720
-
ipko #558 Na jó tényleg, Webster karakterét nem találták olyan jól el. -
#557 Sajnos Spielberg és Hanks ráment és magasztalt olyan dolgokat, pl. a tábor Németországban, aminek nem kellett volna kulcsjelentőségűnek lennie (egy teljes rész), és csomó olyan dolog kimaradt, ami nyugodtan belekerülhetett volna. :( -
#556 Dehogynem voltak! Olvasgasd figyelmesen! :) Egy rakat szereplő aki a filmben volt, teljesen másképpen szerepel a könyvben, sokkal kevesebb szól róluk, és teljesen másképp írnak dolgokat velük kapcsolatban. Webster, Winters, ... áh, nem is sorolom. Rakat helyen más a könyv, mint ami a filmre került. -
ipko #555 Csak azért kérdeztem mert szerintem nem voltak nagy eltérések a könyvhöz képest. Ami a filmben volt az szinte szóról szóra megtalálható a könyvben. Az hogy sokminden kimaradt a filmből az a 10 résznek köszönhető. A könyvben 2 év története van megírva, nem lehet mindent filmre vinni, arra 50 rész is kevés lenne.(bár én megnézném mind az 50 részt). De szerintem ezzel a 10 résszel volt élvezhető és kerek a film. -
#554 BoB könyvet gondolom :) -
ipko #553 Milyen könyvet olvastál? És mi volt tök más mint a filmben??? -
#552 Korábban olvastam ugyan a könyvet, de már nem emlékeztem rá. Picit beleolvasgattam, és tök máshogy van jópár dolog, mint ahogy a filmben volt. :(
Az egy dolog, hogy hihetetlenül sokminden kimaradt, de kicsit gáz, hogy ami a filmben volt, és ami a könyvben, azok néha köszönőviszonyban sincsenek egymással! :( -
Edoka1 #551 Köszi, megnézem. -
ipko #550 Bocsi Csoder, de csak most vettem észre a kérésedet, de akkor most begépelem ha még nem késő:
Az expedicíos hadsereg katonáinak, tengerészeinek, pilótáinak.
Hamarosan elindulnak a nagy keresztesháborúra amire hónapok óta készülnek.
Önökön a világ szeme!
Sok szerencsét és isten áldását kérem erre a nagyszerű és nemes vállalkozásra.
Dwight D. Eisenhower(a szövetséges hadsereg főparancsnoka) -
ipko #549 Az imdb pro-n már van róla anyag!!! -
#548 Hehe. :) -
#547 #538 -
Edoka1 #546 A különös, hogy az imdb szerint a sorozatot még gyártják :-)
http://www.imdb.com/title/tt0415407/ -
#545 *Colditz -
#544 Wintersel (Damian Lewis) lesz egy jó film a Hallmarkon valamikor. (Legalábbis egy reklámjuk szerint.) Azt hiszem az Escape from Coldiz. -
#543 egyetértek.
:) -
ipko #542 Oksa, ne hogy lemaradjunk róla! -
#541 majd figyelem, hogy mikor lesz, de ha megtudsz vmit, írj. -
ipko #540 Colditz középkori várkastélyába a második világháború során olyan tiszteket börtönöztek be, akik megszöktek valamilyen másik fogolytáborból. Gondolom a film is arról fog szólni hogy hogyan jutottak oda és hogyan szöktek meg. Egész jónak igérkezik. -
#539 'Escape from Colditz' társasjáték -
ipko #538 Lesz egy új mini sorozat, amiben szerepel Damian Lewis (Winters őrnagy) is. A film címe ,,Escape from Colditz". Én a Hallmarkon láttam egy ilyen évad beharangozót, ahol ez a film is szerepelt, de pontos dátumot még nem írt.(egyébként ebben a beharangozóban is fel lehet ismerni Lewis-t brit katonai ruhában!!! -
#537 Argh, banyek. Készíthetem majd a dvd-ket :)
Amúgy ha vmi Thin Red Line -szerű sorozatot csinálnak, akkor nagyon jó lesz. -
#536 Spielbergék csinálnak egy ugyanilyen tízrészes minisorozatot, ami a Csendes-óceáni hadszíntéren fog játszódni. Honlap. -
#535 Ha vki összegezné hogy pontosan milyen folytatás várható ill folytatások..? V ez csak pletyka? -
Csoder #534 Egy kérésem lenne, megnéztem az Elit Alakulat első részét és a végén van egy ismertető, így kezdődik: "Az expedíciós hadsereg..." tovább sajnos már nem tudom mert ott elment a hang, azt szeretném kérni hogy ezt az ismertető szöveget (az Elit Alakulat első részében) valki gépelje be ide nekem, nagyon megköszönném!!
Előre is kösz
Csoder -
Csoder #533 köszi morpheus !!!!
Na megyek is elit alakulatot nézni :) -
#532 Áhháá, nekem is az van meg :)))
Nagyon jó film sztem, bár az a sok aláfestő duma nemkéne, de maga a történet és a látvány sztem első osztályú
mikor Starros balhézott az ezredessel, hát az csúcs volt :D -
#531 Az angol címe: "The Thin Red Line". Eléggé lassú, unalmas filmnek találták anno a mozikban. Amikor én néztem egyedül maradtam a végére a teremben. Pedig nagyon jó kis film.:) -
#530 Szia!
/Off
Ctrl+O, aztán kiválasztod, hogy "Open media files". majd kiválasztod a cd-ről az mpeg fájlt. Asszem Avseq.mpeg, vagy mi a neve. Nincs most nálam ilyen cd, így nem tudom pontosan.
De mondjuk nálam, ha berakok egy ilyen cd-t, akkor automatikusan indul a PowerDVD..:)
/On -
Csoder #529 Na Power DVD-m az van, de hogy lehet vele svcd-t lejátszani ?? -
#528 Vagy szúrd be egy asztali lejátszóba ^^ -
#527 Power DVD például :) -
Csoder #526 Üdv.
Sikerült megszereznem az Elit lalakulatot, az a gondom hogy SVCD és nem tudom leátszani, pedig van divx-em xvid em, mpeg1-2 kodekem is. Lécci segítsetek hogy tudnám lejátszani. (mimlyen progi kéne hozzá?)
Kösz..
Üdv.
Csoder -
#525 Másik kedvenc filmem... -
#524 az angol ! -
ipko #523 ,,Az ŐRÜLET határán" volt a címe ha jól emlékszem! -
#522 Jah, kár, hogy vége -
#521 #517 -
#520 de ebben kb minden 3. rész lenne "hátul" kb úgy mint BoB első rész. -
#519 mért, BoB-ba is simán belefért