720
-
#318 hujj de jó!
még két nap és lejár a büntipontom... :D
az már nem olyan jó viszont,hogy 4 np és a VIP-regem is lejár... :S
-
#317 :D -
#316 LOL! :D
majd valahogy összekaparom a lovit...
nagyon kéne a DVD,mert nagyon bejön a sorozat
én egyébként ilyen háborúsfilm-fan vagyok
Ryan a kedvenc, meg még vagy 10 film... :D
a többit csak szeretem, bár végülis az összes, világháborúval kapcsolatos, vagy valamilyen háborúval kapcsolatos filmet szívesen megnézek -
#315 Kérd valamilyen alkalomra... Én is születésnapra kérem:) Így nem kerül lóvéba:) PL 3 évig a Gyűrűk ura extended edition volt a karácsonyi ajándék:) -
#314 10-15
nekem haver azt mondta,hogy alid fizetnek érte... :S
nyáron keresek majd valami munkát oszt kettőt is veszek belőle... :D -
#313 hát nekem anno oszt társaim szórólapoztak 10-15-t simán megkerestek és ez 5 éve volt, szerintem 2 hétvége alatt összetudnád szedni -
#312 esetleg újságkihordás??? :D
azzal 4 év alatt össze is tudnám kaparni a pízt -
#311 Eredeti nyelven sokkal jobb szvsz -
#310 akkor dolgozz :) -
#309 bocs, rosszul fogalmaztam a film résznél...
és igazad van azzal kapcsolatban,hogy milyen hosszú, meg minden, de ha belegondolsz, kapcsiból leakasztani a szülőktől 16 rugót, nem olyan könnyű, főleg ha a loveszt DVD-re akarom költeni... :S -
winnie #308 nagyon jó film, de nekem ennyi pénzt azért nem ér meg
először is ugye nem film, hanem minisorozat.
másodszor pedig, 600 perces, tehát 5 film hosszúságú, azaz 2500-3000 forint perf film, szerintem nem is olyan sok. -
#307 pl. mediában sztem kapható -
#306 nagyon jó film, de nekem ennyi pénzt azért nem ér meg... :S -
Edoka1 #305 Dustin Hoffman fiát játszotta a fickó, 10 évvel fiatalabban. Még gyerek volt. -
#304 Megrendelhető,csak sajna :
Dvd-home: Készlet: Nem kapható
Netpiac: státusz: Nem rendelhető
Xpress: jelenleg nem kapható
Egyik osztálytársam vette bő fél évvel ezelőtt az Alexandrában, de szerintem már ott sincs. A nagyobb áruházakban érdemes még talán megnézni. -
#303 kár, hogy nincs rajta magyar hangsáv :( -
#302 Lehet.Pl:innen is megrendelhető fémdobozban. -
#301 Lehet,sőt biztos,hogy hülyeséget kérdezek,de azért mégiscsak felteszem kérdésem: lehet itthon kapni a Band of Brotherst DVD-n?
Mert én még nem láttam egy üzletben se...
-
#300 WoW! -
ipko #299 Nézi valaki a ,,Mondvacsinált hőst" a tv2-őn. Felismerte valaki az egyik Elit alakulatba játszó színészt??? -
Ronny #298 Interview a valódi Richard Wintersel -
#297 Egyetértek. Kellett az a rész a sorozatba, és szerintem érdekes is volt. -
ipko #296 A táboros részben nem is volt olyan ami tetszhetett, de ilyen ez a világ és fontos része a filmnek is, mivel megválaszolja azt a kérdést amit feltesz a rész elején. -
#295 A táboros nem tetszett. -
#294 Hát, a következő durva lesz, és nagyon-nagyon jó rész. Nem mintha lenne ebben a sorozatban olyan rész, ami nem nagyon-nagyon jó :) -
#293 jó rész volt, a bemutató alapján a következő is az lesz, sőőőt :)) -
#292 elindultak Bastogne -ba ... -
#291 Norman Dyke, a háború szeme-fénye :)) -
#290 Start! -
Edoka1 #289 Sziasztok, nekem ugyanez jutott eszembe. Jövő héten már az éjszakai műsorsávban várhatjuk a BoB-t, ha így pakolgatják össze-vissza. -
#288 -
#287 Én ? Soha .. :p -
#286 kicsit fura lett volna -
#285 de akkor te se :P
-
#284 nm.
ha nem értesültél volna, Hofi néztél volna.
-
#283 no spam -
#282 Leave me alone and go to X-Files topic -
#281 Lenyelted, vagy ..? -
#280 :D
A mobilomba ugyanis annak a naptárjába írtam bele, hogy figyelmeztessen De már tuti nem fogom elfelejteni :) -
#279 Inkább nem képzelem el hova tetted magadba a csörgőt .