Elit Alakulat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amit Speirs mûvelt, ....
keresztül rohan a városon, és vissza.
kemény csávó.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Én a Harrison Fordos filmrõl beszélek.
Ja lehet keverem a a Micheael Wittmanossal.
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Másik hasonló móka mikor a halál 50-orájánál t-34-esekkel helyetesítették a német tankokat :DD
Ja bár a holnapi X-Akták nekem lehet, hogy kimarad, mert a Kisérletet megnézem, és elvileg egybeesik majd :( Na mindegy :)
on :)
James Madio:Egy kosaras naplója
Tom Hardy !
BoB 9 . részben egy szexjelenet erejéig lehet látni, mint Janovek közlegény :)
és
Star Trek Nemesis-ben õ játszotta Shinzon-t, a fõgonoszt :)
Elitalakulat - színészek
Robert Sink ezredes:Kölyök, Mission Impossible.
Láttatok még olyan filmet, ahol a filmben játsszó színeszek feltünnek (David Schwimmeren kívül)????
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!