19663
  • Eper
    az volna a kérdésem, hogy milyen rangnál kapok távcsővet?most sergeant vagyok
  • bazza
    húha, úgy éreztem magam mint a codban, özönlöteek az emberkék, és hamar lett 24 sebzésem és 17 killem...a baj csak az volt h egy lmg megtalálta a búvóhelyem.
  • Random work
    Tegnap este nagyon csalódtam mikor a hardwireden írták, hogy nem megy a reg mert most lett volna lehetőség és ekkor jön be az átalakítás. Mindenesetre Sogun mondta, hogy szóljak nyugodtan ha lesz újdonság és ők kiteszik hírekbe szóval ha lesz 1.19 és free akkor majd újra reklámozzuk. A wwiionline oldalt tegnap így is sokan nézték többen mint átlagosan. A wwiionline.com-on most vettem észre a magyar oldal linkjét is megnéztem a többit is szerintem a mi oldalunk se marad el a többi nyelvűtől az infó ami szükséges az megvan és hírek is akadnak.

• lachun
    oké thx azt tesszük:)(sajnos)
  • Random work
    Tegnap lett átalakítva a weboldaluk lehet, hogy még van pár hiba azt javaslom, hogy próbáljátok meg másik számítógépen vagy más időpontban is.
  • lachun
    enyémen probáltuk ezt irja ki freemailt adtunk meg
  • Random work
    Hát így nem tom valami mást nem ír? Nem lehet, hogy valami mezőt rosszul töltött ki?

Más gépen próbáltátok?
  • lachun
    Amugy szépjóreggelt:DDDDD
  • lachun
    Random segits ma fa**t jelent ,barátom nem tid accauntot csinálni ezt irja ki neki????
    " There was an error processing your request. Please try again later."
  • Shad01
    Általában 5000 m-en, de jöttek 3000 és 2000 m-en is. Az a gond, ha 5000 m-en repülök, akkor csak a 4000-6000 m-ig terjedő tartományt tudom ellenőrizni és ha 3000 jönnek, nem fogom észrevenni őket. De így is célszerűbb magasan járőrözni, mert a Db7 és a Bf109 között nagyon kevés a sebességkülönbség és szükség van a magasságból nyerhető sebességtöbbletre a Db7 utoléréséhez.
  • Random work
    beléptünk? mert én nem tudok róla
  • Random work
    Annyit tudunk ajánlani, hogy kempelünk repteret. :D
  • Punkerwork
    mert az OKW-ban északra vagyunk osztva.
  • Random work
    Igazából nem értem minek vagyunk északon mikor mindig délen szoktunk nyomulni. Én csak azért mentem északra mert mindenki ott volt.
    Le kéne fixálni, hogy délen legyünk a frontot ki kéne egyenesíteni mert túl hosszú.
  • Sippie
    Milyen magason repülnek a DB7esek?
  • Shad01
    Már megint városokat vesztettünk délen. Mostanában mintha hanyagolná a parancsnokság a déli frontot. Tegnap mikor beléptem játszani, ismét nem volt támadóparancs délen.
    Északon Antwerp-et felesleges támadni. Amíg nincs teljesen bekerítve nincs esélyünk elfoglalni.

Tegnap este ismét a gyárainkat védtem egy Bf109-el. Folyamatosan érkeztek a Db7-es kötelékek. Sajnos a bombák ledobása előtt a gépek 10%-át sem tudtuk lelőni, viszont minden második Db7-esnek már nem kellett bajlódni a hazarepüléssel, a légvédelem vagy a vadászok végeztek velük.
    Az a baj, hogy a szövetségesek a zuhanóbombázó taktikát alkalmazzák. Mikor jelez az EWS általában már a gyárak felé zuhannak, ekkor szinte lehetetlen lelőni őket. Ha nincs fennt elég német vadász, akkor nem lehet tágabbra venni a védelmi gyűrűt, mert a szövik elrepülnek közöttünk, és mi meg nem foguk időben visszaérni a gyárakhoz. Pedig a még bombával megrakott gépek lelövésének az az egyetlen módja, ha a gyáraktól távol találunk rá a kötelékeikre.
    A tegnapi napom mérlege: 2 Db7 bombázás előtt, 1 azután lelőve, másik 3 Db-7-nél pedig besegítettem.
  • Shad01
    Másik szlogen:
    Barangold be Franciaországot és Angliát a Wermacht Tours-szalt!
  • Sippie
    akkor aztán fagyni fog mint állat :D:D:D
    meg nemtom, egységeket azokat tudnak belerakni dögivel, de jobb lenne inkább a hibák kijavítása, meg új harcrendszer, meg egyéb fejlesztések.
  • Kit--Kat
    na majd ha már ottartanak ha még a csende óceáni hadszíntérrel is készen lesznek
  • Sippie
    Amúgy rájöttem mi lehetne a játék szlogenje.
    Játék, határok nélkül.
    :D
  • Sippie
    A pálya kérlekszépen a térkép... európai hadszíntér egyelőre azon belül is a holland belga, kelet francia, nyugat német és kevéske angol területtel. Azaz több százezer négyzetkilóméter járkálható be, bár repülővel gyorsabb ( csak 3-4 óra egyik gyártól eljutni a másikig :) )
    Jelenleg van free trial, azaz ingyenesen kipróbálhatod a játékot, és 14 napig fejlődhetsz stb. Vannak rombolók, kisebb naszádok, több féle tank, töb féle gyalogos, és természetesen több féle repülő is. Köztük bombázók és vadászok, pl Stuka, BF-109 és Fóka. Tankok közt hamarosan ott lesz a tigris is, valamint megjelenik az Afrika hadszintér is. Mindképpen érdemes kipróbálni, ha csak egy kicsit is vonz a második vh, és érdekel egy reálisabb játék a történelemmel kapcsolatban (nem úgy mint a MOHAA, COD, stb) amiben egyszerre képviselteti magát az összes fegyvernem. Mellesleg szerintem arra is kiváncsi vagy hogy a városok elfoglalása úgy történik-e mintha pl egy mapot játszanátok le a battlefieldben vagy ilyesmi, hát nem. Az egész térkép bejárható nem kell külön szerverekre csatlakozni, a terület szinte végtelen, és oda mész ahova akarsz, amivel akarsz. Javaslom a TS feltelepítését, és a kiképzőkkel a kapcsolat felvételt, ők tudnak neked segíteni, mert ez merőben más mint a többi játék :)
  • R0sc0
    huu én nem sokat tudok erröl a játékrol, valaki leirná nekem hogy fizetni kell e érte vagy nem és hogy milyen pályák vannakmeg hasonlk
    thx
  • Random_
    BLITZKRIEG THEATER PARTICIPATION DECAL

This decal is awarded to any player (Windows or Mac OS) who has been or will be subscribed for 6 or more months. Your subscription must have been created before May 1, 2005.

Ez egy év volt magyarul lecsökkentették 6 hónapra a minimumot.
  • Random_
    "Today we're launching new billing & subscription pages along with a few minor changes to the appearance of the website.

Some page will be temprarily unavailable today as we migrate."
  • Random_
    Ma volt ilyen szervezett reptér kill csak a végén csesztük el mert szarul áltunk fel a kezdés az jó volt és újra megpróbálható.
  • Random_
    Hát a tört szervernek köze nem lenne a mostani képhez. Pl fejlődés kitüntetések hadjáratok.

Na meg csak nállunk van ilyen divat keleten. Szvsz ezt megéri fizetni.
  • Kit--Kat
    szegény, pedig ez a tank szép:o
    néha esküszöm sajnálom a szöviket olyan szerencsétlenek tudnak lenni^^
  • 0Fritz0
    A kép csak sejteti, de a vége felé már 4-5 gyalogosunk játszott az új játékszerrel, ő meg csak forgatta a tornyát.
  • Kit--Kat
    mermér??
  • Kit--Kat
    :DDDDDDDDDd
  • Sippie
    Mondtam már hogy utállak, amiért ilyen a grafikád? :DDDDD
  • Punker
    megyek szülinapozni lassan ma nem leszek.
  • 0Fritz0
    Egy kissé megalázó szitu volt szegény francinak...
  • Csirke4
    No money= no server. Ilyen egyszerű.
  • Rafaelo2
  • 0Fritz0
    Kivéve azokat, amik havidíjasak. :)
  • Rafaelo2
    minden valamire való online játéknak van tört szervere
  • bazza
    akkorát reccsent amit írtál h minyá bannolom magam
  • lachun
    na nem igaz végre jönnének a spanjaim erre nem lehet accauntott csinálni "probáljam meg késöbb"
  • lachun
    ez egy server itt nincs tört server!!!