720
  • ipko
    Na jó tényleg, Webster karakterét nem találták olyan jól el.
  • AnuluWork #557
    Sajnos Spielberg és Hanks ráment és magasztalt olyan dolgokat, pl. a tábor Németországban, aminek nem kellett volna kulcsjelentőségűnek lennie (egy teljes rész), és csomó olyan dolog kimaradt, ami nyugodtan belekerülhetett volna. :(
  • AnuluWork #556
    Dehogynem voltak! Olvasgasd figyelmesen! :) Egy rakat szereplő aki a filmben volt, teljesen másképpen szerepel a könyvben, sokkal kevesebb szól róluk, és teljesen másképp írnak dolgokat velük kapcsolatban. Webster, Winters, ... áh, nem is sorolom. Rakat helyen más a könyv, mint ami a filmre került.
  • ipko
    Csak azért kérdeztem mert szerintem nem voltak nagy eltérések a könyvhöz képest. Ami a filmben volt az szinte szóról szóra megtalálható a könyvben. Az hogy sokminden kimaradt a filmből az a 10 résznek köszönhető. A könyvben 2 év története van megírva, nem lehet mindent filmre vinni, arra 50 rész is kevés lenne.(bár én megnézném mind az 50 részt). De szerintem ezzel a 10 résszel volt élvezhető és kerek a film.
  • Punker
    BoB könyvet gondolom :)
  • ipko
    Milyen könyvet olvastál? És mi volt tök más mint a filmben???
  • AnuluWork #552
    Korábban olvastam ugyan a könyvet, de már nem emlékeztem rá. Picit beleolvasgattam, és tök máshogy van jópár dolog, mint ahogy a filmben volt. :(

Az egy dolog, hogy hihetetlenül sokminden kimaradt, de kicsit gáz, hogy ami a filmben volt, és ami a könyvben, azok néha köszönőviszonyban sincsenek egymással! :(
  • Edoka1
    Köszi, megnézem.
  • ipko
    Bocsi Csoder, de csak most vettem észre a kérésedet, de akkor most begépelem ha még nem késő:

Az expedicíos hadsereg katonáinak, tengerészeinek, pilótáinak.
    Hamarosan elindulnak a nagy keresztesháborúra amire hónapok óta készülnek.
    Önökön a világ szeme!
    Sok szerencsét és isten áldását kérem erre a nagyszerű és nemes vállalkozásra.
    Dwight D. Eisenhower(a szövetséges hadsereg főparancsnoka)
  • ipko
    Az imdb pro-n már van róla anyag!!!
  • a.carkey
    Hehe. :)
  • Serpa
  • Edoka1
    A különös, hogy az imdb szerint a sorozatot még gyártják :-)

http://www.imdb.com/title/tt0415407/
  • a.carkey
    *Colditz
  • a.carkey
    Wintersel (Damian Lewis) lesz egy jó film a Hallmarkon valamikor. (Legalábbis egy reklámjuk szerint.) Azt hiszem az Escape from Coldiz.
  • Serpa
    egyetértek.
    :)
  • ipko
    Oksa, ne hogy lemaradjunk róla!
  • Serpa
    majd figyelem, hogy mikor lesz, de ha megtudsz vmit, írj.
  • ipko
    Colditz középkori várkastélyába a második világháború során olyan tiszteket börtönöztek be, akik megszöktek valamilyen másik fogolytáborból. Gondolom a film is arról fog szólni hogy hogyan jutottak oda és hogyan szöktek meg. Egész jónak igérkezik.
  • Serpa
    'Escape from Colditz' társasjáték
  • ipko
    Lesz egy új mini sorozat, amiben szerepel Damian Lewis (Winters őrnagy) is. A film címe ,,Escape from Colditz". Én a Hallmarkon láttam egy ilyen évad beharangozót, ahol ez a film is szerepelt, de pontos dátumot még nem írt.(egyébként ebben a beharangozóban is fel lehet ismerni Lewis-t brit katonai ruhában!!!
  • dikki*yysw
    Argh, banyek. Készíthetem majd a dvd-ket :)

Amúgy ha vmi Thin Red Line -szerű sorozatot csinálnak, akkor nagyon jó lesz.
  • guardian hero
    Spielbergék csinálnak egy ugyanilyen tízrészes minisorozatot, ami a Csendes-óceáni hadszíntéren fog játszódni. Honlap.
  • Tetsuo
    Ha vki összegezné hogy pontosan milyen folytatás várható ill folytatások..? V ez csak pletyka?
  • Csoder
    Egy kérésem lenne, megnéztem az Elit Alakulat első részét és a végén van egy ismertető, így kezdődik: "Az expedíciós hadsereg..." tovább sajnos már nem tudom mert ott elment a hang, azt szeretném kérni hogy ezt az ismertető szöveget (az Elit Alakulat első részében) valki gépelje be ide nekem, nagyon megköszönném!!
    Előre is kösz

Csoder
  • Csoder
    köszi morpheus !!!!
    Na megyek is elit alakulatot nézni :)
  • Tuvok #532
    Áhháá, nekem is az van meg :)))
    Nagyon jó film sztem, bár az a sok aláfestő duma nemkéne, de maga a történet és a látvány sztem első osztályú
    mikor Starros balhézott az ezredessel, hát az csúcs volt :D
  • Morpheus
    Az angol címe: "The Thin Red Line". Eléggé lassú, unalmas filmnek találták anno a mozikban. Amikor én néztem egyedül maradtam a végére a teremben. Pedig nagyon jó kis film.:)
  • Morpheus
    Szia!

/Off

Ctrl+O, aztán kiválasztod, hogy "Open media files". majd kiválasztod a cd-ről az mpeg fájlt. Asszem Avseq.mpeg, vagy mi a neve. Nincs most nálam ilyen cd, így nem tudom pontosan.

De mondjuk nálam, ha berakok egy ilyen cd-t, akkor automatikusan indul a PowerDVD..:)

/On
  • Csoder
    Na Power DVD-m az van, de hogy lehet vele svcd-t lejátszani ??
  • Glpetyus
    Vagy szúrd be egy asztali lejátszóba ^^
  • Glpetyus
    Power DVD például :)
  • Csoder
    Üdv.
    Sikerült megszereznem az Elit lalakulatot, az a gondom hogy SVCD és nem tudom leátszani, pedig van divx-em xvid em, mpeg1-2 kodekem is. Lécci segítsetek hogy tudnám lejátszani. (mimlyen progi kéne hozzá?)
    Kösz..
    Üdv.
    Csoder
  • Glpetyus
    Másik kedvenc filmem...
  • Tuvok #524
    az angol !
  • ipko
    ,,Az ŐRÜLET határán" volt a címe ha jól emlékszem!
  • Bandee1987
    Jah, kár, hogy vége
  • Tuvok #521
  • Punkerwork
    de ebben kb minden 3. rész lenne "hátul" kb úgy mint BoB első rész.
  • Tuvok #519
    mért, BoB-ba is simán belefért