Elit Alakulat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még két nap és lejár a büntipontom... :D
az már nem olyan jó viszont,hogy 4 np és a VIP-regem is lejár... :S
majd valahogy összekaparom a lovit...
nagyon kéne a DVD,mert nagyon bejön a sorozat
én egyébként ilyen háborúsfilm-fan vagyok
Ryan a kedvenc, meg még vagy 10 film... :D
a többit csak szeretem, bár végülis az összes, világháborúval kapcsolatos, vagy valamilyen háborúval kapcsolatos filmet szívesen megnézek
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nekem haver azt mondta,hogy alid fizetnek érte... :S
nyáron keresek majd valami munkát oszt kettõt is veszek belõle... :D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
és igazad van azzal kapcsolatban,hogy milyen hosszú, meg minden, de ha belegondolsz, kapcsiból leakasztani a szülõktõl 16 rugót, nem olyan könnyû, fõleg ha a loveszt DVD-re akarom költeni... :S
elõször is ugye nem film, hanem minisorozat.
másodszor pedig, 600 perces, tehát 5 film hosszúságú, azaz 2500-3000 forint perf film, szerintem nem is olyan sok.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Dvd-home: Készlet: Nem kapható
Netpiac: státusz: Nem rendelhetõ
Xpress: jelenleg nem kapható
Egyik osztálytársam vette bõ fél évvel ezelõtt az Alexandrában, de szerintem már ott sincs. A nagyobb áruházakban érdemes még talán megnézni.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mert én még nem láttam egy üzletben se...
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A mobilomba<#idiota>#idiota> ugyanis annak a naptárjába írtam bele, hogy figyelmeztessen <#vigyor>#vigyor> De már tuti nem fogom elfelejteni :)
jajj :)) Akkor úgy mondom, hogy 21:05-re voltam beállva :D Vagy ígyse jó? :D na mindegy :) a lényeg, 20:05, Elit Alakulat, aztán késõbb X-Akták :D majd mindjárt megy a tartalom :)