254
Zippo
-
#134 Röviden: nem.
Nem kell kimosni, tapasztalatból mondom :) -
orbanjanos91 #133 nah most felteszek egy hülye kérdést..............xd
a zippomban minden fém rozsdamentes igaz??????lol -
tzotyu #132 Köszönöm szépen! -
#131 X az 1994.
1986 júliustól kezdték a római számos jelölést, II-es számmal, tehát az első II G volt (értelemszerűen L-ig ment).
Innentől évenként nőtt egészen 2000-ig (az utolsó így XIV volt).
2001-ben már arab számokkal jelölték, az év utolsó 2 számjegyével (01, 02 stb). -
tzotyu #130 Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy a római számok pontosan melyik évet jelentik és hogyan kell ezt számolni, mert úgy tudom, hogy most már több jelzés is van. Az enyémen D X van. Ezek szerint áprilisban gyártották, csak nem tudom melyik évben.
Köszi! -
orbanjanos91 #129 tök jó ma vettema zippomba tűzkövet. olcsón megúsztam 400 Ft-ért vettem 7 db-ot. -
#128 az még jó is...általában hetente azért tölteni kell.
Mondjuk én úgy használom, hogy egyszer feltöltöm, használom egy hétig, azátn amikor kifogy utána 1 hónapig lusta vagyok belelöttyinteni némi benzint :) -
choz #127 meddig tart nektek a benne lévő benzin? nem vagyok vmi erős dohányosnak mondható, napi egy dobozzal.
elképzelhető h ennyi használattal csak 9napig birta? -
orbanjanos91 #126 ? -
mate317 #125 Az gáz ha más dátum van a belsején mint az alján? Vagy ennyire külön gyártják a kettőt? -
#124 ugye mien menő vagyok?:O -
orbanjanos91 #123 nincs kedved elcserélni velem a nagy fekete zippodat egy ugyaniolyanra csak ezüst? enyém is újj majdnem -
nickey #122
Ezek a zippo-k eladók, teljesen originál, a védőmatricával, a garanciával és zippo tokkal!
6500 Ft / db -
mate317 #121 van valakinek eladó zippója? Esetleg logitech webcamra, gt5 prolougera, gtaIV-re csere? -
#120 Bocs, suliba indulás előtt írtam, nem olvastam többit. -
#119 #105
#107 -
#118 Kanócot hol tudok venni hozzá? Mert nem gyullad meg hiába töltök ble "1 liter" benzint. -
orbanjanos91 #117 am neked van vmi belegravírozva a zippodba vagy csak sima? -
#116 Bazz, égjen oszt kész. Ha nagyobb lángot akarsz akkor meg told el egy picit a kerékkel ellentétes irányba a kanócot. -
orbanjanos91 #115 jah köszi am tudnáátok nekem abban segíteni hogy hogyan kellene úgy el"igazítani" (tudom hülyén hangzikÖ a kanócot hogy a láng vmi király legyen? szal nagyon jól nézzen ki? -
#114 Simánál nehéz lesz a kanócot elrendezgetni. De vattát nagyon ritka esetbe kell cserélni. -
orbanjanos91 #113 és a vatta az milyen? ha akarok rakni bele másikat kizárólag zippósat vegyek vagy jó a sima is? -
#112 mert a fémbe nem marad meg a benzin csak a vattába -.- -
orbanjanos91 #111 szal minek is kell a vatta? -
orbanjanos91 #110 te hogy tudtál ilyen jó képeket csinálni? és ilyen kicsit méretben?(28 Kb) -
orbanjanos91 #109 baszus nem tok feltölteni pár képet a zippomrol mert ami legkissebb az másfél MB
-
orbanjanos91 #108 nah most azt soha nem értettem hogy a vatta az mi is
-
#107 Átlag dohányboltba mindent lehet kapni. Tűzkő, benzin, kanóc, esetenként vatta stb. -
orbanjanos91 #106 és ott tok venni tűzkövet is? -
#105 Oktogon, az andrássy-n elindulsz (hősök felé nézve a bal oldalon) és pár méterre lesz ott egy dohánybolt. Amúgy szinte bármelyik dohányboltba. -
orbanjanos91 #104 császtok. megtudnátok mondani hogy hol tok venni zippohoz kanócot? a VII. ker-ben lakom. -
#103 ok -
#102 nekem 2 zippom van: egy XIII és egy XIV. csak az egyiket használom.
volt 3dik is de azt unokatesómnak adtam. -
#101 Thx! -
#100 ebből végül mi lett? én rendszeresen felviszem a gépre, sőt még az utántöltőjét is, igaz azt csomagként :) Egyébként a gép tele van kerozinnal, miért zavarná őket 100ml benzin az egyik csomagban a raktérben? :) -
#99 A kanóc akkor ég el, ha sokat használod kevés benzinnel. Figyelni kell a lángját, és abból rá lehet jönni mikor vna kifogyóban. Megoldás lehet kiljebb húzni, ha utána hülyéskedik, akkor vegyél egy új kanócot (vatta nem kell, az nem megy egy könnyen tönkre). -
#98 Köszi a valászt, minimum 4 napra számítottam mert sajna elég kihalt a topic :S -
#97 elég kiljebb húzni -
#96 Hali, kéne egy kis help! Van 1 Zippo-m, de van egy kis probléma, még elég fiatal de már teljesen fekete a kanóca, ilyenkor kikell cserélni az egészet? szoval ki a vattákat stb? vagy csak elég ha egy csipesszel kiljebb húzom óvatosan a kanócot? milyen hoszú a kanóc benne kb? -
#95 ja