720
-
#358 Jaja, nagyon tetszett :) -
#357 sztem is legjobb rész :) -
#356 Miért? Szerintem semmi gáz nem volt a végével. -
#355 micsoda rész volt -
#354 gáz itt a vége nagyon -
#353 [nézi] -
#352 vagy többet igyál vagy kevesebbet, de ez így nem jó :) -
#351 egyikedvenc rézsem ez -
#350 mindjárt kezdődik -
#349 ökszi punki boscánatot kérek csak n agyon húz a fejemm téleg bocs -
#348 nem 34-es volt, hanek m47 patton és a spanyoloktól vették -
#347 ott amcsi Pattonok voltak a Király Tigrisek. -
#346 Nem hinném, hogy olyan nagy melő lett volna csinálni egy makettet.
Másik hasonló móka mikor a halál 50-orájánál t-34-esekkel helyetesítették a német tankokat :DD -
#345 Hát igen, a Flettner FL-282-es német helikoptert egy Bell 47G-vel helyettesítették, de gondolom nem bírtak szerezni eredetit :) -
#344 én is :) -
#343 lolság van abban is azért :D Kedvencem az a modern oktató helikopter, amit úgy gondoltak, hogy lazán passzol a 40-es évekhez :D -
#342 Elit alakulatot biztos megnézem.
-
#341 off
Ja bár a holnapi X-Akták nekem lehet, hogy kimarad, mert a Kisérletet megnézem, és elvileg egybeesik majd :( Na mindegy :)
on :) -
#340 jaja :) megijedtem, azt hittem teljesen elmegy a kép, de szerencsére nem. Holnap esti program is megvan :) Elit Alakulat, szünet, X-Akták :) -
#339 faxa volt az elején az "adásszüneti-logo" !
-
#338 Fenébe, ez is pont akkor megy, amikor a Kémek a Sasfészekben is, pedig az is egy nagy kedvencem :(( -
#337 Start! -
#336 :O -
ipko #335 Carwood Lipton (Donnie Wahlberg) is játszott az álomcsapdába!
-
ipko #334 Azt a filmet én is láttam! -
Edoka1 #333 Shane Taylor (doc Roe) a filmográfiája szerint szerepelt a Gibson féle Halmet-ben, de én hiába meresztem a szemem, még nem bírtam felismerni :-/ -
Edoka1 #332 A Rick Gomezt (Luz) is láttam nem olyan rég, valami idétlen film volt, az Oliver Plat is játszott benne. Valami építészekről szólt, akik minden áron meg akartak nyerni egy megrendelést. A Gomez pedig a barátjuk volt, és természetesen ott is bohóckodott :-) De jól állt neki! -
Edoka1 #331 Damian Lewis volt Soames a Forsyte Sagaban :-)) (én onnan "ismertem", miatta kezdtem el nézni a sorozatot, eredetileg!) -
#330 Bill Guarnere őrmester pedig szerepelt a Kapj el ha tudsz-ban és a Bad Boys 1-ben is:)
James Madio:Egy kosaras naplója -
#329 ja, sry Schwimmeren kívül -
#328 Hehe.John Martin meg a A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső-ben volt. -
#327 De gondolom David Schwimmer-t (Sobel szds .) sem kell bemutatni :))) -
#326 Ja és Matt Settle (azaz Ron Spears hdgy .) játszott az U-571-ben . -
#325 Haha hahaha :D
Tom Hardy !
BoB 9 . részben egy szexjelenet erejéig lehet látni, mint Janovek közlegény :)
és
Star Trek Nemesis-ben ő játszotta Shinzon-t, a főgonoszt :)
Elitalakulat - színészek -
#324 Lewis Nixon kapitány szerepelt a Bárbarátokban és a Hivatali Patkányokban is.
Robert Sink ezredes:Kölyök, Mission Impossible. -
#323 0,7-1 forintot kaptak laponként és mondom ez 5 éve volt -
#322 Jah, és Carwood is szerepelt benne.Meg a hatodik érzékben is. -
#321 Winterst játszó krapek pl. az Álomcsapdában is (fő)szerepelt. -
ipko #320 Én is őt szúrtam ki, meglepő volt.
Láttatok még olyan filmet, ahol a filmben játsszó színeszek feltünnek (David Schwimmeren kívül)???? -
#319 fizess elő rá újra