720
-
#398 Na azért 1x a gátnál Winters kicsit elereszti magát. :) -
#397 beszart a msn -
#396 ejjha ! -
ipko #395 16 000 FT!!! -
#394 jól tettétek!!! :DDDDD -
#393 mennyi volt ? -
ipko #392 Szerintem is érdemes megvenni díszdobozban. Én megvettem és rohadt jól néz ki! Egyetlen negatívum a 6. DVD (amin az extra dolgok vannak) nem lehet magyar feliratot választani. -
#391 mindenki elment neked szülinapi ajándékot venni... -
#390 ne punnyadjon el a topik!!! -
#389 egyébként tegnap néztem Bithumenen, fentt van már az első és az ötödik DVD, 5.1-es angol, illetve magyar hanggal...
FELTÉTLEN TÖLTSE LE? AKINEK VAN RÁ LEHETŐSÉGE!!!!!!!!!
nekem meg vegye meg valaki szülinapomra (febr. 24) a díszdobozos változatát...
olyan designes fémdobozba van,.hogy be kell töle szarni!!! :D -
#388 iken, kicsit ugrál, majd javítok rajta, csak nincs kedvem most vele szenvedni, mert az UGA most úgy gondolja, hogy nem akar mükszeni, és egy egészestés műsor, míg betölti a progi... :SSS -
#387 hogy írtad, igen.
ha nem írtad volna, sztem akkor is felismerhető. -
#386 nem nagyon, csak a szájáról :) -
#385 Fel ! :)
Csak érdekesen ugrál, amúgy jó ;) -
#384 felismerhető winters a végén?
ugye iken??? -
#383 hűát iken, közbe lejárt a VIP regem, de mostmán megint újból élvezhetem 2 hónapig... :D -
#382 Háát, nem rossz, nem rossz, majdnem olyan jó, mintha lenne logód ;)) -
#381 köcce -
#380 Zsír :) -
#379 milyen a new logóm???
véleményt kérek!
-
#378 nagyon kira sorozat!! -
#377 Ja, abszolút nem fikázzák őket, nem lő halomra senki egyedül rambóként nyócszáz németet, stb. -
#376 Azt hiszem ez még belefér az egészséges hazafiságba. Egyébként a film során nagyon sokszor tisztelettel, emberien mutatják be a németeket (pl. mikor karácsony estéjén hallgatják ahogy a Stille Nacht-ot éneklik, amikor nekiállnak a lerombolt város újjáépítésének, amikor a végén a német tiszt beszédet mond az embereinek, stb...). Tényleg nagyszerű sorozat, ha teheted, nézd meg az összes részt, úgy áll össze igazán kerek egésszé a történet. -
#375 Vazze! Eddig csak 2 részt láttam, de ez rohadt jó volt (pedig én nagy filmfikázó vok).
Mesteri minden.. (azért kicsit érződik hollywood, meg hogy csak MI amcsik). -
#374 Ez az egész film, minden egyes részével rohadt jól meg van csinálva!! -
#373 Az eredeti Bill Guarnere
-
ipko #372 Bill Guarnere és Joe Toye 50 év múlva a bastogne-i erdőben!
-
#371 Na végignéztem a sorozatot.. jó vot. :) -
#370 -
szakember #369 Pl. mert 100% pontossággal elárulták volna, hogy hol vannak. Jobb volt nekik, amikor nem volt lövöldözés. Ráadásul valójában nem biztos, hogy ugyanilyenek voltak a távolságok, és a németek valószínűleg nem úgy mozogtak, mint a filmen... -
#368 Igen, ezen én is gondolkodtam tegnap, hogy miért nem lőttek le így pár embert.
-
#367 + nekem úgy tünt, nem voltak túl messze a várostól, talán egy mlövész, el tudod volna kapni 1-2 embert. -
#366 Uhh ja, nem volt semmi az sem. -
#365 ágyúzás is nagyon véres volt.
de amit Speirs művelt, ....
keresztül rohan a városon, és vissza.
kemény csávó.
-
#364 Jaaa, így már értem! Igen, szerintem is megrázó volt :( Nagyon jól megcsinálták, baromira tetszett a tegnapi rész. -
#363 A legjobb rész a Carentan szerintem. És az utolsó. -
#362 nem úgy értettem hogy rossz, de ahogy a templom jelenetnél tünnek el az arcok az rohadt megrázó szerintem. -
#361 Ja igen a Navarone ágyúival kevertem. -
#360 Akkor vagy én keverek valamit, vagy ti.
Én a Harrison Fordos filmről beszélek.
Ja lehet keverem a a Micheael Wittmanossal. -
ipko #359 Sajna már csak 3 rész maradt!!!