392
Tron 2.0 (c) Disney Interactive
-
köszi -
Nonoo #129 Hello!!
Segitsetek már hogy milyen codec kell a játék hangjának, mert már mindent megpróbáltam és csak zene van. -
Mr. Perfect #128 Vagy szerezd meg a clonecd-vel készült :-))))másolatot, és akkor nem lesz gond -
gonosz #127 kuldok mailen ha kell. -
feltettem azota keresi a cd-t cracket honnan tudok ltölteni hozzá?
-
Mr. Perfect #123 Mit javít a Patch? érdemes feltenni? -
Egyetértek.Még a megjelenés előtt nem sok jövőt jósoltam a játéknak, ehhez képest nagyon kellemes meglepetés lett. -
életem 1ik legjobb játékai közül való ez a gyöngyszem!!!!! -
2. hozzászólás:
http://www.tron20.net/
-
NA ez most olyan FPS ami, hogy a virtuális világban játszódik? vagy csak SS2 szerűen lehet benne hekkerkedni dobozokat ajtókat ilyeneket? -
Ezt nem értem. -
Valaki meséljen nekem, ez ilyen vertuális világban játszódó FPS? vagy olyasmi mint SS2? -
Na ha lesz hangkártyám, én is nekiállok.. -
Túzfal annyira fílinges volt ,hogy hihetetlen!! -
hehe
nah énis végigtoltam! Nagyon jó játék volt!
Főleg a tűzfal része tecett nagyon... -
igen utána visszatöltöttem és rájöttem :) kicsit vicces :) -
Ehehe, ha felnézel rögtön meglátod miért game over.Asszem ezzel mindent elárultam;) -
nah elakadtam! :-(
Amikor ma3at kell kiszedni az addig ok de utána hogy megyek ki ??? Mert írja hogy keressem meg az exit portot!! De 2nagy nyitós ajtó van de mind 2 höz kell még 2 permission.. van egy wolfgang nevű program de az meg csak a call terminálhoz ad permissiont ami meg GAme oVer... :(
nah itt merre? -
Van már crack a patchhez? -
Mármint a játék. -
Kipróbáltam és nekem személy szerint tetszett. -
Hmm megnéztem a filmet. Nagyon fasza sztem, főleg ahhoz képest, hogy mikori... -
Nekem sincs. Az én ötletem az volt, hogy uninstall. :) -
Aki nem látta a filmet mindenképp nézze meg! Voltak már előtte is jó techinkai megoldású mozik, de a Tron is mérföldkőnek számított ilyen téren! -
Leszedtem az összes codecket feltettem a 2. cd lévőt és még mindig csak a menűben van hang a játékban nincs. Valakinek van valami ötlete? -
Tudom, már azóta megvan. -
krisz073 #101 Nagyon király a játék,de nekem egyböl a gyakorlo pálya után véletlenszerüen ujraindul a gép.Volt már hasonló problémája másnak is a Gaméval?
Valami megoldást nem tudtok rá,hogy menjen rendesen?
-
Dns5000 #100 talan azert mert fertozott mind :D
amelyik fertozott az nem muxik vagy erdekesen mint pl a tavcso :)
es egyikrol atterjed a tobbire is a virus -
gonosz #99 koszike! -
Mr. Perfect #98 www.gamecopyworld.com -
krisz073 #97 A 2. cd-röl feltelepitetted a windows média playeres cumot?
Nekem az segitett -
gonosz #96 NO CD patchet tud valaki valahol? -
Nekem a tutorial alatt rohadtul akadt aztán az első vírusok kinyírása óta megy ezerrel, pedig nem állítottam át semmit-érdekes -
Kb milyen hosszú a játék? -
Dns5000 #91 amugy egesz jo volt, kb annyira mint az st elit force 2, teljesen hozza a film hangulatat, grafika az pont ugyan olyan. -
Dns5000 #90 nekem sem, hanem kilep :P -
én is leszetdema troooont!!bebebíí!!!!valami módon kötődik a filmhez? -
moNTo #88 Valszleg a gépeden lévő Fraunhofer mp3 codec-kel akad össze a felinstallált audiocodec.
Olvass vissza, elhangzott már pár tipp. -
moNTo #87 Szerencsére nekem nem lassult le sok tucat quickload után sem :)) -
moNTo #86 Na, jelentem, monto.exe 9.3.8 verziószámmal befejezte a játékot.
Egy élmény volt, még sok ilyen színvonalú játékot kellene készíteni.