Zippo öngyújtó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
volt 3dik is de azt unokatesómnak adtam.
\"You are fucking crazy people!\"
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
ez lenne az
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A napokban kaptam egy csodaszép ZIPPO-t, és meg szeretném tudni, hogyan is kell karbantartani. Tudtok segíteni?
Üdv.: Mindenkinek
A 2000 után gyártott gyújtókra már nem római számmal írják rá a gyártási évet, hanem arab számokkal.
Hogyhogy nem római szám van ráírva? Eredeti Zippo boltban vettem. Légyszi válaszoljatok. Kösz. Tökéletesen mûködik, nagyon szeretem.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ha még így is rövid (ilyenkor elõfordul hogy nehezebben gyullad meg) akkor egy csõrös fogóval benyúlsz, jól megfogod és kintebb húzod. Ha szarul fogod meg, lehet hogy kicsit megbomlik az egész, és jó büdös lesz amikor ég 😊 Tehát csak óvatosan.
A másik módszer, hogy kiszeded a vattát, megigazítod a kanócot, aztán vatta vissza. Ebbe annyi a nehézkesebb, hogy a vattákat ugyan oda kell visszarakni, ahol eredetileg voltak, illetve a kanócot szépen be kell igazítani, hogy jobbra balra tekeredjen végig az egész gyújtón.
Tesóm négy éve rászokott a bagóra, és elkérte a Zippo-t. Ha egy kis fáziskéséssel is, de megajándékozta magát vele 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
valakinek ennél régebbi? 😊
93 szeptember 😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
'96
mondjuk ezt pont most ajándékozom majd oda egy barátomnak
évek óta nem használtam most elõvettem, a tûzkõ eltünt por jön belõle 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Örülnék, ha valaki tudna segíteni nekem. Nemrég megörököltem egy 1997es Zippot, de bármit teszek, nem akar mûködni. Cseréltem benne gyutacsot, tûzkövet, feltöltöttem eredeti benzinnel, semmi. Állítgattam a gyutacs hosszát, de nem mûködik. Szikrázik, meg ha másik gyújtóval belobbantom, akkor ég, de magától semmi.
Valami ötlet?
Az enyém D XIV vagyis 1998 Áprilisében adták ki. Reméltem régebbi.
Zippo Date
És nincs olyan amilyet szeretnék 😞
(Black matte)
de én maradok a klasszikusnál, már megszoktam
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Remélem vagy regelni kell vagy még csak alfa verzió.
nem tudom, h mi történt a lightertricks oldallal, de beírom a linket és felhasználói nevet és jelszót kér...mi lehet ez?
hogyan tudnék bejelentkezni, ha egyáltalán regisztrálni se enged?:S
most le van állva, de állításuk szerint újraindulnak valamikor.
Ha találsz más oldalt akkor plz közöld itt .)
Nem ártana valami újat is tanulni ami nem a flame torch 😊 bár az is jó poén de nem merem 😄
Csak hát a drága lightertricks.com ledöglött.
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
Nemrég vettem egy benzines (zippo) öngyújtót, ééés... úúúgy poénból... szeretnék vele egy két trükköt megtanúlni... eltudnátok magyarázni egy-kettõt, vagy megtudnátok adni egy honlap címét, ahol ennek utána took nézni?
"YOUR ZIPPO LIGHTER:
Zippo Myths — Bottom Stamp
Myth - The codes on the bottom indicate the quality of the
lighter. Some individuals believe that an "A" lighter is better
than an "H" lighter. For date codes including Roman numerals,
the higher the Roman numeral, the higher the quality.
Fact - The codes on the bottom stamp are date codes
indicating when the lighter was manufactured.
Myth - Lighters are manufactured by prisoners. The Roman
Numerals at the bottom of the lighter indicate the length of
prison sentence.
Myth - Lighters are manufactured by prisoners. The letters on
the bottom stamp indicate their crime "R" for Rape, "M" for
murder, etc.
Fact - Lighters are manufactured in Bradford, PA by
employees who are paid for their service
to the company."
Tehát a betû a hónapot, a szám az évet jelöli. Ennyi az egész.<#kacsint>#kacsint>
Bocs, hogy így belevágok...
1992-s kiadású „Anniversary Series” díszdoboz-6db gravírozott gyújtóval, 6db tokkal, és 6db réz kitûzõvel-mindegyiken külön évfordulós embléma! A gyújtók teljesen szüzek, a doboz is tökéletes állapotban van.
(kb. féláron kínálom)
Nagyjából:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=6527277
Ha valakit érdekel, kérem itt érdeklõdjön, ne a Vaterán.
Ezen kívül bármi kérdés: e-mailen elérhetõ vagyok!