nah volt most úgy 1 órám, kicsit lámultam énis online...nemmentem fel ts-re, mert akkor tuti tovább ottragadok, meg inkább boldogítottam mást newbie-ként :)
valami holland csávó osztagával támadtunk egy francia várost...kb negyed órán át zötykölődtünk a p4-én (már az is szép teljesítmény volt, hogy sikerült összeszedni a csapat tagjait, meg legalább az út során tudott okosítani az ember, meg sikerült megvitatni, hogy a "szaftos punci" melyikünk nyelvén hangzik a legszebben :)), majd szépen elfoglalt egy kempelő pozíciót a tankkal, aztán beküldte a gyalogosokat...mivel rajta kívül mindenki újonc volt, ezért inkább nem mentem be a városba meghalni (amúgy is 768 mega rammal nemvolt kedvem slideshowban végignézni, ahogy torkonlőnek :)), inkább arrébmentem 2 bokorral, és fedeztem az acélseggét a sunyi sapperektől...egyet le is vakartam róla, utánna 5 percre pedig meghaltam valamitől (nemláttam, nem hallottam semmit), pedig nagyon óvatosan és beszarian játszottam :D
sajna van egy rakat munkám most hétvégére, meg bf2ből is eléggé bevagyunk táblázva, de egyszer majd igyekszem fellámulni hozzátok :)