király....
regeltem is....
izé...
elinditanám a játékot és kéri hogy jelentekezzek be...
beírom nevem+jelszot és nem történik semmi...
ilyenkor mi a teendö? -
mstummer #16201 Akkor megnyugodtam :) -
atwe #16200 VÉGRE :) TRIALT LÉCI :)) :P -
manohun #16199 nem csak a fejlesztők a szövetséges oldalon fognak játszani
-
lol -
mstummer #16197 Hmm...de csak szövetséges oldalra ahogy látom -
manohun #16196 Matrix Games and Playnet are thrilled to announce a 14 day free trial of Battleground Europe. -
manohun #16195 freetrial itt van ma estétől lesz :))))))
http://www.matrixgames.com/news.asp?nid=293 -
lachun #16194 eh ,ezt eddig miért nem mondtátok????? -
lachun #16193 Hu de szépen füstöltt a francia tank:)))
-
Shad01 #16192 A játék hivatalos fórumán meg lehet próbálni kulcsot kérni. -
zozo15 #16191 hát most vettem egy logitech joy-t mit mondjak 10.000 volt de egész faszányos!
most csak tesztelgetem... meg próbálok kunyerálni külfölditől trial key-t:D -
Biztos felfelé pattant a lövész kobakján. :) -
hmm ilyen közelről hosszába-keresztbe át kellett volna szaladni a lőszernek a tankon, nem? vagycsak lag? :) -
Shad01 #16188 Megoldás a joy problémára:
Olcsó átalakító: vegyél egy használt hangkártyát párszáz forintért, azon van gémport. Ráadásul később jó lesz arra, hogy a játék és a kommunikáció két külön hangkártyán mehet, külön lehet állítani a hangerejüket. Így akkor is hallhatod mit mondanak a többiek, ha körülőtted nagy a hangzavar.
Vagy kell venni egy új joyt. 10.000 Ft-ért már profit kapsz, de olcsóbbak is megfelelnek, ha nem akarsz később repülni. -
mstummer #16187 Mondjuk új joy majd nekem is kell ha nyártól jáccok.Enyém is gameportos... bár van a gépemen de azért az usb-s cuccok jobbak. -
Tankkal csak csapatban lehetsz igazán hatékony, mert amíg te haladsz, addig a többiek figyelnek és viszont.
Így egész jól lehet biztosítani egymást, persze pár szemfüles szövi mindig okozhat meglepetést.
Tankosként a pozícióváltást pedig hamar meg lehet tanulni. (múvi) -
zozo15 #16185 hát elöbb be kell újítani egy joystick-ot.
mert van 1 csak az gameportos és az nincs a már a gépen meg átalakítót se kaptam hozzá:( -
mstummer #16184 Hátt nemkönnyű irányítani a He-111-et az tuti :) Vagy a Stukára gondoltál? Mert sztem az viszont nagyon faxa egység...persze alap egy jó joystick a repüléshez, de a harckocsizáshoz is. Node nem okítok itt a free trial-os multammal :) Nekem 3 hét alatt nagyon szimpi lett a gém.Ha van pénzed megéri kipróbálni,ha nekem lenne még mindig jáccanék...igy várhatok nyárig :))) -
Nem is nem muszály lesznek mások :D -
zozo15 #16182 ahh koszi.. müködik:D
de asszem nem leszek bombázó pilóta:P -
Az egered nem nyomni kell hanem húzni :P :D
Ha X tengelyt állítod akkor jobbrahúzod ha Y-ont akkor meg tolod. -
zozo15 #16180 thx:D
ezt gondoltam:D
de hogy állítom be rá?
mert néztem itt a magyar oldalt és a tankhoz is mondja hogyha ezt nyomom arra meg y meg amarra... na nekem semerre nem ment:P
erre kéne segítség. szóval az oldalra írva volt hogy mivel merre megy billenytyűzettel és egérrel... -
Ahhoz hogy forduljon egér kell minimum vagy valami aminek van X meg Y tengelye :) -
zozo15 #16178 őőő izé.. láma kérdés lesz:D
hol tudom beállítani billenytűzetre a játékvezérlést?
mert én ott állítgattam magamnak de hát elég sikertelenül:(
tank pl nem fordul:(