720
  • Dexantreal
    Én nem, sry.
  • w77d
    Sziasztok! Vki le tudná nekem írni a filmet ha adok DVD-ket?
  • Dexantreal
    Király!
    Ismét leadják az összes részt?
    Lehet, hogy belenézek,de szerintem nem nézem végig, mivel megvan.
  • Breki33
    Ajánlok jobbat

MA P
  • Dexantreal
    Én nem, sry, csak ajánlottam, hogy ott nézz szét.
  • gyuri12
    oké köszi:) linket nem tudnál,torrentről?:D
  • Dexantreal
    Én is a magyar 1-n láttam és ne mtudom honnét lehetne beszerezni. Nekem haverom másolta át és máig nagyon nagyon örülök neki és ezer thanks ezért!
    Persze angolul van meg és feliratosan, de mindketten abba maradtunk nagy egyetértésben, hogy így a király, már csak a káromkodások miatt is.
    Szerintem nézz utána torrenten.
  • gyuri12
    ájj most akartam megnyitni ennek a kiváló,és sztem az egyik lekjopp sorozatnak!:)megy is a kedvencekbe...:)
    de lenne egy kérdésem:honnan lehetne letölteni,mert ez egy kurva jó sorozat,és nagyon tetszett! én az m1-en amúgy:D
  • Dexantreal
    Meg nem utolsó sorban azért is jó angolul, mert ott vannak a jó káromkodások.
  • Seten

Persze, hogy jobb. A szinkronnál általában elnyomják az effekteket. Ami ennél a filmnél halálos vétek!

• Dexantreal
    Gőzöm sincs. Amit haverom másolt át, az angol és feliratos, de abban maradtunk, hogy ez nekünk úgy sokkal jobb.
  • Seten

Már kijött szinkronos DVD-n is?

• schrank
    hááát azért egy játékhoz képest minden film unalmas
  • Dexantreal
    Szerintem csak úgy van már rá lehetőség, hogy bolt, vagy pedig egy havertől elkéred és átmásolod. Én is ezt tettem. Beszéltem egyik haverommal és szívesen átmásolta, csa k12 dvd-t kellett vinnem neki.
  • Dino16
    Nagyon meg szeretném szerezni a sorozat összes részét (lehetőleg magyar szinkronnal)! Vki pls segitsen. Thx.
  • Lyan Kyj
    Nagyon szeretem, bár talán azért is, mert CoDozok:)
  • Dzsozi007
    dvdbe vhonnan lehet szedni?
  • Dexantreal
    a micsodát szeded?:S Na és honnan? Privibe jöhetne1link, nagyon megköszönném...
  • Gorbesz
    En most szedem a HDTV releaset, hat meg kell mondjam qrva jo ez a sorozat!!!!!
  • Dexantreal
    Jah, azt nem néztem...de felirat csak van hozzá:P.
  • Seten

Nézd már meg mi van odaírva:

"Hang:
    Angol - Dolby Digital 5.1
    Francia - Dolby Digital 5.1"

• Dexantreal
    Itt az volt írva, hogy 1dvd ára 2 000 majdnem....ez szerintem szinkronos:S... ma szólok róla szüleimnek, remélem hamarosan beszerzik...ők is szerették a filmet, ha jól tudom.
  • Seten

Azért az pofátlanság, hogy 15 rugóért a magyar szinkron nincs rajta a lemezeken!

• Dexantreal
    Ezer thanks!
  • NeoMaN
    tessék
  • Dexantreal
    valaki benézhetne ide
  • Dexantreal
    Érdeklődni szeretnék, hogy kapható-e még Bp-n - mer ott lakom - vmelyik boltba? akár Tesco....
  • nocomment
    Nekem csak egy szinkron hang kéne:(
  • koszta6
    nézzétek meg: Katt
  • csodabogár
    Hokotro abban igazad van hogy überfasza a film ,de az azért nem szép dolog ,hogy a Kelly hőseit meg Piszkos 12-őt lerambózod mert azért csak 30 év telt el azóta a filmezés fejlődött. Ja meg az elit alakulat igaz történet nem igazán lehetne variálni vele. (igaz hogy a piszkos 12 is igaz történet de azon meg is látszok 12 ből 1/2 mert lesérült)
  • bricsi01
    Nekem a HBO-ról felvett verzióvan, arrol meg nem vehető le a hang :(
  • 062020
    Valaki küldene egy linket pü-ben ahonnan szinkronosan le lehetne tölteni a részeket?
  • Seten

5.1-nél észreveszed, hogy ég és föld a különbség.

• bricsi01
    Hi!

Szerintem az effekteket szinkronnal is eléggé hallani.
  • Seten

Azért a Piszkos tizenkettőt nem rambóznám le, hiszen (SPOILER): tizenegyen meghalnak, egy pedig a katonai kórházba kerül.

A B.o.B viszont tényleg überfasza. Kötelező megnézni, először eredeti hanggal az effektek miatt, majd szinkronnal is mert a karakterek magyar hangjai óriásiak és a poénok is.

• hokotro
    Ez uraim a háborus filmek legje!!!A realitás valami félelmetes.Ahogy a film is.Nagyon tetszett!!!Iszonyú ahogy bemutatják a háborút,és nem a Kelly hősei és a piszkos12 rambós hőseit láthatjuk.Itt golyót kap mindenki ha tetszik ha nem.Mert az ellenség vissza lő ám, és van célkereszt a Fritz puskályán.Tehát a hős is meghallhat akárcsak a valóságban.És ahogy surrognak a golyók!!!Ahogy a ruházatok igazi korhű jellegét láthatjuk,gondolatokat,robbanásokat,sérüléseket,a nyomjelző lövedékeket,emberek érzéseit,és haláltusáját,valóságos katonai taktikákat sorolhatnám még.Egyszerűen a veteránoknak köszönhetően akik a film készitésében segédkeztek,tökéletesre épitettek a film összes részletét.Mintha ott lennék!!!A háború megalkotása egyszerűen tökéletes!Elgondolkozatott és ajánlanám sok fiatalnak nézze meg ,mert lássa csak az emberi gyarlóságot mire vagyunk képesek :emberek.
  • Maak
    hali!

engem érdekelne ez a sorozat, de nem torrentről,nincs valakinek valami dugi linkje? pm-ben pls
  • bricsi01
    Aki torrentes, pls tetesse fel a DVD-t.
    THX.
    Nekem csak HBO-sok vannak.
  • bricsi01
    Hi!

Már szerintem 5-szőr végig néztem de most megint elkezdem, és egyre jobb.
    Nagyon jó az egész.
  • bazza
    Tud vki midi-ben csengőhangot a főcímzenéből? MP3-ban már van csak azt nem tudja a telóm...