19663
-
Én is előfizettem az akcióban mert nem bírtam megállni. :)
Szóval néha lehet majd látni a harcmezőn. -
otp csak 1 bank ott is több féle kártya van, az előfizetéshez olyan kell amivel tudsz neten fizetni. -
HUmanHunter #17538 ha meg akarom venni a gémet akkor visa,master kard stb kártya kell? otp nem jó? -
Hupi #17537 Az atg-ket meg a többit félistenek kezelik :) -
lőttem én mindet, de ugye csak 1x írja ki. -
pedrohsi #17535 a kill kiírás csak intermission alatt van
atg-nél pedig valszeg csak a tilitolit lőtted ki -
HI ALL -
ez a kiírja hogy megölted ATG-knél nem jelent semmit, simán visszaló :D -
hát ennek az 5$-os dolognak nem álltam ellen, de hogy hogy fogok így szigorlatozni? :D -
pedrohsi #17531 gondolom a szokásos, hogy még nem töltötték fel a teljes peccset - türelem :) -
Hupi #17530 1.85 patch letöltés kezdetekor lefagy. Hmm másnak megy? -
hm 5 dollár most az első hónap jól hangzik :D -
:O engem beenged -
hát vége a free-nek :( -
Toltam hétvégin és egész jól fut a játék. Lehet előfizetek. -
Angolok teljesen eltüntek? még 1 angol járművet nem láttam a free-ben. -
Hupi #17524 Érdekel valakit? Sztem én megyek :)
-
Hupi #17523 Talán létszám kérdése :) -
Hupi #17522 Biztos jó lesz, az angol rombolók real nélkül is mindenkit a vízbe fojtottak eddig... :) -
pedrohsi #17521 úsznak :)
vannak teherhajók, amik kiviszik a nehéz egységeket, gyalogosokat pedig minden hajó tud szállítani - egyszerűen átszaladsz, vagy felvesz csónakkal
a berakodás elég macerás, megvédeni pedig szinte lehetetlen a teherhajókat, bár sokat bírnak -
a földi német egységek mivel jutnak ki a partra a játékban? -
Angliai partraszállás vasárnap. Realism event lesz. :D -
Naa megyek akcióba játszani júni 6-tól! :)
Lesz hétvégén valami nagy ünnepi hadjárat? :) -
Hupi #17517 MSN címemen nem tudom megnézni a mail-eket vmiért. [email protected] -
Júni 6-tól megy a rendes accod 12-éig. -
Borhadjárat képeket megkaptad? free mikortól van? -
Hupi #17514 idézem Shad-tól :
"A kártyaszám módosítása:
Főoldalról Help & Account Info -> Your Account -> Manage Your Account -> Subscription -> alul Modify my playment plan
Ha eldöntötted, hogy előfizetsz, érdemes egy évre, mert úgy 2000 Ft alatt jön ki egy hónap. " -
lampard99 #17513 hello regisztrálva vagyok a játékban és nem volt pénz a kártyámon és azóta el telet6 hónap és szeretnék uj kártyával de ugyan avval a nével játszani hol tudom be állitani hogy másik káryárol vegyék le a pénzt. -
pedrohsi #17512 A 7 éves évforduló honlapja a pontos menetrenddel:
link -
jönnek az új városok? basszus hogy nekem is ilyenkor kell vizsgázni :( -
Hupi #17510 A híd túl messze van...
-
mondtam ugye hogy a múltkori mészárlást nem fogják tűrni! -
kikko #17508 És mle1937-essel lövik ki a Tigrist:( -
Hupi #17507 Kemény támadások folynak az Ardennekben... A szövetségesek átkeltek Meuse-ön, mélyen beékelődtek a vonalainkba. A 17. gyalogos és a 1. páncélos hadosztály ellentámadással próbálja meg felszámolni hadtestnyi erőjüket. Maroknyi Tigris, és Panzerek veszik fel a harcot a Shermanok, Churchillek áradatával. Katonáink összeszorított foggal rohamozzák a jól kiépített állásokat. Veszteségeink egyre csak növekednek.... -
Milyen a mostani konfigod? -
Venni kéne addigra egy jó videókártyát.
Ha memóriát bővítek szerintetek segít valamit a helyzeten?
Azon a felbontáson amin szépen elfutott alig láttam a messz gyalogos célpontokat. Ha följebb nyomtam a felbontást akkor meg akadt. A rejtőzködő gyalogosokat is nehezebben tudtam kis felbontáson kiszúrni.
Pedig azért más játékok elég jól elfutnak. -
ÉS TÉNYLEG!
Megyek! :D -
Hupi #17503 Ha jól vettem ki, ugyanekkor tehát június 6-12 között Welcome back soldier is van, azaz a régi előfizetők ingyen játszhatnak!!! whaoooo (taps, fütty gép on) -
pedrohsi #17502 júniusban újra free trial, bankkártya nélkül!
link -
kikko #17501 Megvan a 200. repülőm:)