720
  • Breki33

• PResident Evil
    ezek a könyv illusztrációi ?
  • Breki33

Production:
    Produced by Steven Spielberg, Tom Hanks
    Written by Stephen Ambrose (from his 1992 book)
    Original music by Michael Kamen
    Cinematography by Remi Adefarasin, Joel Ransom
    Film Editing by Billy Fox, Oral Norrie Ottey, Frances Parker, John Richards
    Sound Editing by Paul Conway
    Production Design by Anthony Pratt
    Art Direction by Kevin Phipps
    Special Effects by Joss Williams
    Visual Effects at Mill Film London
    Military Adviser Capt. Dale Dye
    Cast:
    Damian Lewis as Major Richard Winters
    Donnie Wahlberg as 2nd Lieutenant Carwood Lipton
    Ron Livingston as Captain Lewis Nixon
    Matthew Settle as Captain Ronald Speirs
    Rick Warden as 1st Lieutenant Harry Welsh
    Frank John Hughes as Staff Sergeant Bill Guarnere
    Scott Grimes as Technical Sergeant Donald Malarkey
    Neal McDonough as 1st Lieutenant Lynn "Buck" Compton
    Rick Gomez as Sergeant George Luz
    Eion Bailey as Private 1st Class David Webster
    James Madio as Sergeant Frank Perconte
    Kirk Acevedo as Staff Sergeant Joseph Toye
    Michael Cudlitz as Sergeant Denver "Bull" Randleman
    Richard Speight Jr. as Sergeant Warren "Skip" Muck
    Dexter Fletcher as Staff Sergeant John Martin
    Ross McCall as Corporal Joseph Liebgott
    Shane Taylor as Corporal Eugene Roe, medic
    Peter McCabe as Corporal Donald Hoobler
    Robin Laing as Private Edward 'Babe' Heffron
    Matthew Leitch as Staff Sergeant Floyd Talbert
    David Schwimmer as Captain Herbert Sobel
    Marc Warren as Private Albert Blithe
    Peter Youngblood Hills as Staff Sergeant Darrell "Shifty" Powers
    Mark Huberman as Private Lester "Leo" Hashey
    Dale Dye as Colonel Robert Sink
    Nicholas Aaron as Private 1st Class Robert "Popeye" Wynn
    Ben Caplan as Corporal Walter "Smokey" Gordon
    Mark Lawrence as Staff Sergeant William Dukeman
    Tim Matthews as Private 1st Class Alex Penkala
    Douglas Spain as Private Antonio Garcia
    Michael Fassbender as Technical Sergeant Burton "Pat" Christenson
    Craig Heaney as Private 1st Class Roy Cobb
    Colin Hanks as 2nd Lieutenant Henry Jones
    Nolan Hemmings as Staff Sergeant Charles Grant
    Doug Allen as Private 1st Class Alton More
    Bart Ruspoli as Private 1st Class Edward Tipper
    Matt Hickey as Private Patrick O'Keefe
    Simon Schatzberger as Private 1st Class Joseph Lesniewski
    Rocky Marshall as Corporal Earl McClung
    Andrew Scott as Private John 'Cowboy' Hall
    George Calil as Private 1st Class James "Mo" Alley
    Phil Barantini as Sergeant Wayne "Skinny" Sisk
    Tom Hardy as Private 1st Class John Janovek
    Andrew Lee-Potts as Private Eugene Jackson
    David Nicolle as 2nd Lieutenant Thomas Peacock
    James McAvoy as Private 1st Class James Miller
    Phil McKee as Lieutenant Colonel Robert Strayer
    Adam James as Private Cleveland Petty
    Stephen Graham as Sergeant Myron 'Mike' Ranney
    Dave Power as Private Rudolph Dittrich
    Tony Devlin .... Private 1st Class Ralph Spina, medic
    Stephen McCole as 1st Lieutenant Fredrick "Moose" Heyliger
    Simon Pegg as 1st Sergeant William Evans
    Peter O'Meara as 1st Lieutenant Norman Dike
    Jamie Bamber as 2nd Lieutenant Jack Foley
    Rene L. Moreno as Private Joseph Ramirez
    Simon Fenton as Private Gerald Lorraine
    Jimmy Fallon as 2nd Lieutenant George Rice
    Jason O'Mara as 1st Lieutenant Thomas Meehan
    Doug Cockle as Father John Maloney
    Nigel Hoyle as Staff Sergeant Leo Boyle
    Alex Sabga as Corporal Francis Mellet
    Kieran O'Brien as Private Allen Vest
    Ezra Godden as Private Robert Van Klinken
    Iain Robertson as Private George Smith
    Luke Griffin as Sergeant Terence 'Salty' Harris
    Matthew Duquenoy as C-47 Pilot
    Michael Edmiston as Training Jumpmaster
    Diana Kent as Mrs. Lamb, English Laundress
    Matthew Faber
    Josefien Hendriks as Dutch girl (Episode 4) (as Josefine Hendriks)
    Wil Röttgen as Field Marshal Erwin Rommel
    Ben Peyton as Warrant Officer Andrew Hill
    William Tapley as Captain Paige, British Tank Commander
    Ian Virgo as Soldier
    Stephen Walters
    Jack Wouterse as Dutch farmer (Episode 4)
    Dan van Husen as Alleged Commandant
    David Crow as Corporal Nicksons
    Ben Montague as Private Matt McDowell
    Stephen Milton
    Laird Macintosh as Jeep Driver (Part 6)
    Corey Johnson as Major Kent
    Andrew Howard as Captain Clarence Hester
    Jamie Harding as French boy (Episode 5)
    Isabella Seibert as German girl (Episode 9)
    Lucie Jeanne as Renee Lemaire
    Wolf Kahler as German General
    Marcos D'Cruze as Joseph P. Domingus
    Luke Roberts as Herbert J. Suerth
    Tom Hanks as British Officer

• Breki33
    Én 2240 Ft-ért vettem,
    nagyon jó könyv, elolvasása után most nézem újra számítógépen.

Tegnap meg a Sztálingrádot néztem meg azis brutális.
  • Glpetyus

Most vettem Elit Alakulat könyvet
    2800.-
  • Rain1
    Hi!

Honnan tudom leszedeni a filmet? (szinronnal, DVD formátumban)
  • Risu Führer
    nekem megvan dvd-én mind a 10 rész és megvanm a könyv is jeeehhh nyagyoonnnnnn jóóók az egészzzzz
  • burkusdió
    hy mindeki!
    nektek is elmesélem mi esett meg velem ;)
    2* szedtem le crc hibásan az első részt a matuskawarezről, szal ezekután kedvem sincsen letölteni :DDDDD
  • Edoka1
    Javaslom nézdd meg Wolfgand Petersen: Das boot c. sorozatát. Nem fogsz csalódni.

U.i. Mellesleg a Band of brothers valós eseményeket mesél el, nem fikció, és a háború egy olyan szakaszát mondja el - mivel a történelem így alakult -, amikor már a németek védekeztek és többnyire nem támadtak (1944-45), és végül elbuktak, kénytelenek voltak megadni magukat.
  • ctrlH
    Vannak kiváló és valósághű német háborús filmek is. Az amerikaiaktól ne várd, hogy olyan filmet készítsenek ahol nem ők a jobbak.
  • ipko
    A filmben nagyon sok amcsi katona is meghalt, az EASY századnak 150%-os veszteségei voltak!!! De mivel halottakkal nem lehet egy háború történetét bemutatni, ezért azokat mutatja a film akik szerencsésen, véleltlenül túlélték.
  • Zoli007
    Jo kis film, nekem nagyon tetszett, de meg kell, hogy mondjam nehany helyen az volt az erzesem, hogy csak nagyon veletlenul eltek tul. Meg hat az, hogy a csori nemetek mindig megdoglottek. Mert nem csinalnak egy olyan filmet ahol az amcsikat nyirjak, mert lehetne. Persze kerdeses mit szolnanak hozza az emberek. Hat en nemtudom... Szerintem azert itt-ott ki lett szinezve, mindenestre egy igenjo sorozat amibol azert mar egy kicsit hiany volt a piacon.
  • Serpa
    HÁLT!
  • ipko

• ipko

• Edoka1
    Köszi, ez igazán jó hír
  • Serpa
    tudom, hogy hamar itt lesz, de méég olyan messze van.
    ^-^

havonta 2 rész lesz ??
  • ipko
    Biztos forrásból tudom! A hallmark honlapján találtam egy kis infot róla.()

A sorozat június 8. 22:00 kezdődik, majd másnap lesz a 2. része ugyan abban az időben!
    Én úgy tudom, hogy 10 részes lesz.
  • Serpa

hol írják?
  • ipko
    Escape from Colditz júniusban kezdődik!!!!
  • Edoka1
    Véletlenül nem vezették már be kishazánkban is azt a módszert, hogyha valaki izomagyú és kell a focicsapatba vagy mittommicsapatba, akkor vegyük fel? :-)
  • ipko
    Még semmi nincs róla! Gyanítóm hogy az az évad bemutató tényleg egész évadra szól. Bármikor elkezdthetik. Lehet hogy már jövő héten, de lehet, hogy csak szeptemberbe... Ki tudja?
    Addig is én a hallmark oldalán figyeleme...
  • Serpa
    "Escape from Colditz" --> még nem láttom a tv újságban.

te tudsz vmit?
  • ipko
    Jól teszed! Egyébként melyik egyetemen van ez az észlény?
  • Adrian Graves
    Beszéltem ma egy ismerősömmel. Közölte, hogy a BoB értelmetlen, és... khm... hogy is mondjam szalonképesebb kifejezéssel élve... inkább sehogy. Na mindegy, a lényeg, hogy ő mit szeret? Diszkópatkányok. Igen. Na ezért döntöttem úgy, hogy átjelenkezek másik egyetemre.
  • Risu Führer
    Szerintem nagyon jó kis film az elit, és a band of brothers fps is nagyyon jó lesz
  • ipko
    Egyébként ha játékokról van szó, akkor szerintem a BoB-hoz legközlebb a március elején megjelenő Brothers in Arm című fps áll. Már csak a címéből is. A Normandiai partraszállás első pár hetét kell napról-napra túl élni! Lesz történeti szál is, mind a Moh:PA -ban. Én biztos kipróbálom. Linket lusta vagyok betenni, de írjátok be a címét és biztos találtok róla valamit.
  • PResident Evil
    beraktam mindenhova :D
  • Punkerwork
    "A folyó havi PC Gamerben napvilágot látott néhány kezdeti információ a Call of Duty 2-ről. A PCG-s fiúk ott jártak a fejlesztő Infinity Ward bithegesztő-műhelyében és megfenyegették a szerencsétlen fejlesztőket, hogy egészen addig nem engedik őket haza, míg nem dobnak valami csontot a fél világ elé. És irgumburgum, meg minden. Így történhetett aztán, hogy az IW-s arcok bepánikoltak, majd kénytelen-kelletlen megnyíltak a PC Gameres terroristáknak és szép hosszú sorokban ontották a tunkolnivaló információt a Call of Duty 2 várható fícsöreiről, valamint várható játékélmény szintjéről. A végére olyannyira összemelegedtek a srácok a fejlesztőkkel, hogy khm... na na, talán annyira mégsem. Micsoda perverz gondolat, hmm.. Szóval elég az hozzá, hogy a végére a PCG-s arcoknak még az is megadatott, hogy lejátszhattak egy teljes küldetést a félkész CoD2-ből.

A teljes hírt értelmetlen lenne lefordítani, a cikk persze négy oldalas, és a szöveg 75%-a köret és az "adjuk el az újságot" marketingkategóriába sorolandó. A tartalmi lényeget viszont mindenképp érdemes pár sorban leírni, számos érdekes újítás vár majd bennünket a játékban, mely, -ha az Úr is a mi oldalunkon áll- még idén télen a boltok polcaira kerül.

Amit várhatunk a CoD2-től:

Szkriptek mellőzése (előre tárolt jelenetek lesznek, de nem erre épül a játék)

A CoD2 nem lesz annyira lineáris

Okosabb MI (a társaid pl. nem csak mennek veled és lőnek, hanem annak megfelelően reagálnak, hogy milyen formában támadsz. (fedezőtűz, stb.))

Nagyobb kiterjedésű nyílt harcmezők

Támadási formánként eltérő ellenséges reagálás

3 kampány: Brit (Afrika (El-Alamein, Tobruk) és a Normandiai partraszállás), Szovjet (Moszkva és Sztálingrád), amerikai (Nyugat-Európa)

Egy lehetséges német kampány ötlete (IW szeretné, kiadó nem engedi - egyelőre)

Térképeken használt technológiák: normal-mapping, specular-mapping, bump-spec, valós idejű fény és árnyékolás

Élő környezet (hajlongó pálmafák, lengedező telefonkábelek, porfelhő az utcán, stb.)

Új mesterlövész mód (mikor belenézel a célkeresztbe, hallod a szívdobbanásokat és lehetőséged van visszatartani néhány másodpercre a levegőt, ami a célzásra van jótékony hatással)

Történelmi pontosságú küldetések - John Hillen (Military Advisor) révén

Füstgránát használata, mely a pozíciójelzés és a takarás védelmi eszköze is lehet.

Időjárási viszontagságok (hangulateffektek, mint hó az oroszoknál, eső Normandiában, stb..)

Várhatóan -FPS játékoknál először- 100 vagy több szinkronhang (köztük néhány Hollywood talent is)

Új hardverek, úgymint 15 új fegyver és új járművek (köztük a halálos német Gewehr mesterlövészpuska, a Pamzerkampfwagen II, Jeepek, brit Crusader tank és a T-34-es szovjet állat)

Megemlítendő még, hogy az IW csapata a Medal of Honor Allied Assault nyomán újraéleszti a Normandiai partraszállást a Call of Duty 2-ben, melyet Thaine Lyman (Activision Executive Producer) célzott titokzatossággal így kommentált: "...érdekes lesz". Zárszóként hozzátette:

A fiaink régebb óta fejlesztenek II. világháborús játékokat, mint ameddig maga a háború tartott. Higgyetek nekem, ezek értik a dolgukat.

A játék megjelenési dátuma jelen pillanatban 2005 Q4, tehát idén karira elvileg már a kezeink között tudhatjuk a stuffot.

(A CoD Infobase által nyilvánosságra hozott PC Gamer szkennek közzététele szigorúan tilos és törvénybe ütköző, így ezt -hivatalos fansite mivoltunkból kifolyólag- mellőznünk kell a hírből. Egyes források szerint az érintett képeket be lehet szerezni néhány további magyar rajongói oldalon keresztül, érdemes például az előző hírben közzétett klánlapra, vagy predator által publikált cyberarena.hu/callofduty2 linkre fókuszálni.)

-by Zagash "

• Punkerwork
    CoD topic-ba is rakd be :)
  • AnuluWork #568
    Akkor nézd meg a Hidden and Dangerous 2 eredetijének dobozát!
    Elit Alakulat és Ryan mix! :)
  • PResident Evil
    ismerős ?

• Edoka1
    Például?
  • AnuluWork #565
    De, bár többet is ki lehetett volna hozni a dologból!
  • Edoka1
    Szerintem annak, hogy másik is maguknak tulajdonítják a Sasfészek bevételét az lehet az oka, hogy Winterséket igen hamar elvezényelték onnan, akik utánuk jöttek lehet, hogy nem is tudták, hogy melyik amerikai alakulat járt ott előttük. Aztán meg, messziről jött ember azt mond, amit akar ;-) Ha nem volt ott éppen akkor más amerikai alakulat, csak az, aki éppen fényképeztette magát, akkor úgy tálalta az ott tartózkodását, ahogy éppen akarta........
  • Edoka1
    Tehát, neked nem tetszett a filmsorozat? :-)
  • AnuluWork #562
    Szerintem pedig jópár dolog van a könyvben, ami a filmben teljesen máshogy van megjelenítve. Legtöbb ilyet Websternél olvastam. De szinte mindenkinél volt pár ilyen.

A "Sorstalanság" epizód egy teljes része helyett inkább arra mehettek volna rá, mit csináltak a srácok Berchtesgadenben, ugyanis jópár majom akik utánuk jöttek, szintén úgy adták elő, hogy ők vették be, meg érték el elsőnek
    a Sasfészket. Stb.
  • Edoka1
    Szia, félreértettél valamit. A könyv és a film KIEGÉSZÍTI egymást. Roe doki teljes egy epizódja sincs a kanyarba sem a könyvben, csak leírták, hogy Speirs még kitüntetésre is javasolta, de nem kapta meg. Némi empátiával rá lehet jönni, hogy a sorozat készítői a még élő veteránokkal együtt a film készítésével kivánták az adósságot törleszteni.....szerintem!
  • Bandee1987
    Na, de ők legalább normálisan megcsinálták azt a részt, az a rész egymaga jobb volt, mint a Sorstalanság című szar.
  • AnuluWork #559
    Többek között ...