Elit Alakulat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig még nem volt alkalmama megnézni (pedig volt hbo-nk), de most örülök neki, hogy megnéztem az elsõ részt, bár kisebb kétségeim voltak, de nagyon kellemeset csalódtam ebben a sorozatban. Hihetetlen jó, már az elsõ része is megfogott, pedig itt még nem is megy a kemény harc. Alig várom a holnap este 8 órát :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
kezdõdik
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Éssss mikó ?
Én se tudom pontosan, bemutatót láttam, abban annyit mondtak : "Decemberben" <#idiota>#idiota>
Én se tudom pontosan, bemutatót láttam, abban annyit mondtak : "Decemberben" <#idiota>#idiota>
neekmis az a verzio van meg amit HBO-n adtak, itthon tunerrel szépen felvettük anno haverral. BEszteszt minõsség :)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
mikortól adják pontosan, mert nem akarok róla lemaradni, de demelyik online mûsorújságba sem találom... :S
Szerintem egyáltalán nem, nekem HBO szinkronosan van meg CD-n, szavam sincs a szinkronra, abszolút jó lett <#eljen>#eljen>
HBO-s szinkronja volt, ami pillanatnyilag a legjobb minõségû/kivitelezésû jelenleg itthon
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
dc++
B.O.B-ot szinkronosan?Tipikusan az a film amit teljesen tacsra vág
nem csak látni akarom, nézni szeretném érteni meg ilyenek meg jó lenne egybe így akkor nézem amikor éppen idõm engedi. jóbarátokat is szeretném letölteni, csak nem tudom honnan ...
Hali!
Tudnátok mondani egy linket, ahonnan letölthetõ az összes rész?
Anno az HBO-n sok részrõl lemaradtam, nem baj ha sms-es. Elõre is köszi!
Amúgy a lap alján az eurowarez-es link nekem nem mûködik :(
Tudnátok mondani egy linket, ahonnan letölthetõ az összes rész?
Anno az HBO-n sok részrõl lemaradtam, nem baj ha sms-es. Elõre is köszi!
Amúgy a lap alján az eurowarez-es link nekem nem mûködik :(
megvan DVD-n az egész sorozat és mindig ujra végignézem a sorozatot.
az az 1 rész nincs meg amiben bemutatják azt, hogy, hogy készült a film sor....!!
az az 1 rész nincs meg amiben bemutatják azt, hogy, hogy készült a film sor....!!
Ezt is érdemes elolvasni...
http://panzerkeil.dre.hu/alakulatok/pchado/ss9/hohenstaufen.htm
http://panzerkeil.dre.hu/alakulatok/pchado/ss9/hohenstaufen.htm
Nekem az a kedvenc filmem,bár a legtöbb embert untatja,vagy nem érdekli..:((
Elöször nekem se jött be nagyon,de 2x megnézve,meg utána mégtöbbször...

Elöször nekem se jött be nagyon,de 2x megnézve,meg utána mégtöbbször...

Az amcsi jelenlét majdnem hogy "elhanyagolható" volt a brit
vörös ördögökhöz képest (9000 valahányszáz)
vörös ördögökhöz képest (9000 valahányszáz)
Itt is világosan van leírva...
http://www.altonova.hu/forszazs/legiero/ejtoernyosok/5.html
http://www.altonova.hu/forszazs/legiero/ejtoernyosok/5.html
LLLLÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLL
http://www.makettinfo.hu/makett/anyagok/referencia/arnhem/arnhem.htm
Ezt olvasd el pl(elég rövid,de most csak ezt találtam...)
http://www.makettinfo.hu/makett/anyagok/referencia/arnhem/arnhem.htm
Ezt olvasd el pl(elég rövid,de most csak ezt találtam...)
Tök szomorú a vége. Nagyon sajnáltam õket.
Nézétek meg Az Õrület Határán-t. nekem az is nagyon tetszett a sok háborús film között.
Nézétek meg Az Õrület Határán-t. nekem az is nagyon tetszett a sok háborús film között.
Nem rajtuk múlt, a hírszerzésük úgy tudatta, hogy tartalékos egységek vannak Hollandiában, ehelyett jól felszerelt elit kiképzést kapott Waffen SS egységekbe botlottak .
az amcsik tartották magukat, az angolokat nagyon elpicsázták
te írtál faszságot, mert nem az angolok, hanem a szövetségesek vesztettek 8000 embert, ne a filmre hivatkozz, hanem a valós történelmi leírásokra, mert amerikai ejtõernyõsök ugrottak Arnhemben, és õket követték a páncélosok, és nem 5 nap alatt kerítették be õket, hanem 2 hétig tartották magukat ...
Stalingrad nagyon jól meg van csinálva, vagy ott van még a Vaskereszt az is jó nagyon
Jó lenne már, ha lenne egy német elit alakulatos film, mondjuk az Afrika Korps-ról. Szerintem ezerszer érdekesebb lenne ,mint egy 90+* lenyúzott amerikai bõr. Ilyen volt anno a Stalingrad alapmû is. Csak sajnos abban az idõben nem lehetett túl jól megvalósítani a dolgokat.
Én a CD Galaxis-ból vettem
Mírõl beszélsz??????????????????????????????????????????
Azé' halt meg 8000 angol,mert nem voltak ott???LoL
John Frost (angol) alezredes vette be a hidat és jópár napig tartotta,mire megjött a lengyel,angol segítség....
A németek 5 nap múlva teljesen bekerítették...
Stanislav Sosabowski lengyel tábornok és csapata csak 6 nap múlv érkezett meg...
Õ volt az aki csónakkal próbálta megmenteni a bajtársakat.
(nem jött össze)
Végülis 9 napig vártak mire visszavonulhattak
10000-8000 halott katona...
A 82-esek meg légidesszant alakulat volt...
Szal inkább olvass utána mielött faszságot írsz...
Azé' halt meg 8000 angol,mert nem voltak ott???LoL
John Frost (angol) alezredes vette be a hidat és jópár napig tartotta,mire megjött a lengyel,angol segítség....
A németek 5 nap múlva teljesen bekerítették...
Stanislav Sosabowski lengyel tábornok és csapata csak 6 nap múlv érkezett meg...
Õ volt az aki csónakkal próbálta megmenteni a bajtársakat.
(nem jött össze)
Végülis 9 napig vártak mire visszavonulhattak
10000-8000 halott katona...
A 82-esek meg légidesszant alakulat volt...
Szal inkább olvass utána mielött faszságot írsz...
Látom visszacserélted az logót!
15000 FT az eredeti? Inkább kikölcsönzöm és lerippelem jó minõségben. Bár kár hogy nem szinkronos. Én anno fölvettem videóra mindegyik részt a HBO-ról.
Meilyik a kedvenc részetek, jelenetetek?
15000 FT az eredeti? Inkább kikölcsönzöm és lerippelem jó minõségben. Bár kár hogy nem szinkronos. Én anno fölvettem videóra mindegyik részt a HBO-ról.
Meilyik a kedvenc részetek, jelenetetek?
nekem más filmre is ezt írták és 2 nap múlva postázva volt
Ehhh, a caen-i hidat védték úgy a britek, mint a filmben az arnhem-it az amcsik, érted már ?
igen és az a film a Market Garden hadmûveletet dolgozta fel, így köze nem volt a Caen-i hídhoz ami Normandiában volt és nem Hollandiában.
Az egy hadmûvelet volt, én arról beszélek, ahogy a Híd túl messze van filmben ugyanúgy védik a hidak, mint a CoD-ban a britek . Még az ágyú is benne van .