720
  • Alien
    van :P

jajj :)) Akkor úgy mondom, hogy 21:05-re voltam beállva :D Vagy ígyse jó? :D na mindegy :) a lényeg, 20:05, Elit Alakulat, aztán később X-Akták :D majd mindjárt megy a tartalom :)
  • Tuvok #277
    Van beépített csörgőd ?
  • Alien
    Hú de jó, hogy szóltálköszi. 21:05-re voltam beállítva.
  • Alien
    Így van, és láttam kinn Amerikában filmeket a tv-ben és megvoltak vágva :S Reklám pedig nagyon sok van és sokszor.
  • Tuvok #274
  • Serpa
    ! ! !
    ma előrehozták 20.05 -re.
    ! ! !
  • Glpetyus
    Bessenyeire emlékeznek egy filmmel.
  • Punkerwork
  • Amse
    Jah, én is most néztem.:(
  • Glpetyus
    Na,ma nem lesz Elit alakulat :S
  • spR
    És még a "téma komolyságára tekintettel" (tényleg így mondták) reklám sem szakította meg.

Ami IMHO rendjén is van, de akkor mér kell más komoly témájú filmeket/sorozatokat vágásokkal kiherélniük???
  • winnie
    Kiváncsi lennék, ha a Schindlerből pl. kivágják a "kövezést" az RTL-en, aminek szintúgy lófasz jelentősége van a történet szempontjából,

a schindler esetében egy az egyben a dvd-s verziót adta le anno az rtl
  • winnie
    Csak Európában szokás így megvagdosni a filmeket. Sehol máshol nincs ennyi cut, mint itthon.

ez nem igaz. amerika a tv-cutok őshazája, ők találták ki ezt az egészet, hogy a korhatáros filmekből minél nagyobb profitot tudjanak kicsiholni + ugye ott egy film vagy 2 órás reklámmal együtt vagy 3 órás. másképpen nem tévéképes.
  • Adam II
    Király sorozat
  • wayfarer
    Megnéztem a weboldalt, meglepő volt...
  • spR
    Egy kis érdekesség, ha már Blithe neve felmerült:

http://currahee.hispeed.com/his2ndbnwwiiphoto24.html

Ettől függetlenül istenkirály a sorozat
  • Serpa
    Nuenen volt.

nem Arnhem.
  • Serpa
    az a kisváros, Arnheim volt ?
  • Punker
    nekem is sikerült tegnap 11 órát melóznom pedig elméletileg a héten még szabin lennék :(
  • Amse
    Dede.Jó is volt, csak már csütörtök volt és a 7 vége felé már fáradt vagyok szal egyből aludni mentem.Főleg hogy ma meg 7végén leltár.:(
    De várom a köv részt.
  • Punker
    na mi van nem néztétek? :)
  • wayfarer
    Tényleg nagy szemétség volt h levágták a végét tegnap. Ha ma is ez lesz... már vagy 120szor láttam a sorozatot, de még így is rossz lemaradni egy rész végéről!
    Kérdésre a válasz: Blightot tűntetik ki, bíborszívet kap.
  • Tuvok #256
    Remélem ma nem lesznek szemetek m1-éknél ...
  • Bucser
    én már többször is láttam.. a szar műsorszerkesztés miatt előfordul... Ugyanis most is 10 percel később kezdődött a film és nem akartak tovább csúszni az adásidővel..
  • a.carkey
    Röhej. Ennek az MTVnek nincs fóruma? Vagy csak nagyon el van dugva?
  • szakember
    Tud vki elérhetőséget magyar szinkronos verzió letöltéséhez?
    Amit visszaolvasva találtam (http://eurowarez.uw.hu/) nem működik...

Előre is köszi!
  • Glpetyus
  • ipko
    [nagy][b] [email protected][b][nagy]
  • ipko
  • Glpetyus
    :)
    Látom már kitomboltátok magatokat,úgyhogy én nem teszem :)
    De azért a jó @&@{{Ð@#&@#&@xc anyjukat #°#&@@# fel!!!!4
  • a.carkey
    Csak Európában szokás így megvagdosni a filmeket. Sehol máshol nincs ennyi cut, mint itthon. Olyan azonban sohasem láttam, hogy ÁLLAMI TÉVÉ !!! filmet vágott volna meg, mégha ez sorozat is volt.
  • Cat #247
    én betiltanám az ilyen levágás lehetőségét, kétlem hogy az alkotók hozzájárulnának művük ilyenformában történő bemutatásához
  • a.carkey
    Kb. 9 perc maradt ki, de családnak lenyomtam a DVD változatot. Bár apám leszarta, de azért a nagyjelenet a mosodában, az eligazítás, stb. lemaradt. Meg, hogy Heffron ki lesz, azt pl. aki nem látta, az nem is fogja tudni mitől lesz fontos filmben. Azonkívül a nézők nem tudhatták meg mi is történt Blighttal ...

Kiváncsi lennék, ha a Schindlerből pl. kivágják a "kövezést" az RTL-en, aminek szintúgy lófasz jelentősége van a történet szempontjából, akkor a mai "tévéügyvédje" baromállatnál is megjelenő "Magyar Antifasiszták arcai" milyen botrányt csapott volna.

De ez csak egy háborús film, ahol a németeket sem úgy mutatják be, ahogy mindig szokták. Remélem amikor adják majd a haláltábor felszabadításáról szóló részt a végefelé, azt is megvágja majd a "GecikisKóciánésbandája"!

Undorító szar lesz ez a köztévé is. Bár a Mikó féle "Bruhahával" számomra már megdöntötték az idiotizmus rekordját ...
  • guardian hero
    Hogy a büdös k***** anyjukba jönnek ahhoz ezek a senkiházi szarrágó niemandok hogy egy ilyen nagyszerű alkotást megcsonkítsanak??? Komolyan mondom, nem szabadna ilyen igénytelen ócska elb*****szott csatornának színvonalas sorozatokat eladni, vagdossák a f*s isaurát de ne az Elit alakulatot!!! Egész nap erre vártam, köszönöm hogy elk*rták az estémet!!! Legalább a közszolgálati adótól többet várnék.
  • Serpa
    megvárhatták volna.

kapott vki kitüntetést ?
    úgy mint az előző részben Winters.
  • Tuvok #243
    motoroznak még, meg a végén az értékelés meg idézetek
  • Alien
    na ez jó volt :)
  • Serpa
    abban mi lett volna ?
  • Tuvok #240
    az utolsó 4-5 percet