Elit Alakulat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És még a "téma komolyságára tekintettel" (tényleg így mondták) reklám sem szakította meg.

Ami IMHO rendjén is van, de akkor mér kell más komoly témájú filmeket/sorozatokat vágásokkal kiherélniük???

Kiváncsi lennék, ha a Schindlerbõl pl. kivágják a "kövezést" az RTL-en, aminek szintúgy lófasz jelentõsége van a történet szempontjából,

a schindler esetében egy az egyben a dvd-s verziót adta le anno az rtl
Csak Európában szokás így megvagdosni a filmeket. Sehol máshol nincs ennyi cut, mint itthon.

ez nem igaz. amerika a tv-cutok õshazája, õk találták ki ezt az egészet, hogy a korhatáros filmekbõl minél nagyobb profitot tudjanak kicsiholni + ugye ott egy film vagy 2 órás reklámmal együtt vagy 3 órás. másképpen nem tévéképes.
Adam II
Király sorozat

Megnéztem a weboldalt, meglepõ volt...

We few, we happy few, we band of brothers; For he to-day that sheds his blood with me Shall be my brother;

Egy kis érdekesség, ha már Blithe neve felmerült:

http://currahee.hispeed.com/his2ndbnwwiiphoto24.html

Ettõl függetlenül istenkirály a sorozat

Serpa
Nuenen volt.

nem Arnhem.

Serpa
az a kisváros, Arnheim volt ?

Punker
nekem is sikerült tegnap 11 órát melóznom pedig elméletileg a héten még szabin lennék 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amse
Dede.Jó is volt, csak már csütörtök volt és a 7 vége felé már fáradt vagyok szal egybõl aludni mentem.Fõleg hogy ma meg 7végén leltár.😞
De várom a köv részt.

Punker
na mi van nem néztétek? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tényleg nagy szemétség volt h levágták a végét tegnap. Ha ma is ez lesz... <#levele> már vagy 120szor láttam a sorozatot, de még így is rossz lemaradni egy rész végérõl!
Kérdésre a válasz: Blightot tûntetik ki, bíborszívet kap.

We few, we happy few, we band of brothers; For he to-day that sheds his blood with me Shall be my brother;

Tuvok
Remélem ma nem lesznek szemetek m1-éknél ...

Bucser
én már többször is láttam.. a szar mûsorszerkesztés miatt elõfordul... Ugyanis most is 10 percel késõbb kezdõdött a film és nem akartak tovább csúszni az adásidõvel..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a.carkey
Röhej. Ennek az MTVnek nincs fóruma? Vagy csak nagyon el van dugva?

A medve nem játék.

Tud vki elérhetõséget magyar szinkronos verzió letöltéséhez?
Amit visszaolvasva találtam (http://eurowarez.uw.hu/) nem mûködik...

Elõre is köszi!

Glpetyus
<#vigyor1>

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

Glpetyus
😊
Látom már kitomboltátok magatokat,úgyhogy én nem teszem 😊
De azért a jó @&@{{Ð@#&@#&@xc anyjukat #°#&@@# fel!!!!4

a.carkey
Csak Európában szokás így megvagdosni a filmeket. Sehol máshol nincs ennyi cut, mint itthon. Olyan azonban sohasem láttam, hogy ÁLLAMI TÉVÉ !!! filmet vágott volna meg, mégha ez sorozat is volt.

A medve nem játék.

én betiltanám az ilyen levágás lehetõségét, kétlem hogy az alkotók hozzájárulnának mûvük ilyenformában történõ bemutatásához

a.carkey
Kb. 9 perc maradt ki, de családnak lenyomtam a DVD változatot. Bár apám leszarta, de azért a nagyjelenet a mosodában, az eligazítás, stb. lemaradt. Meg, hogy Heffron ki lesz, azt pl. aki nem látta, az nem is fogja tudni mitõl lesz fontos filmben. Azonkívül a nézõk nem tudhatták meg mi is történt Blighttal ...

Kiváncsi lennék, ha a Schindlerbõl pl. kivágják a "kövezést" az RTL-en, aminek szintúgy lófasz jelentõsége van a történet szempontjából, akkor a mai "tévéügyvédje" baromállatnál is megjelenõ "Magyar Antifasiszták arcai" milyen botrányt csapott volna.

De ez csak egy háborús film, ahol a németeket sem úgy mutatják be, ahogy mindig szokták. Remélem amikor adják majd a haláltábor felszabadításáról szóló részt a végefelé, azt is megvágja majd a "GecikisKóciánésbandája"!

Undorító szar lesz ez a köztévé is. Bár a Mikó féle "Bruhahával" számomra már megdöntötték az idiotizmus rekordját ...

A medve nem játék.

guardian hero
Hogy a büdös k***** anyjukba jönnek ahhoz ezek a senkiházi szarrágó niemandok hogy egy ilyen nagyszerû alkotást megcsonkítsanak??? Komolyan mondom, nem szabadna ilyen igénytelen ócska elb*****szott csatornának színvonalas sorozatokat eladni, vagdossák a f*s isaurát de ne az Elit alakulatot!!! Egész nap erre vártam, köszönöm hogy elk*rták az estémet!!! Legalább a közszolgálati adótól többet várnék.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Serpa
megvárhatták volna.

kapott vki kitüntetést ?
úgy mint az elõzõ részben Winters.

Tuvok
motoroznak még, meg a végén az értékelés meg idézetek

Alien
na ez jó volt 😊

Serpa
abban mi lett volna ?

Tuvok
az utolsó 4-5 percet

Serpa
mit vágtak ki ?

Tuvok
nemtom, de szemétség ...

a.carkey
A köcsög gecik! Faszt keveri le már a királyi tévi is? <#mf3><#mf3><#mf3> A gagyi "híradójuk" miatt, meg a sok szar filmjük reklámja miatt? Hát basszák meg! Kevesgessék le a Schindler listáját! Vagy azt nem merik???

A medve nem játék.

Punker
ez most mi? miért lett hamarabb vége?

Tuvok
Ez mozgalmas lesz 😊

Tuvok
én se de ez van ,)

Amse
Jah.😊

Punker
net-ed van szal DivX-ed még lehet 😊

Amse
De nekem csak tetû kertv-im vannak + m1 😊

Punker
reklám csak a tetû kertv-ken van, HBO-n M1-en DVD-n és DivX-ben nincs reklám 😊

Amse
<#eljen>És reklám nélkül!Király.

Punker
hát ha nem is a legjobb, de ütõs rész 😊

Amse
Jajj már úgy várom.<#kuss>

Serpa
nem szeretem a statot.
😊

Tuvok
Statisztika nem ezt mutatja, lásd korábban 😉

Serpa
akit érdekel, az úgyse felejti el.

Tuvok
Ma este 21:05-tõl nem elfelejteni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carentan rész, sztem az egyik legjobb, HA nem a legjobb ...

LÁL!

Bandee1987
igy mindjárt más...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

$100 millió, bocsika lemaradt millió!!!<#falbav>

Mike at home
gondolom a 100-at ok milliokban merik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]