720
-
#638 köszönöm a helyesbítést... Van rá esély hogy van hozzá felirat! Olvasgatva az előzményeket többen az eredeti verziót ajánlották.
-
#637 az idős emberek a veteránok..... -
#636 Figyu!
letöltöttem külföldi oldalakról a részeket.
HBO-ról lett felvéve!Honnan szerezhetném meg ezekhez a feliratokat?Az elején amúgy idős emberek ios beszélnek az életükről!Akinek ezekhez a részekhez van felirata, kérem privizzen vagy e-mail-t írjon.Hálás köszi előre is%!
-
#635 És mire kéne irígynek lennem,Te kis butuska.. ?
:) -
nigger #634 At endless torrent-on fenn van!!! -
#633 köszönöm! a sárga irígység szóljon belőled :DD -
#632 Ha annyi eszed van,hogy szinkronnal nézd,akkor grat.... -
#631 tényleg nincsen szinkron, a PzetorPlack, vagy Pleck, vagy mittomén törte fel, és van rá szinkron... igaz 2.0, de van rá!
na de a bónusz dvd engem NAGYON NAGYON ÉRDEKELNE!!!!!!!! -
levi121212 #630 Mind1, a lényeg az, hogy létezik szinkron! -
#629 Ja,mert warez. -
#628 na akkor leírom(juk) X+1. alkalommal újra a hivatalos gyári DVD-n nincs szinkron!
link -
#627 akkor már csak meg kell osztanod P -
nigger #626 Nekem a DVD-n is van magyar szinkron (+angol 5.1) -
#625 biztos a DVD-re gondol -
levi121212 #624 Ezt meg honnan veszed??????????? -
#623 dehogynem
nekem szinkronosan van meg -
#622 mivel soha nem volt hozzá szinkron.... -
levi121212 #621 Angolul? -
#620 bithuman-en fent van -
levi121212 #619 Valaki tudna nekem mondani int. címet, ahonnan leszedhetném a film összes részét, akár egy SMS-ért -
#618 Ez engem is érdekelne -
nigger #617 Sziasztok! a bónusz lemezt tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni? -
#616 akkor feliratos? -
#615 Nekem gyári van,de szinkron nincs ^^
(nem is kék,zsal...^^) -
#614 eredeti? a gyári DVD-n nincs szinkron tudtommal. -
#613 ja és még egy olyan kérdésem lenne azokon felül, hogy az eredeti(tehát bolti) Band of Brothers magyar hangja 5.1-es-e, avagy nem? -
#612 hát akkor van egy olyan érzésem, hogy jó kis vétel lesz :D -
#611 a bónusz dvd-n mi van rajta, mer az nekem már nincsen meg... -
#610 Jobb. Sokkal több az info benne. Meg vannak benne részek, amelyek kimaradtak, vagy máshogy voltak filmen. El lehet dönteni melyik a jobb. :) Kár, hogy kihagyták a Hitler féle autó tommyval való teszteléséről szóló részt. De sajna az HBO minisorozatoknak - pl. [URL=http://www.imdb.com/title/tt0120570/]"From the Earth to the Moon" - Az Apollo küldetés (vagy mi volt a magyar címe, megismételhetnék) ...[/URL] - az az átka, hogy rövidek. Pedig a BofBnál még legalább egy rész elfért volna. -
#609 jobb sztem
persze én második vh mániás vagyok
csak a partraszállásról 6-8 könyvem van. -
#608 apropó a könyv van olyan jó mint a film? vagy melyik a jobb? mert úgy döntöttem megveszem, odavagyok érte -
#607 úristen megvan a filmzenéje!!!!! EZAAAZ!!!!!!!!!!! -
#606 Sobel? -
#605 sztem érdemes lenne a könyvet is elolvasnod
én utánnas most nézem újra
de egyesével szépen lassan
PL a kiképző őrmestert máskép fogod nézni a könyv után.
Nem lesz szimpatikusabb, de meg lehet érteni miért lettek ilyen jók -
#604 Nem éppen, mert a film 1993-as... -
#603 ez már életre kelt? -
#602 ez a Sztálingrád új film, mer nem naon hallottam róla!
BAND OF BROTHERS POWAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imádom ezt a filmet
Megnéztem Az elit alakulat -ot (2 nap alatt mind a 10 részét!), de ez a Ryan közlegény megmentése óta a világ legjobb filmje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAND OF BROTHERS POWAA!!!!!!!!!!!!!!!!
ekkora jó filmet már nagyon rég láttam, annyira megérintett, átélni a helyzetet, hogy még most is egész nap az jár a fejemben, és nem tom kiverni belőle.. elmentem játszani, és egész idő alatt azon gondolkoztam, felelevenítettem a részeket..
szerintem megnézem megint az összes 10 részét!!!
vkinek plíz nincsen meg a filmzenéje, mer nagyon kéne!!!!!!!!! -
#601 Band of Brothers rulez -
#600 -
#599 A könyvben eredeti fényképek vannak
Legalábbis a magyar kiadásban.