392
Tron 2.0 (c) Disney Interactive
  • Slow
    ezen nekem az segített, hogy az indításnál--> options, és ott a "disable hardware sound" ból az x-et kiszedtem... akkor a hangkártya besegít (asszem) és nem szaggat úgy mint előtte...
  • Eye-scream
    Na végre megvan megin a discem, már a faszom kivolt azokkal a buzim pálcákkal:)
  • CarajoEsp
    Eléggé memóriaevő a játék. 3-4 quickLoad után már játszhatatlan. Amúgy nagyon frankó.
  • Örm
    Leszedtem az összes codec-et mégis csak a menűben zene a játékban nincs. Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj?
  • Eye-scream
    Kösz. Sajnos az osonásom még csak alapszintű, de azért így is fasza elkapni vele sz őröket...:)
    Más. Vkinek sikerült multizni? Nekem két servert listázott ki de azokhoz s elépett be... Nincs kedve hostolni egyet vkinek?
  • moNTo
    Azok a piros kapcsolók a riasztók, érdemes őket kikapcsolni (ha megvan a permission hozzá), mert ha nem, akkor azok a vörös emberek segítséget hívnak vele.
    A disk nélküli pályán az osonás szubrutin a leghasználhatóbb fegyver.
  • Eye-scream
    De a pályán nincs discem vazz:D
  • Eye-scream
    Az ellen a lebegő piros kis geci ellen hogy lehet védekezni? Miközben töltöm le a premissionöket folyton lelő.

Vannak ilyen kapcsolók, pirosan világítanak, ha van 2 premisonod akkor kikapcsolhatod őket. Azok mire jók?
  • krisz073
    Sziasztok.

Köszi mindenkinek a hanggal kapcsolatos segitséget nemtudom,hogy de sikerült helyrehozni a hangot :))
    Nagyon király a Game föleg,hogy most már hangom is van.
  • Dynamic
    Rá lehet érezni egy idő után:)
  • Dynamic
    A vírusok azért is veszélyesek, mert megfertőznek és a beépített szubrutinok(extra tulajdonságok) használhatatlanok lesznek.Mint nekem a #43-as kommentben a képen.Mondjuk lehet vírustalanítani, de harc közben nem igazán van rá lehetőség.
  • Eye-scream
    Aha, de mindig rosszkor nyomom meg, és csak 1 mp-re emeli fel azt a sz*rt. Ennek rendszerint az az eredménye, hogy két-három próbálkozás után leszednek...:)
    Amúgymeg most pont nincs discem se, hanem csak két ilyen sokkoló pálca...:))
  • Dynamic
    Használd disk blokkolást.Beállsz közvetlen elé és amikor dob, akkor nyomod a blokkolást.Amint kivéded, rögtön dobd a tiédet, mert ilyenkor teljesen védtelen az ellenfél.
  • Eye-scream
    Én se láttam, de a játé kurvajó:)
    Azér nézd meg vhol miről szól(t) a fim hogy képbe legyél hogy most mivan....

A vírusokkal eddig még nem volt bajom, de ezek a vörös gecik rendesen kinyírnak, főleg így disc nélkül....
  • [HUN]PAStheLoD
    kösz%
  • Eye-scream
    Jaok, kösz.

Amúgy én normalon játszok, és az ellenfelek igencsak durvák sztem. Ti is így vagytok vele, vagy én vagyok béna?:D
  • Eye-scream
    Egyébként a verziószámnövekedésnek mi az értelme?
  • Eye-scream
    Nekem van hang, és rohadtul tetszik a játék.:D
    Kicsit a JK3ra hajaz:)
  • dikki*yysw
    Nekem sincs hang. Ennyit erről.
  • Dynamic
    Én nem is próbáltam a multit, mert 300-1200 ping közöttiek voltak:(
  • Borg
    Hogyan lehet multiba csatlakozni vele?

Én kiválasztok egy szervert, és joinra nyomok, akkor nem történik semmi...
  • gilaba
    2cd-és.
  • [HUN]PAStheLoD
    hány CDs?
  • gilaba
    Nem.Angolul ezt irja ki:An installacion support file could not be installed.
  • Dynamic
    Ja.Az nekem is tetszett.Kegyetlenül lehet így szivatni az ellenfelet:)
  • moNTo
    dikki: "Az fps rész meg fun, ki lehet lőni a talajt az ellenfél lába alatt, stb. :D"
    Ilyent tényleg lehet csinálni?
  • moNTo
    Elsőre valami installshield hibának tűnik. Nem ad valami hibakódot?
  • Dynamic
    Kösz, tényleg vírusos voltam:)
  • Kis Szabó [PT]
    Vannak a "tárolóegységek" ahová egyből bekerülnek. Után be kell rakni egy-egy körbe őket. /pill. nem tudom jobban megmagyarázni, de asszem kéknek kell lenniük, akkor mennek.
  • Dynamic
    ...És ez a játék.Nem volt nehéz lemodellezni:)

• Dynamic
    A játék képi világa ugyanaz, mint a filmnek.Bár a film technikailag 20 év távlatából kicsit vicces:)

• gilaba
    Nekem azt irja ki az installálás előtt,hogy az objektumfelület nincs regisztrálva.PLZ SEGITSETEK?????
  • gilaba
    Nekem azt irja ki az installálás előtt,hogy az objrktumfelület nincs regisztrálva.PLZ SEGITSETEK?????
  • Eye-scream
    Hmm ez nagyon betegül néz ki, ezt a filmet látnom kell:P
  • Dynamic
    Beraktam a képen látható szubrutinokat és utilityket ahogy kell, de nem tudom, hogy kell-e még valamit csinálni velük.Ezek így ebben a formában aktívak?Mert én nem vettem észre különösebb változást.

Különben a "furcsa" grafika ellenére egész jó a játék, érdemes kipróbálni.Van benne 1-2 egyedi ötlet, nagyon jól hozza a film hangulatát(már aki emlékszik).
  • dikki*yysw
    Megtaláltam a régi írásom a tron MP demóról :)

http://free.srv.hu/b/e/behun/pn/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=171

Persze ez nem annak szól aki már a full nyüstöli, hanem aki még csak érdeklődik iránta.
  • Borg
    Nem túl nyomasztó ilyen környezetben játszani?
    Remélem a multi része használható, mert singleben nem fogok itt tötymörögni szines cikázó vonalak között, csakmerazjó...
  • Örm
    Valaki tudna adni egy serialt?
  • dikki*yysw
    Az FPS részben vagy állandóan leestem, vagy az 500-1000es pingem miatt engem lőttek szét; a motoros meg el sem indult, ha jól emlékszem :)
  • G. Joe
    tény hogy a logikai, és egyéb történeti felépités miatt, ami nem nevezhető sablonosnak, mindenképp izaglmas single várható. Én viszont mindig szivesen lövöm szét a komák seggét , ezért várom a multit :)