Elit Alakulat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami IMHO rendjén is van, de akkor mér kell más komoly témájú filmeket/sorozatokat vágásokkal kiherélniük???
a schindler esetében egy az egyben a dvd-s verziót adta le anno az rtl
ez nem igaz. amerika a tv-cutok õshazája, õk találták ki ezt az egészet, hogy a korhatáros filmekbõl minél nagyobb profitot tudjanak kicsiholni + ugye ott egy film vagy 2 órás reklámmal együtt vagy 3 órás. másképpen nem tévéképes.
We few, we happy few, we band of brothers; For he to-day that sheds his blood with me Shall be my brother;
http://currahee.hispeed.com/his2ndbnwwiiphoto24.html
Ettõl függetlenül istenkirály a sorozat
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De várom a köv részt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kérdésre a válasz: Blightot tûntetik ki, bíborszívet kap.
We few, we happy few, we band of brothers; For he to-day that sheds his blood with me Shall be my brother;
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amit visszaolvasva találtam (http://eurowarez.uw.hu/) nem mûködik...
Elõre is köszi!
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
Látom már kitomboltátok magatokat,úgyhogy én nem teszem 😊
De azért a jó @&@{{Ð@#&@#&@xc anyjukat #°#&@@# fel!!!!4
A medve nem játék.
Kiváncsi lennék, ha a Schindlerbõl pl. kivágják a "kövezést" az RTL-en, aminek szintúgy lófasz jelentõsége van a történet szempontjából, akkor a mai "tévéügyvédje" baromállatnál is megjelenõ "Magyar Antifasiszták arcai" milyen botrányt csapott volna.
De ez csak egy háborús film, ahol a németeket sem úgy mutatják be, ahogy mindig szokták. Remélem amikor adják majd a haláltábor felszabadításáról szóló részt a végefelé, azt is megvágja majd a "GecikisKóciánésbandája"!
Undorító szar lesz ez a köztévé is. Bár a Mikó féle "Bruhahával" számomra már megdöntötték az idiotizmus rekordját ...
A medve nem játék.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A medve nem játék.
Carentan rész, sztem az egyik legjobb, HA nem a legjobb ...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!