Tron 2.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
Ezt nem értem.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

The Garrett
Valaki meséljen nekem, ez ilyen vertuális világban játszódó FPS? vagy olyasmi mint SS2?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

dikki*yysw
Na ha lesz hangkártyám, én is nekiállok..

CarajoEsp
Túzfal annyira fílinges volt ,hogy hihetetlen!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

[HUN]PAStheLoD
hehe
nah énis végigtoltam! Nagyon jó játék volt!

Fõleg a tûzfal része tecett nagyon...

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
igen utána visszatöltöttem és rájöttem 😊 kicsit vicces 😊

Dynamic
Ehehe, ha felnézel rögtön meglátod miért game over.Asszem ezzel mindent elárultam😉
[HUN]PAStheLoD
nah elakadtam! :-(

Amikor ma3at kell kiszedni az addig ok de utána hogy megyek ki ??? Mert írja hogy keressem meg az exit portot!! De 2nagy nyitós ajtó van de mind 2 höz kell még 2 permission.. van egy wolfgang nevû program de az meg csak a call terminálhoz ad permissiont ami meg GAme oVer... 😞
nah itt merre?

Örm
Van már crack a patchhez?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Hmuda
Mármint a játék.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kipróbáltam és nekem személy szerint tetszett.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Eye-scream
Hmm megnéztem a filmet. Nagyon fasza sztem, fõleg ahhoz képest, hogy mikori...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

dikki*yysw
Nekem sincs. Az én ötletem az volt, hogy uninstall. 😊

Jano
Aki nem látta a filmet mindenképp nézze meg! Voltak már elõtte is jó techinkai megoldású mozik, de a Tron is mérföldkõnek számított ilyen téren!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Örm
Leszedtem az összes codecket feltettem a 2. cd lévõt és még mindig csak a menûben van hang a játékban nincs. Valakinek van valami ötlete?

Dynamic
Tudom, már azóta megvan.
Nagyon király a játék,de nekem egyböl a gyakorlo pálya után véletlenszerüen ujraindul a gép.Volt már hasonló problémája másnak is a Gaméval?

Valami megoldást nem tudtok rá,hogy menjen rendesen?

talan azert mert fertozott mind 😄
amelyik fertozott az nem muxik vagy erdekesen mint pl a tavcso 😊
es egyikrol atterjed a tobbire is a virus

May the force serve you well!

koszike!
www.gamecopyworld.com

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

A 2. cd-röl feltelepitetted a windows média playeres cumot?
Nekem az segitett

NO CD patchet tud valaki valahol?
Eye-scream
Nekem a tutorial alatt rohadtul akadt aztán az elsõ vírusok kinyírása óta megy ezerrel, pedig nem állítottam át semmit-érdekes

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

CarajoEsp
Kb milyen hosszú a játék?

amugy egesz jo volt, kb annyira mint az st elit force 2, teljesen hozza a film hangulatat, grafika az pont ugyan olyan.

nekem sem, hanem kilep 😛

CSOCSO
én is leszetdema troooont!!bebebíí!!!!valami módon kötõdik a filmhez?
Valszleg a gépeden lévõ Fraunhofer mp3 codec-kel akad össze a felinstallált audiocodec.
Olvass vissza, elhangzott már pár tipp.

Szerencsére nekem nem lassult le sok tucat quickload után sem 😊)

Na, jelentem, monto.exe 9.3.8 verziószámmal befejezte a játékot.
Egy élmény volt, még sok ilyen színvonalú játékot kellene készíteni.

Slow
ezen nekem az segített, hogy az indításnál--> options, és ott a "disable hardware sound" ból az x-et kiszedtem... akkor a hangkártya besegít (asszem) és nem szaggat úgy mint elõtte...

Eye-scream
Na végre megvan megin a discem, már a faszom kivolt azokkal a buzim pálcákkal😊

CarajoEsp
Eléggé memóriaevõ a játék. 3-4 quickLoad után már játszhatatlan. Amúgy nagyon frankó.

Örm
Leszedtem az összes codec-et mégis csak a menûben zene a játékban nincs. Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj?

Eye-scream
Kösz. Sajnos az osonásom még csak alapszintû, de azért így is fasza elkapni vele sz õröket...😊
Más. Vkinek sikerült multizni? Nekem két servert listázott ki de azokhoz s elépett be... Nincs kedve hostolni egyet vkinek?

Azok a piros kapcsolók a riasztók, érdemes õket kikapcsolni (ha megvan a permission hozzá), mert ha nem, akkor azok a vörös emberek segítséget hívnak vele.
A disk nélküli pályán az osonás szubrutin a leghasználhatóbb fegyver.

Eye-scream
De a pályán nincs discem vazz😄

Eye-scream
Az ellen a lebegõ piros kis geci ellen hogy lehet védekezni? Miközben töltöm le a premissionöket folyton lelõ.

Vannak ilyen kapcsolók, pirosan világítanak, ha van 2 premisonod akkor kikapcsolhatod õket. Azok mire jók?

Sziasztok.

Köszi mindenkinek a hanggal kapcsolatos segitséget nemtudom,hogy de sikerült helyrehozni a hangot 😊)
Nagyon király a Game föleg,hogy most már hangom is van.

Dynamic
Rá lehet érezni egy idõ után😊
Dynamic
A vírusok azért is veszélyesek, mert megfertõznek és a beépített szubrutinok(extra tulajdonságok) használhatatlanok lesznek.Mint nekem a #43-as kommentben a képen.Mondjuk lehet vírustalanítani, de harc közben nem igazán van rá lehetõség.
Eye-scream
Aha, de mindig rosszkor nyomom meg, és csak 1 mp-re emeli fel azt a sz*rt. Ennek rendszerint az az eredménye, hogy két-három próbálkozás után leszednek...😊
Amúgymeg most pont nincs discem se, hanem csak két ilyen sokkoló pálca...😊)

Dynamic
Használd disk blokkolást.Beállsz közvetlen elé és amikor dob, akkor nyomod a blokkolást.Amint kivéded, rögtön dobd a tiédet, mert ilyenkor teljesen védtelen az ellenfél.
Eye-scream
Én se láttam, de a játé kurvajó😊
Azér nézd meg vhol mirõl szól(t) a fim hogy képbe legyél hogy most mivan....

A vírusokkal eddig még nem volt bajom, de ezek a vörös gecik rendesen kinyírnak, fõleg így disc nélkül....

[HUN]PAStheLoD
kösz%

Eye-scream
Jaok, kösz.

Amúgy én normalon játszok, és az ellenfelek igencsak durvák sztem. Ti is így vagytok vele, vagy én vagyok béna?😄

Eye-scream
Egyébként a verziószámnövekedésnek mi az értelme?

Eye-scream
Nekem van hang, és rohadtul tetszik a játék.😄
Kicsit a JK3ra hajaz😊

dikki*yysw
Nekem sincs hang. Ennyit errõl.

Dynamic
Én nem is próbáltam a multit, mert 300-1200 ping közöttiek voltak😞